تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 36 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 356

نام تاپيک: بازی آنلاین دنیای تانک ها

داره خودمونی میشه unihoin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

alex عزیز شما هر دو تانک رو داری دیگه؟مطمئن باشم IS-7 بهتره؟چون من تو تانک های روسی KV-1S دارم میخوام ببینم آخرش به جاهای خوب میرسم یا نه!

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

راستی تو سرور امریکا هستی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex merccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آره هر 2 تا تانکو دارم سرور آمریکا هم بودم اما زدم منتقل کنه سرور آسیا

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

چرا نمیای سرور اروپا آخه من اونجام!
    کلنتون چی میشه؟اونم میره آسیا؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

IS-4 VS IS-7

اولین چیزی که همه ی ما به عنوان ملاک برای خوب یا بد بودن یک نانک heavy در نظر می گیریم معمولا armor یا همون زره تانکه. IS-7 در جلو 150 mm زره داره که با توجه به زاویه ای که داره می تونه بیش از 95% تیر ها با نفوذ متوسط کمتر از 276 mm رو متوقف کنه در حالی که IS-4 با زره 140 mm در جلو و زاویه نه چندان زیاد حداکثر در برابر تیر هایی با نفوذ متوسط 240 mm مقاومه. اما در عوض برجک IS-4 در قسمت جلو کمی قوی تره به طوری که حتی TD های tier 10 هم شانسی برای نفوذ به اون رو ندارن در حالی که نفوذ به قسمت جلوی برجک IS-7 برای TD های tier 10 با اینکه آُسون نیست اما غیر ممکن هم نیست. در ژره طرفین IS-7 یک نوار بارین space armor داره که بیش از 99% تیر هایی که به اون قسمت می خوره بدون توجه به میزان نفوذ تیر با اینکه نفوذ می کنه اما تانک رو دمیج نمی کنه در حالی که IS-4 همچین چیزی نداره. آرمور پشت IS-7 متاسفانه خیلی ضعیفه اما زیاد پیش نمیاد که کسی شکا رو از پشت هدف قرار بده.در حالت کلی قطعا می شه گفت IS-7 زره بهاری از IS-4 داره.
    دومین چیزی که ما معمولا به اون توجه می کنیم gun یا توپ تانکه. توپ IS-7 دمیج بیشتری نسبت به IS-4 داره اما نفوذ ، دقت و زمان هدف گیری بیشتری داره به طور کلی می شه گفت توپ IS-4 کمی (نه خیلی زیاد) از توپ IS-7 بهتره.
    بعد از این 2 مورد خصوصیت مهم بعدی سرعت نهایی و شتاب تانکه. هر دو تانک از نظر شتاب تقریبا( IS-7 کمی شتابش بیشتره) برابر هستند اما سرعت نهایی IS-7 تقریبا 1.5 برابر IS-4 ـه (50 km/h و 37 km/h).
    قسمت مهم بعدی HP یا در واقع جون تانکه. IS-7 از نظر HP مقدار نسبتا زیادی از IS-4 عقب تره (2150 HP برای IS-7 و 2500 HP برای IS-4).
    یکی از ضعف های IS-7 ضعیف بودن ammo rack یا همان جعبه ی مهماتشه که IS-5 همچین ضعفی نداره اما در عوض IS-7 یک مودر نسبت به IS-4 کمتر داره که باعث می شه در صورت مردن یکی از اون ها سرعت پر شدن تیر کم تر تحت تاثیر قرار بگیره.
    در مقایسه ی نهایی با توجه به اینکه IS-7 زره خیلی بیشتری از IS-4 داره که جبران HP کمترش رو می کنه و سریع تر هم هست نسبت به توپ IS-4 که کمی بهتره IS-7 برتری بیشتری داره در نتیجه لگه نظر منو بخوای می گم IS-7 بهتره

کپی این اثر در همه حال بلا مانع است خخخخخ

کلا شکی نداشته باشید که is-7 از is-4 بهتره و در بیشتر cw ها is-7 اولویت هست بخصوص برای حمله و از is-4 خیلی کمتر استفاده میشه بیشتر هم برای def در cw ها استفاده میشه .اما به هر حال از توضیح دقیق و کامل شام ممنونم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

2 ساعت پچ دانلود کردم حالا میگه با ورژن شما نمیخونه!!!خود لینک تو سایت نوشته بود از 7.5 به 8!!چی کار کنم؟
    به سرور هم نمیتونم وصل شم!
    دوست عزیز این مشکل به این دلیل هست که شما ابتدا قبل از دانلود prepatch را دانلود میکنید بعد که فایل exe. از 7.5 به 8 را دانلود میکنید
    حالا دیگه version 7.5 را نمیشناسه بهترین کار اینه که بدون دانلود اون 1.5 مگ اولی بازی patch جدید را دانلود و روی version قبلی نصب کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

این قسمتش الزامی نیست. بهتره اینجوری باشه اما لازم نیست. من خودم خدمه ی object 261 ام اول تو KV-2 بودن از اونجا بردم تو s-51 بعد هم رو object 212 الان هم رو object 261
    درسته دوست عزیز الزامی نیست اما اگر به تانک کاملا متفاوت بره متلا از med به heavy اگر متلا crew شما قابلیتش 100% باشه در انتقال به تانک هم رده crew قابلیتش به 90% افت میکنه اما در انتقال به تانک غیر هم رده قابلیت پرسنل به 80% افت میکنه

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کلا شکی نداشته باشید که is-7 از is-4 بهتره و در بیشتر cw ها is-7 اولویت هست بخصوص برای حمله و از is-4 خیلی کمتر استفاده میشه بیشتر هم برای def در cw ها استفاده میشه .اما به هر حال از توضیح دقیق و کامل شام ممنونم.
    چقدر غلط املایی داشتم. فکر کنم شماها با این غلط املایی ها نصف چیزیایی رو که نوشتم نفهمیدین

چرا نمیای سرور اروپا آخه من اونجام!
    کلنتون چی میشه؟اونم میره آسیا؟
    اگه می تونستیم همه ی کلن میومد اروپا اما متاسفانه نمی زارن اکانتمونو بیاریم اونجا و اگه بخوایم بیایم باید از صفر شروع کنیم. در ضمن تقریبا نصف کلن داره میاد سرور آسیا اونا هایی هم که نمیان بیشترشون کسایی هستن که دیگه بازی نمی کنن.
    Last edited by Alex merccer; 02-10-2012 at 13:52.

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دروستان من جدیدا tiger p گرفتم.هزینه تعمیر و پر کردن گلوله هاش خیلی بالاس.معمولا هر دست اگه تانک دمیج بوخوره هر چی در میاوردم باید یه چیزم بذارم روش تا درست شه.راه حلی برای این مشکل هست؟البته نمیخوام پول خرج کنم با این وضع دلار.اونایی که تایر 10 دارن چی کار میکنن؟اگه تانک منفجر شه چه قد خرج تعمیرش میشه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دروستان من جدیدا tiger p گرفتم.هزینه تعمیر و پر کردن گلوله هاش خیلی بالاس.معمولا هر دست اگه تانک دمیج بوخوره هر چی در میاوردم باید یه چیزم بذارم روش تا درست شه.راه حلی برای این مشکل هست؟البته نمیخوام پول خرج کنم با این وضع دلار.اونایی که تایر 10 دارن چی کار میکنن؟اگه تانک منفجر شه چه قد خرج تعمیرش میشه؟
    یک راه هست برای این مشکل اونم اینکه با یک تانک tier 5 یا 6 بری پول در بیاری تا خرج هایی که با این تانک می کنی پولش در بیاد کسایی هم که tier 10 دارن یا همین کارو می کنن یا تانک پرمیوم می گیرن با اون می رن پول در میارن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •