پسورد:alivw71
به درد ما مخابراتیا نمیخوره (نامحدود) کارش اینه که یه کاری میکنه تا کنتر محاسبه ترافیک نتونه حجم کم کنه
ورژن قدیمیه نتونستم جدیدشو پیدا کنم. شاید کار کنه. البته حتما ای پی dslam رو وارد کنی اون دوتای دیگه رو نمیدونم.
کسایی که سرویس محدود دارن میتونن استفاده کنن.فکر نکنم کسی تا به حال تونسته باشه با ای نرم افزار کار کنه
چون ای پی dslam میخاد که اگه پیدا کنی دیگه هر کاری که بتونی میتونی انجام بدی.یعنی(مدریت یه لینک ای دی اس ال) با لا و پاین کردن اعداد ای پی یعنی (بالا و پایین کردن سرعت اینترنت خودمون و کسانی که به این لینک وصل هستند)

جواب بصورت نقل قول

بعد هم شما فرض محال تونستی دی اس لم منطقه رو به دست بیاری چطوری می خوای دستگاه خودتو پیدا کنی؟عزیز این کارا برای 2 سال پیشه دیگه این روشها جواب نمیده مخابرات خیلی جلوتر از شماست بعدم uncapping یه فرآیند ساده نیست که شما چند تا کلیک کنی و راحت بتونی از همه پهنای تعریف شده روی خط استفاده کنی این قرض گرفتن! اکانتو دور زدن کنترلر حجم نیست که نرم افزاری باشه با تمام شیوه های شناخته شده فعلی من راهی نمی شناسم که بتونی مقدار بیشتری از مکس بیت ریت رو استفاده کنی نمیگم نیست !سرویسهای مخابرات که نامحدوده اکانت پیچوندن و اتو دیسکانکتر و اینا که فایده نداره شما با اکانت 512 از خط 128 وصل بشی سرعتت همون 128 هست حالا شما نتیجه گرفتی بیا به خودم بگو جای شارژ ایرانسل بهت یه گوشی میدم...
.gif)