تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 25 اولاول ... 6121314151617181920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 247

نام تاپيک: برنامه‌ی ماه عسل / رمضان 90

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

سلام رفقا .
    من ندیدم برنامه رو . مهمونا کی بودن ؟

.
    دو نفر رو دعوت کرده بودن (یکی 48 ساله و یکی 45 ساله) که هر دو توی عملیات کربلای 4 اسیر شده بودن.
    اولی دندانپزشک بود و دومی دکترای برق و رئیس دانشکده برق دانشگاه علم و صنعت و دارای درجه استادی.

این دو نفر به اضافه یک نفر دیگه (که الان تو کاناداست) در تاریخ 21 بهمن 1368 از اردوگاه 18 تکریت عراق که در اون اسیر بودن، تونستن فرار کنن که ماجرای بسیار جذاب و شنیدنی داشت...

فقط من نمی دونم چرا خاطراتشون رو به چاپ نرسونده بودن؟ خیلی حرف واسه گفتن داشتن.
    یا شاید هم رسونده باشن و من نخونده باشم!

پ.ن: بچه ها من خودم دو بار با اردوهای راهیان نور رفتم جنوب و می تونم بگم تنها گروهی بودیم که از منطقه عملیاتی کربلای 4 بازدید کردیم. این عملیات متاسفانه لو رفته بود و اکثر رزمندگان اون واقعاً مظلومانه شهید شدن...

خود من هم قبل از اینکه برم جنوب، هیچ اعتقادی به جنگ و جبهه و این حرفا نداشتم. ولی وقتی می ری اونجا و یک سری حقایق واست روشن می شه، جدا زبونت بند میاد!!

ولی متاسفانه یک عده مفت خور بی شرف خون پاک اونها رو کردن نون دونی و با اطلاع رسانی غلط مردم رو از اونها دور کردن!

برای شادی روح همشون یک صلوات بفرستید...

---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------

واقعاً که خاک تو سر ده نمکی

2. 12 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

اولی دندانپزشک بود و دومی دکترای برق و رئیس دانشکده برق دانشگاه علم و صنعت و دارای درجه استادی.
    میدونی جالب چی بود ؟

اولی توی سن 38 سالگی اومد دندونپزشک شد ! ( تقریبا غیر ممکن هست که آدم توی این سن پیشرفت علمی بکنه اون هم در این سطح !! )
    دومی هم اومد دکترای برق گرفت و رئیس دانشکده برق دانشگاه علم و صنعت شد و درجه ی استادی هم گرفت !!!!
    یکی دیگشون هم که اسیر بود طبق گفته ی خودشون الان معاون حوزه علمیه قم هست !!

پست هایی که فقط به اینا میدن ! به نظرم افراد لایق تر و مبتحر تری هم وجود داره توی ایران !!!

خود من هم قبل از اینکه برم جنوب، هیچ اعتقادی به جنگ و جبهه و این حرفا نداشتم. ولی وقتی می ری اونجا و یک سری حقایق واست روشن می شه، جدا زبونت بند میاد!!
    کاملا تایید میشه ، اردوهای راهیان نور خیلی چیزهارو واسه جوونا روشن میکنه ،
    من که خودم همیشه کله ام رو 3 تیغ میکردم و تریپ خلاف میزدم با رفتن به 2-3 تا اردوی راهیان نور ( اون هم کاملا مجانی !! ) تقریبا نظرم نسبت به انقلاب عوض شد و به نظرم افکار عموم غلط هست ، اما یک چیز که دکتر شریعتی گفته رو هیچوقت فراموش نمیکنم : انقلاب را فرزانگان آغاز کردند ، دیوانگان ادامه دادند و فرصت طلبان استفاده کردند

4. 4 کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

من نفهمیدم اخرش اینا در رفتند یا نه. خودشون که گفتند دوباره گیر افتادند و لیستها را هم از بین بردند.
    وضع ایرانا میشه از همینا دید اینا مثل اینکه هیچ اموزش نظامی ندیده فرستادنشون لب خط. طرف می گفت وسط فرار کردن استخاره می کردند؟؟. از اونطرف به جای اینکه اون یارو را تو ماشین بکشند از ماشین پیاده شدند.
    هیچی فقط 700 -800 هزار نفر جونشون دادند رفت سر همین چیزا.

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام رفقا .
    من ندیدم برنامه رو . مهمونا کی بودن ؟ چرا ده نمکی ؟

.
    سلام
    اگر اینترنت پرسرعت داری قسمت دیروزش رو دانلود کن -واقعا خیلی جالب بود
    چرا ده نمکی؟؟
    فکر کنم باید فهمیده باشی تا الان!
    البته خود مهمون ها برنامه هم از فیلم اخراجی ها انتقاد کردن

7. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام
    چرا ده نمکی؟؟
    فکر کنم باید فهمیده باشی تا الان!
    البته خود مهمون ها برنامه هم از فیلم اخراجی ها انتقاد کردن

آره خیلی با حال بود.

حامد

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

اگه می شه لینک دانلودش رو بذارید.

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

میدونی جالب چی بود ؟

اولی توی سن 38 سالگی اومد دندونپزشک شد ! ( تقریبا غیر ممکن هست که آدم توی این سن پیشرفت علمی بکنه اون هم در این سطح !! )
    دومی هم اومد دکترای برق گرفت و رئیس دانشکده برق دانشگاه علم و صنعت شد و درجه ی استادی هم گرفت !!!!
    یکی دیگشون هم که اسیر بود طبق گفته ی خودشون الان معاون حوزه علمیه قم هست !!

پست هایی که فقط به اینا میدن ! به نظرم افراد لایق تر و مبتحر تری هم وجود داره توی ایران !!!
    شما حسابشو بکن یک کمی احتمال بده اینگونه افراد اگه چند سال اسیر نبودن نمی تونستن درس بخونن و برن دنبال مدرک؟
    البته همه اینطور نیستن.یکی از همکارای من آزاده است.یک کارمند دون پایه با مدرک دیپلم.خود شخص هم باید بخواد بره دنبالش همت کنه و شاید هم کمی پارتی داشته باشه!اما حقشونه
    راستی مگه اینها دوباره دستگیر نشدن(طرف گفت خودمون رو زدیم به مردن و زیر خاک خودمونو دفن کردیمو اومدن ما رو پیدا کردن و ...)

من نفهمیدم اخرش اینا در رفتند یا نه. خودشون که گفتند دوباره گیر افتادند و لیستها را هم از بین بردند.
    وضع ایرانا میشه از همینا دید اینا مثل اینکه هیچ اموزش نظامی ندیده فرستادنشون لب خط. طرف می گفت وسط فرار کردن استخاره می کردند؟؟. از اونطرف به جای اینکه اون یارو را تو ماشین بکشند از ماشین پیاده شدند.
    هیچی فقط 700 -800 هزار نفر جونشون دادند رفت سر همین چیزا.
    واقعاً متاسفم
    تازه انقلاب شده دشمن حمله کرده کشور هنوز استحکام نظامی نداره و یکی از بهترین فرماندهان عملیاتش نقشه های عملیاتی چریکی نامنظم میده(شهید چمران)-تو کشور راه به راه داره ترور میشه.همه جوره تحریم هستیم-شما می خواستی هالک یا جیمز باند بیاد بره خط مقدم؟!
    اگه همین آموزش ندیده ها هم نمی رفتن خط مقدم پس کی باید از ناموس و مملکت دفاع می کرد؟
    با همین استخاره ها و دعا ها و رشادتها مقابل کلی کشور ایستادن.توصیه می کنم کتاب خاک های نرم کوشک را بخونید و ببینید که یک بنا چطور و چگونه شده فرمانده و چرا عراقی ها بهش می گفتن بروسلی؟(شهید برونسی)
    منکه افتخار می کنم به ایرانی بودنم چون تو تاریخم کسیو داریم به نام کوروش کبیر که ایرانی جماعت با غرور اسمشو به زبان میاره(نه کوروش کبیر جدید فعلی!!!!)فرمانده هنگ نیروی دریایی پرشیا زمانی یک زن بوده-کسیو داریم مثل کریم خان زند-شهدایی داریم مثل شهید باقری و زین الدین که مارک غیرت و شجاعت ایران هستن
    Last edited by وین رونی; 18-08-2011 at 19:02.

11. 4 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

اگه می شه لینک دانلودش رو بذارید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 3 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

شما حسابشو بکن یک کمی احتمال بده اینگونه افراد اگه چند سال اسیر نبودن نمی تونستن درس بخونن و برن دنبال مدرک؟
    بله میتونن ادامه تحصیل بدن ، اما شما این رو هم مد نظر داشته باش که مغز انسان از سن 30 سالگی به بعد طی فرآیند هایی کاراییش خیلی کم میشه ، اصولا خیلی سخت میشه به افرادی که 30-35 سال به بالا هستند چیز جدیدی رو یاد داد !! چه برسه به گرفتن دکترا و همچین پیشرفتی در این سن !!

بچه ها من یک چیز رو نفهمیدم : لیست 4000 نفر رو اصلا برای چی باید پاره میکردن ؟!!!

15. این کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

بچه ها من یک چیز رو نفهمیدم : لیست 4000 نفر رو اصلا برای چی باید پاره میکردن ؟!!!
    چون اگه دست اونا می افتاد، کار همشون تموم بود.
    آخه این 4000 نفر توی لیست صلیب سرخ نرفته بودن!

17. این کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •