تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 90 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

کلیچی: خوشحالم که به چنین باشگاه بزرگی پیوستم
    اولین مصاحبه گائل کلیچی در پیراهن منچستر سیتی ....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدافع چپ فرانسوی آرسنال بعد از 8 سال حضور در شمال لندن، با وجود اینکه یک سال از قراردادش باقی مانده بود تصمیم به ترک باشگاه گرفت و به منچستر سیتی پیوست.

کلیچی که در ابتدای حضور خود در آرسنال با بازیکنانی مانند پاتریک ویرا، حبیب کلوتوره، امانوئل ادبایور و استوارت تیلور هم بازی بو؛ اکنون بار دیگر به جمع انها پیوسته.

" واقعا خوشحالم که به چنین باشگاه بزرگی ملحق شدم !! امیدوارم که می تواند به کیفیتی که اکنون در اینجا داریم چیزی اضافه کنم زیرا ما ترکیب فوق العاده داریم که باور دارم بهتر نیز خواهد شد.

نمی توانم برای شروع کار صبر کنم و فکر می کنم با این تیم همه چیز امکان پذیر است !!

وقتی در ابتدا به انگلستان امدم، این کلو توره و پاتریک ویرا بودند که مرا زیر بال و پر خود گرفتند و واقعا هوای مرا داشتند.

کلو هوای مرا داشت و مرا به خانه اش برد و همسرش عادت داشت برایم غذا بپذد. پاتریک همیشه مرا راهنمایی می کرد بنابراین این عالی است که به ان دوران برگردم و در همان باشگاهی باشم که آنها هستند."

منبع :
    gunnerstrust.com

2. 4 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

کلیشی به منچستر سیتی پیوست
    بازیکنی که بعد از 250 بازی تیمش رو ول میکنه لیاقت موندن تو ارسنال رو نداره...ادم اگه سر سوزن معرفت داشته باشه....کلیشی...کی تو رو بزرگت کرد؟ کی بهت فوتبال یاد داد بهت اعتماد کرد و فرصت داد تا خودت رو نشون بدی؟ بعد از 250 بازی این رسمش بود که پشت ونگر رو خالی کنی....واقعا بی معرفت هست این بازیکن....کی باید پشت ونگر بایسته و حمایتش کنه که جام بگیره....خداییش ارسنال بهترین بازی رو ارائه میده اما متاسفانه چوب مصدومیت و بی تجربه بودن بازیکناش رو میخوره که تا اخر نمیجنگه...این حق ونگر نبود...من اگه جاش بودم شده تا اخر دوران حرفه ایم جام نمیگرفتم پشت ونگر رو خالی نمیکردم....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 3 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

متجرم این خبر ها آقا علی هستن(از مدیران سایت گانرز تراست که خیلی خیلی زحمت میشکن )

عناوین مهم روزنامه های ورزشی انگلیس - 4 جولای
    آخرین شایعات و بحث های موجود در روزنامه های امروز را دنبال کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخرین شایعات و بحث های موجود در روزنامه های امروز دوشنبه 4 جولای 2011.

طبق اخبار سسک فابرگاس (Cesc Fabregas) امروز به لندن بازگشت و این در حالی است که بارسا هنوز در حال چانه زدن برای انتقال وی به نوکمپ است.

سرمربي باشگاه منچستريونايتد، سرالكس فرگوسن (Sir Alex Ferguson) اميدوار است تا با ستاره باشگاه اودينزه الكسيس سانچز قرارداد امضا كند و اگر بارسلونا سسك فابرگاس (Cesc Fabregas) را از آرسنال خريداری نمايد احتمال رخ دادن اين اتفاق بیشتر خواهد شد.

منچسترسيتي بازیکنانی را که نمی خواهد دور از تمرین این تیم که فردا شروع خواهد شد نگه خواهد داشت و به آن ها گفته است اجازه تمرین با تیم ندارند.

شی گیون (Shay Given) با پیشنهاد تعجب برانگیز تیم سقوط کرده ی سمپدوریا روبرو شده است تا کابوس خود در تیم منچسترسیتی را پایان دهد.

آرسن ونگر (Arsene Wenger) در تلاش است تا با مبلغ 12 ميليون پوند مهاجم باشگاه ولوز، ‌كوين دويل (Kevin Doyle) را به آرسنال ببرد.

زت نایت (Zat Knight) آماده است مذاکرات جدیدی با باشگاه بولتون برای قرارداد جدیدش انجام دهد.

وست بروم امیدوار است بتواند با نایجل رئوکوکر (Nigel Reo-Coker) قرارداد امضا کند.

پس از این که پیشنهاد بلکبرن برای جذب قرضی جرمین جونز (Jermaine Jones) هافبک تیم شالکه با مخالفت روبرو شد این تیم مجبور است برای خرید این بازیکن پیشنهاد ارائه دهد.

سرمربی باشگاه چلسی، ‌آندره ويلاس بواس (Andre Villas-Boas) به دنبال استخدام دو استعدادياب جديد براي باشگاه است تا براي باشگاه چلسي بازيكن پيدا كنند.

نوریج آماده است تا پس از آزمایشات پزشکی با مبلغ 2 میلیون پوند آنتونی پیلکینگتون (Anthony Pilkington)بازکین تیم هادرزفیلدتاون را به خدمت بگیرد.

برندان راجرز (Brendan Rodgers) سرمربی تیم سوانسی سیتی امیدوار است جاناتان سوریانو (Jonathan Soriano) مهاجم تیم بی بارسلونا را به عنوان سومین خرید بزرگ تابستانی اش به خدمت بگیرد.

چلسی می خواهد با رایان برتراند (Ryan Bertrand) مدافع تیم خود قرارداد بلند مدت امضا کند و پس از آن او را به طور قرضی به سوانسی سیتی بفرستد.

استوک هم به جمع علاقه مندان جان اوشی (John O'Shea) و وس براون (Wes Brown) پیوست.

لیدز می تواند اندی لونگران (Andy Lonergan) دروازه بان تیم پرستون را به خدمت بگیرد.

اسون گوران اریکسون (Sven-Goran Eriksson) سرمربی تیم لسترسیتی کی خواهد با پیشنهادی 1.5 میلیون پوندی وین روتلج (Wayne Routledge) هافبک کنار تیم نیوکاسل را از دست کوئینزپارک رنجرز برباید.

سم آلردایس (Sam Allardyce) سرمربی وستهم آماده است جلوید ساموئل (Jlloyd Samuel) را به تیم خود بیفزاید.

بلکپول آماده است که با پیشنهادی 300 هزار پوندی به هافبک شفیلدیونایتد، متی لوتون (Matty Lowton) این بازیکن را جذب کند.

اگر شین لانگ (Shane Long) مهاجم مورد توجه ردینگ از این تیم برود این تیم مارتین پیترسون (Martin Paterson) مهاجم برنلی را خواهد خرید.

دربی کانتی، کریس ریگوت (Chris Riggott) مدافع سابق خود را به طور آزمایشی به خدمت گرفت.

گری مگسون (Gary Megson) سرمربی شفیلدونزدی می خواهد مایکل موریسون (Michael Morrison) مدافع تیم خود را با پیشنهادی 150 هزار پوندی به فروش برساند.

استوارت داونينگ (Stewart Downing) به سرمربي جديد باشگاه استون ويلا، الكس مک ليش (Alex McLeish)گفته است كه مي خواهد باشگاه را ترك كند.

باشگاه ساندرلند علاقه مند به امضاي قرارداد با مهاجم باشگاه اشتوتگارت، پاول پوگربنياک (Pavel Pogrebnyak) مي باشد.

عادل ترابت (Adel Taarabt) بازیساز تیم کوئینزپارک رنجرز، هدف 11 میلیون پوندی تیم اتلتیکو مادرید می باشد.

توماس هيتزلسپرگر (Thomas Hitzlsperger) اميدوار است تا به باشگاه سابق خود استون ويلا بازگردد.

باشگاه منچسترسيتي براي به خدمت گرفتن دو بازيكن باشگاه آرسنال، سمير نصري (Samir Nasri) و گائل كليچي (Gael Clichy) مبلغ 27 ميليون پوند را پيشنهاد داد.

باشگاه نیوکاسل برای جذب سرخیو کانالس (Sergio Canales) هافبک رئال مادرید وارد مبارزه با این تیم شد.

باشگاه بلكبرن مي تواند مهاجم برزيلي، لوئيز فابيانو (Luis Fabiano) را به تيم خود بياورد.

بولتون در تعقیب رابی کین (Robbie Keane) مهاجم تاتنهام می باشد.

فولهام علاقه مند به جذب خفرن سوارز (Jeffren Suarez) هافبک کناری تیم بارسلونا می باشد.

باشگاه بنفيكا به مهاجم باشگاه آرسنال، نيكلاس بنتنر (Nicklas Bendtner) علاقه مند است.

باشگاه سلتيك اميدوار است تا باشگاه هاي وستهام و ساندرلند را در امضاي قرارداد با مهاجم باشگاه منچسترسيتي،‌ كريگ بليمي (Craig Bellamy) شكست بدهد.

تونی پولیس (Tony Pulis) سرمربی استوک سیتی منتظر پاسخ بیرمنگام برای قبول پیشنهاد این تیم برای اسکات دن (Scott Dann) می باشد.

باشگاه پورتسموث پیشنهاد خود برای جذب یان اوات (Ian Evatt) مداقفع بلکپول 1 میلیون پوند دیگر افزایش داد.

سرمربي باشگاه آرسنال، آرسن ونگر (Arsene Wenger) قصد دارد تا در اين هفته درباره قرارداد جنجالي سمير نصري (Samir Nasri) با او مذاكره كند.

طبق گزارش ها سسك فابرگاس (Cesc Fabregas) امروز صبح به لندن بازگشت اما امیدوار است با بازگشت فردای ساندرو راسل به نوکمپ دوباره به اسپانیا بازگردد.

فلورنت مالودا (Florent Malouda) اصرار دارد كه نمي خواهد باشگاه چلسي را ترك كند و رابطه خوبي با سرمربي جديد باشگاه آندره ويلاس بواس ( Andre Villas-Boas) دارد.

کاردیف امیدوار است کریگ بلیمی (Craig Bellamy) را این فصل مجدداً در تیم خود داشته باشد.

باشگاه تاتنهام مطمئن است که در جنگ برای جذب لئوناردو دامياو (Leandro Damiao) پیروز خواهد شد و این در حالی است که باشگاه اينترناسيونال نیز اعلام كرد كه قصد فروش این مهاجم خود را دارد.

باشگاه سلتیک، تلاش خود برای جذب دو مهاجم یعنی ‌اريك هسكلپ (Erik Huseklepp) و کریگ بلیمی (Craig Bellamy) را افزایش داد و این در حالی است که هر دو بازیکن رقم بالایی برای این انتفال می خواهند.

سرمربي باشگاه هيبز (Hibs)، كريك كالدروود (Craig Calderwood) در 48 ساعت آينده به بيرمنگام خواهد رفت تا به عنوان كمك مربي کریس هاتن (Chris Hughton) در اين باشگاه انجام وظيفه كند.

باشگاه دندي يونايتد شب گذشته حاظر نشد تا درباره آينده داويد گودويلي (David Goodwillie) اظهار نظر كند.

6. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بازیکنی که بعد از 250 بازی تیمش رو ول میکنه لیاقت موندن تو ارسنال رو نداره...ادم اگه سر سوزن معرفت داشته باشه....کلیشی...کی تو رو بزرگت کرد؟ کی بهت فوتبال یاد داد بهت اعتماد کرد و فرصت داد تا خودت رو نشون بدی؟ بعد از 250 بازی این رسمش بود که پشت ونگر رو خالی کنی....واقعا بی معرفت هست این بازیکن....کی باید پشت ونگر بایسته و حمایتش کنه که جام بگیره....خداییش ارسنال بهترین بازی رو ارائه میده اما متاسفانه چوب مصدومیت و بی تجربه بودن بازیکناش رو میخوره که تا اخر نمیجنگه...این حق ونگر نبود...من اگه جاش بودم شده تا اخر دوران حرفه ایم جام نمیگرفتم پشت ونگر رو خالی نمیکردم....
    کد:
    ببخشید خب سامان جان پس در فصل نقل و انتقالات رو تخته کنن دیگه...
    توی فوتبال حرفه ای که مرام و معرفت بازی نداریم که...
    دیگه دوران اسماعیل هلالی ها گذشته
    ولی به دور از شوخی من برای بار چندم توی این انجمن می گم برای یه بازیکن هیچی مثل جام نمی مونه.

8. این کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

کد:
    آقا شرمنده نمیتونم جلوی خودمو بگیرم : ))))
    نه به خاطر حرف های شما
    به خاطر اینکه خبر ندارین الان یه جماعتی طرفدار آرسنال از رفتن کلیچی عروسی گرفتن : )))
    فکر میکنم حدود 70 - 80 درصد از طرفدار های آرسنال به این اعتقاد داشتن که تیم از سمت چپ خیلی خیلی ضربه خورد
    یعنی مستقیما از کلیچی
    چه آفساید هایی رو پر نکرد - چه پاسهای اشتباه و بدی رو نداد و چه سوتی ها و چه مواقعی که بر نگشت!
    نه توی دفاع کردن خوب و نه توی حمله کردن
    شکن نکن اگه ونگر اینو میخواست تلاشش رو میکرد نگهش داره و نگهش میداشت
    همونطور که پاشو کرده توی یه کفش و سسک رو به هیچ قیمتی نمیفروشه!
    حالا کلیچی و منسیتی بماند!
    احتمالا جانشینی خوبی براش جذب خواهد شد + اینکه گیبز همیشه مصدوم و بوتلهو بدون مجوز هم هستن که خیلی ها مخصوصا به بوتلهو اعتقاد دارن و گفته میشه خیلی با استعداده
    من که اصلا نگران نیستم
    بد نیست که مصاحبه 2 سال پیش کلیچی رو هم که یکی از بچه ها زحمتشو کشیده بود هم قرار بدیم :
    5/3/1388
    گائل کلیچی اعتقاد دارد تنها دلیل پیوستن بازیکنان به منچستر سیتی ، پول است.

امانوئل ادبایور هفته گذشته به منچستر سیتی پیوست. سیتی تمام تلاش خود را بکار میبرد تا جان تری را از چلسی به خدمت بگیرد. امانوئل ادبایور به مسئولین سیتی پیشنهاد داده در صورتی که در این امر ناموفق بودند ، حبیب کلوتوره را از آرسنال به خدمت بگیرند !!! گائل کلیچی اعتقاد دارد بازیکنانی که به تیمهایی نظیر منچستر سیتی میروند ، تنها دلیلشان پول است و نه فوتبال و کسب افتخار.

گائل کلیچی به نشریه سان گفت ، اگر بازیکنی هستید که تنها به پول فکر میکنید ، آنوقت میتوانید به منچستر سیتی بروید. فکر می کنم 2 نوع تصور پیش روی شما قرار دارد. اینکه برای یک باشگاه بزرگ بازی کنید و افتخار کسب کنید یا اینکه به یک باشگاه نسبتا خوب بروید و پول بدست اورید !!

6 سال در آرسنال هستم و این اولین باری نیست که یک باشگاه هزینه های زیادی انجام میدهد. اما در این مدت مشخص شد همیشه هزینه زیاد ، دلیلی برای موفقیت تیمها نبوده.
    ولی به دور از شوخی من برای بار چندم توی این انجمن می گم برای یه بازیکن هیچی مثل جام نمی مونه.
    یعنی الان منچستر سیتی قرار جام بگیره؟
    یعنی کلیچی به خاطر کسب جام به تیمی معلوم الحال به منسیتی رفته؟
    من همچین اعتقادی ندارم!

10. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یعنی الان منچستر سیتی قرار جام بگیره؟
    یعنی کلیچی به خاطر کسب جام به تیمی معلوم الحال به منسیتی رفته؟
    من همچین اعتقادی ندارم!
    فکر کنم منچستر سیتی همین فصل پیش جام انحادیه رو گرفت آرسنال هم تا فینال جام حذفی رفت باز اون هم نگرفت.(رقابت هاش رو دقیق نمی دونم شاید هم برعکس بود)
    100 درصد پول هم بی تاثیر نیست.
    این طور هم که مشخصه آینده ی سیتی روشن تر از آینده ی آرسنال به نظر می رسه.
    یه جورایی منچستر سیتی چلسی جدیده.
    از لحاظ ستاره و بازیکن شاخص منچستر سیتی بازیکن هاش به جرئت می شه گفت چیزی از بازیکن های آرسنال کمتر ندارن.
    پس واقعا دلیلی نمی مونه که کلیشی توی آرسنال بمونه.
    شما هم که خوشحالید از رفتنش اون بنده خدا هم مطمئنا خوشحاله
    +
    این مصاحبه ای هم که کلیشی دو سال پیش کرده کاملا مشخصه که احساسی بوده و از رفتن هم تیمی -هاش ناراحت بوده.
    رونالدو همین این فصل گفت حاضرم بودم آقای گل نباشم اما قهرمان چمپیونز لیگ باشم.
    من یادمه امانوئل آدبایور زمانی که توی آرسنال بود گفت می خوام تا دو-سه سال دیگه خداحافظی کنم دلیلش هم اینه که تا حالا هیچ جامی رو نبردم.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

فکر کنم منچستر سیتی همین فصل پیش جام انحادیه رو گرفت آرسنال هم تا فینال جام حذفی رفت باز اون هم نگرفت.(رقابت هاش رو دقیق نمی دونم شاید هم برعکس بود)
    از لحاظ ستاره و بازیکن شاخص منچستر سیتی بازیکن هاش به جرئت می شه گفت چیزی از بازیکن های آرسنال کمتر ندارن.
    +
    این مصاحبه ای هم که کلیشی دو سال پیش کرده کاملا مشخصه که احساسی بوده و از رفتن هم تیمی -هاش ناراحت بوده.
    من یادمه امانوئل آدبایور زمانی که توی آرسنال بود گفت می خوام تا دو-سه سال دیگه خداحافظی کنم دلیلش هم اینه که تا حالا هیچ جامی رو نبردم.
    اصلا قبول ندارم که آینده منچستر سیتی روشن تر از آرسناله!!!!
    تیمی بدون هویت و شخصیت که فقط یه مالک عرب ثروت مند داره که میخوان به هر قیمتی شده بازیکن بخرن و گند زدن به بازار!
    انتقال های عجیب و غریب و دستمزد های عجیب غریب یه نمونش هست!
    فصل پیش منچستر سیتی با اون همه ستاره هاش توی زمین خودش به آرسنال 3 - 1 باخت!
    توی امیریتس هم که اگه اون اتفاقات عجیب و غریب نمیفتاد یه همچین نتیجه ای رقم میخورد!
    وضعیت بازیکن های منچستر سیتی هم که مشخصه همه دارن میرن و میان و هیچکسم جایگاهش ثابت نیست
    یه بازیکن به غیر از پول چه انگیزه ای میتونه داشته باشه که به منچستر سیتی بره!
    البته همه مارو با رفتنش خوشحال کرد
    ولی اینکه بیایم و اینو مثلا با مصاحبه کریس مقایسه کنیم جالبه
    همین مصاحبش توی تیوتر پخش شده

13. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

7

+
    عزیزم منچسترسیتی جام حذفی رو گرفت نه اتحادیه!
    آینده سیتی روشن تر از آرسنال نیست اینو بهت قول میدم فکر کنم از چند سال دیگه باشگاه ها فقط با درآمد خودشون میتونن بازیکن بخرن اونوقت منچسترسیتی دیگه نمیتونه با پول های مالک ثروتمند خودش جولان بده.
    منم از رفتن کلیچی خیلی خوشحال شدم چون واقعا به درد آرسنال نمیخورد.تو این چند ساله انقدر اشتباه کرده بود که هر روز آرزو میکردم از آرسنال جدا بشه.
    همین منچسترسیتی هم مطمئن باش خیلی از بازیکن های خودش رو از دست میده یکیش همین کارلوس ته وز هست که گفته حاضر نیست تو این تیم بمونه.

15. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Scud_MD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ریکی الوارز به اینتر پیوست

ارسن ونگر و ارسنال درخواب!
    ریکی الوارز هافبک باشگاه ولزسالزفیلد ارژانتین به اینترمیلان اینتالیا پیوست.رقم این قرارداد 12 میلیون یورو گزارش شده است.
    هفته گذشته اخباری رمورد توافق اینتر وباشگاه ارژانتینی به گوش رسید وهم اکنون اینتر با الوارز برسر دستمزد هفته ای 1.8 میلیون یورو در سال بتوافق رسیده است.
    اینتر در ابتدا 5.7 میلیون یورو به باشگاه آرژانتینی پرداخت کرده و 3.5 میلیون یورو را نیز بعد از اینکه آلوارس 15 بازی برای اینتر انجام داد پرداخت خواهد کرد (1 میلیون یورو بعد از 5 بازی، 1 میلیون یورو بعد از 10 بازی و 1.5 میلیون یورو بعد از 15 بازی) که در مجموع به رقم 9.2 میلیون یورو می رسیم. 2.8 میلیون یورو هم مالیات است که باشگاه اینتر آن را پرداخت می کند.
    گفتنی است که ریکاردو الوارز ازجمله اهداف ارسنال بشمار میامد که بدلیل تعلل ارسنال به استخدام اینترمیلان ایتالیا درامد.

منبع: Arsenal.ir

17. 3 کاربر از Scud_MD2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Scud_MD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فابرگاس : هرگز برای آرسنال بازی نمیکنم !!

تیر خلاص سسک بر قلب توپچی ها، او هم به جرگه اشلی کول و آدبایور پیوست !!!!

سسک که امسال پیشنهاد 31.6 میلیون پاندی از بارسلونا دارد به هم تیمی هایش گفت : هرگز برای آرسنال دوباره بازی نمیکنم !!!
    با توجه به این پیشنهاد ، آرسنال 40 میلیون برای این بازیکن خود میخواهد.فابرگاس در لندن است و تمام تلاش خود را میکند تا قبل از یکشنبه تمام کارهایش را برای انتقال به کاتالان انجام دهد.
    وی سعی خود را میکند تا با آرسنال به تور اسیا نرود.

منبع: Arsenal.ir

19. این کاربر از Scud_MD2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •