نه کناره های زمین نمیتونه بازی کنه پست اصلیش هافبک وسط (CMF) هست.
نه کناره های زمین نمیتونه بازی کنه پست اصلیش هافبک وسط (CMF) هست.
بازی 3-1 تموم شد.
این بازی بی شک بهترین بازی یک سال اخیر لیورپول بود. تک تک بازیکن ها عالی بودن از هر نظر. هماهنگی و همکاری بازیکن ها شاهکار بود و بولتونی که هفته پیش منچستر سیتی رو متوقف کرده بود جلوی ما مثل یه تیم آماتور به نظر میومد.
لوکاس و آدام در هافبک معرکه بودن، و سوارز هم به قولا Messi Role رو بازی می کرد. تیم 1-3-2-4 بازی کرد به این شکل:
Reinaنکته ای که این بازی داشت (برعکس بازی قبلی)، بازی کردن کویت در میانه و به سمت جلو بود و هندرسون در سمت راست. کویت و سوارز هم همیشه با هم تغییر جا می دادن، و سوارز بازی شبیه "مسی" رو انجام می داد. کرول هم روی نیمکت و با این بازی ای که دیدیم شاید هفته های بعدی هم رو نیمکت باشه!
Kelly - Cara - Agger - Enrique
Adam - Lucas
Henderson - Kuyt - Downing
Suarez
پست تخصصیش به قولا Regista ایتالیایی، کاملا مشابه پیرلو. سمت راست هافبک سه نفره می تونه بازی کنه ولی وینگر راست نه، بازیکن سرعتی ای نیست و دریبل ریز هم نمی تونه بزنه.
اینم از برد بعدی
بازیکنای تازه وارد مثل اینکه گل کاشتن
باز هم این بازی رو ندیدم امیدوارم با تاخیرش رو بزاره امشب وگرنه بازم باید منتظر گزارش آرمان بمونیم
باید برای سنجیدن عیار تیم منتظر بازیهای بزرگتر موند اما وقتی بازیکنای تازه وارد گل میزنن و تاثیر گذارن مشخصه پیکره و روح تیم با فصل پیش فرق کرده
این یعنی هوای تازه داره به ششهای تیم میرسه
بیصبرانه منتظر بازی با منچسترها میمونم و بدون تعارف بردن سیتی امسال حتی برام از بردن منچستر هم مهمتره
ویرایش: این پست همزمان شد با پست آرمان عزیز
مرسی آرمان جان بابت نظرت در واقع باید بگم مرسی آرمان جان که بازی رو دیدیفعلا چشم و گوش ما تویی
Last edited by گرافيكار; 28-08-2011 at 14:28.
من فقط هایلایت های بازی رو دیدم، ولی لیورپول تعداد موقعیت گل بسیار زیادی داشت، و در مقابل بولتون، یکی یا دوتا، که یکیش رو گل کرد.
این دالگلیش چه قیافه ی دوست داشتنی داره! یه صحنه هم دروازبان بولتون رو تشویق کرد و گفت : «good save»! که گزارشگر هم خنده اش گرفت!
نکته جالب تعویض کلی موقع مصدومیت و بازی کردن اسکرتل در دفاع راست بود (برعکس همیشه که کرگر دفاع راست بازی می کرد) و اسکرتل فوق العاده خوب بازی کرد. نمی دونم این همه مشکل دفاع کناری داشتیم این رافا بنیتز و هاجسون نفهمیدن اسکرتل می تونه اینقدر خوب دفاع راست بازی کنه ؟؟؟؟
این کلیپ هایلایت بازی لوکاس:
مدیا فایر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید بگم رفتن ماسکرانو به نفعمون شد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دالگليش: تماشاگران از بازي ليورپول لذت ميبرند
سرمربي تيم فوتبال ليورپول گفت: همه بازيکنانم به وظايف خود عمل کردند تا تماشاگران از بازي لذت ببرند.
![]()
به نقل از روزنامه دیلیمیل، کنی دالگلیش اظهار داشت: به گمانم تمام بازیکنان به وظایف خود به درستی عمل کرده و بازی خوبی انجام دادند. در حقیقت هر کسی که بازی را تماشا کرد، لذت برد. چون همه برای هم بازی کردند.
وی که شب گذشته تیمش در هفته سوم لیگ برتر مقابل بولتونواندرز با نتیجه 3 بر یک پیروز شد، افزود: بازیکنان در تمام مدت اين ديدار با جان و دل از هم حمایت کردند. در حقیقت عامل اساسی برد و پیروزی خوب ما مقابل بولتون همین موضوع بود.
تیم تحت رهبری این مربی با کسب پیروزی شب گذشته صاحب 7 امتیاز شد و در رده اول جدول ردهبندي ليگ برتر قرار گرفت.
کنی دالگلیش از عملکرد لیورپول به عنوان یک همکاری گروهی در پیروزی 3-1 آنها برابر بولتون واندرز تمجید کرد و این پیروزی باعث شد که آنها به صدر جدول برسند.
به گزارش وب سایت رسمی هواداران لیورپول در ایران، جردن هندرسون و چارلی آدام همراه با ضربه ی سر مارتین اسکرتل که از بین مدافعین زده شد باعث پیروزی قرمزها شد. البته ایوان کلاسنیچ نیز در دقایق تلف شده بازی گلی را به ثمر رساند.
این نتیجه لیورپول را قبل از بازییهای روز یکشنبه و برحسب تفاضل گل به صدر جدول برد و دالگلیش نیز برای نمایش تیمش بسیار آن را تحسین کرد.
او در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی گفت: "ما بسیار خوشحال هستیم. من فکر میکردم که واقعا بازی بسیار خوبی را انجام دادیم و کاملا سزاوار این پیروزی بودیم. هر کسی که بازی را تماشا کرده است به خوبی عملکرد بازیکنان پی برده است."
"این همیشه خوب است که اولین گل را در آنفیلد بزنی و حتی این بهتر است که گلهای این پیروزی توسط جردن هندرسون و چارلی آدام به ثمر رسیده باشد. آنها نیز رضایت بیشتری از این پیروزی خواهند داشت. استیوارت داونینگ بازی درخشانی را به نمایش گذاشت اما او هرگز گلی را به ثمر نرساند."
"لوییز کوچولو در تلویزیون بهترین بازیکن زمین انتخاب شد اما او هرگر گلی را به ثمر نرساند اما او بازی فوق العاده ای را از خودش به نمایش گذاشت. این مهمترین چیز برای ماست. مردم مختلفی وجود دارند که در این فصل با شتاب عمل میکنند اما این برای ما یک نمایش گروهی است."
جردن هندرسسون و چارلی آدام اولین گلهای خود را در این فصل برای لیوررپول زدند و دالگلیش توضیح میدهد که چگونه خریدهای تابستانی لیورپول به این سرعت در مرسی ساید جا افتاده اند. با این حال دالگلیش معتقد است که هر دوی آنها در عملکرد خوب امروز تأثیرگذار بودند.
یکی از خبرنگاران پرسید که آیا این گلها به اعتماد به نفس آدام و هندرسون کمک خواهد کرد، که دالگلیش پاسخ داد: "این گلزنی یک دستاورد مهم برای آنها بود اما این بدین معنی نیست که میگویند ما حرفه ای شدیم. شدیم؟
"من فکر میکنم که این به آنها اعتماد به نفس میدهد اما اگر آنها اولین گلشان را به ثمر برسانند، این آنها را تحت تأثر قرار نمیدهد زیرا آنها بازیکنان خوبی هستند. گلزنی مهم تر از افراد است اما برای ما نماش تیمی مهم تر از شکوه و عظمت فردی است."
هندرسون و آدام توسط مربیان تیم در تابستان همراه با داونینگ و انریکه جذب شدند. از دالگلیش توسط خبرنگاران سؤال شد که آیا از هماهنگی بازیکنان جدید در تیم و در آنفیلد شگفت زده شده اید.
او پاسخ داد: "نه به خصوص. فوتبالیستهای خوب میتوانند در برابر فوتبالیستهای دیگری که خوب بازی میکنند، نمایش قابل توجهی داشته باشند. من فکر نمیکنم از زمانی که آنها به اینجا آمده اند مشکلی برای اقامتشان داشته باشند. من فکر میکنم این سؤال را شما در هر کنفرانس خبری خواهید پرسید."
"اینجا یک مکان دوستانه میباشد و جو فوق العاده ای برای بازی توسط بازیکنان در آن وجود دارد. من فکر نمیکنم جایی بهتر از این را بتوانید پیدا کنید."
خارج از بحث گلزنان، لوییز سوارز باز هم یک نمایش پر جنب و جوش را از خود به اجرا گذاشت و در زمان تعویضش در دقیقه ی 76 مورد تشویق هواداران قرار گرفت. این اروگوئه ای در فرم بسیار خوبی در فصل 2011-12 قرار دارد اما دالگلیش بر این باور است که چند تن از بازیکنان قرمزها نیز به این ترتیب عمل میکنند.
او گفت: "من نمیدانم که آنها (مدافعان حریف) چگونه در مقابل سوارز می ایستند اما من وقتی بازی او را با بازی بقیه ی بازیکنان مقایسه میکنم و برخی از مردم هم با من هم عقیده اند که، او بد نیست! بعضی اوقات لوییز بازی بهتری را نسبت به بقیه انجام میدهد و در روز دیگری، کس دیگری بهتر خواهد بود، مهمترین چیز این است که بهترین عملکرد، با کیفیت بالا را از خود نشان دهیم."
جایگزین سوارز، اندی کارول بود و یکی از خبرنگاران از دالگلیش پرسید که چه منطقی پشت سر این داستان بوده است.
این اسکاتلندی پاسخ داد: "همانطور که قبلا گفته ام ما یم تیم قوی را در اختیار داریم و موفق تر از این هم خواهیم شد. بدون یک تیم قوی شما نمیتوانید هر کاری را انجام دهید."
یکی از خبرنگاران در مورد صدرنشینی لیورپول در لیگ برتر از دالگلیش پرسید.
او گفت: "این اوایل کار است. اما این بهتر از پایین بودن است!
در همین حال دالگلیش در مورد مصدومیت مارتین کلی در نیم ساعت اول گفت که آن مشکل همسترینگ بوده است.
او تأیید کرد: "ابن فقط یک مشکل همسترینگ بوده است. ما آن را فردا یا دوشنبه بررسی خواهیم کرد."
منبع:مترجم: محمد حسن قدسيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظور مقایسه سطح کیفی نبود، منظور پست تخصصی بازیکن در زمین بود. یه بازیکن لیگ C ایتالیا هم ممکنه پست تخصصیش همین باشه.
منم موافقم توی هیچ پستی نباید توهین به تیم دیگه ای باشه حتی اگر یه کلمه باشه
علی جان (لیوربارسا) اگر از پستت تشکر کردم به خاطر تبریکی بود که به لیورپولیها گفتی
ولی در مورد ادامه پستت من به دوستان میلانی حق میدم ناراحت بشن خیلی راحت میشه اون تیکه آخر رو نگفت
همه تیما به دنبال قوی کردن تیمشون و خرید بازیکن با بهترین شرایط هستن و میلان هم داره همین کارو میکنه
پس علی جان بهتره صرفا در مورد تیم دوباره احیا شده و دوباره جون گرفتمون حرف بزنیم ، لذت ببریم و فضای خوبی هم برای هوادارای تیمهای دیگه به وجود بیارم که اگر مایل بودن اینجا پست بدن
هرچند توی بعضی از تاپیکها مثل تاپیک همین میلان من یکی حتی فضا رو برای دو جمله منطقی هم مناسب ندیدم و از پست دادن در اون تاپیک به سرعت پشیمون شدم ولی دوست ندارم تاپیک لیورپول اینجوری باشه و فکر میکنم خودت و دیگر دوستان لیورپولی به ویژه دوستان پیشکسوتی مثل آرمان هم دوست ندارن این تاپیک مجالی باشه برای ناراحت و دلگیر کردن سایر طرفدارا
در عین حال اینم بگم بدون تعارف از بعضی پستات تو این چند وقته که خیلی فنی بودن هم واقعا لذت بردم![]()
علیرضا جون اخه واقعآ سخته ادم تیمی مثل میلان رو تحمل کنه....
وقتی رونالدینهو افت کرد سریع رفتن گرفتنش،وقتی زلاتانی که 70 تا براش پول داده بودیم تو بارسا موفق نبود با یه مبلغ ناچیز گرفتنش،حالا هم نوبت اکو بود!!!
اما قبول دارم حرفم به میلانیها برمیخوره ولی خداییش بعد از خرید زلاتان به اون قیمت خیلی ناراحت شدم و با این خرید دیگه نتونستم جلوی خودم رو بگیرم و انتظار هم نداشتم یه میلانی بیاد تو این تاپیک چون من تا به حال تاپیک هیچ تیم دیگه ای به جز لیورپول و بارسا نظر ندادم(فقط یه بار رفتم تاپیک ارسنال اونم به خاطر سسک)...
شرمنده اگه باعث ناراحتیت شدم و سعی میکنم از این به بعد این جور پستها رو ندم تا جایی که امکان داره...
ممنون...
در ضمن دوستان به احتمال زیاد امروز یا فردا قرارداد کوتس امضا میشه و بولتون هم با 4 میلیون پوند انگوگ رو میخواد....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)