آدریانو گالیانی: دیدار بارسا- میلان دربی دنیاست
نایب رئیس باشگاه میلان معتقد است این دیدار رویارویی موفق ترین باشگاه تاریخ فوتبال با بهترین تیم حال حاضر دنیاست
سایت گل- آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان، بی صبرانه در انتظار دیدار تیمش مقابل بارسا در لیگ قهرمانان اروپاست.
گالیانی معتقد است این دیدار رویارویی موفق ترین باشگاه تاریخ فوتبال با بهترین تیم حال حاضر دنیاست و این دیدار را "دربی دنیا" نامید.
او در گفتگو با نشریه گاتزتا دلو اسپورت گفت:" بارسلونا در حال حاضر بهترین باشگاه دنیاست. با این وجود، میلان باشگاهی است که بیشترین موفقیت ها را به دست آورده است. این دیدار را می توان دربی دنیا نامید.
بسیار فوق العاده است که رقابت های چمپیونزلیگ را با چنین دیداری آغاز کنید. این یک جشن بزرگ فوتبالی است."
میلان تاکنون 7 بار لیگ قهرمانان را فتح کرده و 4 بار نیز به نایب قهرمانی رسیده است. تنها باشگاه رئال با 9 قهرمانی عناوین بیشتری از روسونری دارد.
بارسا تاکنون 4 بار قهرمان چمپیونزلیگ شده که آخرین آن فصل گذشته و با پیروزی 3-1 مقابل منچستریونایتد بود.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
By Behnam Jafarzadeh
2011/9/13
گواردیولا: حیف شد که زلاتان نمی تواند بازی کند
مربی بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش مدعی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا نیست
سایت گل- پپ گواردیولا مربی 40 ساله بارسلونا در کنفرانس خبری پیش از دیدار تیمش مقابل میلان به این نکته اشاره کرد که تیمش شکست ناپذیر نیست.
بارسلونا در اولین دیدارش در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا امشب در نوکمپ میزبان میلان خواهد بود.
بارسلونا فصل گذشته بعد از عبور از سد آرسنال، شاختار دونتسک و رئال مادرید ، بارسا به فینال لیگ قهرمانان اروپا رسید و منچستریونایتد را از پیش رو برداشت تا به چهارمین قهرمانی اش در لیگ قهرمانان اروپا برسد.
گواردیولا اکنون و در آستانه مصاف با میلان در کنفرانسی خبری گفت:« وقتی ما در رم در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی رسیدیم، من همین جمله ای که می خواهم بگویم را گفتم: ما مدعی قهرمانی نیستیم. چرا که هیچ کسی نتوانسته در بیست سال اخیر دو قهرمانی متوالی به دست بیاورد.میلان آن زمان این کار را کرد و بعد از آن کسی نتوانست این افتخار را در طول سالعای اخیر به دست بیاورد و این نشان دهنده دشواری این تورنمنت است. در سه سال اخیر ما دو بار قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شدیم و یک بار هم به مرحله نیمه نهایی رسیدیم. ما خیلی خوب رقابت کردیم و الان هم می خواهیم همین کار را بکنیم و به بالاترین جایگاه ممکن برسیم.»
مربی اسپانیایی درمورد تساوی 2-2 تیمش مقابل سوسیداد گفت:« ما باید خیلی سریع بازیهای قبلی را فراموش کنیم؛ چه بازیهایی که برده ایم و چه بازیهایی که باخته ایم. هرچند که همیشه ترجیح می دهیم که درتمام بازیها پیروز باشیم. من درمورد دیدار شنبه شب خیلی کم حسرت می خورم. بازیکن تیم من افراد بالغی هستند و آنهامی دانند که در آستانه دیدار با میلان هستیم؛ تیمی که تاریخی بزرگ را پشت سرش می بیند.»
مربی بارسا درمورد غیبت زلاتان در این دیدار گفت:« خیلی حیف است که ایبرا نمی آید. نظر من درمورد او تغییری نکرده.من همیشه گفته ام که او بازیکن فوق العاده ای است و الان هم نظرم همین است.من به خاطر تمام کارهایی که ایبرا برای ما کرد از او تشکر می کنم. او به ما کمک کرد تا لیگ را با 99 امتیاز به پایان ببریم و می دانم که او در میلان خوشحال است و من هم برای او خوشحالم.»
کد:
By Ghazal Ziari
2011/9/13
الگری: مطمئنم که برای بارسلونا مشکل ایجاد خواهیم کرد
مربی ایتالیایی در صحبتهایی اعلام کرده که تیمش در دیدار امشب نوکمپ نتیجه مطلوبی خواهد گرفت
سایت گل- ماسیمیلیانو الگری مربی میلان مطمئن است که تیمش در دیدارامشب ورزشگاه نوکمپ بارسلونا را به دردسر خواهد انداخت
قهرمان فصل قبل سری آ، امشب در دور اول رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا در نوکمپ مقابل قهرمان فصل قبل لیگ قهرمانان اروپا قرار خواهد گرفت
ماسیمیلیانو الگری مربی جوان میلان در کنفرانسی خبری در روز دوشنبه گفت:« با توجه به بازیکنان بامهارتی که در اختیار دارم، مطمئنم که مشکلاتی را برای بارسلونا ایجاد خواهیم کرد. با ارائه یک بازی تدافعی مقابل بارسا به مشکل خواهیم خورد. باید خیلی جدی بازی کنیم و جدای از بحث های تاکتیکی و تکنیکی ، باید شجاعانه بازی کنیم.»
الگری ادامه داد:« خیلی کنکجاوم تا ببینم که تیمم چطور مقابل بارسلونا بازی می کند. ما قهرمان ایتالیا هستیم و بازیکنان من به چنین بازی هایی عادت دارند ولی باید ببینیم که چه خواهد شد.»
او برای بازی امشب روبینیو و زلاتان را در اختیار نخواهدداشت و انتظار می رود که پاتو در نوک حمله میلان قرار گرفته و کوین پرینس بواتنگ او را حمایت کند. الگری دراین باره گفت:« پاتو و بواتنگ بازی خواهند کرد. من با یک مهاجم تیم را به میدان خواهم فرستاد ولی نمی دانم که این مهاجم چه کسی باشد.چرا که مصدومیت زلاتان به یک باره و اتفاقی رخ داد.»
کد:
By Ghazal Ziari
2011/9/13