تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 280 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تویه مصاحبه بعد از اتمام بازی کاشانی گفته بود که مسئولیتش تموم شده بنابراین لفظ ستعفا همونطور که دوستمونم گفتن اشتباهه ! همه تیم ها مشغول آماده سازی هستند اونوقت تازه پرسپولیس باید از صفر شروع کنه ! نه هیئت مدیره ای ! نه سر مربی ! نه نقل و انتقالی ! نه برنامه ای ! علی دایی هم که گویا از بازیکنان خداحافظی کرده بود ... شرایط اینطوری پیش بره میشه یه فصل درخشان دیگه پر از شادی و نشاط (!) برای هوادارن رو پیش بینی کرد !
    آخه محمد جان نه اينكه پرسپوليس تيم مسئولينه و همه تيما مثل سپاهان فولاد و ملوان به خاطر اينكه ما قهرمان بشيم بازي اصلي خودشون رو نميكنن و كلا عزيز دردونه فدراسيون هستيم
    يه جورايي بايد مورد لطفشون قرار بگيريم ديگه
    بايد كمتر بازيكن بخريم
    بايد از همه ديرتر وارد بازرا نقل و انتقالات بشيم چون بازيكناي تيمهاي ديگه هواي مارو دارن و سعي ميكنن تك به تكهاشونو گل نكنن و پنالتيهاشونو بيرون بزنن
    بايد قيد هيئت مديره و مدير عامل رو بزنيم چون اصلا نيازي نيست
    بايد يك هفته مونده به شروع ليگ اجازه بدن سرمربي ما معرفي بشه چون نيازي نيست ساير تيمها مراعات مارو ميكنن
    بايد اسير جنگ نماينده هاي مجلس مردميمون به خاطر علاقه قلبيشون براي مديريت يا سرپرستي در تيم بشيم

در كل محمد جان همه به تيم ما علاقه دارن و از خود رئيس جمهور تا ليدر باشگاه در جهت رفاه و آسايش تيم تلاش ميكنن
    و بدون شك امسال هم بايد منتظر عنايت و لطف زياد مسئولين باشيم

2. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در جواب تمام مصاحبه وکارهای دایی میتونم از زبان بزرگی نقل کنم

همه مردم را «بعضی مواقع» می‌توان فريفت و بعضی از مردم را برای «همه عمر». ليکن نميتوان همه مردم را برای همه عمر فريب داد.
    Last edited by manreza71; 12-06-2011 at 14:48.

4. این کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

هر روز بيشتر نگران پرسپوليس مي‌شوم
    دايي: چرا كي‌روش بدون تمرين بازيكنان پرسپوليس را خط زد؟

علي دايي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص وضعيت پرسپوليس پس از قهرماني در جام حذفي اظهار داشت: خدا را باز هم شكر مي‌كنم و به تك تك بازيكنانم افتخار مي كنم كه با كشب يك قهرماني با ارزش دل ميليون هوادار پرسپوليس را شاد كردند. اين جام به كام تمام هواداران واقعي پرسپوليس مبارك باشد و انشاءالله لذت آنها را در فصل آينده با كسب نتايج خوب مخصوصا در آسيا ببرند. اين تنها موردي بود كه توانستم با كمك همه بازيكنان آن را به دست آورم و تقديم به هواداران كنم.

وي در جواب سؤالي كه آيا در حال حاضر نگران بلاتكليفي پرسپوليس نيستيد، نيز گفت: از اين بايت خيلي نگرانم، خيلي بيشتر از برخي‌ها. هر روز كه مي‌گذرد نگراني‌ام براي پرسپوليس بيشتر مي‌شود. همه تيم ها تلاش خود را با جذب بازيكن براي فصل بعد آغاز كرده‌اند،‌اما پرسپوليس...اميدوارم هرچه سريع‌تر تكليف همه چيز مشخص شود تا پرسپوليس در فصل آينده دچار مشكل نشود.
    دايي در خصوص وضعيت خودش و پيشنهادهاي باشگاه‌ها به وي نيز گفت: نمي‌خواهم بازار گرمي كنم. صحبت‌ها و پيشنهاد‌هايي شده، اما حرف نمي‌زنم و خدا هرچه بخواهد همان اتفاق مي‌افتد.

سرمربي پرسپوليس همچنين در پاسخ به سؤالي كه آيا شما از اين تيم خداحافظي كرديد يا خير، گفت: اين بحث‌ها نيست، من قراردادم با باشگاه تمام شده و اين موضوع را رسما اعلام كردم. حالا برخي‌ها بحث خداحافظي‌ هميشگي‌ام از پرسپوليس را از خودشان درآوردند. من وظيفه داشتم بعد از بازي از زحمات بازيكنانم تشكر كنم كه اين كار را انجام داده‌ام. دوباره مي‌گويم كه اين بازيكنان براي من خوب كار كردند، البته خدا را شكر كه سود اين خوب كار كردن براي سربلندي باشگاه بزرگ پرسپوليس بود.

دايي همچنين در خصوص خط خوردن 5 پرسپوليسي از ليست تيم ملي نيز گفت: واقعا نمي‌دانم چه حرفي بايد بزنم. اصلا چرا 9 نفر از ما به تيم ملي دعوت شدند و چرا 5 نفر از آنها به يك بار خط خوردند؟ نمي‌دانم در مورد اين اتفاق چه حرفي بزنم. از آقاي كي‌روش بعيد بود كه اينكار را انجام بدهد. بازيكنان ما حتي يك تمرين هم با تيم ملي نكردند، اما خط خوردند. نمي‌دانم دليل اين كار چه چيزي بود و اين موضوع براي من جاي سؤال دارد.
    وي افزود: يكي از بزرگ‌ترين سؤال‌هاي من در اين باره اين است كه چرا محمدنوري خط خورده است؟ نوري در فصل جاري عصاي دست من در پرسپوليس بود. او خوب بازي كرد، گل زد، پاس داد و براي تيمش بسيار مؤثر بود، اما بدون آنكه يك جلسه تمريني بازيكن را ببينند او را خط زدند. واقعا كار كي‌روش عجيب بود و دليلش را هم نمي‌دانم!

دايي در پايان ضمن تقدير و تشكر از هواداراني كه در چند روز گذشته او را مورد حمايت قرار داده‌اند نيز گفت: يكي از خواسته‌هايم اين بود كه دل هواداران پرسپوليس را در فصل آينده شاد ببينم كه خدا را شكر خدا اين عزت را به من داد كه اين اتفاق بيفتد. من هرچي دارم از اين هواداران است و باور كنيد وقتي خوشحالي آنها را مي‌بينم برايم از همه چيز مهم‌تر است.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آخرين نود فصل با يکه​تازي علي دايي/ کاشاني حق پاسخگويي ندارد؟

سايت گل- ميهمان اين هفته برنامه 90 علي دايي است. دعوت فردوسي​پور از سرمربي پرسپوليس با توجه به قهرماني اين تيم در جام حذفي اتفاق عجيبي نيست اما با توجه به سريال حملات دايي عليه کاشاني آنچه عجيب و غيرمنطقي به نظر مي​رسد برخورد عادل با سرپرست باشگاه پرسپوليس است.

بدون ترديد مي​توان حدس زد که فردا شب محور اصلي حرف​هاي دايي نه درباره قهرماني جام حذفي که بيشتر درباره مسائل في​مابين او و کاشاني خواهد بود. اين در حالي است که عادل به کاشاني پيغام داده که نمي​تواند در استوديوي برنامه 90 ميزبان او باشد. مجري و تهيه​کننده 90 حاضر شده گزارشگر برنامه را براي مصاحبه با کاشاني به دفتر او بفرستد و يا به​صورت تلفني با او گفتگو کند اما در استوديوي برنامه فقط براي دايي جا دارد.

دايي در هفته​هاي اخير بارها عليه کاشاني صحبت کرده و تقريبا تمام مخاطبان از محتواي حرف​هاي او باخبرند. اما کاشاني در تمام اين مدت سکوت کرده و پاسخ دايي را به فرصتي در پايان فصل موکول کرده است. با اين وجود مخاطبان نود اين هفته به حکم عادل فردوسي​پور باز هم بايد شنونده حرف​هاي دايي و شاهد سکوت کاشاني باشند.

7. 2 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

این مسائل دیگه اونقدر کهنه شده که حالم بهم میخوره حتی تیترشونو ببینم
    چون آقا با تمام عواملش به قول خودش دو تا روزنامه هاش و عادل فردوسی پورش همه کار میتونه بکنه ، میتونه بگه شبه ، همون لحظه به کمک عادل فردوسی پور رفیق دانشگاهیش وروزنامه ها والبته اخیرا سایتهاش به خصوص (پرسپولیس نیوز یا همان دایی نیوز) بگه نه روزه و البته بگه من هیچ کدوم از این حرفا رو نزدم

دوستی دایی وتاج بعدش شد دشمنی دایی با اونا
    دوستی دایی و کفاشیان شد دوستی دایی با اونا
    دوستی دایی با لیدر ها وبه قول خودش بلند شدنش توسط لیدرها و بعد دشمنی با اونا ( البته لیدر ها یه مشت ا..ل نیستن و مفت اعتبار ندارن اما یه عده اول بهشون دل خوش کرده بودن)
    دوستی با کاشانی و به قول خودش رفاقت 18 سالش و دشمنی با کاشانی
    رضایت از نقل و انتقالات و الان ابراز بی رضایتی از نقل و انتقالات
    هر چند عوامل و رفقای کاشانی کم برای تیم حاشیه ایجاد نکردن ، ولی دایی حرفهای ضد و نقیض زیاد داره و اینکه فردوسی پور برخلاف رویه معمولش برای بقیه افراد ، قصد مچگیری از دایی رو نداره ، عجیب به نظر میرسه

9. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هر چند عوامل و رفقای کاشانی کم برای تیم حاشیه ایجاد نکردن ، ولی دایی حرفهای ضد و نقیض زیاد داره و اینکه فردوسی پور برخلاف رویه معمولش برای بقیه افراد ، قصد مچگیری از دایی رو نداره ، عجیب به نظر میرسه
    دوست عزیز رابطه دایی وفردوسی پور دیگه سینوسی نیست... اینو تمام برنامه های فردوسی پور تو چند سال اخیر نشون داده
    قلعه نویی بیچاره تیم رو تو مرحله گروهی جام ملت ها 2007 اول کرد بهد تو مرحله یک چهارم علارقم بازی خوب تو پنالتی به کره باخت، اما فردوسی پور چقر قلعه نویی رو کوبید ...لهش کرد... اما وقتی نوبت به دوست به قول خودش با قداستش یعنی دایی میشه فرق میکنه ...عادل معتقده اگه دایی مربی تیم ملی میموند تیم به جام جهانی میرفت !!! با کدوم منطق ؟؟5 بازی 6 امتیاز وچهارمی تو گروه یا منطق دوستی؟؟ یا منطق عددم دانش مربیگری وداشتن مدرک B آسیا از آقای محصص خودمون؟؟

چرا فردوسی پور که به خواست دایی کفاشیانو کوبیدن که یک شبه دیی رو اخراج کردن ( البته به قول دایی یک شبه چون نتایج کاملاً گویای همه حقایق هست) اما ما فرض رو بر این میگیریم یک شبه اخراج شده ...خوب چرا حرفی از این نمیزنن که چرا دایی که حتی بین 5 گزینه فدراسیون نبود یک شبه با مدرک b اسیا از محصص خودمون صرفا به خاطر دوستی با علی ابادی سرمربی تیم ملی شد ؟؟

وقتی دایی 5 باخت پیاپی اورد سایت رسمی پرسپولیس یه نظر سنجی گذاشت که علت ناکامی پرسپولیس رو زده بود گزینه ها هم
    مدیریت

کادرفنی
    بازیکنا
    داوری
    بود اما فردوسی پور بهش برخورد وگفت چرا تو هفته های قبل نام کادر فنی نبود اما الان گذاشتین؟؟

وهزاران مصداق دیگه که تک به تک میتونم همشونو بگم ...

دایی و فردوسی پور عاشق هم هستن... به قول دایی اقای فردوسی پور ازش خوشش میاد ومزدک نمیاد... حالا عادل کجا مزدک کجا ؟؟

یا برسیم به بازیهای جام ملتهای 2000

تو بازی یک چهارم نهایی با کره تیم ملی با گل زیبای باقری از فاصله 40 متری به گل رسید اما دایی علارقم خواسته مربی به دفاع اومده بود و پاس گل به حریف داد... دایی که تو حرکات خلاقانه مهارتی نداره خواست با یه قیچی توپ رو دور کنه که توپ به پاش نگرفت و پاس رو به بازیکن کره داد..بازیکن کره هم به راحتی دروازه خالی رو باز کرد... اما برای نکونام چرا فرق میکنه ؟؟ چرا فردوسی پور میگه نکونام شما بد بودید وچند پاس غلط به بازیکن کره دادید و لی پاس گل مستقیم دایی باید ازش حرف زده نشه چون اقا نفوذ داره والبته عزیز دل عادل خان هست؟؟

چرا فردوسی پور که همیشه از 4 گل دایی در برابر کره یاد میکنه اما کوچکترین اشاره ای به این موضوع نمیکنه تو سال 2000؟؟
    یا چرا یه فرد پر جرات مثل جلالی جرات کرده ( چون حرف زدن علیه دایی که همه چیز رو در اختیار داره کار هر کسی نیست)و تا میخواد به این شاهکار دایی تو سال 2000 اشاره کنه ارتباط تلفنیش رو قطع میکنن ؟؟

بیچاره کریم باقری که بهترین گل تاریخ دوران بازیگریش باید بایکوت بشه چون یه شخص خاص که تو همه جا نفوذ داره تو اون بازی تیم ملی رو حذف کرده و یاد کردن از گل باقری میاویست با توهین به قداست یک دوست یک مجری دوست داشتنی برنامه 90 .... دوستی به نام دایی

مگه دایی تو بازی جام ملتهای 2000 تیم ملی رو حذف نکرد با اشتباهاش ؟ حالا چرا فردوسی پور اومد به درخوئاست دوستش یعنی دایی ،شیث بیچاره رو کوبید که چرا بازیکن حریف رو با تکل دوپا ازپشت نزده و موضوع بازوبند و.... آیا حذف تیم ملی از جام ملت ها با اشتباه عدم تکنیک یه بازیکن و پاس گلش به حریف فاحش هست یا زدن تکل از پشت به بازیکن حریف اونم تو بازی لیگ ؟؟

رابطه دایی و فردوسی پور عاشقانس
    Last edited by manreza71; 12-06-2011 at 23:29.

11. این کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آخرين نود فصل با يکه​تازي علي دايي/ کاشاني حق پاسخگويي ندارد؟
    من كه از طرف خودم آرزوم اينه كه در اين برنامه دايي اونقدر يكه تازي كنه تا افراد سياسي مثل كاشاني كه هيچ ربطي به فوتبال ندارن كمتر جرات كنن پاشون رو در دنياي فوتبال بزارن
    هرچند زياد اميدوار نيستم و فكر ميكنم دايي و امثال دايي هيچ شانسي براي كنار زدن اين رجال ساسي ندارن
    و فوتبال ما همچنان از حضور اين افراد بهره مند خواهد شد
    من تعجب ميكنم دوستان بين دايي و كاشاني بعضا طرف كاشاني رو ميگيرن
    در اينكه در اين جدل فعلا فقط دايي حق داره از نظر من هيچ شكي نيست
    دايي هر جانوري هم باشه از جنس فوتباله
    مشكل اخلاقيش ، شخصيت مغرورش و هر نكته منفيه ديگه اي كه داره جزئي از فوتباله اما كاشاني و امثال كاشاني جز آفت براي اين رشته ورزشي هيچ تعريف ديگه اي ندارن
    به قول دايي اين آقايون براي فوتبال چيكار كردن
    به جاي گدايي سعي كردن درآمد زدايي كنن؟
    دنبال يه زمين تمرين خصوصي رفتن؟
    پول بازيكنا رو به موقع دادن؟
    اينا اصول اوليه مديريت در فوتباله كه كاشاني و امثال كاشاني بويي از اون نبردن
    اميدوارم در برنامه نود فعلا كاشاني يه تو دهني محكم از فوتباليها بخوره بعد نوبت مشكل فوتباليهايي مثل دايي و قلعه نويي هم ميرسه

13. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من كه از طرف خودم آرزوم اينه كه در اين برنامه دايي اونقدر يكه تازي كنه تا افراد سياسي مثل كاشاني كه هيچ ربطي به فوتبال ندارن كمتر جرات كنن پاشون رو در دنياي فوتبال بزارن
    هرچند زياد اميدوار نيستم و فكر ميكنم دايي و امثال دايي هيچ شانسي براي كنار زدن اين رجال ساسي ندارن
    و فوتبال ما همچنان از حضور اين افراد بهره مند خواهد شد
    من تعجب ميكنم دوستان بين دايي و كاشاني بعضا طرف كاشاني رو ميگيرن
    در اينكه در اين جدل فعلا فقط دايي حق داره از نظر من هيچ شكي نيست
    دايي هر جانوري هم باشه از جنس فوتباله
    مشكل اخلاقيش ، شخصيت مغرورش و هر نكته منفيه ديگه اي كه داره جزئي از فوتباله اما كاشاني و امثال كاشاني جز آفت براي اين رشته ورزشي هيچ تعريف ديگه اي ندارن
    به قول دايي اين آقايون براي فوتبال چيكار كردن
    به جاي گدايي سعي كردن درآمد زدايي كنن؟
    دنبال يه زمين تمرين خصوصي رفتن؟
    پول بازيكنا رو به موقع دادن؟
    اينا اصول اوليه مديريت در فوتباله كه كاشاني و امثال كاشاني بويي از اون نبردن
    اميدوارم در برنامه نود فعلا كاشاني يه تو دهني محكم از فوتباليها بخوره بعد نوبت مشكل فوتباليهايي مثل دايي و قلعه نويي هم ميرسه
    من به شخصه از افرادی مثل کاشانی حالم بهم میخوره و تنفر وصف ناپذیری ازشون دارم... ارشیو 2 سال گذشته همین سایت رو بگردین نظرات من تو این چند ساله در مورد امثال کاشانی که باداغ کردن مهر وگذاشتن رو پیشونی مرد مرو گول میزنن میبینید والبته حمایت بالای 99 درصد دوستانی که امروز مخالف کاشانی شدن در برابر گفته های من !!!

اما جالب اینجاست افرادی مثل دایی که هزار زد وبند سیاسی دارن وباسیاست به فوتبال چسبیدن خودشونو دور از سیاست میدونن ..البته اینکارا برای دایی تازگی نداره و همیشه با چرخشی 180 درجه مواضعش رو به کمک دوستش فردوسی پور وسایتهاش و روزنامه هاش عوض میکنه

1-مهندس علی ابادی نامزد کسب 6 وزارتخانه و .... دوست صمیمی جناب دایی هست.جالبه دایی از طریق همین شخص بدون اینکه بین 5 گزینه فدراسیون باشه به سرمربیگری تیم ملی میرسه!! آیا جز رابطه با فردی سیاسی مثل علی ابادی چیز دیگه در این مورد دخیل بوده؟؟ احتمالاً دخیل بوده واونم اینکه دایی رو خدا انتخاب کرده!!!

2- رسیدن به مربیگری پرسپولیس از طریق شخص سیاسی به نام کاشانی که البته به دستور سعید لو انجام گرفت .... دایی که تیم ملی رو ناک اوت کرد صرفاً به خاطر دوستی 18 ساله با فرد سیاسی مثل کاشانی که عضو شورای شهر هست و البته روابط نزدیکی با دفتر ر.ج داره به پرسپولیس اومد... ناگفته نمونه سعید لو هم اذری زبان هست

3- حکم ممنوع المصاحبه شدن دایی توسط مشاور رئیس جمهور لغو میشه

4- سردار .... مسئول نظم ورزشگاه ازادی رفیق نامبر وان جناب دایی هست

و 100 ها مصداق دیگه که میتونم بیان کنم ....
    اما مشکل اینجاست که دایی همه چیز و همه کس رو در اختیار داره وبه قول پرویز قلیچ خانی قهذرمان بالا دستی هاست و تلویزیون وروزنامه وسایت و... در اختیارش هست وهر کاری میتونه بکنه و هرکی بخواد در برابرش قد علم کنه حذف میشه ...

از این فوتبال حالم بهم میخوره
    Last edited by manreza71; 13-06-2011 at 14:22.

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

امیدوارم امشب 90 خیلی از مسایل رو روشن کنه !! از داوری بازی رفت فینال گرفته تا اتفاقات تماشاگران دیدار برگشت و اتفاقات پشت پرده پرسپولیس ! قرار بود اگه پرسپولیس قهرمان بشه دایی بیاد 90.

16. 6 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

! قرار بود اگه پرسپولیس قهرمان بشه دایی بیاد 90.
    طبق روال 90 از سال 86 به بعد اومدن دایی به برنامه یک هفته قبل پیوسته جار زده میشه .... جار فردوسی پور این بود در صورت قهرمانی یا عدم قهرمانی پرسولیس در جام حذفی دایی مهمان ما خواهد بود!!!!!!!

18. این کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •