اگه موزیک بازید و اهل اهنگ گوش دادن LIVE رو بگیرید که دوتا اسپیکر هم داره اگر هم اهل پیامک وب گردی و اجرای بازی های اچ دی مینی پرو بهترین گزینه هست![]()
اگه موزیک بازید و اهل اهنگ گوش دادن LIVE رو بگیرید که دوتا اسپیکر هم داره اگر هم اهل پیامک وب گردی و اجرای بازی های اچ دی مینی پرو بهترین گزینه هست![]()
سلام !
خریدن گوشی من از 5 نشبه هفته پیش افتاد برای 5 شنبه این هفته !!! ( یعنی 5 روز دیگه ! )
حالا یه سوال دیگه :::
موقع خردی باید فروشنده روی این گوشی نرم افزار خاصی نصب کند ؟!
یا آکبند ازش تحویل بگیرم و خونه خودم کارهاش رو انجام بدم ؟؟!![]()
باسلام
آیا نصب ویجتها یا برنامه ها با توجه به رزولوشن این گوشی باعث کوچکی یا بزرگی آیکونها نمی شود؟؟؟؟
مثلا ویجت ساعت-تاریخ و ...???
اگه هم بخوام اهنگ گوش کنم هم وب هم بازی هم پیام چی ؟
از بخش ساپورت سایت سونی اریکشون بگیرید.توی سرچ بزنید :update service تا راحت تر پیداش کنید.این آپدیت سرویس که میگید چی هست؟ توی سایت سونی باید برم، توی گوشی پیداش کنم یا توی نرم افزار داخل کامپیوترم؟
دقت کنید نوشته با امولیتورش.مثلا سایت جی اس ام آرنا:توی سایت مختلف وقتی گوشی های آندروید را معرفی میکنند (بیشتر گوشی ها) مگن که توانایی اجرای Java داره میگن روش جاوا "دارد".
Java: Yes, via Java MIDP emulator
جدا؟ببینید فورمتی که دانلود کردید apk هست.نباید اینطور باشهاین لانچرها روی گوشی نصب نمیشن، داستان چیه؟ "میگه قابل اجرا یا نصب روی گوشی شما نیست"
مطمئنن این گوشی (mini pro) قابلیتهای بالایی داره ودر پخش موسیقی شمارو نا امید نمیکنه وبه نسبت گوشی انتخابی شما قابلیتهای بیشتری داره.
من تعدادی ویجت روش نصب کردم از جمله ویجت های ایرانی و فارسی ولی به نظرم مشکلی نداشت. تنها مشکل اینکه به علت کوچکی صفحه تعداد ویجتهای کمی میشه توی هر صفحه گذاشت.
---------- Post added at 11:44 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------
مثلا میخواهید چی براتون نصب کنه?! خودتون هم میتونید نصب کنید. احتیاجی به فروشنده نیست.
اولش یک نرم افزار منیجر فایل از نت دانلود میکنید و با بلوتوث به گوشی ارسال میکنید بعدش دیگه راحتید و هر نرم افزاری که دانلود کردید میریزید توی رم گوشی و بعدش از توی گوشی نصب میکنید.
سلام دوستان
منم بالاخره یه دونه اکسپریا مینی از شیراز خریدم 282000 تومان!
در نگاه اول باید بگم که کیفیت صفحه-انیمیشنها و سرعت گوشی حرف نداره و واقعا معرکست....
مبارک باشه. با قیمت خوبی خریدی.انشااله زنگش برات بزنگه!
سلام..
دوستان الان قيمت دقيق اين گوشي بدون گارانتي چنده؟
اين گوشي ميتونه همه بازي هاي hd رو ساپورت كنه؟ مثل اسفالت 6 يا اينجور بازي ها؟( لطفا اگه تست كردين بگين)
ال سي دي 3 اينچ خيلي كوچيك نيست.... تايپ سخت نيست؟ اخه من زياد هل چت و وبگردي هستم...
---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
سلام..
دوستان الان قيمت دقيق اين گوشي بدون گارانتي چنده؟
اين گوشي ميتونه همه بازي هاي hd رو ساپورت كنه؟ مثل اسفالت 6 يا اينجور بازي ها؟( لطفا اگه تست كردين بگين)
ال سي دي 3 اينچ خيلي كوچيك نيست.... تايپ سخت نيست؟ اخه من زياد هل چت و وبگردي هستم... در عين حال موزيك و ويديو و بازي زياد ميكنم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)