تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 26 اولاول ... 6121314151617181920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 258

نام تاپيک: Xperia™ ray | گوشی آندرویدی زیبا ، صیقلی و استایلیش از سونی اریکسون

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1- امکان move2sd هست که دیفالت خوده گوشی هست و لی برنامه هایی هم هست که اینکارو میکنه
    2-روت در لینوکس به کاربر ادمین گفته میشه و منظور از روت اینه که شما به تمام فایل های سیستمی دسترسی دارید بعضی از برنامه ها این دسترسی رو میخوان
    3-برای روت کردن باید مطلب مربوطه رو پیدا کنید و به دقت بخونید یکسری کار هست که باید انجام بدید
    4-هنوز آپدیت ics برای این گوشی برای خاور میانه نیومده ولی میتونید رام اروپایی اونو از سایتهایی که گذاشتن دانلود و نصب کنید از ابزار فلش تول باید استفاده کنید
    خیلی خیلی ممنون.
    دیگه چه مواردی هست که باید بهش توجه کنم؟

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

3- نحوه ی روت کردن رو هم یه توضیحی میدین؟ اون لینک بالایی انگلیسی بود و زبان ما هم نسبتا ضعیف.
    4- چجوری به آیس کریم آپدیت کنم؟ همون اول آپدیت کنم بهتره.
    3- خلاصش اینه که فایلی که توی این لینک هست رو دانلود میکنین :

forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=841876&d=1325678726

بعد از اکسترکت کردن گوشی رو در حالت دیباگینگ وصل میکنین به پی سی و فایل با پسوند bat رو اجرا میکنین.

4- میتونین از کاستوم رام ها یی هم که هست استفاده کنین. یکی دوتاش stable هست

3. این کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    من حدود دو هفته پیش این گوشی رو گرفتم (به عنوان اولین تجربه اندرویدیم گوشی خوبیه قبلا 5530 داشتم)
    چون خودش آپدیت 2.3.4 رو داشت بلافاصله رفتم سراغ کابل OTG (چون ذهنمو زیاد مشغول کرده بود) کابلشو 8 تومن گرفتم ولی نتونستم کاری کنم تا اینکه رفتم سراغ روت کردن و بعد از کلی گشتن و استفاده از روش های مختلف، این روش روی گوشیم جواب داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و حالا فلش مموری به راحتی بهش وصل میشه (البته بعد نصب نرم افزارهای Busybox و USB STRONGE MANAGER)
    مشکل بعد من با این گوشی نصب یا انتقال نرم افزار روی مموری کارت بود. که در این زمینه نه برنامه پیش فرض و نه برنامه دیگه کار نتونستن بکنن و یک بار که به طور کاملا اتفاقی خواستم ارورش رو به انگلیسی ببینم زبانش رو انگلیسی کردم و دیدمم بدون ارور با خود برنامه گوشی منتقل شد.
    خیلی از برنامه هایی که نصب هم نمیشد نصب شد.
    مشکل بعد من با این گوشی نصب برنامه های جاوا بود که در این راه همه جور راهنمایی و نصب jbed (همه وررژن ها تست شدند)استفاده از root explorer برای انتقال به پوشه های سیستمی و ... روامتحان کردم اما نشد و اصولا دو جور جواب میگرفتم در بعضی از ورژن ها ارور force close رو میداد و در بقیه هم تا آخر راهشو درست میرفت و صفحه برنامه تا ساعت ها روی 100 درصد تکمیل شده میموند تا اینکه خودت برنامه رو ببندی (لازم به ذکر است که این مشکل هنوز لاینجل مانده است)
    GPS خوبی داره البته فقط در محیط های کاملا باز (تو قطار عمل نکرد) ولی برنامه های پیش فرض کمی برای GPS و قطب نمای دیجیتالش داره (در حد همون google maps) برای قطب نما و GPS پیشنهاد می کنم از برنامه های متنوعی که در اینترنت هست استفاده کنید. (سرعت سنج و تشخیص ارتفاع و..)
    در کل باتوجه به قیمتش (دو هفته پیش 420 و الان کمتر) این گوشی واقعا عالی هست ولی اگه سیستم عامل اندروید زیاد براتون اهمین نداره گوشی سامسونگ wave 3 تو این رنج قیمت با اون سخت افزارش عالیه
    و اگر هم خواستید پول بیشتری برای گوشی بدید و گوشیتون هم از بقیه سرتر باشه پیشنهاد من Sony xperia S هست که سخت افزار فوق الهاده ای داره و مهمتر از همه رزولوشن HD صفحه نمایش این گوشی هست (1280*720) طبق آخرین بررسی هایی که کردم قیمتش 1 میلیون و 50 هزار تومن هست.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من حدود دو هفته پیش این گوشی رو گرفتم (به عنوان اولین تجربه اندرویدیم گوشی خوبیه قبلا 5530 داشتم)
    چون خودش آپدیت 2.3.4 رو داشت بلافاصله رفتم سراغ کابل OTG (چون ذهنمو زیاد مشغول کرده بود) کابلشو 8 تومن گرفتم ولی نتونستم کاری کنم تا اینکه رفتم سراغ روت کردن و بعد از کلی گشتن و استفاده از روش های مختلف، این روش روی گوشیم جواب داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و حالا فلش مموری به راحتی بهش وصل میشه (البته بعد نصب نرم افزارهای Busybox و USB STRONGE MANAGER)
    مشکل بعد من با این گوشی نصب یا انتقال نرم افزار روی مموری کارت بود. که در این زمینه نه برنامه پیش فرض و نه برنامه دیگه کار نتونستن بکنن و یک بار که به طور کاملا اتفاقی خواستم ارورش رو به انگلیسی ببینم زبانش رو انگلیسی کردم و دیدمم بدون ارور با خود برنامه گوشی منتقل شد.
    خیلی از برنامه هایی که نصب هم نمیشد نصب شد.
    مشکل بعد من با این گوشی نصب برنامه های جاوا بود که در این راه همه جور راهنمایی و نصب jbed (همه وررژن ها تست شدند)استفاده از root explorer برای انتقال به پوشه های سیستمی و ... روامتحان کردم اما نشد و اصولا دو جور جواب میگرفتم در بعضی از ورژن ها ارور force close رو میداد و در بقیه هم تا آخر راهشو درست میرفت و صفحه برنامه تا ساعت ها روی 100 درصد تکمیل شده میموند تا اینکه خودت برنامه رو ببندی (لازم به ذکر است که این مشکل هنوز لاینجل مانده است)
    GPS خوبی داره البته فقط در محیط های کاملا باز (تو قطار عمل نکرد) ولی برنامه های پیش فرض کمی برای GPS و قطب نمای دیجیتالش داره (در حد همون google maps) برای قطب نما و GPS پیشنهاد می کنم از برنامه های متنوعی که در اینترنت هست استفاده کنید. (سرعت سنج و تشخیص ارتفاع و..)
    در کل باتوجه به قیمتش (دو هفته پیش 420 و الان کمتر) این گوشی واقعا عالی هست ولی اگه سیستم عامل اندروید زیاد براتون اهمین نداره گوشی سامسونگ wave 3 تو این رنج قیمت با اون سخت افزارش عالیه
    و اگر هم خواستید پول بیشتری برای گوشی بدید و گوشیتون هم از بقیه سرتر باشه پیشنهاد من Sony xperia S هست که سخت افزار فوق الهاده ای داره و مهمتر از همه رزولوشن HD صفحه نمایش این گوشی هست (1280*720) طبق آخرین بررسی هایی که کردم قیمتش 1 میلیون و 50 هزار تومن هست.
    سلام.
    من هم خریدمش.
    دوست عزیز شما از چه برنامه ای برای GPS استفاده میکنی؟
    و اینکه چنتا از برنامه ها و بازی های کاربردی که داری بگو من هم بگیرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام.
    من هم خریدمش.
    دوست عزیز شما از چه برنامه ای برای GPS استفاده میکنی؟
    و اینکه چنتا از برنامه ها و بازی های کاربردی که داری بگو من هم بگیرم.
    سلام
    مبارکت باشه دوست من
    برای Gps (سرعت سنج) میتونی از برنامه speed view استفاده کنی البته تها اشکالش اینه که سرعت رو به مایل میزنه بعد از اون میتونی از برنامه gps speedomet استفاده کنی که هم سرعت رو به کیلومتر میزنه و هم ارتفاع رو هم نشون میده. برای مسیریابی هم اگه مثل من از بسته هاس اینترنتی استفاده می کنی همون گوگل مپس بهترینه. برنامه smart compass هم برای قطب نماش استفاده می کنم.
    از برنامه های کابردی هم من این ها رو پیشنهاد می کنم
    explorer
    1.root explorer
    2. es file explorer این یکی قابلیت هاش بیشتره. بهترینش استفاده مستقیم از فایل های به اشتراک گذاشته توسط pc با وایرلس هست. ftp هم داره برای مدیریت فایل های وب سایتت
    3. astro
    (رتبه بندی ها صرفا جهت تمایز از عنوان بودده و هیچگونه ارزش قانونی دیگری ندارد.)

browser
    1. mozlla
    2. opera
    3. uc browser

messenger
    1. nimbuzz
    2. ebuddy
    3. yahoo messenger
    4. oovoo
    5. skype
    این دوتای آخری برای مکالمه اینترنتی عالی هستن
    player
    برای پلیر من برنامه های مختلفی رو نصب کردم ولی بهترینش به نظر من که آپشن های زیادی هم داره و کار باهاش بهتره Mx video player هست. (از زیر نویس فارسی هم پیشتیبانی میکنه)

برنامه های دیگه ای که استفاده می کنم
    tunein radio
    quicmark
    faster download
    من بازی های سنگین رو گوشیم نصب نمی کنم
    این بازی ها با وجود سبکیشون عالین
    1. Angry birds
    2. racingmoto
    3. zuma اینو تو همون نوکیا 5530 هم داشتم

امیدوارم اینا به دردت بخورن
    راستی گوشیتو چند گرفتی؟

7. 2 کاربر از sajjad2006s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با این گوشی میشه از gps ش تو اتومبیل برای مسیر یابی استفاده کرد. البته افلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با این گوشی میشه از gps ش تو اتومبیل برای مسیر یابی استفاده کرد. البته افلاین
    آره
    با برنامه ndrive البته من با اون برنامه تستش نکردم ولی با گوگل مپس تو ماشین خوب کار کرد.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    مبارکت باشه دوست من
    برای Gps (سرعت سنج) میتونی از برنامه speed view استفاده کنی البته تها اشکالش اینه که سرعت رو به مایل میزنه بعد از اون میتونی از برنامه gps speedomet استفاده کنی که هم سرعت رو به کیلومتر میزنه و هم ارتفاع رو هم نشون میده. برای مسیریابی هم اگه مثل من از بسته هاس اینترنتی استفاده می کنی همون گوگل مپس بهترینه. برنامه smart compass هم برای قطب نماش استفاده می کنم.
    از برنامه های کابردی هم من این ها رو پیشنهاد می کنم
    explorer
    1.root explorer
    2. es file explorer این یکی قابلیت هاش بیشتره. بهترینش استفاده مستقیم از فایل های به اشتراک گذاشته توسط pc با وایرلس هست. ftp هم داره برای مدیریت فایل های وب سایتت
    3. astro
    (رتبه بندی ها صرفا جهت تمایز از عنوان بودده و هیچگونه ارزش قانونی دیگری ندارد.)

browser
    1. mozlla
    2. opera
    3. uc browser

messenger
    1. nimbuzz
    2. ebuddy
    3. yahoo messenger
    4. oovoo
    5. skype
    این دوتای آخری برای مکالمه اینترنتی عالی هستن
    player
    برای پلیر من برنامه های مختلفی رو نصب کردم ولی بهترینش به نظر من که آپشن های زیادی هم داره و کار باهاش بهتره Mx video player هست. (از زیر نویس فارسی هم پیشتیبانی میکنه)

برنامه های دیگه ای که استفاده می کنم
    tunein radio
    quicmark
    faster download
    من بازی های سنگین رو گوشیم نصب نمی کنم
    این بازی ها با وجود سبکیشون عالین
    1. Angry birds
    2. racingmoto
    3. zuma اینو تو همون نوکیا 5530 هم داشتم

امیدوارم اینا به دردت بخورن
    راستی گوشیتو چند گرفتی؟
    شرمنده نبودم دیر جواب دادم.
    450 با گارانتی کامتل. مشکی.

یه آنتی ویروس کومودو نصب کرده بودم در حد مـــــــــــــرگ سرعت گوشی اومده بود پایین.
    زود پاکش کردم.
    تنها مشکل این گوشی به نظرم حافظه پایین داخلی هست که زود پر میشه.

راستی یه سوال دیگه.
    تو دوربینش من تنظیماتی برای Brightness - Contrast - Satuation اینا ندیدم.
    یه مورد دیگه هم حجم عکسایی که میندازه خییییلی کمه مثلا 800 کیلوبایت یا 700 کیلوبایت
    برای یه دوربین 8 کم نیست؟

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

شاید تنظیمات دوربین روی حالت 8 مگاپیکسل نباشه تنظیمات رو نگاه کنید

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من فکر کنم حافظه داخلی کم مشکل بزرگ این گوشیه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •