تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 88 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 874

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی‌های لندن

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

چلسی 2- استون ویلا 0: تورس در جام آسیا گلزنی کرد

آبی پوشان تور پیش فصلشان در آسیا را با برد مقابل استون ویلا آغاز کردند.

سایت گل- گل دقیقه یک جوش مک اچران، چلسی را خیلی سریع از استون ویلا پیش انداخت.

چلسی اولین دیدارش در جام لیگ برتر آسیا را با برد آغاز کرد و بعد از گل مک اچران، فرناندو تورس هم در دقیقه 57 برای چلسی گلزنی کرد.

روند قابل قبول چلسی در یش فصل ادامه دارد و این تیم توانست با برد استون ویلا در جام لیگ برتر اسیا به فینال این تورنمنت که در هنگ کنگ برگزار می شود راه یابد

چلسی بازی را با حضور دانیل استوریج و فلوران مالودا در خط حمله آغاز کرد و تنها 35 ثانیه طول کشید تا چلسی به گل اولش دست یابد.

شاگردان آندره ویلاس بواس تدریجا بازی را در دست گرفتند و فرصتهای متعددی را در جریان بازی خلق کردند.مالودا ستاره تیمش در این بازی بود و فرصتهای متعددی را برای تیمش شکل داد.

این مالودا بود که پاس گل را به فرناندو تورس داد و ستاره اسپانیایی چلسی با گلی که به ثمر رساند، توانست نشان دهد که در مسیر پیشرفت درچلسی قرار گرفته است.

لینک منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 5 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

جان تری: ویلاس بواس نیاز دارد که به او اعتماد کنیم

آبی ها از زمان حضور رومن آبراموویچ در این باشگاه 8 مربی مختلف داشته اندو همین مسئله تری را نگران کرده است.

سایت گل- جان تری، کاپیتان چلسی، امیدوار است مدیران این باشگاه به آندره ویلاس بواس اعتماد کامل داشته باشند.

آبی ها از زمان حضور رومن آبراموویچ در این باشگاه 8 مربی مختلف داشته اندو همین مسئله تری را نگران کرده است.

او در گفتگو با مجله اختصاصی باشگاه چلسی گفت:" امیوارم ویلاس بواس جام های زیادی برای ما بیاورد زیرا او مربی فوق العاده ای است. او از بهترین مربی دنیا چیزهای زیادی یاد گرفته و خودش هم می خواهد بهترین باشد.

من با اعضای باشگاه صحبت کرده ام و آنها گفتند که به زودی جلسه ای با او خواهند داشت و به او خواهند گفت که او بهترین انتخاب برای باشگاه بوده است.

آنچه ما نیاز داریم، تداوم است. من چند سال قبل روی این موضوع تاکید کردم. زمانی آنچلوتی به اینجا آمد ما از این مسئله برخوردر بودیم و امیدوارم اکنون نیز از چنین تداومی برخوردار شویم.

مربی نیاز دارد که باشگاه به او اعتماد کند. هرچیزی می تواند روی تصمیم او تاثیر بگذارد. وقتی او از چنین اعتمادی برخوردار شود، ما به این تداوم خواهیم رسید. فکر می کنم باشگاه به چنین تداومی نیاز دارد.

او از آن دست مربیانی است که می تواند هر کاری انجام دهد. او اجازه می دهد که بفهمید ناراحت است یا اینکه از شما رضایت دارد. او شما را کنار می کشد و به طور خصوصی با شما صحبت می کند. او می خواهد یک مربی ایده آل باشد و فکر می کنم او این کار را به خوبی انجام خواهد داد."

لینک منبع:
    کد:
    فورلان: چلسی می توانست انتخاب بهتری برای آگوئرو باشد

مهاجم اروگوئه ای اتلتیکو مادرید از پیوستن آگوئرو به سیتی متعجب شد.

سایت گل- دیه گو فورلان، مهاجم اتلتیکو مادرید، برای سرخیو آگوئرو، هم تیمی سابقش در تیم جدیدش آرزوی موفقیت کرد اما معتقد است رفتن به چلسی می توانست تصمیم بهتری برای این مهاجم آرژانتینی باشد.

مهاجم اروگوئه ای در گفتگو با نشریه پیپل گفت:" جدا شدن او من را اصلا متعجب نکرد. اما من فکر می کردم او به باشگاه دیگری خواهد رفت. سبک بازی و بازیکنان چلسی برای او مناسب تر بودند.

البته من طرفدار منچستریونایتد هستم بنابراین تصمیم او برای رفتن به منچسترسیتی برای من دردناک بود.

می دانم که سیتی اکنون یکی از بزرگترین باشگاه های انگیس است بنابراین برای سرخیو آرزوی موفقیت می کنم.

اما من با توجه به تجربه ای که دارم می دانم که لیگ برتر شبیه لالیگا نیست. مسئله مهم برای او سازگار شدن با سبک بازی در لیگ برتر و جا افتادن در انگلیس است.

او می تواند موفق شود زیرا یک ستاره است. او در هر باشگاهی می تواند پادشاهی کند."

لینک منبع:

کد:
    پس از ناکامی در جذب پاستوره؛ چلسی بار دیگر به دنبال مودریچ

مدیر اجرایی باشگاه چلسی شروع کار باشگاه در بازار نقل و انتقالات را مستلزم جلسه ای با ویلاس بواس می داند.

سایت گل- به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پس از ناکام ماندن چلسی در جذب خاویر پاستوره هافبک جوان پالرمو ، مسئولان چلسی را متوجه شکستی احتمالی در بازار نقل و انتقالات تابستانه کرده است و در این میان باز هم صحبت از انتقال لوکا مودریج هافبک ریز نقش تاتنهام به چلسی شنیده می شود.

در همین خصوص گورلی ، مدیر اجرایی باشگاه چلسی که به همراه تیمش در هنک کنگ به سر می برد در مصاحبه ای با اسکای اسپورت در پاسخ به سوالی که در خصوص مودریچ از او پرسیده شد ، گفت :" من دوست ندارم درباره بازیکنان دیگر باشگاهها حبت کنم . اما چیزی که هست ، ما در طول هفته منتظر خواهیم بود و سپس شروع می کنیم . ما واقعا نیاز داریم که با آندره بنشینیم و در این خصوص صحبت کنیم . اگر چه ما در سفری دور هستیم اما می توانیم در بازار نقل و انتقالات حاضر باشیم ."

وی همچنین به اسکای اسپورت گفت :" ارتباط ما با افرادمان در لندن و یا از جای دنیا که باشند وجود دارد."
    با صحبت های مدیر اجرایی باشگاه چلسی و همچنین شواهد ، به نظر می رسد چلسی پس از رد شدن دو پیشنهاد قبلی اش توسط هری ردنپ و باشگاهش ، پیشنهاد جدیدی را برای قو های سفید لندن ارسال خواهند کرد تا شکست از پاریس سنت ژرمن ، در خرید پاستوره را جبران کنند.

لینک منبع:
    کد:

4. 3 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

انتقال لوکاکو به چلسی در مراحل پایانی

لوکاکو قراردادی 5 ساله با چلسی امضا خواهد کرد.

سایت گل- به گزارش نشریه بلژیکی "هت"، انتقال لوکاکو، مهاجم جوان اندرلشت به چلسی را باید انجام شده دانست.

این مهاجم 18 ساله پیش از این با آبی ها برای انتقال به استمفوردبریج به توافق رسیده و امروز هرمان فن هولسبیک، مدیر باشگاه اندرلشت، راهی لندن شد تا در مورد انتقال این بازیکن با باشگاه انگلیسی مذاکره کند. احتمالا این انتقال تا سه روز گذشته رسمی خواهد شد، زمانی که اندرلشتی ها از به خدمت گرفتن دیو مرسی امبوکانی، بازیکن موناکو، مطمئن شوند.

لوکاکو قراردادی 5 ساله با چلسی امضا خواهد کرد و باید برای قرار گرفتن در ترکیب تیم ویلاس بواس، با ستاره های بزرگی مانند دروگبا، آنلکا، تورس، کالو و استوریج رقابت کند.

کد:

6. 4 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

گلاسکو رنجرز 1-3 چلسی؛ پیروزی آبی ها با درخشش استوریج

سایت گل- تیم چلسی در دیداری دوستانه موفق شد تیم گلاسکو رنجرز را 3-1 را شکست دهد.

در این دیدار ابتدا تیم اسکاتلندی با گل نیکا یلاویچ پیش افتاد اما دو گل از دانیل استوریج و تک گل مالودا، پیروزی پرگل آبی ها را رقم زد.

در این دیدار ویلاس بواس از استوریج، تورس و کالو در ترکیب اصلی استفاده کرد. به نظر می رسد سرمربی پرتغالی در حال امتحان کردن ترکیب های مختلف خط حمله است تا در صورت مصدومیت یا ناآمادگی مهاجمانی مانند دروگبا و آنلکا، بتواند روی مهاجمان جوان ترش حساب کند.

8. 5 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

خوب......ژِرکوف که رفت به کشورش و لوکاکو هم به چلسی پیوست....تبریک....حالا میانگین سنی چلسی عالی شده

10. 2 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خوب......ژِرکوف که رفت به کشورش و لوکاکو هم به چلسی پیوست....تبریک....حالا میانگین سنی چلسی عالی شده
    آره امسال کلآ جک و جوون خوب گرفتیم

فقط کاش این مودریچ رو هم میگرفتیم . اونوقت خیلی خوب میشد . ولی این تاتنهام اصلآ راه نمیاد !

12. این کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

چلسي براي مورديچ بيش از 30 ميليون مي‌دهد
    خبرگزاري فارس: منابع خبري از تحرك تازه‌ چلسي براي جذب هافبك كروات تاتنهام در روزهاي آينده خبر مي‌دهند.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسكاي، چلسي از ابتداي فصل نقل و انتقالات تابستاني چند اقدام براي جذب لوكا مودريچ داشته كه هر بار با رد پيشنهاد رقيب همشهري مواجه شده است.
    اما تازه‌ترين اخبار در اين زمينه حكايت از تلاش و تحرك تازه آبي‌پوشان استامفوردبريجي مي‌دهد.
    در شرايطي كه فرصت چنداني تا خاتمه موعد نقل و انتقالات نيم فصل اول باقي‌‌نمانده، آندره وياس بواس، سرمربي پرتغالي تازه‌وارد آبي‌پوشان درخواست جذب مودريچ را با مقامات تيمش مطرح كرده است.
    به اين خاطر شنيده مي‌شود آنها در تدارك ارائه پيشنهاد جديدي پس از طرح 2 پيشنهاد 22 و 27 ميليون پوندي براي هافبك 25 ساله هستند.
    مطابق‌ شنيده‌ها چلسي بيش از 30 ميليون پوند را براي نهايي كردن انتقال ستاره خارجي تيم رقيب مدنظر قرارداده است.
    انتهاي پيام/

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

آره امسال کلآ جک و جوون خوب گرفتیم

فقط کاش این مودریچ رو هم میگرفتیم . اونوقت خیلی خوب میشد . ولی این تاتنهام اصلآ راه نمیاد !
    اره...تیم تا سالها تضمین شد...در ضمن یه مربی جوون هم داریم که شرایط رو بهتر میکنه....فقط به زمان نیاز داریم .
    ایشالله مودریچ هم میاد

15. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

بنایون به قرارداد مودریچ اضافه شد

باید دید لوکا مودریچ که خودش نیز دوست دارد به چلسی اضافه شود ، می تواند فصل آتی را که چند روز دیگر شروع می شود را در اردوی آبی ها سپری کند یا خیر

سایت گل - باشگاه چلسی برای به خدمت گیری مودریچ از تاتنهام ، یوسی بنایون را به قوهای سفید لندن پیشنهاد داده است.

به گزارش گل و به نقل از کانون هواداران چلسی در ایران ، پس از اینکه به ترتیب رقم های 25 و 27 میلیون پوند توسط تاتنهامی ها رد شد و مانع خروج بازیکن کروات خود به مقصد استمفوردبریج شد ، آندره ویلاس بواس را بر این داشت که از یوسی بنایون بگذرد و او را علاوه بر پیشنهاد قبلی ، به قرارداد لوکا مودریچ اضافه کند.
    یوسی بنایون 31 ساله پس از آنکه لیورپول را ترک کرد ، یکی از گزینه های اصلی هری ردنپ ، سرمربی تیم تاتنهام بود که در تابستان گذشته با 5.5 میلیون پوند به وایت هارت لین آمد.

پس از کش و قوس های فراوان ، میان دو باشگاه چلسی و تاتنهام باید دید لوکا مودریچ که خودش نیز دوست دارد به چلسی اضافه شود ، می تواند فصل آتی را که چند روز دیگر شروع می شود را در اردوی آبی ها سپری کند یا خیر.

لینک منبع:
    کد:

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

امیدورام اسنایدر رو بگیریم ..

18. این کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •