یعنی هنوز شما نفهمیدین ایران تحریمه؟تمام لپ تاپای تو ایرانم از دوبی میاد
یعنی هنوز شما نفهمیدین ایران تحریمه؟تمام لپ تاپای تو ایرانم از دوبی میاد
یه دستگاه asus N53SV رو اسفند پارسال بعد از فهمیدن مشکل برگردوندن به شرکت امرتات
شرکت بعد از ورود سری جدید و سالم یکی جایگزین کرد
بنده هم گفتم نمایندگی قانونی نیستن
سازگار رو هم که گفتم منظورم نمایندگی اسوس بود نه لنوو و ایسر
اون دفعه هم گفتم قانونا نمایندگی نیستن و نظارتی هم روشون نیست
در ضمن شما هر لپتاپی ببری دبی قرار نیست نمایندگی گارانتیشو قبول کنه
دوست عزيز قديما لنوو چيني با ibm امريكايي با هم شريك بودن و باهم لپتاپ مي زدن اون موقع اسم لپ تاپ ها ibm بود و تو امريكا اما چند سالي هست اين دو شركت از هم جدا شدن و لنوو چيني خودش تو چين لپ تاپ مي زنه.![]()
دوست عزیز لنوو تو چین تولید می شد میشه و احتمالا خواهد شد از اول هم اسم برند لنوا بود نمی دونم سری تینک پد قذیم رادیدید یا نه ولی رو اونسری مارک لنوو بود و گوشه شمت چپ زیر لگوی تینک پد لگوی رنگی ای بی ام بود ولی قبل از لنوو ای بی ام با برند خودش لپ تاپ تولید میکرد یادش بخیر P3های تولیدی خودشو می شد جای اسکستبورد استفاده کرد! در خال خاظر هم همچنان با لنوو همکاری داره ولی سهام دار نیست! ببینید اگه سهام دار نباشه الزاما به معنی قطع همکاری نیست مثل خود اوراکل و ای بی ام!!! رو پروژه جاوا همکاری دارن!!
تا اونجای که من نی دونم ای بی ام دیگه پی سی تولید نمی کنه و این خط تولید را به برند لنوو وتگذار کرده!![]()
خبر جدیدی نیست؟
کسی می تونه نمرات WEI این لپ تاپو بذاره ؟
(همون نمرات ویندوز 7 )
پ.ن : چرا y470 تاپیک اختصاصی نداره .
به نظر من که اون بهتر از این یکی مدله![]()
این چیه؟یه توضیحی چیزی دربارش بده
سلام
Rate ویندوز اصلا ملاک خوبی برای قدرت لپ تاپ ها نیست .
با برنامه های دیگه تست کنید .
این تاپیکو نگاه کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمره ای که ویندوز سون به قطعات نوشنه شده از 7.9 میده و مینیموم نمره (پایین ترین نمره) را جدا گانه نمایش میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)