همه راضین خواستی برو بگیر ولی من 3 رو بازی کردم حالم بد شد . بازی خوبیه فانه ولی بی هدفه و خیلی تخیلی حال نمیکنم اینطوری بازی هارو
همه راضین خواستی برو بگیر ولی من 3 رو بازی کردم حالم بد شد . بازی خوبیه فانه ولی بی هدفه و خیلی تخیلی حال نمیکنم اینطوری بازی هارو
منم همینطور....از بازیای تخیلی ک مسخره بازی توش هس خوشم نمیاد![]()
کسی کمکی نکرد به ما ؟
تو صفحه قبل گفتیما
خیلی قسنگه من که از بین کل بازی هایی که این چند وقت اومده بود این را خیلی پسندیدم اگه به نمره ها هم نگاه کنید میبینید چه نمره هایبالایی دادن به این بازی.
کلا بدم نیست نظر مخالفارو بدونیم ما هم گوش میدم
ولی برای کسی که خوب نیست 3 روزه پاکش میکنه برای یکحی مثل منم خوبه 3 یا 4 ساله از هاردم جم نخورده همون sr2هنوزم تو هاردم 100%چیزی که تو هاردم نگهش داشته داستانش نبوده من از گیمپلی و اون همه مینی گیم لذت میبرم
با اینکه کنترل خیلی از مینی گیماش شبیه شکنجست و نامردی میبازی ولی من خوشم میاد
سبکشم که بچها باره گفتن fun هست همه چیزش
حتی فیلمای اولیه بازیم که شروع میشه و رو هلیکپتر تیر اندازی میکنه از نظر منتقدا واقعا مسخرست حقم دارن ولی اونایی که با fun بودن بازی کنار اومدن و اونو پذیرفتن خیلیم بامزست
من نمیدونم اینجا دارم برای دیوار پست میدم ؟؟ یا واقعا کسی بلد نیست ادعا زیادی میکنه
دیوار جون سلام
مثلا ما سوال کرده بودیم صفحه قبل
یا حـــق !
دوست عزیزمن با کنسول بازی میکنم وگرنه حتما برات میذاشتم دوستان دیگر هم فکر کنم با کنسول بازی میکنن
داداش سوالت آخه یه جوریه دیگه گفتن نرداره
برو تو option-controls-set key and buttoms
همه رو اونجا نوشته چی چیکار میکنه این سوالت اصلا جالب نیست انگار کسی که تازه اولین بارشه یه گیمو باز میکنه برا همین کسی حوصله جواب دادنو نداره
من خودم دسته 360 دارم و با pc بازی میکنم بازیای سوم شخص کلا مزش به دستست همون جوری که اول شخص به موس و کیبرد هست
باز اگه واقعا تازه کاری یا مشکل انگلیسی داری بگو برات همشو مینویسم ولی خوشم نمیاد آب تو هاون بکوبم بقیم همینجوری
عزیز من
اولا که تازه کار نیستم یه مورد اون چند سال پیش ما گیم بازی میکردیم .. حالا بماند.. حوصله کل کل ندارم
مسئله دوم انگلیسیم خدا رو شکر قویه من تازه سریال سوپرنچرال زیرنویس میکنم اونم بماند
منتها تو تنظیمات که برویم .. عکس دسته زده که من نمیدنم این کنترل های دسته ایکس باس چی هست و معادلش تو کیبورد چی هست .... برای همینه که حرکات جالبش که تو خیابون هست رو بلد نبودم
رو این حساب پست زدم گفتم کسی وارده تو رو کیبورد بیاد اطلاع بده
دوستانی که بازی رو انجام میدن به این نکته ها توجه کنند:
1.اول بازی ممکنه سرگیجه بگیرید نمی تونید بفهمید قراره چیکار کنید ولی هر چقدر از بازی بگذره بهتر و بهتر میشه جایی که دیگه معتادش می شید.
2. شایعات زیادی مبنی بر مسخره بودن بازی هست ولی داستان بازی فوق العاده طراحی شده بطوریکه من به داستانش 10 میدم. اگه تا آخر نرید از دست دادید. البته مشخص هست که داستان برای گیم پلی جذابش طراحی شده ولی این باعث نشده بود داستانش بد باشه بلکه برعکس خیلی جاها داستان بازی از خود بازی جلوتره.
3. از موبایلتون نهایت استفاده رو ببرید. پول گرفتن و upgrade کردن مهارتهاتون مهمترین چیزها هستند که با موبایلتون میتونید انجام بدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)