تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 58 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 576

نام تاپيک: فوتسال

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

تيم ملي فوتسال ايران با 9 گل چين را در هم كوبيد

تيم ملي فوتسال ايران در آخرين ديدارش در تورنمنت بين‌المللي چين، تيم ميزبان را با 9 گل در هم کوبيد.

در حالي که پيش از اين تيم ايران با يک شکست و دو تساوي، موفق به کسب تنها دو امتياز شده بود، در آخرين مسابقه‌اش بعدازظهر امروز (شنبه) تيم ملي چين را در هم کوبيد.
    تيم علي صانعي در حالي که نيمه اول را سه بر صفر پشت سر گذاشته بود، تيم ميزبان را 9 بر 2 از پيش رو برداشت تا در جدول مسابقات پنج امتيازي شود.
    گل‌هاي اين مسابقه را وحيد شمسايي (2 گل)، جواد اصغري‌مقدم (2 گل)، مسعود دانشور، مصطفي طيبي، محمد طاهري، مهدي جاويد و سعيد تقي‌زاده به ثمر رساندند.
    فردا در روز پاياني تورنمنت چين، تيم ايران با قرعه استراحت روبروست و تيم‌هاي چين - برزيل و ژاپن - روماني رودرروي هم قرار مي‌گيرند تا رده‌بندي پاياني اين رقابت‌ها مشخص شود.
    ايران با نتايج کسب شده شانسي براي قهرماني اين دوره از رقابت‌ها نخواهد داشت.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

فراشي: عمده‌ترين مشكل‌ تيم ملي فوتسال دوري از مسابقات بود

مربي تيم ملي فوتسال گفت: عمده‌ترين مشکل‌مان در تورنمنت چين، دوري از مسابقات و قرعه سخت‌مان بود.

امير فراشي بعد از پيروزي 9 بر 2 تيمش برابر تيم ملي چين در تورنمنت پنج جانبه فوتسال عنوان کرد: بازي خوبي بود که توانستيم تيم چين را با گل‌هاي فراوان پشت سر بگذاريم. من فکر مي‌کنم عمده‌ترين دليلي که باعث شد تيم ملي نتايجي که انتظار مي‌رفت را کسب نکند، دوري از مسابقات بود و بچه‌ها از نظر بدني آماده نبودند. همچنين قرعه ما از سخت به آسان بود و اين هم کار را دشوار کرده بود.
    وي ادامه داد: رفته‌رفته عملکرد بچه‌ها بهتر مي‌شد و کاش همه مي‌ديدند که در بازي آخر چقدر راحت چين را که بازي پاياپايي مقابل روماني داشت، شکست داديم. در واقع فقط دوري از ميدان بود که باعث شد نتيجه دلخواه را نگيريم.
    فراشي با ابراز رضايت از عملکرد جوانان در اين دوره از مسابقات تصريح کرد: از همه بازيکنان خصوصا جوانان‌مان راضي هستيم. ما پشتوانه قوي‌اي داريم که خودشان را در اين تورنمنت نشان دادند. حضور در چين، بيش از همه براي جوانان‌مان مفيد بود که هماهنگي خوبي بين آنها و ساير اعضاي تيم به وجود آمد.
    تيم ملي فوتسال ايران با کسب يک پيروزي، دو تساوي و يک شکست به کار خود در تورنمنت پنج جانبه فوتسال خاتمه داد.

کد:

3. این کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تيم ملي فوتسال ايران با 9 گل چين را در هم كوبيد

در حالي كه پيش از اين تيم ايران با يك شكست و دو تساوي، موفق به كسب تنها دو امتياز شده بود، در آخرين مسابقه‌اش بعدازظهر امروز (شنبه) تيم ملي چين را در هم كوبيد.
    تيم علي صانعي در حالي كه نيمه اول را سه بر صفر پشت سر گذاشته بود، تيم ميزبان را 9 بر 2 از پيش رو برداشت تا در جدول مسابقات پنج امتيازي شود.
    گل‌هاي اين مسابقه را وحيد شمسايي (2 گل)، جواد اصغري‌مقدم (2 گل)، مسعود دانشور، مصطفي طيبي، محمد طاهري، مهدي جاويد و سعيد تقي‌زاده به ثمر رساندند.
    فردا در روز پاياني تورنمنت چين، تيم ايران با قرعه استراحت روبروست و تيم‌هاي چين - برزيل و ژاپن - روماني رودرروي هم قرار مي‌گيرند تا رده‌بندي پاياني اين رقابت‌ها مشخص شود.
    ايران با نتايج كسب شده شانسي براي قهرماني اين دوره از رقابت‌ها نخواهد داشت.

تيم ملي فوتسال ايران با كسب يك پيروزي، دو تساوي و يك شكست به كار خود در تورنمنت پنج جانبه فوتسال خاتمه داد.

......................

من از نتایج به دست اومده تعجب نکردم ... اینطوری با حسین شمس برخورد می کنن سر اینکه پاداش قهرمانی آسیای بازیکناشو خواسته سر 90 میلیون تومن مقابل قراردادهای علی دایی افشین قطبی کیروش و بازیکنهای درجه 4 لیگ برتر فوتبال!و خیلی چیز دیگه!

وقتی شخص اول ورزش یک کشور بگه یه مربی حداکثر 4 سال فرصت کار داره ایشون یه سال هم زیاد موندن!! خب معلومه که از اونور علی آبادی میشه سرپرست وزارت نفت! تعداد شغل و زمان داشتن یه مقام برای خودشون خدمتگزاری به مردمه و نامحدود!!! با تمام گندکاری هایی که همه خبر دارن! ولی برای بقیه با تمام موفقیتهاشون محدوده!!!

خیلی حرف هست سر حذف حسین شمس ...

آینده فوتسال با این وضعیت خیلی روشنه!

پ.ن:اون موقع که من پست میدادم هنوز دو پست بالا تایید نشده بود وگرنه خبر تکراری نمیزارم!اینم از معایب سیستم نیاز به تاییده...
    Last edited by Kianoosh; 04-06-2011 at 22:02.

5. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

من از نتایج به دست اومده تعجب نکردم ... اینطوری با حسین شمس برخورد می کنن سر اینکه پاداش قهرمانی آسیای بازیکناشو خواسته سر 90 میلیون تومن مقابل قراردادهای علی دایی افشین قطبی کیروش و بازیکنهای درجه 4 لیگ برتر فوتبال!و خیلی چیز دیگه!

وقتی شخص اول ورزش یک کشور بگه یه مربی حداکثر 4 سال فرصت کار داره ایشون یه سال هم زیاد موندن!! خب معلومه که از اونور علی آبادی میشه سرپرست وزارت نفت! تعداد شغل و زمان داشتن یه مقام برای خودشون خدمتگزاری به مردمه و نامحدود!!! با تمام گندکاری هایی که همه خبر دارن! ولی برای بقیه با تمام موفقیتهاشون محدوده!!!

خیلی حرف هست سر حذف حسین شمس ...

آینده فوتسال با این وضعیت خیلی روشنه!

پ.ن:اون موقع که من پست میدادم هنوز دو پست بالا تایید نشده بود وگرنه خبر تکراری نمیزارم!اینم از معایب سیستم نیاز به تاییده..
    جدا همه چیزمون بهم میاد
    شخص اول ورزش پس بره این نحوه مدیریت جدید رو به مدیران تیم منچستر گوش زد کنه اون از دنیا عقب هستن البته فکر کنم برزیل همچین سیستمی داره ولی اونا کجا ما کجا
    فوتبال رو که به جایی رسوندن که درست کردنش شبیه معجزه شده
    حالا نوبت فوتسال شده ما یکی از بهترین مربی های جهان رو داریم حالا افتادن دنبال مربی خارجی که یه بار تجربش رو داریم و اونم شکست مقابل ژاپن بود اونم با دستمزدی به مراتب بالاتر از مربی وطنی خودمون
    حرف زیاده بی خیال..............

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

لوپز اسپانيايي بهترين مربي سال 2010 فوتسال جهان شد

سايت معتبر ''پلنت فوتسال''، لوپز را به دليل موفقيت هاي تيم ملي فوتسال اسپانيا در سال 2010 به عنوان بهترين مربي سال گذشته جهان برگزيد.
    ''حسين شمس'' سرمربي سابق تيم ملي فوتسال ايران سال 2009 اين عنوان را به دست آورده بود و امسال نيز در ميان نامزدهاي کسب اين افتخار قرار داشت.
    همچنين تيم ملي فوتسال اسپانيا به دليل کسب نتايج درخشان، بهترين تيم سال 2010 جهان انتخاب شد.
    اين تيم در سال 2010 ميلادي 18 بار به ميدان رفت که 17 پيروزي و يک تساوي حاصل کار ملي پوشان اسپانيا بود.
    ''مصطفي نظري'' سنگربان تيم ملي فوتسال ايران نيز هفته گذشته عنوان بهترين دروازه بان سال 2010 جهان را به خود اختصاص داد.
    اسامي بهترين تيم باشگاهي جهان در سال 2010 بامداد فردا (چهارشنبه) اعلام مي شود که تيم فولاد ماهان ايران به علت کسب عنوان قهرماني آسيا يکي از نامزدهاي کسب اين عنوان است.

یکی از 5 مربی برتر دنیا رو برداشتند کیو میخوان جاش بیارن...

حسن شمس رو با التماس برمیگردونن حالا ببینید
    از باخت ها خیلی خوشحال شدم
    چون مقدمه بازگشت شمس به تیم ملیه
    حرف زیاده بی خیال..............
    امیدوارم که شما درست بگید ...

هموطن کیروش سرمربی تیم ملی فوتسال می شود

فوتسال نیوز: سرمربی پیشین تیم ملی فوتسال گفت: مسئولان فدراسیون فوتبال یک مربی پرتغالی را برای هدایت تیم ملی فوتسال انتخاب کرده‌اند.

حسین شمس در گفتگو با مهر ضمن بیان این مطلب ، در خصوص عملکرد تیم ملی فوتسال در تورنمنت پنج جانبه فوتسال چین گفت: به اعتقاد من تیم ملی فوتسال در این دوره از مسابقات سوای نتیجه توانسته عملکرد خوبی داشته باشد. آنطور که مطلع شدم ، علی صانعی در این مسابقات به آن چیزی که می خواسته رسیده و توانسته شناخت خوبی از بازیکنان تیم ملی به دست آورد.

وی افزود: در تورنمنت چین ، قانون استفاده از 14 بازیکن روی نیمکت به اجرا درآمد و صانعی توانست از کلیه بازیکنان در دیدارهای اخیر استفاده کند و شناختی جامع از ملی پوشان به دست آورد. تورنمنت چین یک دوره بازی تدارکاتی برای تیم ملی بود و از آنجائی که در دیدار تدارکاتی نتیجه در اولویت نیست ، فکر می کنم صانعی و دستیارانش به آنچه می خواستند رسیدند.

سرمربی پیشین تیم ملی فوتسال کشورمان در واکنش به اظهارات مصطفی عمادی که گفته بود، این تیم در گلزنی ضعیف عمل کرده است نیز گفت: تیم ملی در دیدار مقابل ژاپن و رومانی از حریفان خود پیش افتاده و در دقایق پایانی نتیجه مسابقه تغییر کرده است. این تیم در هر بازی حتی دیدار مقابل برزیل به گل رسیده و این نشان می دهد تیم ضعف گلزنی نداشته و اگر بخواهیم ضعفی برای این تیم متصور شویم این است که نتوانسته به خوبی نتیجه را حفظ کند.

شمس در پاسخ به این پرسش که "غیبت شما تا چه اندازه در نتایج تیم ملی فوتسال در تورنمنت چین تاثیرگذار بوده است؟" گفت: فکر می کنم غیبت من بی تاثیر بوده است. شاید اگر من این تیم را همراهی می کردم ، خیلی بدتر از این نتیجه می گرفتیم.

وی در خصوص ادامه همکاری خود با تیم ملی فوتسال نیز گفت: فکر می کنم حضور من در تیم ملی فوتسال دیگر منتفی باشد. قرار بود از سوی فدراسیون فوتبال با من تماس بگیرند که این چنین نشد و من تصمیم گرفتم قرارداد خود با باشگاه فولاد ماهان را رسمی کنم و روز دوشنبه رسما با این باشگاه قرارداد امضا می کنم.

سرمربی پیشین تیم ملی فوتسال کشورمان خاطرنشان کرد: آقایان کفاشیان و ترابیان هفته گذشته برای شرکت در اجلاس فیفا راهی سوئیس شده بودند و ظاهرا روز جمعه به تهران بازگشته‌اند. آنها اگر قرار بود با من قرارداد امضا کنند طی این یکی دو روز حداقل یک تماس می گرفتند. اینها یعنی اینکه تمایلی برای همکاری با من وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: باشگاه فولاد ماهان شرایط خوبی به من پیشنهاد کرده است. من هم دارای خانواده هستم و باید به آینده آنها فکر کنم. تا کی می توانم با حداقل درآمد برای تیم ملی کار کنم. با این شرایط بهتر است در تیم فولاد ماهان به فوتسال ایران خدمت کنم.

شمس در خاتمه تصریح کرد: ظاهرا مسئولان فدراسیون فوتبال با یک مربی پرتغالی برای هدایت تیم ملی فوتسال به توافق رسیده‌اند و با این شرایط دیگر نیازی به حسین شمس ندارند!

در همین ارتباط ، علی کفاشیان گفت: حسین شمس صحبت هایی را مطرح کردند که از نظر ما درست نیست. ایشان یک مربی حرفه ای هستند و باید حرفه ای فکر کنند و در چارچوب هایی که فدراسیون برای ایشان تعیین می کنند رفتار و اظهار نظر نمایند.

رئیس فدراسیون فوتبال اضافه کرد: زحمات و تلاش اعضای تیم ملی فوتسال بر هیچ کس پوشیده نیست ولی اینکه مدام موضوع پاداش و اینگونه مسائل مطرح شود ، در شان مربی تیم ملی نبوده و نیست. ایشان معمولا مصاحبه های تندی را مطرح می کنند که مورد پسند ما نیست. متاسفانه آقای شمس صبر و حوصله ندارند و بعضا با عصبانیت صحبت های خود را با رسانه ها در میان می گذارند.

وی ادامه داد: فدراسیون در نظر دارد شرایط را بررسی کند و تصمیمی که به نفع فوتسال است بگیرد. ما تحت هرشرایطی حاضر نیستیم شمس در تیم ملی فوتسال بماند اما او نیز باید در چارچوب هایی که ما تعیین می کنیم عمل کند.

کفاشیان در مورد احتمال استخدام مربی خارجی برای تیم ملی فوتسال نیز گفت: در حال حاضر ، تیم ملی با هدایت صانعی برنامه های خود را پیش می برد و در حال بررسی هستیم تا در صورت نیاز ، یک مربی خارجی برای تیم ملی فوتسال استخدام کنیم.

8. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

قرعه کشي ليگ برتر فوتسال انجام شد

قرعه کشي رقابتهاي ليگ برتر فوتسال فصل 90-91 با حضور نمايندگان باشگاههاي ليگ برتر (به غير از باشگاه دبيري تبريز) برگزار شد.

به نقل از سايت فدراسيون، ترابيان در اين جلسه با خير مقدم به حاضرين وتبريک به خاطر صعود دو تيم ميثاق تهران و شهرداري ساوه و آرزوي موفقيت براي تيم شهيد منصوري قرچک در رقابتهاي جام باشگاههاي آسيا گفت: بر اساس آئين نامه هاي فيفا و AFC باشگاههاي فوتسال بايد در ليگ برتر، فرآيند استانداردسازي را انجام دهند. همچنين علاوه بر اثبات توانايي فني و اخلاقي درميادين ورزشي در بعد سخت افزاري از جمله سالن مسابقات و سيستم هاي اداري هم نهايت همکاري را داشته باشند.

وي در ادامه از همه تيم ها خواست تا کادر فني و بازيکنانشان اخلاق جوانمردانه را رعايت کنند و براساس مفاد و آئين نامه ها با سرپرستان تيم ها،داوران،بازيکنان و نمايندگان فدراسيون رفتار کنند.

پس از پايان سخنان رئيس سازمان ليگ فوتسال، نمايندگان باشگاهها ضمن معرفي خود به ارائه پيشنهادات و انتقادات پرداختند.

در پايان مسئول کميته کنترل دوپينگ کميته پزشکي ،کارگاهي را در مورد آئين نامه مبارزه با دوپينگ براي باشگاهها برگزار کرد.

در پايان نشست نيز مراسم قرعه کشي برگزار شد و مقرر شد تا برنامه مسابقات براساس تصميمات سازمان ليگ فوتسال درباره اعلام تاريخ جديد شروع مسابقات، تنظيم و در اختيار باشگاهها قرار گيرد.

**نشست اعضاي هيات رئيسه فوتسال

اين نشست که با حضور عباس ترابيان، کريم منصوري، مير معصوم سهرابي، محمدرضا غفاري و سعيد نجاريان برگزار شد اعضا پس از بررسي‌هاي مختلف، موارد زير را تصويب کردند.

باتوجه به حضور تيم شهيد منصوري قرچک در مسابقات جام باشگاههاي آسيا و حضور دو باشگاه صعود کننده به مسابقات ليگ برتر و موضوع جام رمضاني که قرار است درکشور کويت برگزار شود، قرار شد 10 شهريور زمان شروع مسابقات ليگ باشد. همچنين تاريخ نقل و انتقالات از اول تا 31 مرداد و همچنين تاريخ نقل و انتقالات نيم فصل دو هفته قبل از اتمام نيم فصل اول و بدون در نظر گرفتن تعطيلات باشد.

همچنين باشگاههايي که در رده سني اميد در مسابقات حضور دارند از 7 بازيکنان که متولد 11 دي سال 1360 مي باشند، مي توانند استفاده کنند.

باشگاهها مجاز به استخدام 3 بازيکن خارجي هستند که از 3 بازيکن خارجي استخدام شده، در حين بازي تنها 2 بازيکن به صورت همزمان مجاز به بازي خواهند بود.

همچنين در پايان مقرر شد تا مسابقات در ليگ دسته اول اميدهاي کشوري (20 تيم که 16 تيم باقي مانده از فصل قبل و 4 تيم صعود کننده) به صورت 4 گروه 5 تيمي، که از هرگروه يک تيم صعود و يک تيم سقوط خواهد کرد در چهار منطقه کشور به رقابت بپردازند.

کد:

10. 3 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تيم ملي فوتسال به مصاف روسيه و كرواسي مي‌رود

به گزارش فارس ، بعد از پشت سر گذاشتن تورنمنت پنج جانبه چين كه با عنوان سومي تيم ملي ايران همراه بود ، به نظر مي‌رسيد اين تيم براي شركت در تورنمنتي ديگر شهريور ماه راهي تايلند شود كه به گفته رئيس كميته فوتسال ، برگزاري اين رقابت‌ها در هاله‌اي از ابهام قرار دارد.

ترابيان در اين‌باره گفت: ظاهرا تايلندي‌ها آمادگي لازم براي برگزاري اين تورنمنت را ندارند و به همين دليل ، تاريخ دقيق برگزاري آن را اعلام نكرده‌اند.

در اين شرايط به نظر مي‌رسد برنامه بعدي تيم ملي فوتسال ، حضور در گرندپريكس برزيل باشد كه از آن به عنوان جام‌جهاني كوچك نام برده مي‌شود.

به همين منظور ، تيم ايران 29 مهر ماه عازم برزيل خواهد شد و تا 8 آبان اين رقابت‌ها را پشت سر خواهد گذاشت.

تيم ملي روسيه روزهاي 22 و 23 آبان و تيم ملي كرواسي نيز 6 و 7 آذر براي مصاف با تيمي كه بعد از بركناري حسين شمس هنوز سرمربي‌اش مشخص نشده است به ايران مي‌آيند.

مسابقه با كرواسي ، بازي برگشت هم دارد كه روزهاي 27 و 28 دي ماه در كرواسي برگزار مي‌شود.

امسال تيم ملي فوتسال هيچ برنامه و مسابقه رسمي‌اي پيش رو ندارد و بر اين ‌اساس ، ترابيان در نظر دارد تا روز اعزام به تايلند براي شركت در جام‌جهاني 2012 ، دو تا سه مسابقه دوستانه ديگر براي تيم ملی فوتسال در نظر بگيرد.

تکذیب سرمربیگری محمود خوراکچی در تیم ملی فوتسال!

عباس ترابيان در گفت و گو با ايسنا ، درباره عملكرد تيم ملي فوتسال در تورنمنت چين اظهار كرد: گزارش عملكرد تيم در اين مسابقات به دستم رسيده اما به طور كلي با شرايطي كه تيم ملي داشت ، از عملكرد آن‌ها راضي هستم.

وی افزود: مربيان تيم ملي خوب عمل كردند. براي تيمي كه پس از مدت‌ها دوري از مسابقات در اولين ديدار تداركاتي‌اش شركت مي‌كند و با توجه به اين كه بازي‌ها از سخت به آسان چيده شده بود و 11 ساعت هم پرواز داشتند كه باعث شد استراحت كافي نداشته باشند ، در مجموع مي‌توان گفت كه بازيكنان عملكرد خوبي داشتند. از طرفي ، دو سه بازيكن كليدي تيم به علت اين كه بايد در تمرينات تيم شهيد منصوري براي شركت در مسابقات قطر حاضر مي‌شدند نيز همراه تيم نبودند. در مجموع از عملكرد تيم راضي هستم و فكر مي‌كنم كه اين مسابقات استارت خوب براي تيم ملي فوتسال بود.

ترابيان ادامه داد: اين مسابقات تبعاتي را هم براي ما داشت. در اين بازي‌ها متوجه شديم كه بايد ژاپن را جدي بگيريم. اين تيم در دو سه سال اخير با مربي اسپانيايي اش خوب كار كرده و يكي از حريفان برتر براي ايران محسوب مي‌شود. اين يكي از تجربياتي بود كه در اين تورنمنت به دست آورديم و اگر به اين مسابقات نمي‌رفتيم متوجه آن نمي‌شديم. از كادر فني هم خواسته ام كه كاملا فيلم بازي‌هاي ژاپن را ببينند و اين تيم را آناليز كنند و تحليل‌هايش را به ما بدهند.

رييس كميته فوتسال در پاسخ به اين سوال كه با توجه به حضور نداشتن حسين شمس و جانشيني صانعي ، عملكرد اين مربي را چگونه ديديد نیز گفت: وقتي راجع به صانعي به عنوان مربي تيم ملي صحبت مي‌كنيم معني ندارد كه بخواهيم او را با استادش مقايسه كنيم. من اين كار را درست نمي‌دانم.

وي درباره وضعيت كادر فني تيم ملي گفت: در آينده وضعيت كادر فني را مشخص مي‌كنيم و هنوز با گزينه‌اي صحبت نكرديم.

ترابيان درباره شايعه حضور محمد خوراكچي به عنوان جانشين حسين شمس در تيم ملي فوتسال هم گفت: اينها همه شايعاتي است كه هيچ اساس و پايه‌اي ندارد.

این در حالی است که محمود خوراكچي در پاسخ به اين سوال كه آيا درباره هدايت تيم ملي با او صحبت شده است يا خير؟ گفت: واقعيتش اين است كه همه آرزو دارند بازيكن تيم ملي يا مربي آن بشوند. مربيان هم آرزو دارند مسئوليت هدايت تيم ملي را به دوش بكشند و هر كس كه بگويد دوست ندارم ، دروغ مي‌گويد. ترابيان نيز به من اين پيشنهاد را داده است و من هم با افتخار قبول مي‌كنم!

وي ادامه داد: البته اين يك پيشنهاد است كه شايد به مربيان ديگر هم داده شده باشد. من به آن جواب مثبت دادم و اگر قرار باشد مربي تيم ملي بشوم ، بدون هيچ چشم‌داشتي با افتخار قبول مي‌كنم هر چند که مي‌دانم در حال حاضر قبول كردن مسئوليت تيم ملي بسيار سخت است چون توقع مردم و مسئولان از اين تيم بالا رفته است و هر كس كه بخواهد اين مسئوليت را به دوش بكشد، به قول افشين قطبي دل شير دارد!

12. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

شمسايي: مي‌توانستيم خيلي راحت برزيل را شكست دهيم

کاپيتان تيم ملي فوتسال گفت: در تورنمنت چين مي‌توانستيم خيلي راحت برزيل را شکست دهيم.

وحيد شمسايي اظهار داشت: به عنوان يک بازيکن باتجربه مي‌گويم که هدف اصلي ما کسب نتيجه در جام‌جهاني است و حضور در تورنمنت‌هاي بين‌المللي براي محک خوردن تيم است. ما بدون حسين شمس که سال‌ها او را کنار خود احساس مي‌کرديم و وابستگي زيادي تيم به او پيدا کرده بود، به چين رفتيم. قبل از سفر هم گفته بودم که ما در اين مجموعه، لازم و ملزوم هم هستيم، فدراسيون فوتبال، کميته فوتسال، عباس ترابيان، حسين شمس، بازيکنان و تدارکات همه در اين مجموعه حضور دارند که نتيجه همکاري‌شان کسب رده چهارم در رده‌بندي فيفا بوده است.

وي تاکيد کرد: اگر در تورنمنت چين همه بازي‌هاي‌مان را مي‌برديم و يا همه را مي‌باختيم باز هم اسم اين رقابت‌ها، تدارکاتي بود. در اين بازي‌ها سه تا چهار جوان هم به فهرست تيم اضافه شده بودند و تيم تا آخرين لحظات منتظر اضافه شدن حسين شمس به اردو بود. کنار رفتن او، شوکي بود که به تيم وارد شد. البته بايد تاکيد کنم که در چين بدشانس هم بوديم و بارها توپ‌هاي‌مان با تيرک برخورد کرد. فيلم اين بازي‌ها هم هست، مي‌توانستيم خيلي راحت برزيل را شکست دهيم ولي به هر حال اين اتفاق رخ نداد.
    عضو سابق تيم فوتسال فولادماهان در مورد انتخاب تيمش براي حضور در ليگ 90 گفت: داشتم قرارداد مي‌بستم که مسابقات به تعويق افتاد و اين باعث شد بيشتر فکر کنم. البته فکر مي‌کنم کارم با همان تيمي که قبلا مد نظرم بود، تمام شده است.

شمسايي که قرار است هفته آينده همراه با تيم ملي پيشکسوتان فوتسال رودرروي تيم فوتبال پيشکسوتان قرار گيرد، در اين‌باره خاطرنشان ساخت: شرايط ايده‌آلي براي بازي کردن دارم و با وجود احترام بسيار زيادي که براي پيشکسوتان قائلم، نام خود را پيشکسوت نمي‌گذارم. همه دوستاني که در اين تيم هستند، استاد من به شمار مي‌روند. چون اين بازي خيرخواهانه است و آدم‌هاي بزرگي چون علي کريمي در آن حضور دارند، به عنوان بازيکن ملي، به بازي کردن در اين تيم افتخار مي‌کنم.

کد:

---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------

تا کسي را انتخاب نکنيم، صانعي سرمربي تيم ملي فوتسال است

رئيس کميته فوتسال گفت: تا کسي را انتخاب نکنيم، علي صانعي سرمربي تيم ملي است.

عباس ترابيان اظهار داشت: هنوز تصميمي در مورد انتخاب سرمربي تيم ملي اتخاذ نشده، اما تا زماني که کسي را انتخاب نکنيم، علي صانعي سرمربي تيم است.
    وي در مورد علت تعويق زمان آغاز ليگ فوتسال خاطرنشان ساخت: بعضي از باشگاه‌ها که تازه به ليگ برتر راه پيدا کرده‌اند، نياز به فرصت بيشتري داشتند و درخواست‌شان را براي تعويق رقابت‌ها مطرح کردند. همچنين تيم منصوري هم بعد از اينکه جام باشگاه‌هاي آسيا را پشت سر بگذارد و از دوحه به تهران بازگردد، به زمان احتياج دارد که خود را آماده شرکت در ليگ برتر کند. با توجه به اينکه نمي‌توانستيم براي يک تيم استثنا قائل شويم و مسابقاتش را به تعويق بيندازيم، قرار شد ليگ از 10 شهريور آغاز شود.

سرپرست تيم ملي فوتبال تصريح کرد: همچنين نمي‌خواهيم بين زمان اتمام ليگ 90 و آغاز ليگ 91 وقفه زيادي ايجاد شود. با توجه به اينکه امسال مسابقه رسمي نداريم و علاوه بر گرندپريکس برزيل، دو تا سه بازي تدارکاتي ديگر پيش رو داريم، تلاش مي‌کنيم ليگ 90 تا پيش از تعطيلات نوروزي به اتمام رسد.

کد:

14. 2 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خداحافظی سه بازیکن از تیم ملی فوتسال ایران!

فوتسال نیوز: رئیس کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال از احتمال کنار گذاشتن دو تا سه بازیکن تیم ملی فوتسال خبر داد.

به گزارش مهر ، عباس ترابیان در خصوص عملکرد تیم ملی فوتسال کشورمان در تورنمنت پنج جانبه چین گفت: یکی از ایرادهای کوچکی که به تیم ملی فوتسال ایران در تورنمنت چین وارد است ، عدم اعتماد کافی کادر فنی این تیم به بازیکنان جوان است.

وی در ادامه افزود: در شرایطی که تیم ما تحت فشار بود ، حضور این بازیکنان در بازی با چین گره مشکلات را باز کرد و یک پیروزی پرگل را به دست آوردیم. این نشان می دهد که اطمینان به بازیکنان جوان چقدر می تواند تعیین کننده باشد.

رئیس کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال همچنین از احتمال کنار گذاشتن چند بازیکن از فهرست تیم ملی فوتسال خبر داد و گفت: در تیم ملی فوتسال هستند بازیکنانی که حضورشان هم از بعد فنی و هم از لحاظ روحی و روانی به تیم کمک می کند. بازیکنانی چون وحید شمسایی، مصطفی نظری اما در عین حال هستند نفراتی که باید رفته رفته از ترکیب تیم کنار گذشته شوند. آنهایی که نه انگیزه کافی برای همراهی تیم را دارند نه باری از روی دوش تیم بر می دارند. ما ترجیح می دهیم کم کم به سمت استفاده از بازیکنان جوان برویم چرا که نتایج نشان می دهد با حضور آنها ، عملکرد تیم به مراتب بهتر می شود.

ترابیان در عین حال خاطرنشان کرد: در کل ، عملکرد تیم ملی فوتسال در چین به گونه‌ای بود که رضایت ما را جلب کرد. با این شرایط ، تصمیمی برای تغییر و تحول در کادر فنی تیم ملی فوتسال نداریم و فعلا با علی صانعی به کار خود ادامه خواهیم داد.

رئیس کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال در خاتمه تصریح کرد: حضور در تورنمنت پنج جانبه فوتسال چین این پیغام را برای ما داشت که اولا با مطالعه و بررسی بیشتر در تورنمنت‌های بین المللی شرکت کنیم و در عین حال ژاپن را به عنوان یک قدرت در فوتسال آسیا جدی بگیریم.

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

عملا می خوان فوتسالمون رو نابود کنن !
    این حرفش غیر منطقیه !! همیشه باید یه سیستم باشه که بازیکنان جوان در کنار بازیکنان پر تجربه رشد کنن و " کم کم " جایگزین اونا بشن ... نمی دونم چی داره پشت پرده می گذره که اینطوری قصد نابود کردن فوتسال رو دارن ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •