سلام
دوستانی که این تبلت رو دارن ازش راضی هستن.با پخش فیلمهای 1080p و mkv مشکلی نداره.برای نصب برنامه محدودیتی ندارید؟
سلام
دوستانی که این تبلت رو دارن ازش راضی هستن.با پخش فیلمهای 1080p و mkv مشکلی نداره.برای نصب برنامه محدودیتی ندارید؟
بزرگوار شما كه ميخواين اين تبلت رو بگيرين نبايد چند صفحه از همين تاپيك رو مطالعه كنيد كه بارها در مورد اين قضيه صحبت شده ؟
نه عزيز روي بدنه نداره
مبدل رو هم من جايي نديدم
این هم مبدل ... البته نمی دونم ایران هست یا نه ... ولی تبلت جدید asus روی خودش USB داره ... 2 هقته دیگه هم بازاره ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بزرگوار خيلي وقته مبدل هاي ايسوس در بازار جهاني موجوده
ايشون منظورشون بازار ايران بود كه بنده عرض كردم نديدم
سالم
من بارها نه فقط صفحات مربوط به asus بلکه تمام برندها رو خوندم
خیلی جاها افراد از مطالبی که توی فرومهای دیگه دیدن استفاده میکنن
برای من نظر خود شخص خریدار استفاده کننده مهمتره
شاید مطالب صفحات قبل مربوط به زمانی باشه که واقعا مشکلی بوده و حالا با نرم افزار و یا اپدیت حل شده
مگه بده که این تاپیک همیشه به روز باشه
فکر نکنم جواب یه سوال اینقدر سخت باشه
متاسفانه شما بدترين برداشت ممكن رو از حرفم كردين (اگر اينطور بوده من عذر خواهي ميكنم )
چه در اين تاپيك و چه در تاپيك 10.1 من خدمت دوستان عرض كردم هر دو اين تبلت ها رو داشتم ودارم
اين بحث پشتيباني از كدك ها و مخصوصا كانتينر mkv مربوط به چيپست هاي تگرا 2 ميشه كه در تمامي هاني كمب ها مشترك هست ( چه ايكونيا و زوم وتب 10.1 و ترانسفورمر )
نميتونه اجرا كنه 1080 رو و براي 720p هم ريپ ميزنه ولگي با هر نرم افزاري هم كه تصورش رو بكنيد تست شده (ممكن با بيت ريت هاي پايين تر رو اجرا كنه )
بازی Brother in Arms 2 و خیلی از بازی های دیگه...
شما بازی brothers in arms 2 ر و نصب کنین ببینین سالم اجرا میشه ؟
اینم لینک دانلود بازی :
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(منم تو نصب بازی ها مشکل ندارم اما با بعضی از بازی های سنگین مشکل دارم)
الان چند روزه تبلت asus tf101خریدم یه مشکلی باهاش دارم موقع کار کردن مرتب هنگ میکنه یا اینکه ریست میشه ولی بیشتر قفل میکنه و باید خاموش روشنش کرد تا دوباره شروع به کار بکنه لطفا یکی کمکم کنه که باید چی کار کنم
دوستان عزیر سلام,
هر چند که ممکن است سوالات من تکراری باشد ولی از حضورتان استدعا دارم پاسخ آنها را بدهید, با تشکر فراوان
1- چگونه میتوانم در Transformer متن فارسی تایپ کرده و یا در گوگل و یاهو به دنبال جملات فارسی بگردم؟
2- برای خواندن فایلهای avi, mkv و با رزولوشنهای مختلف چه باید بکنم؟
مجددا از پاسخگویی شما متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)