تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 16 از 103 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

خب اقای ریشه نگر !! هر کاری که میخواد صورت بگیره باید از یه جایی شروع بشه یا نه؟
    شما دانلودر نیستی مساله بنده که نیست و همچنین هم نمیگم شما دانلودر بشید توی پست های قبلیم هم گفتم هر کسی یه نیازی داره از اینترنت که شکر خدا نیاز شما بر اورده شده ایا بنده که نظرم روی اینترنت نامحدود هست میگم شما هم نامحدود بگیر؟
    پس شما که به اینترنت ایده الی از نظر خودت رسیدی نمیخوای دیگران هم به اون چیزی که میخوان برسن؟ یا فکر میکنی اگر سروس ها رو نامحدود کنن گیر شما چیزی نمیاد؟ پس یه پا کار شما هم میلنگه این وسط شاید تا دو یا سه ما هم اینترنت مطلوب نباشه اگر نامحدود شه ولی به مرور زمان رقابت ها میفته سر سرعت و امکاناتی از نظز پینگ و..
    میبینم که خیلی ها میگن اول سرعت رو درست کنیم بعد نامحدود! کدومتون از نظر سرعتی مشکل دارین اینجا؟؟ پس اگر نامحدود هم بشه فکر نمیکنم زیاد به حالتون تاثیری بزاره.
    شما که اشخاصی مثله بنده رو سطحی نگر میدونی! پس به اون عزیز که صفحه قبل و بعد از 11 صفحه اومده از من ایراد املای گرفته چی میگی؟ اون دیگه کاری به اصل موضوع نداشته اومده میگه راضی رو اینطوری بنویس!
    بگذریم ...
    اما این طرح اونقدر ها هم که فکر میکنید بد نیست چون بازم میشه اعترا کرد این بار به سرعت و پینگ و مسائلی از این قبیل
    اما شمایی که از اینترنتت رازی هستی به هیچ عنوان نمیتونی فردی مثل من رو متقائد کنی که همین اینترنتی که داری هم خوبه
    .....
    شما یه طور حرف میزنین انگار الان اینترنت نامحدود وجود نداره
    همین ISP ما 128 میده 15500 تازه سرعتشم ثابت 256،، خودمم 1 سال از این سرویس استفاده کردم
    مخابرات میده 12 تومن
    حتما و حتما باید اینترنت 5 گیگ شما رو بکنن نامحدود؟
    نمیشه تغییر ISP یا سرویس داد؟
    عزیز بنده مطمئنم که دست شما تازه به اینترنت aDSL رسیده و حاضر هم نمیشی به این راحتی ها از دستش بدی میدونم... چیزی رو که هنوز بدست نیوردی بخوای از دست بدی سخته .. ولی شما باید فکر همه باشی نه تنها خودت رو در نظر بگیری شما اگر رازی هستی که مساله جدایی داری همچنین دلیل متقاعد کننده ای هم نتونستی بیاری که چرا نامحدود بد هست! و فقط به لینک سازمان رگلاتوری بسنده کردی...
    من خودم 4 ساله ADSL دارم
    اون موقع 128 میگرفتم 8 گیگ سرعتم هم 100 بالا تر نمیرفت 30 تومن
    الان هم 512 میگیرم 2 گیگ که معمولا 5 گیگ اضافه هم میگیرم

نامحدود بد نیست، ولی وقتی الان وجود داره شما چرا نمیرید بگیرید و همش میگید دانلود شبانه؟
    چرا سرویس های محدود باید خذف بشه تا همین اقلیت که از اینترنت راضی هستن ناراضی شن؟

2. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

شما یه طور حرف میزنین انگار الان اینترنت نامحدود وجود نداره
    همین ISP ما 128 میده 15500 تازه سرعتشم ثابت 256،، خودمم 1 سال از این سرویس استفاده کردم
    مخابرات میده 12 تومن
    حتما و حتما باید اینترنت 5 گیگ شما رو بکنن نامحدود؟
    نمیشه تغییر ISP یا سرویس داد؟

من خودم 4 ساله ADSL دارم
    اون موقع 128 میگرفتم 8 گیگ سرعتم هم 100 بالا تر نمیرفت 30 تومن
    الان هم 512 میگیرم 2 گیگ که معمولا 5 گیگ اضافه هم میگیرم

نامحدود بد نیست، ولی وقتی الان وجود داره شما چرا نمیرید بگیرید و همش میگید دانلود شبانه؟
    چرا سرویس های محدود باید خذف بشه تا همین اقلیت که از اینترنت راضی هستن ناراضی شن؟
    سلام
    شما حساب یه اقلیت که اینترنت خوب دارن رو می کنید اونوقت حساب این سیل در حال گسترش اعتراضات به بی کفایتی یا دزدی شرکت ها در ارائه اینترنت رو حساب نمی آرید؟
    کدوم نامحدود؟شاتل که نامحدودش محدوده. اینا همش واسه جذب مشتریه و وقتی مشتری جذب شد می زنن توی سرش.

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

به نظر من نامحدود ميكنن تا ببينن ملت ظرفيت دارن يا نه :دي اگه ظرفيت داشتن حتما پهناي باند بيشتري ميدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

والله زبون من و چند نفر دیگه از دوستان مو دراورد ولی آخر سر هم نتونستیم حالی این ملت بکنیم که اگر یه کاری میخواید بکنید عاقبتش رو نگاه کنید مثلا نمونه بارز این دوستان که اصلا فکر نمیکنن چند صفحه قبل هست که گفته
    همینطوریش دارن توی رقابت هم شده از سر و کول هم بالا میرن چه برسه به اون موقع!
    خب معلومه که سرعت رو بالا می برن چون می خوان رقابت کنن.
    مگه همین کسانی که با 240 دانلود می کنن دارن پول 240 میدن؟نه خیر دارن پول 256 میدن که میشه 32! پس برای چی سرعتشون بیشتره؟؟ خب معلومه برای رقابت!
    دوست عزیزی که فکر میکنی وقتی نامحدود شد میان با پول 128 کیلوبیت سرعت 240 کیلوبایت بهت بدن این فکر باطل رو از سرت بیرون کن
    دلیل این که الان دارن 240 میدن اینه که در عوضش محدودیت داره اصلا شما زنگ بزن به شرکت بگو 24 مگ بهت بدن و اونا هم میدن چون محدودیت داره ولی وقتی که نامحدود باشه همون سرعت رو بهت میدن نه بیشتر عاشق چشم و ابروت که نیستن و این رو هم بدون که هیچ شرکتی برای رقابت نمیاد ضرر کنه و همه سرعت ها همون سرعت قرارداد میشه

6. این کاربر از spiky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من کلی در اون یکی تاپیک که دوستان زحمت کشیدن بستند ، در این مورد حرف زدم ، حوصله ندارم همون حرف ها رو تکرار کنم ولی یک نکته جالب که از ذهن خیلی از دوستان دور مونده رو متذکر بشم :

من به هیچ وجه این اعتقاد رو ندارم که در صورت نامحدود شدن سرویس ، شرکت ها میان سرعت سرویس نامحدود رو بالاتر از سرعت اسمی ببندن برای رقابت ، ولی دوستانی که میگن با اعمال این طرح ، سرعت به شدت کاهش پیدا میکنه و شرکت ها هم ضریب اشتراک یک به ده رو بهانه میکنند ، اول از اشخاصی که از هر شرکت سرویس نامحدود دارن ، بپرسند که در اکثر مواقع ، سرعتشون چقدره ؟

بعدش به بخش فروش هر شرکت زنگ بزنن و ضریب اشتراک سرویس های اون شرکت رو بپرسند ، چون همین الان که این قانون تصویب نشده که ضریب اشتراک 1 به 1 نیست !

در قدم بعد ، این قیمت ها برای ضریب اشتراک 1 به 10 ذکر شده و گفته شده که اگر یک شرکتی ، ضریب اشتراک رو پایین تر بیاره ، میتونه قیمت ها رو ببره بالاتر. خوب ، یک مگابیت نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 10 حدود 38000 تومان ، پس همین سرویس با ضریب اشتراک 1 به 5 باید چه قیمتی داشته باشه ؟ حدود 86 هزار تومان؟ 1 به 2 چی ؟ حدود 200 تومان ؟ الان شرکت ها همین سرویس 1 مگابیت رو با چه ضریبی دارن با قیمت 200 هزار تومان به بالا میفروشند ؟

فکر کنم در حال حاضر به طور متوسط ضریب اشتراک شرکت ها 1 به 5 باشه ، و قیمت ها وضعش اینی هست که میبینید ، در حقیقت اگر الان کاربری از یکی از شرکت ها سرعت 1 مگابیت نامحدود داشته باشه و در اکثر مواقع سرعتش حدود همون 1 مگابیت باشه ، و بعد از اجرای این طرح یک دفعه به بهانه ضریب اشتراک 1 به 10 ، سرعتش کمتر از اینی که هست بشه ، یعنی شرکت مربوطه خیلی واضح و با کمال بی شرمی دست کرده در جیب طرف ، و در جواب هم داره دروغ تحویلش میده.

محتوای مخفی: . 
    یک سری نکات دیگه هم هست که بعدا میگم ، بذار اول این پست خوب جا بیفته ! : دی

8. 4 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تاپیکتون بیشتر دعواست ! دوستانه تر هم می شه بحث کرد
    به نظرم باید اول یه موضوعی رو مشخص کنیم
    آیا واقعا آی اس پی ها از نظر حجم مصرفی مشترکین مشکل یا محدودیت دارن؟
    یا محدودیت دانلود می ذارن که ترافیک بالا نره و سرعت کلی افت نکنه؟
    یعنی اگه به فرض الان از نظر زیر ساختی و کابل کشی و تجهیزات چنین امکانی در کشور بود که همه در آن واحد بتونن با مثلا سرعت 2 مگ در ثانیه دانلود کنن و افت سرعتی به وجود نمیومد، آیا بازم از طرف آی اس پی ها محدودیت حجمی قرار داده می شد؟

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

سلام
    شما حساب یه اقلیت که اینترنت خوب دارن رو می کنید اونوقت حساب این سیل در حال گسترش اعتراضات به بی کفایتی یا دزدی شرکت ها در ارائه اینترنت رو حساب نمی آرید؟
    کدوم نامحدود؟شاتل که نامحدودش محدوده. اینا همش واسه جذب مشتریه و وقتی مشتری جذب شد می زنن توی سرش.

انگار فقط مخابرات و ISP ما نامحدود میده
    البته اگر از قیمت فضایی پارس انلاین بگذریم

در ضمن با نا محدود شدن هیچ چی درست نمیشه
    سرعت وقتی کم باشه چیو می خواید دانلود کنید؟

11. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid.7128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

والله زبون من و چند نفر دیگه از دوستان مو دراورد ولی آخر سر هم نتونستیم حالی این ملت بکنیم که اگر یه کاری میخواید بکنید عاقبتش رو نگاه کنید مثلا نمونه بارز این دوستان که اصلا فکر نمیکنن چند صفحه قبل هست که گفته

دوست عزیزی که فکر میکنی وقتی نامحدود شد میان با پول 128 کیلوبیت سرعت 240 کیلوبایت بهت بدن این فکر باطل رو از سرت بیرون کن
    دلیل این که الان دارن 240 میدن اینه که در عوضش محدودیت داره اصلا شما زنگ بزن به شرکت بگو 24 مگ بهت بدن و اونا هم میدن چون محدودیت داره ولی وقتی که نامحدود باشه همون سرعت رو بهت میدن نه بیشتر عاشق چشم و ابروت که نیستن و این رو هم بدون که هیچ شرکتی برای رقابت نمیاد ضرر کنه و همه سرعت ها همون سرعت قرارداد میشه
    شما هم یه جوری حرف میزنی انگار داری با این سرعت 240 شب و روز دانلود میکنی! شما اگه محدودیت 5 گیگ داشته باشی در روز میتونی 160 مگ دانلود کنی!!!! من پیج باز کردن روزانه م از این حد بیشتره چه برسه به این که بخوام باهاش دانلود هم بکنم، اکثرا هم که از سرعت شبانه ناراضین، آخه کجای دنیا باید یه گیگ رو 5تومن بخری؟!!

13. این کاربر از omid.7128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تاپیکتون بیشتر دعواست ! دوستانه تر هم می شه بحث کرد
    به نظرم باید اول یه موضوعی رو مشخص کنیم
    آیا واقعا آی اس پی ها از نظر حجم مصرفی مشترکین مشکل یا محدودیت دارن؟
    یا محدودیت دانلود می ذارن که ترافیک بالا نره و سرعت کلی افت نکنه؟
    یعنی اگه به فرض الان از نظر زیر ساختی و کابل کشی و تجهیزات چنین امکانی در کشور بود که همه در آن واحد بتونن با مثلا سرعت 2 مگ در ثانیه دانلود کنن و افت سرعتی به وجود نمیومد، آیا بازم از طرف آی اس پی ها محدودیت حجمی قرار داده می شد؟
    خیر کدوم محدودیت ؟ روی همین خطوطی که Dial up ارائه میدن ، میتونن به هر مشترک ، حداقل تا 7 مگابیت در ثانیه اینترنت تحویل بدن ، دقیقا روی همین بستر عتیقه !

میمونه پهنای باند بین مراکز مخابراتی و شرکت ها ، که در هر کشوری وقتی اراده قاطع برای اعمالش وجود داشته باشه زمانش خیلی خیلی کم هست ، چه برسه به ایران که این همه پول داره ، نیروی انسانی هم که تا دلت بخواد.

تازه اگر این امکان برای ISP ها فراهم بشه که خودشون به صورت مستقل پهنای باند مورد نیازشون رو تهیه کنند ، روند ارائه پهنای باند به کاربران خیلی ساده تر و سریعتر میشه ، و شاهد سرعت خیلی بالاتر ، کیفیت بهتر و قیمت های معقول خواهیم بود.

پس هر کس که گفت این امکان وجود نداره ، در حال حاضر ظرفیتش رو نداریم ، زمان لازم داریم و ... ، دروغ گفته ، دروغ.

بنده میخوام شما رو تشنه نگه دارم ، دستم رو گذاشتم روی شیر فلکه و ذره ذره بازش میکنم بعد میگم برای اینکه آب بیشتری بهتون برسه باید کلی لوله کشی بشه ، بستر سازی بشه و کلی هم زمان میخواد !
    Last edited by The Dreadnaught; 31-08-2011 at 01:27.

15. 2 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب شما از نظر زیر ساخت ارتباطی و مثلا سیم کشی گفتی
    الان خود آی اس پی ها آیا از نظر سخت افزاری همچین پهنای باندی دارن که بدون افت سرعت در آن واحد بتونن به همه مثلا همون 1 مگ در ثانیه رو بدن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •