تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 100 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بازخوانی مصوبه سال 87 کمیسیون تنظیم مقررات؛ فروش کیلویی اینترنت ممنوع!

با بازخوانی مصوبه سال 87 رگولاتوری در سال جاری، از این پس سرویس‌های ADSL تنها و تنها باید بر اساس سرعت اتصال خط شناخته شوند و به جز ضریب اشتراک، هیچ مولفه‌ دیگری، معرف سرویس نخواهد بود.

به گزارش فارس، دفتر نظارت بر سرویس‌های فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی چندی پیش، تصمیم جدیدی در خصوص نحوه ارائه سرویس‌های adsl در کشور اعلام کرد.
    به این وسیله رگورلاتوری با اتخاذ این دستورالعمل اعلام کرد که "اپراتورها نباید هیچ گونه محدودیتی در میزان حجم آپلود، دانلود و زمان اتصال در طول دوره ارائه خدمات، ایجاد کنند."
    به گزارش فارس، این تصمیم که تفسیر تازه‌ای از یک مصوبه قدیمی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در تاریخ هشتم مهرماه سال 87 است، تغییر جدیدی را برای همیشه در سرویس‌‌دهی adsl کشور ایجاد خواهد کرد؛ زیرا به این طریق، دیگر فروش حجمی اینترنت در کشور منسوخ خواهد شد و دیگر شاهد عباراتی نظیر "اینترنت adsl 128 کیلوبیت، با 3 گیگا بایت ترافیک ماهانه، 13600 تومان، نخواهیم بود".
    رگولاتوری این اعلام نظر خود را که البته هنوز به مرحله ابلاغ به شرکت‌های pap نرسیده، در 2 جدول "تعرفه ارائه خدمات adsl " و جدول "ظرفیت‌ها،‌ نرخ اشتراک و میزان دانلود" شرح داده است.
    براساس جدول تعرفه ارائه خدمات adsl که بر مبنای ظرفیت یک خط و بر پایه نرخ اشتراک 1 به 10 (استفاده همزمان حداکثر 10 نفر از ظرفیت یک خط)، محاسبه شده، تعرفه سرویس adsl 128 کیلو بیت بر ثانیه، با حداکثر ضریب اشتراک 1 به 10 حدود 9 هزار و 920 تومان است.
    همچنین براساس جدول ظرفیت‌ها، نرخ اشتراک و میزان دانلود،‌ در سرویس adsl 128 کیلوبیت بر ثانیه با نرخ اشتراک 1 به 1 حداکثر سرعت دانلود 16 کیلو بایت بر ثانیه مهیا خواهد بود و حداکثر مقدار دانلود در این نرخ اشتراک، در طول یک ماه، 41 گیگا بایت است.
    همچنین در نرخ اشتراک 1 به 10 سرویس adsl 128 کیلوبیت بر ثانیه، حداقل سرعت دانلود 1.6 کیلو بایت بر ثانیه مهیا خواهد بود و در این نرخ اشتراک، حداکثر مقدار دانلود در یک ماه 4 گیگا بایت است.
    به نظر می‌رسد منظور رگولاتوری از این اعداد، این است که برای مثال سرعت اتصال 128 کیلوبیت بر ثانیه در نرخ اشتراک 1 به 10، حداقل سرعت دانلود 1.6 کیلو بایت بر ثانیه را برای مشترک مهیا می‌کند و چنانچه مشترک از ابتدای اشتراک ماهانه تا انتها، به صورت مداوم در حال دریافت اطلاعات باشد، براساس این ظرفیت خط به صورت نظری، بیش از 4 گیگا بایت در ماه امکان دانلود نخواهد داشت.
    هم اکنون نیز قیمت سرویس برخی از شرکت‌های ارائه دهنده adsl ، در برخی سرعت‌ها، تفاوت چندانی با دستورالعمل رگولاتوری ندارد؛ برای مثال هم اکنون چند شرکت بزرگ pap که در سراسر کشور سرویس ارائه می‌کنند، سرویس 128 کیلو بیت با ترافیک 3 گیگا بایت در ماه، را به قیمت حدود 13 هزار تومان عرضه می‌کنند.
    همچنین شرکت صاحب نام دیگری، سرویس 128 را با 2 گیگا بایت ترافیک ماهانه حتی، کمتر از تعرفه مصوب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به قیمت 8 هزار تومان ارائه می‌کند.
    بنا بر این اگرچه تفاوت ترافیک حجمی شرکت‌ها با حد مورد نظر رگولاتوری، یک یا دو گیگابیت است، اما طبق مصوبه رگولاتوری، از این پس شرکت‌ها باید ترافیک مد نظر در مصوبه را برای مشترکان خود تامین کنند.
    به این ترتیب آنچه هم اکنون در بازار سرویس‌های adsl کشور جاری است، رقابت بر سر ترافیک حجمی سرویس‌ها است و ارائه کنندگان خدمات اینترنت پرسرعت با تفاوت میزان ترافیک، قیمت‌های خود را با سایر رقبا متفاوت می‌کنند.
    اما با بازخوانی جدید مصوبه سال 87 رگولاتوری، دیگر سرویس‌های adsl تنها و تنها باید بر اساس سرعت اتصال خط شناخته شوند و از این پس دیگر به جز ضریب اشتراک، هیچ مولفه‌ دیگری، معرف سرویس نخواهد بود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گویا داره نتیجه میده.

2. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

14

تمام صحبت های شما رو تأیید میکنم و امیدوارم که با حرف هاتون منظور شخصی نداشته باشید چون خودتون بهتر میدونید فرق بین بالقوه و بالفعل چیه؛ و صد البته دوست دارم زود قضاوت نکنید
    دوست عزیز بنده هیچ منظور شخصی نداشتم و اصلا هم شخص خاصی مد نظر نبود ، صفحات تاپیک رو که میخوندم تو ذهنم بود که اگر اشتباه نکنم ، چند نفر از دوستان دانلود کردن رو دلیل فرهنگ نادرست استفاده از اینترنت دونستن که من هم گفتم فرهنگ استفاده یعنی مثلا این مواردی که گفتم ، نه اینکه مقدار دانلود چقدر باشه.

احتمالا شما از این قسمت حرف من برداشت کردی که مخاطب شما بودی :

در ضمن یه صحبتی داشتم با دوستانی که میگن ملت "فرهنگ استفاده از اینترنت رو نمیدونن و میذارن صبح تا شب دانلود بشه" و غیره
    که همونطور که میبینی گفتم "دوستانی" که اینطور فکر میکنن ، منظور من تمامی اشخاصی بود که حتی ممکنه در این تاپیک هم پست نداده باشن.

اگر میخواستم جواب کاربر خاصی رو بدم که حرفش رو نقل قول میکردم.
    اون قسمت بالقوه و بالفعل رو هم متوجه نشدم حقیقتش

مثال عرض میکنم بجای اینکه خود شخص استفاده کننده چه اونی بیشتر از 10 15 ساله داره از کامپیوترو اینترنت استفاده میکنه چه کسی که تازه اشنا شده و به قولی جو زده هم شده خودش یه سری چیزا رو رعایت کنه بیایم رو هر سایت خوب و بدی فیلتر بذاریم که عملا فایده که نداره هیچ تأثیر منفی هم میذاره یا محدودیت ها و... در حالیکه استفاده از همین کامپیوتر بدون اینترنت در این سطح امروزی اصولی نیست که اگر بعد عمری اومدیم یه نرم افزاری که پیدا نمیشه رو دانلود کنیم (نه هرچی دستمون اومد فقط برای تکمیل گالری ) اون موقع با این وضعیت مواجه بشیم واقعا برای ادم زور داره که اون موقع که ما اینترنت مصرف داشتیم اصلا اینا نمی دونستن فیلتر و اینترنت چیه یا همین چند سال اخیر که به قول شما نمی تونن از یک بانک رفتنی جلوگیری کنن دیگه...

نمی خوام منم زود قضاوت کنم ولی اینکه شما گروه سنی الف رو محکوم میکنید هم به نظرم کار درستی نیست که چرا والدین اون بچه پرنتال کنترل نمی دونن چیه یا... به نظر شما مشکل از جای دیگه ای نیست؟ و ایا این طور قاطع برخورد کردن شما فرقی داره با عاملی مثل فی ل تر یا اعمال زور برای رسیدن به سطح تفکر کافی و عقل گرایانه؟
    1 - من اصلا و ابدا گروه سنی الف و یا هیچ گروه سنی دیگه ای رو محکوم نکردم ، گفتم مثلا یکی از موارد فرهنگ درست استفاده از اینترنت ، اینه که تمهیداتی برای آموزش استفاده از اون به بزرگسالان اندیشیده بشه که بتونن مثلا از نرم افزارهای Parental Control استفاده کنن ، این یکی از مواردی هست که در تمام کشورهای پیشرفته دنیا انجام میشه ، آموزش اینترنت و مزایا و معایب آن به بزرگسالان.
    بزرگسالان در کشور ما به خودی خود محکوم نیستن ، چون واقعا اینقدر گرفتار زندگی هستن که وقت و حوصله این مسائل رو دیگه ندارن ، اتفاقا وظیفه امثال من و شماست که هم اونها رو ترغیب کنیم هم بهشون کمک کنیم در این زمینه.

2 - با فیلترینگ موافق نیستم و یادم نمیاد صحبتی راجع به فیلترینگ کرده باشم ، اگر قرار باشه فیلترینگی وجود داشته باشه ، فقط و فقط بر روی سایت های به قول بعضی ها "غیر اخلاقی" میتونه توجیح داشته باشه ، که اونهم راهکار نهایی و قابل اتکا نیست. بحثش خیلی مفصل و گسترده هست.

کلا سوء تفاهم شده یه جورایی

نمی دونم چه برداشتی کردید از حرف من ولی اینکه ادم با خوشحالی بگه مثلا 2 گیگ دان کردم حالا بدوئید لینک بدید برای امشب بازم دانلود کنم براتون مشکلی نداره ولی با این حرف من که باید برای یک نرم افزار ساده کلی سختی بکشم تا به هزار زحمت و خرج بتونم بدستش بیارم مشکل داره؟
    همونطور که گفتم هیچ برداشت خاصی نکردم از حرف شما و اصلا منظورم هم به فرد شما نبود ، کلی گفتم.

اتفاقا من هم همین رو میگم که باید ساختارها و کیفیت سرویس ها به شکلی باشه که دانلود کردن یک سری از اشخاص ، مزاحم سایرین نشه ، در پست قبلی هم توضیح دادم :

اصولا نباید وضعیت به این شکل باشه که وقتی دو نفر بشینن دانلود کنن بقیه سماق بمکن ! حجم و مقدار دانلود هر کس به خودش مربوطه و نباید روی سایرین تاثیر منفی بذاره.
    ---

بخصوص که میبینم کسی که تو منطقه ما شده مسئول هنوز بعد از این چند سال اینترنت رو عامل فساد برای سست کردن پایه های نظام میدونه و اینترنت که هیچ، هنوز نمیتونه از موبایل بانک استفاده کنه و با عابربانک به کار هاش رسیدگی میکنه و خودش رو بالاتر از خدا میبینه واسم زور داره
    درسته و درک میکنم ، متاسفانه این وضعیتی هست که در تمامی زمینه ها دچارش هستیم .

از یک شخص با تجربه و با سابقه که از همین تک پستتون هم معلومه انتظار دارم که امثال من رو راهنمایی بکنید نه اینکه شما هم راه خودتو بری و از کار خودت راضی باشی و بقیه رو نکوهش کنی برادر گلم و مطمئن باش هیچ کس در حق احترام یک فرد بالغ کم نمی ذاره
    بنده داشتن ادعا در هر زمینه ای رو تکذیب میکنم و در حدی هم نیستم که بخوام سایر دوستان رو راهنمایی کنم ، منظورم هم ابدا نکوهش کسی نبوده و قصد بی احترامی به کسی رو هم نداشتم.

شاید من مطالب رو خوب بیان نکرده بودم که باعث سوء تفاهم شد.

---

ویرایش : راستی من هر چی گشتم پستی از شما تو این تاپیک ندیدم که به نوعی پست قبلی من رو در جواب اون پست دیده باشی !

یه جا فقط تو تاپیک پارس آنلاین به ملت فحش داده بودی :
    کد:
    نکنه حواست نبوده فکر کردی اون پست رو اینجا زدی پست من هم در جواب اون بوده ؟؟
    Last edited by The Dreadnaught; 25-08-2011 at 00:27.

4. 3 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

دوست عزیز بنده هیچ منظور شخصی نداشتم و اصلا هم شخص خاصی مد نظر نبود ، صفحات تاپیک رو که میخوندم تو ذهنم بود که اگر اشتباه نکنم ، چند نفر از دوستان دانلود کردن رو دلیل فرهنگ نادرست استفاده از اینترنت دونستن که من هم گفتم فرهنگ استفاده یعنی مثلا این مواردی که گفتم ، نه اینکه مقدار دانلود چقدر باشه.

احتمالا شما از این قسمت حرف من برداشت کردی که مخاطب شما بودی :

که همونطور که میبینی گفتم "دوستانی" که اینطور فکر میکنن ، منظور من تمامی اشخاصی بود که حتی ممکنه در این تاپیک هم پست نداده باشن.

اگر میخواستم جواب کاربر خاصی رو بدم که حرفش رو نقل قول میکردم.
    اون قسمت بالقوه و بالفعل رو هم متوجه نشدم حقیقتش

1 - من اصلا و ابدا گروه سنی الف و یا هیچ گروه سنی دیگه ای رو محکوم نکردم ، گفتم مثلا یکی از موارد فرهنگ درست استفاده از اینترنت ، اینه که تمهیداتی برای آموزش استفاده از اون به بزرگسالان اندیشیده بشه که بتونن مثلا از نرم افزارهای Parental Control استفاده کنن ، این یکی از مواردی هست که در تمام کشورهای پیشرفته دنیا انجام میشه ، آموزش اینترنت و مزایا و معایب آن به بزرگسالان.
    بزرگسالان در کشور ما به خودی خود محکوم نیستن ، چون واقعا اینقدر گرفتار زندگی هستن که وقت و حوصله این مسائل رو دیگه ندارن ، اتفاقا وظیفه امثال من و شماست که هم اونها رو ترغیب کنیم هم بهشون کمک کنیم در این زمینه.

2 - با فیلترینگ موافق نیستم و یادم نمیاد صحبتی راجع به فیلترینگ کرده باشم ، اگر قرار باشه فیلترینگی وجود داشته باشه ، فقط و فقط بر روی سایت های به قول بعضی ها "غیر اخلاقی" میتونه توجیح داشته باشه ، که اونهم راهکار نهایی و قابل اتکا نیست. بحثش خیلی مفصل و گسترده هست.

کلا سوء تفاهم شده یه جورایی

همونطور که گفتم هیچ برداشت خاصی نکردم از حرف شما و اصلا منظورم هم به فرد شما نبود ، کلی گفتم.

اتفاقا من هم همین رو میگم که باید ساختارها و کیفیت سرویس ها به شکلی باشه که دانلود کردن یک سری از اشخاص ، مزاحم سایرین نشه ، در پست قبلی هم توضیح دادم :

---

درسته و درک میکنم ، متاسفانه این وضعیتی هست که در تمامی زمینه ها دچارش هستیم .

بنده داشتن ادعا در هر زمینه ای رو تکذیب میکنم و در حدی هم نیستم که بخوام سایر دوستان رو راهنمایی کنم ، منظورم هم ابدا نکوهش کسی نبوده و قصد بی احترامی به کسی رو هم نداشتم.

شاید من مطالب رو خوب بیان نکرده بودم که باعث سوء تفاهم شد.

---

ویرایش : راستی من هر چی گشتم پستی از شما تو این تاپیک ندیدم که به نوعی پست قبلی من رو در جواب اون پست دیده باشی !

یه جا فقط تو تاپیک پارس آنلاین به ملت فحش داده بودی :
    کد:
    نکنه حواست نبوده فکر کردی اون پست رو اینجا زدی پست من هم در جواب اون بوده ؟؟
    اول یک چیز کلی بگم که خب مطمئنا خیلی ها نظرات مشترکی دارند و این محدود به یکی دو نفر نیست که بگیم شما گفتی دوستان و نه دوست

و تو این تاپیک هم پست ندادم ولی فرقی نداره حرف من سر این نبود که چرا به من اینطور گفتید حرف من کلی تر بود و موضوعش هم این بود که شما اصلا چرا همچین حرفی رو میزنی...؟! نه اینکه بخواد به من بر بخوره!

بهر حال نارضایتی از شرایط شاخ و دم نداره که!
    قضیه بالفعل و بالقوه هم همین بود که باید کودک رو کنترل کرد ولی در واقع مطابق گفته شما امکان این کار در حال حاضر در کشور ما فراهم نیست...

حالا ولش کن
    به امید خدا ترافیکمم یهویی تموم شد و امشب موندم من و یار همیشه همراهم دایال آپ عزیز!

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ممنون از همه + چندین فروم دیگه.

7. 7 کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

سلام
    من البته فرصت ندارم 16 صفحه رو بخونم، ولی به نظرتون به ضرر ما نمیشه اگر شکایت کنیم؟

اگر قرار باشد قانون اجرا شود به همه باید 128 بدهند بدون محدودیت.غیر از این است؟
    حالا با کارت دانشجویی و .... شاید 256 هم بدن(مثل مخابرات)

الان مثلا صبانت یا شاتل یا .... در بسیاری از شهرستانها خط 2 مگ میدن(تهران 1 مگ) البته با محدودیت.اما شب رایگان است و از 500 مگ تا 1 و 2 و 3 گیگ هم به تناسب شهر و منطقه دانلود میکنیم

خوب کدام به نظر شما بهتر است؟

توی این رویا نیستید که بیان خط 1 مگ و 2 مگ رو بهتون بدون محدودیت بدن با ماهی 20-30 تومن؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

سلام
    من البته فرصت ندارم 16 صفحه رو بخونم، ولی به نظرتون به ضرر ما نمیشه اگر شکایت کنیم؟

اگر قرار باشد قانون اجرا شود به همه باید 128 بدهند بدون محدودیت.غیر از این است؟
    حالا با کارت دانشجویی و .... شاید 256 هم بدن(مثل مخابرات)

الان مثلا صبانت یا شاتل یا .... در بسیاری از شهرستانها خط 2 مگ میدن(تهران 1 مگ) البته با محدودیت.اما شب رایگان است و از 500 مگ تا 1 و 2 و 3 گیگ هم به تناسب شهر و منطقه دانلود میکنیم

خوب کدام به نظر شما بهتر است؟

توی این رویا نیستید که بیان خط 1 مگ و 2 مگ رو بهتون بدون محدودیت بدن با ماهی 20-30 تومن؟
    نه سرویس های محدود باقی می‌مونن (حداقل اینطوری که من از 3 تا سرویس دهنده جویا شدم گفتن که محدودها همچنان ارائه خواهد شد) البته یه سری بحث سر این هست که ممکنه یه سری 128 دارها مجبور بشن نامه شرکت یا دانشگاه برای ادامه سرویس‌های محدودشون ببرن که چون خود افراد با شک دربارش حرف میزدن نمیشه بهش استناد کرد. در مورد تغییرات احتمالی با سرویس دهنده خودتون تماس بگیرین البته اگه نمایندگی نیست چون بعضی نمایندگی‌ها هنوز بی خبرن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگه حداقل پست اول رو میخوندین تعرفه ها رو میدین
    حداکثر قیمت مجاز برای یک مگ 38000 تومنه

واقعا دانلود شبانه به دردسرش میارزه بنظر شما با اون همه افت و خیز سرعت؟
    درصد خیلی کمی از کاربرا از وضعیت دانلودشون راضی هستن

همین الان مشترکین شاتل اگه زورشون میرسید مدیر شرکت رو زنده آتیش میزدن ویا پارس آفلاین هم که از اسمش معلومه و......

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

اگه حداقل پست اول رو میخوندین تعرفه ها رو میدین
    حداکثر قیمت مجاز برای یک مگ 38000 تومنه

واقعا دانلود شبانه به دردسرش میارزه بنظر شما با اون همه افت و خیز سرعت؟
    درصد خیلی کمی از کاربرا از وضعیت دانلودشون راضی هستن

همین الان مشترکین شاتل اگه زورشون میرسید مدیر شرکت رو زنده آتیش میزدن ویا پارس آفلاین هم که از اسمش معلومه و......
    گفتم 16 صفحه رو حال ندارم بخونم.نگفتم از مرحله پرتم که...........

اما خوب اینم در پست اول نوشته که 1 خطر رو تا 10 نفر میتونن share کنن.این یعنی فاجعه
    کافیه 5 نفر از این 10 نفر شبانه روز بزارن برای دانلود

اما در زمینه شبانه برای من بد نیست.در حد نیازم کافی بوده خداروشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

گفتم 16 صفحه رو حال ندارم بخونم.نگفتم از مرحله پرتم که...........

اما خوب اینم در پست اول نوشته که 1 خطر رو تا 10 نفر میتونن share کنن.این یعنی فاجعه
    کافیه 5 نفر از این 10 نفر شبانه روز بزارن برای دانلود

اما در زمینه شبانه برای من بد نیست.در حد نیازم کافی بوده خداروشکر
    شما رو نمیدونم ولی من بعنوان مثال در ماه حداکثر 20 گیگ حجم مصرف میکنم (دو ماه اخیر مجموعا 11 گیگ مصرف داشتم)

آخه مگه ملت کار و زندگی ندارن که صبح تا شب بشینن پای دانلود

isp که نمیاد شما رو با 9 نفر دیگه بذاره تو یه گروه واگه اونا درحال استفاده بودن شما سرعتت کم شه اگه کل کاربرای در حال استفاده به پهنای باند کمتری از اونچه که در اختیار isp هست نیاز داشته باشن خوب معلومه که سرعت همه فول میشه وگرنه سرعت افت میکنه

چرا همیشه بدترین حالت رو در نظر میگیرین؟

شیرینگ همین الان هم وجود داره اما دلیلی که شما راضی هستی اینه isp شما پهنای باند کم نمیاره وقتی با وجود متمرکز شدن دانلود کاربران توی چند ساعت شما از سرعتت راضی هستی چرا با پخش شدن دانلود همون کاربران در طول کل روز مخالفید ؟

این قانون ضریب شرینگ رو تغییر نداده و به تعداد کاربرا هم اضافه نکرده و پهنای باند isp رو هم کم نکرده فقط باعث میشه تمرکز استفاده از نت در یک ساعت های خاص از بین بره
    Last edited by lucky_luke; 25-08-2011 at 04:41.

13. 5 کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shk021051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

پارس آنلاین شورشو در اورده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •