من يك سوال برام پش اومده و اون اينكه آيا ارواح و روح هاي مثلا سرگردان اجازه رفتن و سرك كشيدن به هر جايي رو دارند و اين اجازه رو دارندكه همديگر رو ملاقات كنند. توي اين فيلم هركي هرجايي دلش بخواد ميره . برام سوال شده
من يك سوال برام پش اومده و اون اينكه آيا ارواح و روح هاي مثلا سرگردان اجازه رفتن و سرك كشيدن به هر جايي رو دارند و اين اجازه رو دارندكه همديگر رو ملاقات كنند. توي اين فيلم هركي هرجايي دلش بخواد ميره . برام سوال شده
این دیگه چه فیلمیه ؟
5 دقیقه تیراژ شروع و پایان فیلمه .
5 دقیقه خلاصه قسمت قبل .
5 دقیقه هم تبلیغات شامپو و نوار بهداشتی بزرگسالان
بقیه دقایق هم ب بطالت میگذره و اصلاً موضوع نداره ! فقط با هم حرف میزنن و تو خیابون راه میرن و چند ثانیه مونده به پایان فیلم یه سکانس احساسی میان و تمام .
واقعاً متاسفم واسه این مدیران که همچین فیلمهایی رو واسه پخش میزارن . امان از باند بازی
اول بگم,خدایی نصف شدم با این دلیلشون.
یعنی دلیل و برهان در حد چی بگم؟
اگه فکر کنی روحی رد میشی فکر نکنی روحی رد نمیشی
دیگه صحبت نکنیم در این رابطه فکر کنم بهتره
اقا بازی بازیگرارو بیخیال.
خدایی اون لحظه ای که این پسره جمشید که اسمش ایرانیه و مثل اکثر جوونا ریش نداره و موهاشم درست میکنه و لباس اسپرتم میپوشه دزد و دختر بازی و به معنای واقعی عوضیه! وقتی بهش گفت ما گاوصندوق رو خالی کردیم و امیر حسین همون پسره که اسمش عربیه ریش داره موهاشم کج میزاره لباس رسمی هم میپوشه اقاست مورد اطمینان و به معنای واقعی فرشتست رو زدیم چطوری بازی کرد.یعنی خدایی منی که بویی از بازیگری نبردم از اون بهتر بازی میکردم.یعنی خندیدم اون صحنه رو دیدما,خندیدما.
کلا دو سوم از فیلمم که امیر حسین با اون دختره که گناه کبیره کرده(که فکر کنم میگن منظورش خودکشی بوده اما ما که میدونیم چی بوده)دارن حرف میزنن اونم حرفایی که نه تنها کمک نمیکنه فیلم بهتر جلوه کنه بلکه هر قسمت از سریال رو داره مضحک تر از قبل میکنه.
اقا خدایی انقدر این سریال نقطه ضعف داره پیشنهاد میکنم دوستان نظرات باقی دوستان رو بخونند و اگه به موضوعی اشاره شده ,به موضوعات دیگر بپردازند![]()
Last edited by farshad_pes9; 09-08-2011 at 09:50.
مطمئنم اکثر بیننده های این سریال از رو بیکاری و بدبختی که میشینن پای همچین سریالایی(خودمم جزوشونم!)
اینی که میگن بین بد و بدتر، بد رو انتخاب میکنی هم مثال سریال های تلویزیون ایرانه!
توقعی نمیشه داشت از این همه محدودیت هایی که از بازیگر گرفته تا کارگردان دارن فیلم درست حسابی هم در بیاد!
همین که تو ایران کار میکنن(با شرایط فعلی ) خودش دیگه آخر بدبختیه![]()
این سریال دیگه همه کلیشه ها رو دور هم جمع کرده..
-تقدس سازی برای نیروی انتظامی
-منفی جلوه دادن آدمهایی که اسمشون ایرانیه و مثبت بودن اونایی که اسمشون عربیه
-بد بودن و جیز بودن ماهواره و عوضی بودن نصاب های ماهواره
و البته داستان کاملا تکراری و بازی و کارگردانی ضعیف رو هم باید بهش اضافه کرد.
من واقعا نمی دونم چه فکری کردن که رفتن همچین سریالی ساختن!!
تازه اگر این روح و روح بازی سابقه نداشت در تلویزیون ایران بازم این سریال ضعیف محسوب میشد چه برسه به حالا.
همایون میگه در رو بشکنین اما مامور نظامی ( که بهش چاشنی خنده اضافه کردن ) اومده با کمال احساس و آرامش در رو باز میکنه !
یکی نیست بگه اینا کلا هر جا میخوان وارد شن با لگد وارد میشن . نمونش رو تو همین عملیات کماندویی جمع آوری آلات ماهـواره دیدیم .
دیگه اینقدر که قربونش برم خ.ر نیستیم داداش . دیگه ما فرنود جان نیستیم که بخوای گولمون بزنی![]()
این سریال واقعا به جرات،به جرات بگم ضعیفترین سریال تاریخ ماه رمضونه.
واقعا افتضاح.
حیف پولی که صرف ساختش شده واقعا هیچی و اگه بجاش فقط پیام بازرگانی میدیدیم خیلی بهتر بود.
اتفاقا اون پیام بازرگانی که وسطش می ذاره ، باباهه به دختر کوچولش میگه بگو بابا!! دختره هی میگه مامان
خیلی باحالتره
دقیقا و کاملا باهات موافقم ، اگه این سریال یه ریتم درست و داستان درست میداشت
به زمین نرفتنو ، درودیوار نخوردنش این همه گیر نمی دادند
منم موافقم یک ثانیه این تبلیغ به کل 30 روزرمضون این فیلم چرت می ارزه.حیف بیت المال که صرف خلاقیت این آقایون شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)