تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 25 اولاول ... 6121314151617181920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 246

نام تاپيک: مسدود کردن سرویس منوهای در سامسونگ سری جدید(D6600)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

مدیریت عزیز پس کجایی جواب ما رو بدی کمک کنید لطفا

با سلام من این کارو کردم ولی نرم افزار این ارور رو میده
    tv mit derip 169.254.4.128 ist nicht erreichbar
    کامل مدل رو شناخته برای فکتوری و 3اسپید هر دو رو ارور میده
    کمک کنید خواهشا

2. این کاربر از mahmoodgood4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه emok22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

کمک کنید خواهشا
    نرم افزار ی را که نصب کردی پاک کن دو باره نصب کن

4. این کاربر از emok22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

کمک کنید خواهشا
    این مراحل ورود به منوی مخفیه. اول تلویزیون رو با کابل لن به سوییچ وصل کنید که پی سی هم با کابل به یکی دیگه از پورت های سوییچ وصله. بعدش برنامه رو باز کنید وقتی تلویزیون رو شناسایی کرد یه پیغام رو صفحه تلویزیون میاد و اونو تایید کنید. بعدش برنامه رو ببندید و وارد منوی مخفی تلویزیون بشید. بعدش برنامه رو بازکنید. اینجاست که باید برنامه، تلویزیون رو شناسایی کنه و بعدش دکمه های Factory و 3Speed رو بزنید.

Turn on TV in normal mode, and alow remote controlling via network in your TV's settings.
    Run ruSamsungTVCommunicator. It should automaticly detect TV's IP address and try to connect.
    On TV accept ruSamsungTVCommunicator as network remote controller (this step is very important).
    Close ruSamsungTVCommunicator on your PC and turn off your TV.
    Turn on TV in Service Mode Turn on TV in service mode by pressing INFO MENU MUTE POWER buttons in sequence.
    Wait a while as TV boot up and show Service Menu on screen.
    Run ruSamsungTVCommunicator on your PC, and wait a while to connect.
    In ruSamsungTVCommunicator click Factory (service menu dissapears on TV).
    In ruSamsungTVCommunicator click 3Speed (service menu appears again, with hidden options visible).

6. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام
    برای سری D5500 من سرچ دیجیتالش فعال شده اما کار نمیکنه
    تنظمیات LED 46"D5500 را ارسال کنید

ممنونم دوست من

داره خودمونی میشه Alireza25's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من با یک samsung D7000 برگشتم بلاخره بعد از مسافرت یک ماهه از تایلند و دبی
    سلام
    من هم یک تلویزیون 46d7000 خریده ام که دیجیتال و ----- هم دارد و هر دو فعال هستند
    روی استرالیا هم هست
    ولی ولی ولی
    چیزی که حالم رو گرفته اینه که از فارسی پشتیبانی نمی کنه و زیرنویس srt را حتی با utf یا یونیکد درست پخش نمی کنه و حروف فارسی را از چپ به راست و به صورت جدا جدا می نویسه و خواندنش سخته
    مثلاً به نام خدا رو اینجوری نمایش می ده:
    ا د خ م ا ن ه ب
    سوال فنی اینه که با توجه به اینکه تلویزیون من منوی hotel mode ندارد و به جایش با کد mute - 119 - ok منوی مدل بیمارستانی ظاهر میشه که Local set هم غیر فعاله ، آیا می تونم با نرم افزار ruSamsungTVCommunicator که شما آموزش دادید زبان فارسی رو به منوی اصلی تلویزیون ، زیرنویس فیلم یا تلتکس اضافه کنم یا نه ؟
    ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید که از پست گذاشتن بعد از چند سال پشیمان نشوم . البته پیشاپیش کمال تشکر؟!!!
    البته فکر کنم اینقدر دیر جواب بگیرم که از بس به تلویزیون و منوهای مخفی ور رفته ام ، تفلکی غزل خداحافظی رو خونده باشه .
    حالا میگی نه صبر کن ؟!
    Last edited by Alireza25; 15-04-2012 at 15:49.

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    من هم یک تلویزیون 46d7000 خریده ام که دیجیتال و ----- هم دارد و هر دو فعال هستند
    روی استرالیا هم هست
    ولی ولی ولی
    چیزی که حالم رو گرفته اینه که از فارسی پشتیبانی نمی کنه و زیرنویس srt را حتی با utf یا یونیکد درست پخش نمی کنه و حروف فارسی را از چپ به راست و به صورت جدا جدا می نویسه و خواندنش سخته
    مثلاً به نام خدا رو اینجوری نمایش می ده:
    ا د خ م ا ن ه ب
    سوال فنی اینه که با توجه به اینکه تلویزیون من منوی hotel mode ندارد و به جایش با کد mute - 119 - ok منوی مدل بیمارستانی ظاهر میشه که Local set هم غیر فعاله ، آیا می تونم با نرم افزار ruSamsungTVCommunicator که شما آموزش دادید زبان فارسی رو به منوی اصلی تلویزیون ، زیرنویس فیلم یا تلتکس اضافه کنم یا نه ؟
    ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید که از پست گذاشتن بعد از چند سال پشیمان نشوم . البته پیشاپیش کمال تشکر؟!!!
    البته فکر کنم اینقدر دیر جواب بگیرم که از بس به تلویزیون و منوهای مخفی ور رفته ام ، تفلکی غزل خداحافظی رو خونده باشه .
    حالا میگی نه صبر کن ؟!
    حالا چرا انقدر ناامیدی من زود جواب دادم.
    شما با همین آموزشی که دوستمون گذاشتند توسط برنامه ruSamsungTVCommunicator وارد منوی مخفی بشو و لوکال ست رو به ED_Iran تغییر بده بقیه چیزا خود به خود درست میشن. فقط جون هرکی دوست داری چیزای دیگه رو دستکاری نکن که مصیبت درست میشه.

10. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با سلام من تمامی کارهایی را که گفتید موفق به انجام آن شدم ولی دیجیتال آن فعال نشد وروی صفحه تلویزیون نات ساپورت میده و دیجیتال آن رو که on میکنم و با نرم افزار شما از کامپیوتر خاموش میکنم بعد از مراحل فکتوری و 3speed باز off میشود گزینه دیجیتال آن چه کار کنم کمک کنید با تشکر گزینه رکوردش کدامه

داره خودمونی میشه Alireza25's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    نه بابا معلوم شد آپ تودیت هستید
    دستت درد نکنه مشکل زبان فارسی منو و زیرنویس حل شد . خیلی دعات کردم.
    یه مشکل دیگه هم هست
    اگه ممکنه راهنمائیم کنید
    و اما مشکل :
    چرا وقتی می خوام برای بار اول از تلویزیون ضبط کنم تلویزیون فلش را فرمت میکنه
    و بعد از ضبط و وقتی که می خواهیم فایل را به کامپیوتر انتقال دهیم نمیشه و باز ویندوز 7 هم ایراد میگیره و فلش را باز نمی کنه و مجبور می شیم فرمت کنیم .
    آیا راه حلی وجود دارد که فایل ضبط شده رو به کامپیوتر منتقل کنم.؟!

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام من تمامی کارهایی را که گفتید موفق به انجام آن شدم ولی دیجیتال آن فعال نشد وروی صفحه تلویزیون نات ساپورت میده و دیجیتال آن رو که on میکنم و با نرم افزار شما از کامپیوتر خاموش میکنم بعد از مراحل فکتوری و 3speed باز off میشود گزینه دیجیتال آن چه کار کنم کمک کنید با تشکر گزینه رکوردش کدامه
    شما دکمه های factory و 3speed رو که پشت سر هم می زنی گزینه های خاکستری فعال میشن؟ مدل تلویزیونت چیه؟

سلام
    نه بابا معلوم شد آپ تودیت هستید
    دستت درد نکنه مشکل زبان فارسی منو و زیرنویس حل شد . خیلی دعات کردم.
    یه مشکل دیگه هم هست
    اگه ممکنه راهنمائیم کنید
    و اما مشکل :
    چرا وقتی می خوام برای بار اول از تلویزیون ضبط کنم تلویزیون فلش را فرمت میکنه
    و بعد از ضبط و وقتی که می خواهیم فایل را به کامپیوتر انتقال دهیم نمیشه و باز ویندوز 7 هم ایراد میگیره و فلش را باز نمی کنه و مجبور می شیم فرمت کنیم .
    آیا راه حلی وجود دارد که فایل ضبط شده رو به کامپیوتر منتقل کنم.؟!
    اتفاقا تاپیکشو همین دیروز زدم. به هر حال فلش باید فرمت مخصوص بشه ولی راه حل دیدن فیلم روی کامپیوتر رو اینجا توضیح دادم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by smhsh121; 16-04-2012 at 08:20.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

ua40d5000pr آره همه گزینه ها کار میکنه از تو کامپیوتر هم خاموش میشه ولی رو صفحه تیوی وقتی فکتوری و 3اسپید رو میزنی نات ساپورت میده برای فعال شدن ضبط روی فلش چه کار کنم ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •