تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 16 از 461 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

سبز رو خوشم نمياد اما متوجه ميشم برام بيش از حد سنگين نيست شنيدم که محتوا خيلی سبز بهتر هست اما راحت تر سر وقت اياد فيلی ميرم و راغب ترم
    حالا موندم که چکار کنم با اين درس شيرين عربی؟
    ایاد فیلی توصیه نمیشه. می دونی چرا چون خیلی خیلی نکات بیرون از کتاب داره که اصلا به دردت نمی خوره.
    به نظرم کم حجم ترین کتاب عربی هم کل نکات لازم رو داره، چون کتاب عربی خودش خیلی منهجش کمه. پس بهترین کار، تمرین تست های سراسریست. واقعا میگم. نرین این همه نکات عربی ایاد فیلی رو از حفظ کنیدا.
    -------------------------
    استوکیومتری هم مثل خیلی فصول دروس دیگست. شما باید سعی کنید روی تمام بخش های یه درس مسلط باشی تا بتونی از بین سوالات آسوناش و متوسطاش رو گلچین کنی. من با اینکه حدس می زدم نوعی از تست ها رو تو کنکور فرصت نمی کنم جواب بدم ولی گفتم می خونم که شاید آسون بیاد که همینطور هم شد. من رو شیمی خیلی حساب نمی کردم ولی خوندم و از شانسم سوال آسون شد و تونستم خوب جواب بدم. پس آینده رو ندیدی، سعی کن همه رو خوب بخونی که فقط کمبود وقت باعث بشه نتونی همه رو جواب بدی نه کمبود اطلاعات!

2. 3 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من واسه عربی یه کاری رو پیشنهاد میکنم که نه تنها خودم، بلکه چند تا از دوستام هم با این کار رستگار شدن!

از الان تا اواسط بهمن : از روی یه کتاب (ترجیحا ایاد فیلی) یا حتی جزوه معلمتون، کل مفاهیم عربی رو یاد بگیرید و در کنارش تست آموزشی بزنید. برای تطبیق با آزمونهای آزمایشی، میتونید مباحث آزمونتون رو بخونید و در کنارش یه کم هم از مباحث آزمون بعدی بخونید تا به همین ترتیب کل عربی (هر چند دست و پا شکسته) تا اواسط بهمن تموم شه. منظورم از خوندن مفاهیم اینه که نکات خیلی پرت و دور از کنکور رو خودتون نخونید. خودتون میتونید تشخیص بدید که کدوم نکات واجبه و کدومشون مستحبه. البته باید بدونید که عربی پر است از استثنا ها و نکات پراکنده است که توی کتاب درسی هم گفته شده و تو کنکور هم میاد. پس زیاد وسواس به خرج ندید و فقط چیزیایی رو نــخونید که مطمئن هستید غیر ضروریه.
    تو این مرحله درصد های آزمون هایی که میدید باید حداقل تا حدود 35 درصد باشه.

از اواسط بهمن تا آخر فروردین (این مرحله ، مرحله ی اصلی هست) : نمیخوام تبلیغ کنم ولی کتاب "جمع بندی عربی کنکور نشر الگو" تالیف مصطفی خاکبازان رو بخرید. این کتاب نازک، شمال چکیده ی قواعد + آزمون هست. قسمت قواعد اومده نکات ضروری رو گفته و با یه مثال سرو تهش رو هم اورده. چون شما قبلا قواعد رو بصورت مفصل خوندید، در این قسمت مشکلی نخواهید داشت. این قسمت کتاب، هر درس رو تقریبا تو یه صفحه گفته و واقعا جمع و جور و مفیده. در ضمن نیاز شما رو به خلاصه نویسی برطرف میکنه. آزمون هاش هم مثلا به این شکله: آزمون3: دروس 1 تا 3 عربی 2 آزمون4: بازم دروس 1 تا 3 عربی 2 و در آخر چند تا آزمون جامع تالیفی در حد کنکور داره. (راستی سوالات آزمون هاش تماما تالیفیه ولی انصافا در حد کنکوره)
    حالا چجوری از این کتاب اسفاده کنیم؟ اول تمام چکیده ی قواعد عربی 1 و 2 و 3 که انتهای کتاب هست رو میخونید (حدود 2 تا 4 ساعت طول میکشه) . وقتی خوندید تموم شد، مطمئنا دچار سرگیجگی میشید طبیعی هم هست. پس قسمت هایی رو که فکر میکنید یادتون میره رو علامت بزارید که یه بار دیگه هم مرور کنید.
    بعد آزمون هاش رو شروع میکنید. به این ترتیب که آزمون اول رو (که چیدمانش مثل کنکوره) رو توی 20 دقیقه میزنید و بعدش درصد میگیرید و رفع اشکال میکنید. حتی سوالهایی که درست زدید رو هم جوابشو نگاه میکنید. بعد میرید آزمون دوم (که مباحثش همون مباحش آزمون اوله). حالا اگه آزمون اول رو30 درصد زده باشد، آزمون دوم مثلا میشه 50 درصد. همینطوری میرید تا آخر. توی هر آزمون مثل کنکور سوالات ترجمه و درک مطلب داره. بنابراین خود به خود ترجمه و درک مطبتون هم قوی میشه. وقتی آزمون های درس به درس تموم شد، یکبار دیگه مرور میکنید و میرید آزمون های جامع تالیفیش رو میزینید. (فکر کنم جامعاش 9 تا بود ).

اردیبهشت: آزمون های سراسری رشته های دیگه رو از سال 85 به بعد میزنید و رفع اشکال میکنید. (فقط عربی رو گفتما!)

توجه : تا حالا هرچی آزمون رفع اشکال کردید، باید نکات مهم سوالات رو توی خود سوالات کنار آزمون بنویسید.

خرداد: توی این زمان وارد آزمون های جامع کلی و جمع بندی شدید. پس خود به خود تو هر آزمون عربی رو هم مرور میکنید. ضمنا به سوالات آزمون هایی که دادید نگاه کنید تا نکاتی که کنارش نوشتید یادتون بیاد. تمام!

اگه واسه همه ی درسها اینطوری دید بلند مدت داشته باشید، بهتر میتونید زمانتون رو تنظیم کنید.

* مدارک!!! این کار که گفتم رو خودم نصفه نیمه عمل کردم. با این حال درصدم از 20 - 30 توی قلمچی، رسید به 82 توی آزمون گزینه 2 و در آخر 70 تو کنکور.
    چند نفر از دوستام هم همین کار رو کردن و همین نتیجه رو گرفتن.
    ضمنا قبل از اینکه این مطالب رو اینجا بنویسم، با دوستم مرتضی علائدینی که عربی کنکور 90 رو 100 زد مشورت کردم.

ببخشید خیلی حرف زدم!

4. 14 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Eshghe_door's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    يه جاي اين سرزمين

پيش فرض

اوووپس!

یه روز نمیام چند صفحه میرین جلو

به نظر من دیگه یواش یواش برین سر درس و بیخیال فروم بشین!

کلا نت رو جمع کنین و بچسبین به درس

آفرین!

-----

البته شمایی که رشته تون ریاضیه، با شما نبودما

شما همه تون دشمنای من هستین! (شوخی!!!!)

6. این کاربر از Eshghe_door بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

نه عزیزم اینکه میبینی روزی 2-3 صفحه میره جلو واسه اینه که ما کنکوری های 90 اینجا پلاسیم....
    تا نتایج بیاد و... ما اینجا هستیم... یکی از بچه های 91 کمک می خواد همگی پست میزنیم و راهنماییش می کنیم... وگرنه بچه ها خیلی هم درس می خونن

8. 9 کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

milla.online راست میگه. دقیقا همینطوره که ایشون میگن

10. 2 کاربر از peidayepenhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mani geek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ايا فقط رياضي2 و حسابان و ديفرانسيل براي كنكور 91 نسبت به 90 تغيير كرده ؟ چون ميخوام برم كتاب هامو بخرم .

12. این کاربر از mani geek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

ايا فقط رياضي2 و حسابان و ديفرانسيل براي كنكور 91 نسبت به 90 تغيير كرده ؟ چون ميخوام برم كتاب هامو بخرم .
    آره تا اون جايي كه من ميدونم فقط اين سه تا كتاب عوض شده

14. 2 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

ادبیات هم عوض شده فک کنم

16. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Demon_342's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    این بماند ... !

پيش فرض

ادبیات محتوای درس ها تغییر نکرده فقط چندتا درس حذف شده ...

18. این کاربر از Demon_342 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

دوستان من تصمیم قاطع دارم دیگه این تاپیک نیام ! : دی
    پس سعی میکنم به طور فشرده توی این یکی دو روز سوالامو بگم و برم
    از کنکوری های پارسال هم میخوام جوری جواب بدن که دوست داشتن پارسال این موقع ها یکی بشون جواب بده : )
    هم خاطره خوشی برای من میمونه هم مطمئنم برای بقیه هم مفیده .

خوب این از اولیش !
    1- برای کنترل زمان تو آزمون چکار باید کرد ؟ من تجربه ی آزمونم کمه و هیچی از این زمان های نقصانی و چند تا از 10 تا و امثالهم نمیدونم : دی
    2- چه درسیو بهتره اول زد ؟ عمومیا رو کار ندارم اما تو اختصاصیا آدم خسته میشه ! درسی که سخت تره رو اول بزنیم یا ساده تره ؟ درسی که علاقمون بیشتره یا کمتر ؟
    3- من روزای مدرسه ساعت 1 میرسم خونه ! تا ناهار بخورم و یه چرت کوچیک بزنم میشه 3-3.5 ! تا 6 میشه 2 ساعت مطالعه - از 6 تا 12 هم بیشتر از 4 یا نهایتا 5 رو نمیشه درس خوند !
    روزایی که مدرسه ندارم هم صبح ساعت 7 تقریبا شروع میکنم تا 12 میشه 4 ساعت مفید ! بعد از اون هم میشه مثل روزای مدرسه ام که کلا میشه 10 ساعت ! یعنی چی ؟ ماکس مطالعه من میشه : 3*6 + 10*4 یعنی فقط 58 ساعت ! من اینو چطوری بیشتر کنم خداییش ؟ یه موجود مثل اشکان اسماعیلی چطوری میاورده 17 ساعت !! تو روز میخونده ؟ مگه آدم نباید استراحت کنه وسطش ؟! کلا اگه راهی به ذهنتون میرسه ممنون میشم بگید . چون من تا عید مدرسمون همین جوریه و اصلا کافی نیست 58 ساعت برام !

4- یه مارک پاک کن خوب که نرم باشه میشه معرفی کنید ؟ خیلی ساله مداد و پاک کن نخریدم . مداد برای آزمون چی خوبه ؟

5- خط کش و پرگار میزارن سر جلسه کنکور ببری ؟

6- غذا میشه برد ؟ کیکی چیزی ؟ اگه آره کی میخورن ؟ وقت میدن مثلا بین دو تا دفترچه ؟

ممنون ... تا فردا

20. 3 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •