شمسايي: ميتوانستيم خيلي راحت برزيل را شكست دهيم
کاپيتان تيم ملي فوتسال گفت: در تورنمنت چين ميتوانستيم خيلي راحت برزيل را شکست دهيم.
وحيد شمسايي اظهار داشت: به عنوان يک بازيکن باتجربه ميگويم که هدف اصلي ما کسب نتيجه در جامجهاني است و حضور در تورنمنتهاي بينالمللي براي محک خوردن تيم است. ما بدون حسين شمس که سالها او را کنار خود احساس ميکرديم و وابستگي زيادي تيم به او پيدا کرده بود، به چين رفتيم. قبل از سفر هم گفته بودم که ما در اين مجموعه، لازم و ملزوم هم هستيم، فدراسيون فوتبال، کميته فوتسال، عباس ترابيان، حسين شمس، بازيکنان و تدارکات همه در اين مجموعه حضور دارند که نتيجه همکاريشان کسب رده چهارم در ردهبندي فيفا بوده است.
وي تاکيد کرد: اگر در تورنمنت چين همه بازيهايمان را ميبرديم و يا همه را ميباختيم باز هم اسم اين رقابتها، تدارکاتي بود. در اين بازيها سه تا چهار جوان هم به فهرست تيم اضافه شده بودند و تيم تا آخرين لحظات منتظر اضافه شدن حسين شمس به اردو بود. کنار رفتن او، شوکي بود که به تيم وارد شد. البته بايد تاکيد کنم که در چين بدشانس هم بوديم و بارها توپهايمان با تيرک برخورد کرد. فيلم اين بازيها هم هست، ميتوانستيم خيلي راحت برزيل را شکست دهيم ولي به هر حال اين اتفاق رخ نداد.
عضو سابق تيم فوتسال فولادماهان در مورد انتخاب تيمش براي حضور در ليگ 90 گفت: داشتم قرارداد ميبستم که مسابقات به تعويق افتاد و اين باعث شد بيشتر فکر کنم. البته فکر ميکنم کارم با همان تيمي که قبلا مد نظرم بود، تمام شده است.
شمسايي که قرار است هفته آينده همراه با تيم ملي پيشکسوتان فوتسال رودرروي تيم فوتبال پيشکسوتان قرار گيرد، در اينباره خاطرنشان ساخت: شرايط ايدهآلي براي بازي کردن دارم و با وجود احترام بسيار زيادي که براي پيشکسوتان قائلم، نام خود را پيشکسوت نميگذارم. همه دوستاني که در اين تيم هستند، استاد من به شمار ميروند. چون اين بازي خيرخواهانه است و آدمهاي بزرگي چون علي کريمي در آن حضور دارند، به عنوان بازيکن ملي، به بازي کردن در اين تيم افتخار ميکنم.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------
تا کسي را انتخاب نکنيم، صانعي سرمربي تيم ملي فوتسال است
رئيس کميته فوتسال گفت: تا کسي را انتخاب نکنيم، علي صانعي سرمربي تيم ملي است.
عباس ترابيان اظهار داشت: هنوز تصميمي در مورد انتخاب سرمربي تيم ملي اتخاذ نشده، اما تا زماني که کسي را انتخاب نکنيم، علي صانعي سرمربي تيم است.
وي در مورد علت تعويق زمان آغاز ليگ فوتسال خاطرنشان ساخت: بعضي از باشگاهها که تازه به ليگ برتر راه پيدا کردهاند، نياز به فرصت بيشتري داشتند و درخواستشان را براي تعويق رقابتها مطرح کردند. همچنين تيم منصوري هم بعد از اينکه جام باشگاههاي آسيا را پشت سر بگذارد و از دوحه به تهران بازگردد، به زمان احتياج دارد که خود را آماده شرکت در ليگ برتر کند. با توجه به اينکه نميتوانستيم براي يک تيم استثنا قائل شويم و مسابقاتش را به تعويق بيندازيم، قرار شد ليگ از 10 شهريور آغاز شود.
سرپرست تيم ملي فوتبال تصريح کرد: همچنين نميخواهيم بين زمان اتمام ليگ 90 و آغاز ليگ 91 وقفه زيادي ايجاد شود. با توجه به اينکه امسال مسابقه رسمي نداريم و علاوه بر گرندپريکس برزيل، دو تا سه بازي تدارکاتي ديگر پيش رو داريم، تلاش ميکنيم ليگ 90 تا پيش از تعطيلات نوروزي به اتمام رسد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید