تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 29 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 286

نام تاپيک: Saints Row: The Third

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من شماره دو این بازیو گرفته بودم ولی حالم ازش بهم خورد کلا بخش کنترل بازی خیلی خیلی بد بود.کلا گذاشتمش کنار.حالا نمی دونم برم شماره سه این بازی رو بگیرم یا نه؟دفعه قبل که بدجوری زد تو ذوقم.
    دوستان بازی کردن راضی ان از بازی؟نسبت به شماره قبلش فرق میکنه یا همونه
    همه راضین خواستی برو بگیر ولی من 3 رو بازی کردم حالم بد شد . بازی خوبیه فانه ولی بی هدفه و خیلی تخیلی حال نمیکنم اینطوری بازی هارو

2. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

همه راضین خواستی برو بگیر ولی من 3 رو بازی کردم حالم بد شد . بازی خوبیه فانه ولی بی هدفه و خیلی تخیلی حال نمیکنم اینطوری بازی هارو
    منم همینطور....از بازیای تخیلی ک مسخره بازی توش هس خوشم نمیاد

4. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Iceboy_LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیــراز

پيش فرض

کسی کمکی نکرد به ما ؟

تو صفحه قبل گفتیما

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

من شماره دو این بازیو گرفته بودم ولی حالم ازش بهم خورد کلا بخش کنترل بازی خیلی خیلی بد بود.کلا گذاشتمش کنار.حالا نمی دونم برم شماره سه این بازی رو بگیرم یا نه؟دفعه قبل که بدجوری زد تو ذوقم.
    خیلی قسنگه من که از بین کل بازی هایی که این چند وقت اومده بود این را خیلی پسندیدم اگه به نمره ها هم نگاه کنید میبینید چه نمره هایبالایی دادن به این بازی.

7. 5 کاربر از gta6767 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

منم همینطور....از بازیای تخیلی ک مسخره بازی توش هس خوشم نمیاد
    کلا بدم نیست نظر مخالفارو بدونیم ما هم گوش میدم
    ولی برای کسی که خوب نیست 3 روزه پاکش میکنه برای یکحی مثل منم خوبه 3 یا 4 ساله از هاردم جم نخورده همون sr2هنوزم تو هاردم 100%چیزی که تو هاردم نگهش داشته داستانش نبوده من از گیمپلی و اون همه مینی گیم لذت میبرم
    با اینکه کنترل خیلی از مینی گیماش شبیه شکنجست و نامردی میبازی ولی من خوشم میاد
    سبکشم که بچها باره گفتن fun هست همه چیزش
    حتی فیلمای اولیه بازیم که شروع میشه و رو هلیکپتر تیر اندازی میکنه از نظر منتقدا واقعا مسخرست حقم دارن ولی اونایی که با fun بودن بازی کنار اومدن و اونو پذیرفتن خیلیم بامزست

9. 2 کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیــراز

پيش فرض

من نمیدونم اینجا دارم برای دیوار پست میدم ؟؟ یا واقعا کسی بلد نیست ادعا زیادی میکنه

دیوار جون سلام

مثلا ما سوال کرده بودیم صفحه قبل

یا حـــق !

اگه نباشه جاش خالی می مونه imi imi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

من نمیدونم اینجا دارم برای دیوار پست میدم ؟؟ یا واقعا کسی بلد نیست ادعا زیادی میکنه

دیوار جون سلام

یا حـــق !
    دوست عزیز من با کنسول بازی میکنم وگرنه حتما برات میذاشتم دوستان دیگر هم فکر کنم با کنسول بازی میکنن

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

دیوار جون سلام

یا حـــق !
    داداش سوالت آخه یه جوریه دیگه گفتن نرداره
    برو تو option-controls-set key and buttoms
    همه رو اونجا نوشته چی چیکار میکنه این سوالت اصلا جالب نیست انگار کسی که تازه اولین بارشه یه گیمو باز میکنه برا همین کسی حوصله جواب دادنو نداره
    من خودم دسته 360 دارم و با pc بازی میکنم بازیای سوم شخص کلا مزش به دستست همون جوری که اول شخص به موس و کیبرد هست

باز اگه واقعا تازه کاری یا مشکل انگلیسی داری بگو برات همشو مینویسم ولی خوشم نمیاد آب تو هاون بکوبم بقیم همینجوری

13. این کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیــراز

پيش فرض

داداش سوالت آخه یه جوریه دیگه گفتن نرداره
    برو تو option-controls-set key and buttoms
    همه رو اونجا نوشته چی چیکار میکنه این سوالت اصلا جالب نیست انگار کسی که تازه اولین بارشه یه گیمو باز میکنه برا همین کسی حوصله جواب دادنو نداره
    من خودم دسته 360 دارم و با pc بازی میکنم بازیای سوم شخص کلا مزش به دستست همون جوری که اول شخص به موس و کیبرد هست

باز اگه واقعا تازه کاری یا مشکل انگلیسی داری بگو برات همشو مینویسم ولی خوشم نمیاد آب تو هاون بکوبم بقیم همینجوری

عزیز من
    اولا که تازه کار نیستم یه مورد اون چند سال پیش ما گیم بازی میکردیم .. حالا بماند.. حوصله کل کل ندارم
    مسئله دوم انگلیسیم خدا رو شکر قویه من تازه سریال سوپرنچرال زیرنویس میکنم اونم بماند
    منتها تو تنظیمات که برویم .. عکس دسته زده که من نمیدنم این کنترل های دسته ایکس باس چی هست و معادلش تو کیبورد چی هست .... برای همینه که حرکات جالبش که تو خیابون هست رو بلد نبودم
    رو این حساب پست زدم گفتم کسی وارده تو رو کیبورد بیاد اطلاع بده

15. این کاربر از Iceboy_LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستانی که بازی رو انجام میدن به این نکته ها توجه کنند:

1.اول بازی ممکنه سرگیجه بگیرید نمی تونید بفهمید قراره چیکار کنید ولی هر چقدر از بازی بگذره بهتر و بهتر میشه جایی که دیگه معتادش می شید.

2. شایعات زیادی مبنی بر مسخره بودن بازی هست ولی داستان بازی فوق العاده طراحی شده بطوریکه من به داستانش 10 میدم. اگه تا آخر نرید از دست دادید. البته مشخص هست که داستان برای گیم پلی جذابش طراحی شده ولی این باعث نشده بود داستانش بد باشه بلکه برعکس خیلی جاها داستان بازی از خود بازی جلوتره.

3. از موبایلتون نهایت استفاده رو ببرید. پول گرفتن و upgrade کردن مهارتهاتون مهمترین چیزها هستند که با موبایلتون میتونید انجام بدید.

17. این کاربر از aristocrat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •