والا این حرفیه که خودشون میزنن. حالا اینکه در عمل چیکار میکنن معلوم نیست.خودشون میگن سنجش نصف این دو برابر رو حذف میکنه و نصف دیگه قبولی نهایی هستن.
والا این حرفیه که خودشون میزنن. حالا اینکه در عمل چیکار میکنن معلوم نیست.خودشون میگن سنجش نصف این دو برابر رو حذف میکنه و نصف دیگه قبولی نهایی هستن.
از اون حرفاشونه دیگه !! انگار که چند میلیون نفر آدم تو چنین دانشگاهایی ثبت نام میکنن...
مگه قرار نبود امروز نتايج و بدن؟؟؟
---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
زمان مصاحبه هم تعيين كردن،اما هنوز اسامي و اعلام نكردن!!!!!!!!
Last edited by Mahsa.so; 17-10-2011 at 13:02.
كاش نمي يومد
سلام.من چهارم تجربی هستم و میگن که برای رشته دندون توی کیش 14 تومن میگیرن و به همراه غذا و خوابگاه و ....راسته؟
من که از سربازی معاف نیستم هم میتونم برم؟
در کل چه شرایطی میخواهد؟معدل خیلی اثر داره؟
نخیر چنین چیزی صحت نداره . البته کسی که اینو گفته شاید منظورش وثیقه ای بوده که برای شروع تحصیل لازمه
وگرنه شهریه دانشگاه جداست واز دانشگاه آزاد هم بالاتره برای دندانپزشکی
شهریه شعبه های بین المللی برای دندون سالی به طور متوسط 16 تومنه(شهریه امسال) و شهریه متغییر هر سال تا 20 درصد احتمال افزایش داره.شهریه هم دانشگاه به دانشگاه به مقدار جزئی فرق میکنه.مثلا تبریز 15.800 و بهشتی 16 تومنه.
هزینه خوابگاه و غذا و رفت و آمد هم به عهده خودتونه و به مبالغ بالا باید اضافه کنین.
در صورت تحصیل تا اتمام تحصیلتون براتون معافیت تحصیلی صادر میشه.
تو بعضی از واحدها مثل تهران و تبریز و به مقدار کمتر شیراز رو معدل کتبی سوم خیلی حساسن و با رنگ قرمز نوشته کسایی که معدلشون زیر 16 هست مراجعه نکنن.در صورت مراجعه هم مصاحبه نمیکنن.
واحدهایی که متقاضیشون کمتره (مثل چابهار و رامسر) زیاد سخت گیری نمیکنن و با رتبه زیاد و معدل کم هم شانس قبولی هست.
مگه شیراز هم بین الملل داره؟؟معدل کتبی بالای 16؟؟؟؟؟؟شاید دارین با معدل دیپلم اشتباه میگیرید.تو بعضی از واحدها مثل تهران و تبریز و به مقدار کمتر شیراز رو معدل کتبی سوم خیلی حساسن و با رنگ قرمز نوشته کسایی که معدلشون زیر 16 هست مراجعه نکنن.در صورت مراجعه هم مصاحبه نمیکنن.
بله شیراز هم داره.ملاک هم معدل کتبی هست نه دیپلم.عکس پایینی رو از سایت ارس گرفتم.شیراز هم همین شرایطه.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)