تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 113 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 1125

نام تاپيک: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

در مورد سوال اولت من n53 sv اسوس دارم وبلوري داره واقعا اذيت ميكنه اگه dvd rw بگيري راحتي
    اما سوال دومت كيفيت صفحه نمايش 6090 از 502 بهتره
    نمیدونم واقعا چی بگم! شما یا 6090 ذاری و جانب داری میکنی و l502 را ندیدی یا هیچ کدوم را در کنار هم ندیدی! اگر پست های اول را بخونی متوجه میشی که من این مدل اچ پی را در هنگام خرید بخاطر کیفیت گند صفحه نمایش منصرف شدم!
    در مورد بلوری من سیستم خونم یک DVD rom و یک DVD WR. دارم یکی asus یکی sony. ولی DVD های خرابی که رو اونا نمیتونستم باز کنم رو این باز کردم!

---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------

این درسته که بلوری تو خوندن دی وی دی های خط دار و بعضی دی وی دی ها مشکل داره و نمیتونه اونا رو اجرا کنه و زیاد سخت میگیره و این چیزا .... . کلا میگن بلوری اذیت میکنه درسته ؟ دوستان که این مدل رو گرفتن میتونن بلوری رایت کنن ؟ لایت اسکرایب و این حرفام که نیست ؟
    2. دومین سوالم در مورد صفحه نمایشه که کسی دیده صفحه نمایش دل 502 اونطور که خیلیا میگن از رقیبش dv6 6090 خیلی بهتر باشه آخه اونا همش این گرافیک بهترشون رو همش میکوبن سر این مدل ...
    سلام دوست عزیز اگر پست های اول را بخونی متوجه میشی که من این مدل اچ پی را در هنگام خرید بخاطر کیفیت گند صفحه نمایش منصرف شدم!(و البته دلایل دیگر)
    در مورد بلوری من سیستم خونم یک DVD rom و یک DVD WR. دارم یکی asus یکی sony. ولی DVD های خرابی که رو اونا نمیتونستم باز کنم رو این باز کردم!

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

الان قیمتش چنده؟اگه میشه بگین با کودوم ضمانت نامه و اینکه با کانفیگ یک ترابایت هارد و ۷۵۰ sata
    سلام. الان با گارانتی زیگورات که بهترین گارانتی است 1530 تومان است که از 10 روز پیش که خریدم 10 تومن گرانتر شده و پرسیدم احتمال افزایش قیمت دارد.
    در مورد هارد یک ترا بایت دستکاری ایرانیها است که هارد اصلی را برداشتن!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به هیچ وجه یک ترا دار نخرید که باید فاتحه هاردتان را بخوانید.
    تو سایت دل هم چک کنید متوجه میشوید رو این مدل هارد یک ترا نمیذارد

---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------

سلام دوستان
    من دنبال یه لپ تاپ قوی برای کار با برنامه vmware هستم( این برنامه رم و سی پی یو بالا می خواد ) ، یه نیم نگاهی هم به گیم دارم و می خوام لپ تاپی که می خرم 3 ،4 سالی ساپورتم کنه . تا 1،450 هم بودجه دارم، تعریف Xps L502 رو هم زیاد شنیدم ، کیفیته صفحشم دیدم ، خیلی خوبه !! تنها مشکلی که باهاش دارم اینکه که به خاطر کارم که تو آینده نزدیک کانفیگ سوییچ و روتر و ادمینی هست ، برای راحتی نیاز به کیبورد اعداد دارم که این مدل نداره
    این خیلی رو مخمه ، با این بودجه ی من لپ تاپی در صطح xps هست ؟ یا بی خیاله اعداد شم ؟
    سلام. در مورد صفحه کلید عددی میتونید یک صفحه کلید عددی اکسترنال usb که وزن فوق العاده سبک دارد بخرید و هیج نگرانی راجع به این نداشته باشید. من هم دارم و استفاده میکنم و همه حا هم میبرمش.

3. این کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من بین این لپ تاپ و lenovo y570 موندم اگه میشه کمکم کنید.
    سلام. دوست عزیز y570 از بعد تعطیلات عید فطر و با قیمت حدود 1300 بفروش میرسد و مدلی که پایین ترین گانفیگ را دارد در ایران به فروش میرسد و بهرین گانفیگش که حدود 1500 است به فروش نمیرسد. برای همین قابل مقایسه نیست.
    اوج شهرت y750 در کانفیگ hard ssd دارش هست که سرعت boot فوق العاده ای داره حدود 8 ثانیه. ولی ایر را وارد ایران نمیشه.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

مشخصات لپ تاپ ها:
    DELL XPS L502:

• Processor: Intel® Core™ i7-2630QM (2.0GHz~2.93GHz) 6M
    • Memory: 8.0 GB DDR3
    • HDD: 1000 GB (1.0 TB) SATA
    • Graphics: NVIDIA® GeForce® GT540M 2GB up tp 4GB
    • Display: 15.6" LED with TrueLife™
    • Optical Drive: Blu-Ray
    • Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Web, HDMI, eSATA, USB 3.0, TV
    • 9 Cell Battery, Genuine Windows® 7
    قیمت : 1,499,000 تومان

Acer Aspire 7745G:

• Processor: Intel® Core™ i7-740QM (1.73~2.93 GHz) Quad Core
    • Memory: 16.0 GB DDR3
    • HDD: 1000 GB SATA
    • Graphics: ATI Mobility Radeon 5850 1.0 GB up to 4.0 GB
    • Display: LCD 17.3" LED
    • Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
    • Other: Lan, WiFi, HDMI, Webcam, Bluetooth 3.0
    • 9 Cell Battery, Windows 7
    قیمت : 1,399,000 تومان

من تا قبل از اینکه با این مدل ایسر آشنا بشم فقط نظرم روی اون مدل دل بود ولی مهمترین دلیلی که 2 دل شدم اینه که این مدل ایسر سایز مانیتورش 17.3 هست ولی دل 15.6 و اینکه رمش 16 گیگ هست.
    ولی ایسر بلو رای نداره ولی مدل دل داره
    بعد فکر میکنم که ایسر خوشگلتر هست
    اما از طرفی اسپیکرهای این مدل لپ تاپ دل خیلی بهتره

لطفا راهنمایی کنید که:
    1-کارت گرافیک DDR3 دو گیگ بهتره یا DDR5 یک گیگ؟
    2-هزینه اضافه کردن درایو بلورای BluRay چقدر هست؟
    3-هزینه اضافه کردن 8 گیگ رم به دل در آینده بخوام اضافه کنم مبلف زیادی میشه؟
    4-کیفیت و مارک قطعات دل بهتره یا ایسر؟
    5-سی پی یو CPU کدام لپ تاپ بهتره؟

لطفا به تک تک سوالات پاسخ کوتاه بدین
    1-DDR5
    2-برای دل از 60 تا 80 تومان
    3-این مدل فقط تا 8 ساپورت میکنم.
    4-مسلما dell. بعد اپل این و سونی بهترین هستند. در سایت ها و فروم های خارجی بگردید کاملا متوجه میشید
    6-دل
    شما اگر کمی با اهل فن صحبت کنید متوجه میشوید که acer برندی است که به کسانی که پول زیادی ندارند و میخواهند کم هزینه کنند حدود 500 تا 600 معرفی میشود و کیفیت ساخت بسیار پایینی دارد.
    مورد دیگر اینکه رم 16 زمانی که لازم باشد دیگر این cpu و گرافیک قدرت پردازش ندارند. چوم گانفیگ متناسب به هم باید افزایش یابد.
    یعنی اینکه زمانی رم 16 لازم باشد باید ای لپ تاپ را بریزید و هیچ گاه نمیتوانید از رم 16 استفاده کنید!
    این رم 16 فقط یک کورد برای گول زدن مشتری و کسانی که اطلاعات کافی ندارد است دوست عزیز.
    پس بدانید که رم 16 هیچ گاه قابلیت استفاده از بالای 8 گیگ را بر روی این cpu و گرافیک ندارد.
    Last edited by aminbadiee; 29-08-2011 at 12:30.

6. 2 کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

یه خواهش از دوستانی که لپتاپ شون رو از زیگورات به تازگی خرید کردن.
    من قصد خرید دارم ولی قبل از خرید میخوام با سرویس تگ یکی از شما دوستان یه سری مسائل قبل از خرید رو توی وبسایت دل چک کنم و یه سری مطالب که دوستان گذاشتن رو قبل از خریدم تو وبسایت پیدا کنم که اونجا دیگه دنبال چیزی نگردم و سریع برم سر اصل مطلب

میخواستم یکی از دوستان سرویس تگ سیستمش رو برام بزاره.میتونه با پیام خصوصی هم بفرسته
    چون الان که هنوز نخریدم به اینترنت با سرعت معقول دسترسی دارم میخوام درایور ها رو هم دانلود کنم
    واسه گرافیک رو از انویدیا گرفتم فقط مونده درایور های خود سایت دل

ممنون میشم اگه به خواهشم عمل کنید
    سلام برای انتخابتون بهتون تبریک میگم.
    مواردی که باید چک کنید را در پست چک کردن و ریفوربیش کامل توضیح دادم.
    در مورد درایور فقط دانلود همون کارت گرافیک کافی است بقیه روش نصبه و یک DVD درایور هم تو جعبه هست نیاز به دانلود ندارید.

8. این کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

در مورد گرافیک من در پست های اول توضیح دارم. درست است که گرافیک سری 60 اچ پی از مال l502 قوی تر است(بخاطر DDR5). ولی انتخاب بر اساس فقط کارت گرافیک انتخاب اشتباهی است و شما باید در هنگام خرید همه موارد را در نظر بگیرید. درست است که آن سری گرافیک قوی تر دارد ولی معایب بسیار قابل توجه دارد که در پست های اول که در مورد قصد خریدم برای اچ پی بوده بطور کامل و مفصل در پستی طولانی توضیح دادم

10. این کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nanoboy123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام. الان با گارانتی زیگورات که بهترین گارانتی است 1530 تومان است که از 10 روز پیش که خریدم 10 تومن گرانتر شده و پرسیدم احتمال افزایش قیمت دارد.
    در مورد هارد یک ترا بایت دستکاری ایرانیها است که هارد اصلی را برداشتن!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به هیچ وجه یک ترا دار نخرید که باید فاتحه هاردتان را بخوانید.
    تو سایت دل هم چک کنید متوجه میشوید رو این مدل هارد یک ترا نمیذارد

---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------

سلام. در مورد صفحه کلید عددی میتونید یک صفحه کلید عددی اکسترنال usb که وزن فوق العاده سبک دارد بخرید و هیج نگرانی راجع به این نداشته باشید. من هم دارم و استفاده میکنم و همه حا هم میبرمش.
    سلام دوست عزیز ایا صفحه کلید عددیusbهم داریم

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز ایا صفحه کلید عددیusbهم داریم
    سلام. بله! بسیار کوچک و سبک هم هست!و خیلی راحت.

13. این کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamedmn1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

در

1530
    فامیل ما قبل تابستون زیر 1300 گرفته بود ، البته نمی دونم گارانتیش چیه . گارانتی های دیگه اش چطورن ؟

xps داریم که به جای blue ray , دی وی دی رام داشته باشه ؟ یا خود گارانتی این کارو میکنه که قیمت بیاد پایین ؟

---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------

راستی من که می خوام قسطی بر دارم خود زیگورات آپشن قسطی نداره ؟ اگه نه نورمال بهره ای که جاهای دیگه روش می کشن چه قدره ؟؟

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

1530
    فامیل ما قبل تابستون زیر 1300 گرفته بود ، البته نمی دونم گارانتیش چیه . گارانتی های دیگه اش چطورن ؟

xps داریم که به جای blue ray , دی وی دی رام داشته باشه ؟ یا خود گارانتی این کارو میکنه که قیمت بیاد پایین ؟

---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------

راستی من که می خوام قسطی بر دارم خود زیگورات آپشن قسطی نداره ؟ اگه نه نورمال بهره ای که جاهای دیگه روش می کشن چه قدره ؟؟
    گارانتی زیگورات این قیمته. ولی بقیه تا 1400 هم هستند. اونی که میگید 1300 گرفته احتمالا فول آپشن نبوده(تی وی تیونر رم 8 هار 750 بلو ری)
    زیگورات قستی نداره ولی جاهایی که قستی میدن قکر کنم سالی 2 در صده مبلغه کل اضاقه میشه.
    شما اگر بخوای با گارانتی مطمعن زیگورات بخرید باید نقد بخرید.معتبر ترین گارانتی اینه.میتونید تحقیق کنید.دوست عزیز هر چیز گرونی بی معنی نیست!دیگه بقیه گارانتیا جر این عین همن.
    xps با DVD رایتر هم داریم ولی باید با گارانتی متفرقه بگیرید مثل ایراندل یا دل سرویس. زیگورات این کارو نمیکنه.
    به نظر من به خاطر چند 10هزار تومان یک میلیون و خورده ایتونو دور نریزید! گارانتی مهمترین چیزه در ایران! چون ممکنه زمانی پشیمون شید که دیر شده.
    Last edited by aminbadiee; 29-08-2011 at 15:53.

16. این کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •