۶۰ سال سن باید ۲۰ سال سابقه داشته باشه تا بازنشست بشه...
مردا رو هم بیمه قالی بافی میکنن
۶۰ سال سن باید ۲۰ سال سابقه داشته باشه تا بازنشست بشه...
مردا رو هم بیمه قالی بافی میکنن
الان پدر من 50 سال داره و 25 سال سابقه - میتونه با حقوق کامل بازنشست بشه؟
خیر
یه نکته ای هم که هست برای احتساب میزان مستمری بازنشستگی میان میانگین حقوق ۲ سال آخر رو حساب میکنن..
یه عده که فکر میکنن زرنگ هستن میان توی این دوسال حقوق مبنای کسر حق بیمه خودشون رو توی لیستشون زیاد رد میکنن..
ولی وقتی بیمه میاد میانگین دوسال بگیره سیستم بهش میگه این بابا فکر میکنه خیلی زرنگه.!!!
در نتیجه میانگین ۵ سال آخر رو حساب میکنن..
اینجاس که شاعر میگه دست بالای دست بسیار است....!
من پدرم 52 سالشه الان حدود 23 سال سابقه تامین اجتماعی داره نمیشه زودتر بازنشست بشه
اگه راهی داره لطفا بفرمائید
سلام.
من الان 6 ماهه دارم پول بیمه میریزم .(حدود 100 ماهی )
بعضی ها20-30 تومن میریزن . اونا از چه طریقی هستش ؟
بعد اینکه اگر ماه های بعدی رو نریزم چی میشه ؟
اگه منظورتون بیمه عمر و سرمایه گذاریه مهم نیست بقیه چقدر می ریزن هر کسی با توجه به بودجه اش مبلغ واربری ماهیانه اش را انتخاب میکند. هر قدر پول بدی همون قدر آش میگیری. یعنی تو بیمه عمر و سرمایه گذاری به واریزی و مانده اندوخته شما سود روز شمار تعلق میگیره. طبیعتا هر چه واریزی شما بیشتر باشه در آخر اندوخته ییشتری نسبت به کسی که واریزی اش کمتره خواهید داشت. الان حداقل واریزی ماهیانه همون بیست سی هزار تومنه. ما الان مشتری داریم که ماهیانه چهل و پنج میلیون تومان واریز میکنه!!!! میدونید چرا؟ چون طبق قانون مبلغ واریزی به بیمه عمر و سرمایه گذاری(بدون توحه به شغل فرد)از مالیات معافه!!! یعنی زمانی که اظهار نامه مالیاتی تونو پر میکنید میتونید با ارایه فیش واریزی به میزان مشخص در قانون معافیت مالیاتی بگیرید. اگرم کارمندید ماهیانه مالیات تون خودبخود کسر میشه از فیش حقوقی تون. آخر سال میتونید با ارایه فیش حقوقی و فیش واریز حق بیمه عمر و سرمایه گذاری از معافیت مالیاتی استفاده کنید و اضافه مالیات پرداختی رو پس بگیرید. این هم یکی از مزایای خرید بیمه عمر و سرمایه گذاری بود که فرصت نکرده بودم در موردش بنویسم.
ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2
نه منظور من بیمه تامین اجتماعی میریزم حدود 110-100
بعضی ها از طریق کشاورزی و ... خودشون رو بیمه میکنن با ماهی حدود20-30
بعضی ها یه مدرک فنی حرفه ای میگیرن بعد منتظر نامه ای که محدود هستش از طریق سازمان فنی حرفه ای میشن و اونو میدن تامین اجتماعی و اونا هم 20-30 تومن میتونن بیمه کنن.
حالا اون بیمه عمر چی که بیمه ایران میکنه و بازنشست میکنه چه فرقی با بیمه تامین اجتماعی میکنه داره؟
کدوم بهتره ؟
ایا 6 ماهی که تو تامین اجتماعی دارم با بیمه کردن در بیمه ایران به از ادامه همون 6 ماه حساب میشه ؟یا از صفر ؟
بیمه تامین اجتماعی بیمه اجباری کارفرما است که باید هفت در صد از حقوق کارمند رو از حقوقش کن کنه و خود کارفرما هم بیست و سه درصد بهش اضافه کنه و به حساب تامین اجتماعی بریزه تا بعد از بازنشستگی مستمری بگیره. اونی که بیمه ایران میگه همون بیمه عمر وسرمایه گذاری هست به چند پست بالاتر مراجعه کنید در مورد تبدیل اندوخته به مستمری بیمه عمر و سرمایه گذاری توضیح دادم. در مورد تبدیل سابقه بیمه تامین اجتماعی باید بدونید که تعداد محدودی صندوق بازنشستگی وحود دارند که با شرکت های بیمه متفاوتند. طبق قانون هر کس فقط یکبار و فقط یکبار حق تبدیل صندوق بازنشستگی اش رو دارد و بی بروبرگرد قابل برگشت هم نیست. صندوق آینده ساز فکر میکنم تنها صندوق بازنشستگی ای هست که شما میتونید سراغش برید. سایر صندوق ها مربوط به دستگاه ها و نهاد های خاص لشگری و کشوری و... هستند. اصلا طرف تبدیل صندوقتون نرید که بدبختیه. تقریبا همه جا با تامین اجتناعی قرارداد دارند ولی تعداد کارفرماهایی که با آینده ساز قرارداد داشته باشند انگشت شماره. یعنی اگر الان سابقه تامین اجتماعی دارید اگر کارفرماتون ورشکست بشه یا اخراتون بکنه یا خودتون استعفا بدید برید هرجای دیگری برین مطمینا با تامین اجتماعی قرارداد خواهد داشت. ولی اگر برید آینده ساز دیگه به هیچ وجه نمیتونید برگردید تامین اجتماعی و معلوم نیست کارفرمای دیگرتون با آیتده ساز قرارداد داسته باشه. فکرشو از سرتون بیرون کنین
ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2
اگه بخوای آزاد ماهی 100 و خورده ای بریزی به بیمه تامین اجتماعی اصلا ارزش نداره و سرتون کلاه رفته بهتره این پول رو جای دیگه سرمایه گزاری کنید
کلا تو ایران بیمه ها سر مردم رو کلاه میزارن
نه نمیشه
یا باید از کارافتادگی بگیره یا 30 سال سابقه پرداخت داشته باشه یا 60 سال تمام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)