قبلا چه نمره نهایی پایین تر از نمره کنکور و چه بالاتر بود تاثیرش میدادن ولی الان اگه نمره کنکور بالاتر باشه تاثیر نمیدن!
قبلا چه نمره نهایی پایین تر از نمره کنکور و چه بالاتر بود تاثیرش میدادن ولی الان اگه نمره کنکور بالاتر باشه تاثیر نمیدن!
منظورش از "برای اولین بار" اینه که اولین دفعه اس که نمره ی هر درس جداگانه در تراز کنکور تاثیر داره ، تا قبل 15 درصد معدل کتبی تاثیر داشت ، ولی الان نمره ی هر درس فقط مربوط به همون درسه
Last edited by Headphone; 01-07-2011 at 05:17.
نظرسنجی گذاشتن که این کار و بکنن یا نه. هنوز تصمیم نگرفتن.
خبر ماله فالس نیوزه. فراموشش کنین.![]()
من فکر نمیکنم اینجور باشه چون از خیلی وقت پیش در مورد تراز کردن درسها توضیح دادن و نیازی به یاد آوری نیست در ضمن گفتن جنبه ی مثبتو در نظر میگیرن یعنی اگه نمره ی کنکور از نهایی بالاتر بود تاثیرش نمیدن!!!!
خب دیگه! اگه نمره کتبی مثلا درس فیزیکت روی درس فیزیک کنکور تاثیر منفی داشته باشه حسابش نمیکنن!!
من تا اونجایی که میدونم ، قبل از اینکه تاثیر کتبی 25 درصد بشه ( زمانی که 15 درصد بود)(سال 89) 15 درصد معدل کتبی روی کنکور تاثیر داشت، ولی از امسال گفتن که نمره ی هر درس جداگانه فقط روی همون درس به میزان 25 درصد تاثیر داره....
در ضمن اون خبر فقط حرف یه مسئول!!!ه و به تصویب نرسیده... پس بیخیال!
.................................................. .................................................. ..
من امروز خیلی خوب درس خوندم تا اینجا.... فصل اول شیمی 2 رو تموم کردم ( مبتکران حدود 240 تست آموزشی داشت که همشو زدم)... عربی رو هم دارم از روی فوت و فن میخونم ، حسابان هم جدی شروع کردم و...
اصلا فکرشم نمیکردم به این سرعت به درس خوندن عادت کنم ، چون این امتحان نهایی برنامه مو ریخته بود به هم
آره دیگه همونو گفتن ما هم داریم در مورد همون حرف میزنیم کاری به تصویبش نداریم!!!!
اون حرفت هم درسته قرار بود امسال نمرات تراز بشه و چه تاثیر منفی داشت و چه مثبت تاثیرش بدن ولی اگه تصویب بشه جنبه ی مثبت رو در نظر میگیرن!!!!
منم از فردا درس خوندن رو شروع میکنم با ادبیات و عربی!!!!
بچه ها میشه یکی راهنماییم کنه ریاضی تجربی رو چه جوری بخونم؟
این شرایطم:جزوه درستو حسابی از ریاضی2 و3 ندارم دارم کلاس میرم ولی تو کلاس فقط تست کار میشه در حالی که من خیلی از مطالبو فراموش کردم نمی تونم خوب تست بزنم!
سعی کن تمرینای کتابو حل کنی ( جواب درستشم از دوستات یا منتشرانی چیزی داشته باش ) ، و قبل از اینکه بری سر کلاس اون مطالبی که میخوان تستشو کار کنن یه بار مرور کن تا کلیاتش یادآوری بشه . 4 5 روز بعد از کلاست هم سوال هایی که قبلا حل کرده بودی رو دوباره بدون این که به جوابشون نگاه کنی تا رسیدن به جواب آخر حل کن
کلا باید سوال و تست زیاد حل کنی تا راه بیفتی... چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد
Last edited by Headphone; 01-07-2011 at 19:12.
کارنامه ی نهايی رو که دادند حس کردم دو تا از نمره های مال من نيست!
نمره ی هندسه و حسابان خيلی دور از انتظارم بود!!! و فيزيک با شدت کمتری
اعتراض زدم
اميدوارم که اقلا" حسابان و بخصوص هندسه درست بشه
آقا امتحان نهایی نا سالم ترین امتحان هست.... خیلی از کسایی که حقشون نیست به مقام های بالایی میرسن.....
مثلا درس عربی امسال نمونه ی بارز این نظارت کثیف هست..... نمرات به شدت متناقض هست....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)