alex عزیز شما هر دو تانک رو داری دیگه؟مطمئن باشم IS-7 بهتره؟چون من تو تانک های روسی KV-1S دارم میخوام ببینم آخرش به جاهای خوب میرسم یا نه!
alex عزیز شما هر دو تانک رو داری دیگه؟مطمئن باشم IS-7 بهتره؟چون من تو تانک های روسی KV-1S دارم میخوام ببینم آخرش به جاهای خوب میرسم یا نه!
آره هر 2 تا تانکو دارم سرور آمریکا هم بودم اما زدم منتقل کنه سرور آسیا
چرا نمیای سرور اروپا آخه من اونجام!
کلنتون چی میشه؟اونم میره آسیا؟
کلا شکی نداشته باشید که is-7 از is-4 بهتره و در بیشتر cw ها is-7 اولویت هست بخصوص برای حمله و از is-4 خیلی کمتر استفاده میشه بیشتر هم برای def در cw ها استفاده میشه .اما به هر حال از توضیح دقیق و کامل شام ممنونم.
دوست عزیز این مشکل به این دلیل هست که شما ابتدا قبل از دانلود prepatch را دانلود میکنید بعد که فایل exe. از 7.5 به 8 را دانلود میکنید
حالا دیگه version 7.5 را نمیشناسه بهترین کار اینه که بدون دانلود اون 1.5 مگ اولی بازی patch جدید را دانلود و روی version قبلی نصب کنید.
درسته دوست عزیز الزامی نیست اما اگر به تانک کاملا متفاوت بره متلا از med به heavy اگر متلا crew شما قابلیتش 100% باشه در انتقال به تانک هم رده crew قابلیتش به 90% افت میکنه اما در انتقال به تانک غیر هم رده قابلیت پرسنل به 80% افت میکنه
چقدر غلط املایی داشتم. فکر کنم شماها با این غلط املایی ها نصف چیزیایی رو که نوشتم نفهمیدین
اگه می تونستیم همه ی کلن میومد اروپا اما متاسفانه نمی زارن اکانتمونو بیاریم اونجا و اگه بخوایم بیایم باید از صفر شروع کنیم. در ضمن تقریبا نصف کلن داره میاد سرور آسیا اونا هایی هم که نمیان بیشترشون کسایی هستن که دیگه بازی نمی کنن.
Last edited by Alex merccer; 02-10-2012 at 13:52.
دروستان من جدیدا tiger p گرفتم.هزینه تعمیر و پر کردن گلوله هاش خیلی بالاس.معمولا هر دست اگه تانک دمیج بوخوره هر چی در میاوردم باید یه چیزم بذارم روش تا درست شه.راه حلی برای این مشکل هست؟البته نمیخوام پول خرج کنم با این وضع دلار.اونایی که تایر 10 دارن چی کار میکنن؟اگه تانک منفجر شه چه قد خرج تعمیرش میشه؟
یک راه هست برای این مشکل اونم اینکه با یک تانک tier 5 یا 6 بری پول در بیاری تا خرج هایی که با این تانک می کنی پولش در بیاد کسایی هم که tier 10 دارن یا همین کارو می کنن یا تانک پرمیوم می گیرن با اون می رن پول در میارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)