دوست عزیز بنده هیچ منظور شخصی نداشتم و اصلا هم شخص خاصی مد نظر نبود ، صفحات تاپیک رو که میخوندم تو ذهنم بود که اگر اشتباه نکنم ، چند نفر از دوستان دانلود کردن رو دلیل فرهنگ نادرست استفاده از اینترنت دونستن که من هم گفتم فرهنگ استفاده یعنی مثلا این مواردی که گفتم ، نه اینکه مقدار دانلود چقدر باشه.
احتمالا شما از این قسمت حرف من برداشت کردی که مخاطب شما بودی :
که همونطور که میبینی گفتم "دوستانی" که اینطور فکر میکنن ، منظور من تمامی اشخاصی بود که حتی ممکنه در این تاپیک هم پست نداده باشن.
اگر میخواستم جواب کاربر خاصی رو بدم که حرفش رو نقل قول میکردم.
اون قسمت بالقوه و بالفعل رو هم متوجه نشدم حقیقتش
1 - من اصلا و ابدا گروه سنی الف و یا هیچ گروه سنی دیگه ای رو محکوم نکردم ، گفتم مثلا یکی از موارد فرهنگ درست استفاده از اینترنت ، اینه که تمهیداتی برای آموزش استفاده از اون به بزرگسالان اندیشیده بشه که بتونن مثلا از نرم افزارهای Parental Control استفاده کنن ، این یکی از مواردی هست که در تمام کشورهای پیشرفته دنیا انجام میشه ، آموزش اینترنت و مزایا و معایب آن به بزرگسالان.
بزرگسالان در کشور ما به خودی خود محکوم نیستن ، چون واقعا اینقدر گرفتار زندگی هستن که وقت و حوصله این مسائل رو دیگه ندارن ، اتفاقا وظیفه امثال من و شماست که هم اونها رو ترغیب کنیم هم بهشون کمک کنیم در این زمینه.
2 - با فیلترینگ موافق نیستم و یادم نمیاد صحبتی راجع به فیلترینگ کرده باشم ، اگر قرار باشه فیلترینگی وجود داشته باشه ، فقط و فقط بر روی سایت های به قول بعضی ها "غیر اخلاقی" میتونه توجیح داشته باشه ، که اونهم راهکار نهایی و قابل اتکا نیست. بحثش خیلی مفصل و گسترده هست.
کلا سوء تفاهم شده یه جورایی
همونطور که گفتم هیچ برداشت خاصی نکردم از حرف شما و اصلا منظورم هم به فرد شما نبود ، کلی گفتم.
اتفاقا من هم همین رو میگم که باید ساختارها و کیفیت سرویس ها به شکلی باشه که دانلود کردن یک سری از اشخاص ، مزاحم سایرین نشه ، در پست قبلی هم توضیح دادم :
---
درسته و درک میکنم ، متاسفانه این وضعیتی هست که در تمامی زمینه ها دچارش هستیم .
بنده داشتن ادعا در هر زمینه ای رو تکذیب میکنم
.gif)
و در حدی هم نیستم که بخوام سایر دوستان رو راهنمایی کنم ، منظورم هم ابدا نکوهش کسی نبوده و قصد بی احترامی به کسی رو هم نداشتم.
شاید من مطالب رو خوب بیان نکرده بودم که باعث سوء تفاهم شد.
---
ویرایش : راستی من هر چی گشتم پستی از شما تو این تاپیک ندیدم که به نوعی پست قبلی من رو در جواب اون پست دیده باشی !
یه جا فقط تو تاپیک پارس آنلاین به ملت فحش داده بودی :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکنه حواست نبوده فکر کردی اون پست رو اینجا زدی پست من هم در جواب اون بوده ؟؟