خب اقای ریشه نگر !! هر کاری که میخواد صورت بگیره باید از یه جایی شروع بشه یا نه؟
شما دانلودر نیستی مساله بنده که نیست و همچنین هم نمیگم شما دانلودر بشید توی پست های قبلیم هم گفتم هر کسی یه نیازی داره از اینترنت که شکر خدا نیاز شما بر اورده شده ایا بنده که نظرم روی اینترنت نامحدود هست میگم شما هم نامحدود بگیر؟
پس شما که به اینترنت ایده الی از نظر خودت رسیدی نمیخوای دیگران هم به اون چیزی که میخوان برسن؟ یا فکر میکنی اگر سروس ها رو نامحدود کنن گیر شما چیزی نمیاد؟ پس یه پا کار شما هم میلنگه این وسط شاید تا دو یا سه ما هم اینترنت مطلوب نباشه اگر نامحدود شه ولی به مرور زمان رقابت ها میفته سر سرعت و امکاناتی از نظز پینگ و..
میبینم که خیلی ها میگن اول سرعت رو درست کنیم بعد نامحدود! کدومتون از نظر سرعتی مشکل دارین اینجا؟؟ پس اگر نامحدود هم بشه فکر نمیکنم زیاد به حالتون تاثیری بزاره.
شما که اشخاصی مثله بنده رو سطحی نگر میدونی! پس به اون عزیز که صفحه قبل و بعد از 11 صفحه اومده از من ایراد املای گرفته چی میگی؟ اون دیگه کاری به اصل موضوع نداشته اومده میگه راضی رو اینطوری بنویس!
بگذریم ...
اما این طرح اونقدر ها هم که فکر میکنید بد نیست چون بازم میشه اعترا کرد این بار به سرعت و پینگ و مسائلی از این قبیل
اما شمایی که از اینترنتت رازی هستی به هیچ عنوان نمیتونی فردی مثل من رو متقائد کنی که همین اینترنتی که داری هم خوبه
.....