تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 17 اولاول ... 6121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 169

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی A.S. Roma | جالوروسی ها

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

رم و امضاي قراردادي 5 ساله با دانيله دروسي

باشگاه رم اعلام کرد براي امضاي قراردادي 5 ساله با دانيله دروسي به توافق رسيده است.

به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، گفت‌وگو بر سر تمدید قرارداد هافبک ملی پوش باشگاه رم در ماه‌های گذشته انجام شده و در برخی از خبرها آمده بود این بازیکن جالوروسی را ترک خواهد کرد اما فرانکو بالدینی مدیر این باشگاه در نهایت خبر خوبی را به هواداران داد.
    بالدینی در این مورد گفت: در این هفته با دروسی به توافق رسیدیم. تلاش زیادی برای جلب رضایت این بازیکن انجام دادیم تا در نهایت توانستیم او را راضی به تمدید قراردادش کنیم. قرارداد دروسی در پایان فصل تمام می‌شد و ما نمی‌خواستیم چنین بازیکنی را از دست بدهیم.
    مدیر باشگاه رم ادامه داد: توافق ما با دانیله در مورد قراردادی ۵ ساله است که جزئیات آن را به زودی اعلام خواهیم کرد. دانیله یکی از بازیکنانی است که برای ما اهمیت بالایی دارد و ما از این‌که توانستیم او را در جالوروسی نگه داریم بسیار خوشحالیم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

تقدیر از فرانچسکو برای هفتصدمین بازی خودش با پیراهن رم

+

با این شیوه ی برد و باخت های کاملا سینوسی رم به احتمال خیلی زیاد
    این فصل هم نمی شه سهمیه لیگ قهرمانان رو گسب کرد .
    اما امیدوارم حداقل لیگ اروپا رو بدست بیارم .
    به نظرم رم با لیگ اروپا شروع کنه آرو آروم یه روند صعودی به خودش بگیره ، خیلی بهتر می شه .
    فعلا رم در حد رقابت توی چمپیونز لیگ نیست !
    الان خودم بین اومدنِ کاپلو و فرصت دادن به انریکه برای فصل بعد دو دلم

این لاملا هم خیلی روون بازی می کنه .

4. این کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

رم هميشه غيرقابل پيش بيني و نتايجش سينوسي بوده ولي امسال ديگه خيلي شدتش بيشتر شده
    خود منم به خاطر اينكه تيم هنوز آنچنان قوي نيست دوست دارم بره ليگ اروپا ولي از طرف ديگه رفتن به جام باشگاه ها پول بيشتري رو نصيب تيم ميكنه و براي بازيكن بزرگ خريدن هم راه رو يه مقدار باز ميكنه

رم اگه يه مهاجم ستاره و گلزن يه دفاع كنار خوب (مثلا ايسلا) و يه دفاع وسط خوب بگيره خيلي عالي ميشه

لاملا اگه همينجوري ادامه بده ميتونه تا 2-3 سال ديگه به يه فوق ستاره تبديل شه كه همه دنبالشن

6. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

ساباتيني: به عملکرد انريکه نمره کامل مي‌دهم

مدير ورزشي رم اعتقاد دارد سرمربي اسپانيايي اين باشگاه تاکنون عملکرد خوبي داشته است.

به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، جالوروسی در دیدار این هفته خود توانست پارما را با نتیجه یک بر صفر شکست دهد و به یازدهمین پیروزی این فصل خود دست پیدا کند.
    والتر ساباتینی در این مورد گفت: اگر ماکسیمم نمره را ۱۰ در نظر بگیریم، به او نمره کامل را می‌دهم. او یک مربی کامل و خوب است. انریکه با همه ارتباط خوبی دارد و به شکل خستگی ناپذیری کار می‌کند. تصور می‌کنم او درون خود آتشی دارد که پیوسته نور تولید می‌کند.
    ساباتینی ادامه داد: انریکه معتقد است باید فوتبال را شجاعانه بازی کرد. البته این کار همواره نتیجه نمی‌دهد ولی این راهی است که انریکه آن‌را دنبال می‌کند. می‌‌دانیم در این راه ممکن است با مشکلاتی روبه‌رو شویم ولی به شکل کامل از او حمایت می‌کنیم.
    کد:
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

باشگاه رم: انريکه تا 2013 در المپيکو مي‌ماند

سران باشگاه جالوروسي اعلام کردند هيچ بندي در قرارداد سرمربي اين تيم وجود ندارد که وي را به ايالت کاتالان برگرداند و اين مربي تا سال 2013 مربي جالوروسي خواهد بود.

به نقل از سایت فوتبال ایتالیا،‌ قرارداد پپ گواردیولا در پایان فصل با بارسلونا تمام خواهد شد ولی این مربی هیچ‌گونه صحبتی در مورد تمدید قرارداد خود انجام نداده و در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد موضوع تمدید قرارداد گفته عجله‌ای برای این کار ندارد.

پس از این رخدادها برخی مطبوعات اسپانیا و ایتالیا اعلام کردند در قرارداد لوئیز انریکه که اکنون هدایت باشگاه رم را به عهده دارد بندی است که اعلام می‌کند اگر به هر دلیلی گواردیولا بارسلونا را ترک کند،‌ سران این باشگاه اسپانیایی می‌توانند انریکه را از جالوروسی فرا بخوانند.
    انریکه ۸ سال به عنوان بازیکن در بارسلونا بازی کرده و پس از گذراندن دوره‌های مربی‌گری، هدایت تیم ب بارسلونا را پذیرفت و عملکرد بسیار خوبی نیز در این تیم داشت. او تابستان گذشته به ایتالیا رفت و سرمربی‌گری در باشگاه رم را پذیرفت.
    باشگاه رم در بیانیه‌ای اعلام کرده است که لوئیز تا سال 2013 در رم خواهد بود، ما از این موضوع مطمئن هستیم. در قرارداد او با باشگاه رم هیچ بندی وجود ندارد که بخواهد او را از جالوروسی دور کند و ما هیچ نگرانی از این بابت نداریم.
    کد:

8. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

"گاگو" قرارداد 4 ساله امضا مي‌کند

هافبک آرژانتيني رئال مادريد که به شکل قرضي در رم بازي مي‌کند قرار است قرارداد خود را به دائمي تبديل کند.

به نقل از کالچومرکاتو، فرناندو گاگو که در آکادمی جوانان بوکا جونیورز پرورش یافته، از سال 2007 به رئال مادرید پیوست و سپس در تابستان گذشته با قراردادی قرضی به جالوروسی پیوست تا عضوی از تیم متحول شده لوئیز انریکه باشد.

گاگو تاکنون در ۱۸ بازی برای رم به میدان رفته و یک گل نیز به ثمر رسانده است. در ادامه به نظر می‌رسد این بازیکن علاقمند باشد در ترکیب پایتخت نشین‌ها باقی بماند. با توجه به این‌ که بازی وی مورد توجه لوئیز انریکه سرمربی رم نیز قرار گرفته، باشگاه آماده می‌شود تا با پرداخت 6 میلیون یورو قرارداد گاگو را دائمی کرده و تا سال 2016 وی را در المپیکو نگه دارد. اگر این اتفاق بیفتد، دستمزد وی به 1.1 میلیون یورو در سال خواهد رسید که ۳ برابر مبلغی است که اکنون دریافت می‌کند.

کد:

10. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

انريکه: به چيزي که مي‌خواستم رسيديم

سرمربي اسپانيايي رم با رضايت از عملکرد شاگردانش براي ادامه فصل نيز ابراز اميدواري کرد.

به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، رم در دیدار خود با پالرمو از هفته بیست و هفتم سری آ توانست این تیم را در رنزو باربرا شکست دهد.
    لوئیز انریکه در مورد این دیدار گفت: ما در این بازی وضعیت خوبی داشتیم و در طول ۹۰ دقیقه روی بازی تمرکز کردیم و توانستیم تیمی بسیار خوب را در زمینش شکست دهیم. گلی که در این بازی به ثمر رسید، ۳ امتیاز این دیدار را به ما داد تا همچنان به ادامه فصل امیدوار باشیم. دفاع کردن تنها با ۴ بازیکن امکان پذیر نیست. تمام اعضای رم برابر پالرمو هر آنچه که می‌خواستم را انجام دادند و به چیزی که می‌خواستم رسیدیم.
    وی ادامه داد: ما در یک ساعت نخست بازی، برتری خوبی نسبت به حریف داشتیم. ریسک کردن در این دیدار ممکن بود به از دست دادن ۳ امتیاز منجر شود. پالرمو نیز در بسیاری از دقیقه‌های بازی منتظر بدست آوردن چنین فرصتی بود و تا پایان نیز برای آن تلاش کرد. می‌دانستیم که در زمین پالرمو کار سختی پیش رو داریم. آمار این بازی بدون شک نشان خواهد داد که ما در نیمه دوم به دفاع کردن روی آوردیم ولی هر بازی باید به شکل جداگانه مورد بررسی قرار بگیرد. ما باید با زدن گل‌های بیشتر در ابتدای بازی همه چیز را به سود خود به پایان می‌بردیم.

کد:
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

دروسي: اميدوارم رم به ليگ قهرمانان برسد

هافبک ملي پوش رم ابراز اميدواري کرد تيمش بتواند به بازي‌هاي اروپايي سال آينده برسد.

به نقل از کوریره دلو اسپورت، جالوروسی اکنون با ۴۱ امتیاز در رده ششم جدول کالچو قرار دارد و از میلان صدرنشین 13 امتیاز کمتر جمع آوری کرده است.
    رم در آخرین دیدار خود و در یک بازی سخت توانست در زمین پالرمو یک بر صفر به پیروزی برسد.
    دانیله دروسی در این مورد گفت: بازی‌های زیادی تا پایان فصل باقی مانده‌اند و ما توانایی این را داریم که بتوانیم در همه آن‌ها به پیروزی برسیم. پس از آن باید ببینیم در چه رتبه‌ای از جدول قرار خواهیم گرفت.
    وی در مورد دیدار با پالرمو نیز گفت: به نظر من در نیمه نخست بازی بسیار خوبی انجام دادیم ولی در نیمه دوم عملکرد خوبی نداشتیم. ما در زمین حریف بازی می‌کردیم و برای حفظ پیروزی نیاز داشتیم تا بازی دفاعی را به نمایش بگذاریم. در هر حال دیدار خوبی بود.
    دروسی ادامه داد: ما در این بازی دروازه‌مان را بسته نگه داشتیم. چیزی که از این پیکار یاد گرفتیم این است که اگر روی بازی تمرکز نداشته باشید و هوشیاری خود را از دست بدهید، نمی‌توانید بر حریف مسلط باشید. این یک حقیقت است حتی اگر در یک دیدار تاکتیک، قدرت ذهنی بالا و مربی بسیار خوبی داشته باشید و اگر همه حواستان را جمع نکنید، ممکن است خیلی راحت امتیازات کامل را کسب نکنید.

کد:

12. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

رم در غياب توتي از سد جنوا گذشت

اميد هاي رم با اين پيروزي براي حضور در ليگ اروپا افزايش يافت.
    رم توانست با برد یک بر صفر مقابل جنوا در رده ششم جدول سری آ قرار بگیرد. تنها گل رم را پابلو اوسوالدو در دقیقه 3 روی پاس لئاندرو گرکو به ثمر رساند.

آنها با دو تیم رده چهارم و پنجم جدول تنها سه امتیاز فاصله دارند و سه امتیاز بیشتر از اینتر دارند که در رده هفتم است. حضور در رتبه ششم در شرایط فعلی تنها در صورتی آنها را به لیگ اروپا می‌رساند که سیه‌نا فاتح جام حذفی نشود.

جنوا هم با 33 امتیاز چهاردهم است.

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

برتري پرگل آ اس رم مقابل نوارا در سري آ

رم توانست با برد پنج بر دو مقابل نوارا اميدهاي خود را براي صعود به مسابقات اروپايي پررنگ کند.

ابتدا در دقیقه 17 بود که روی پاس جوزپه گمیتی، آندره‌آ کاراچولو با ضربه سری که به تیر دروازه هم برخورد کرد دروازه رم را گشود.
    سپس مارکینیو در دقیقه 25 روی سانتر پابلو اوسوالدو با ضربه سری که به گوشه بالای دروازه زد اولین گل خود را با پیراهن رم به ثمر رساند.
    رم در دقیقه 35 پیش افتاد. سانتر فرانچسکو توتی را اوسوالدو با ضربه سری که به زمین کوبید وارد دروازه نوارا کرد.
    اندکی بعد ضربه سر اوسوالدو به تیر دروازه برخورد کرد و راهی به دروازه نیافت.

رم در دقیقه 55 باز هم گل زد. فابیو سیمپلیسیو چند مدافع حریف را پشت سر گذاشت و با یکی از آنها هم یک و دو کرد! پاس او با ضربه مارکینیو همراه شد که دروازه‌بان نوارا توپ را دفع کرد اما خود سیمپلیسیو در برگشت با ضربه‌ای که به تیر افقی دروازه برخورد کرد گل سوم را به ثمر رساند.
    بویان کرکیچ در دقیقه 61 گل چهارم را زد. او روی پاس خوسه آنخل از کناره میدان به پیش رفت، وارد محوطه جریمه شد و با ضربه‌ای از زاویه‌ای نسبتا بسته گل زد.
    نوارا در دقیقه 78 یک گل دیگر زد. تاکایوکی موریموتو روی پاس عالی کاراچولو به پیش رفت و توپ را از زیر دستان مارتن استکلنبرگ به گل تبدیل کرد.
    در نهایت اریک لاملا در دقیقه 92 گل پنجم تیمش را با ضربه بیرون پای چپ زد. توپ در بین راه به تیر دروازه هم برخورد کرد. پاس این گل را اوسوالدو داد.
    رم با 47 امتیاز ششم است و 4 امتیاز با کاتانیا، تیم هفتم جدول فاصله دارد. آنها 4 امتیاز هم با رده سوم جدول که آخرین رتبه صعود به لیگ قهرمانان است فاصله دارند.
    نوارا هم با 24 امتیاز در رده ماقبل آخر است.

کد:
    -----------------------------------------------------------------------------------------

انريکه در فکر کسب رتبه سوم در کالچو

سرمربي رم اميدوار است تيمش در پايان فصل با به‌دست آوردن رتبه سوم به کار خود پايان دهد.

به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، جالوروسی دیدار خانگی این هفته خود برابر نووارا را با پیروزی ۵ بر ۲ به پایان رساند تا هم‌چنان در رده ششم جدول باقی بماند.
    لوئیز انریکه در این مورد گفت: بازی بسیار سختی برای ما بود زیرا در زمانی نامتعارف برگزار شد. هوا گرم بود و حریف نیز در فرم خوبی قرار داشت. با این شرایط و با توجه به اینکه از نووارا عقب افتادیم،‌ بازی خوبی ارائه کردیم. برای همه هواداران باشگاه خوشحال هستم زیرا در همه شرایط سختی که در این فصل داشته‌ایم در کنار ما بوده‌اند.
    وی در ادامه گفت: مارکینیو بازیکنی است که قدرت بدنی بالایی دارد، دونده است و شوت‌های سنگینی به سمت دروازه حریف می‌زند. او در ژانویه به ترکیب تیم اضافه شده و به نظر من خرید بسیار خوبی است.
    سرمربی پیشین تیم ب بارسلونا در مورد رتبه پایانی رم در این فصل گفت: ما با این باور که در پایان فصل می‌توانیم به رتبه سوم برسیم دیدارهایمان را ادامه می‌دهیم. اطمینان دارم که می‌توانیم این کار را انجام دهیم. هر چند اکنون شرایط پایداری نداریم ولی دلیلی برای نرسیدن به رتبه سوم نداریم.

کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض کاسانو: فکر می‌کردم می‌میرم

ورزش۳: با وجود اینکه مشخص شد آنتونیو کاسانو "بازیکن سابق رم" پس از عمل جراحی قلبش بار دیگر می‌تواند به میدان برود اما خودش طور دیگری فکر می‌کرده است. به نقل از استودیو اسپورت، کاسانو ۵ ماه پیش و پس از بازی با رم به دلیل احساس درد در قفسه سینه راهی بیمارستانی در پایتخت ایتالیا شد. پزشکان پس از معاینه وی اعلام کردند او دچار بیماری نادری به نام ایسکمی شده و قلبش باید مورد عمل جراحی قرار بگیرد. این بازیکن اهل باری اکنون دوران نقاهتش را پشت سر می‌گذارد و پزشکان گفته‌اند به زودی می‌تواند در بازی‌های میلان شرکت کند. کاسانو در این مورد گفت: پس از آنکه قلبم مشکل پیدا کرد، تصور می‌کردم می‌میرم اما اکنون این بیماری را پشت سر گذاشته‌ام. همواره فکر می‌کردم باید فوتبال را کنار بگذارم ولی حالا اتفاق دیگری در حال رخ دادن است. پس از آنکه وی برای حضور دوباره در ترکیب میلان چراغ سبز گرفت، در دیداری دوستانه برابر تیم جوانان میلان به میدان رفت. کاسانو در این مورد گفت: اکنون برای بازگشت به ترکیب تیم آماده‌ام. شاید بتوانم فردا در پیکار با فیورنتینا نیز به میدان بروم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض توتي: مي‌خواهم تا 40سالگي بازي کنم!

ورزش۳: اين مهاجم 35 ساله تمام دوران حرفه اي اش را با پيراهن جالو روسي سپري کرده و علي رغم اينکه در ديدارهاي اين فصل چندان درخشان ظاهر نشد اما قصد دارد همچنان براي اين تيم به ميدان برود. فرانچسکو توتی، کاپیتان رم، اعلام کرد که قصد دارد تا 40 سالگی برای این باشگاه بازی کند. این مهاجم 35 ساله تمام دوران حرفه ای اش را با پیراهن جالو روسی سپری کرده و علی رغم اینکه در دیدارهای این فصل چندان درخشان ظاهر نشد اما قصد دارد همچنان برای این تیم به میدان برود. او در گفتگو با سایت فیفا گفت: "هنوز دو سال از قرارداد من باقی مانده است و من از نظر فیزیکی کاملا آماده هستم. امیدوارم تا 40 سالگی هم این آمادگی را حفظ کنم. تا زمانی که آماده و برای تیم مفید باشم، با افتخار پیراهن رم را به تن خواهم کرد. من به توانایی هایم ایمان دارم. مهمترین مسئله حفظ سلامتی و داشتن زندگی حرفه ای است." رم از زمان حضور لوئیس انریکه، روزهای پرفراز و نشیبی داشته اما توتی مطمئن است که سرمربی ایتالیایی می تواند جالوروسی را به موفقیت برساند. "من همیشه گفته ام که وقتی تغییرات بزرگی رخ می دهد، مدتی طول می کشد تا به ترکیب درست برسید. سرمربی می خواهد ما را به یک ذهنیت صحیح برساند. من سبک بازی او را دوست دارم و مطمئنم که به زودی قهرمانی های ما را خواهید دید." رم در حال حاضر با 4 امتیاز اختلاف نسبت به لاتزیو، در رده پنجم جدول سری آ قرار دارد.
    Last edited by Alinho; 15-05-2012 at 03:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •