ورزش۳: اين مهاجم 35 ساله تمام دوران حرفه اي اش را با پيراهن جالو روسي سپري کرده و علي رغم اينکه در ديدارهاي اين فصل چندان درخشان ظاهر نشد اما قصد دارد همچنان براي اين تيم به ميدان برود. فرانچسکو توتی، کاپیتان رم، اعلام کرد که قصد دارد تا 40 سالگی برای این باشگاه بازی کند. این مهاجم 35 ساله تمام دوران حرفه ای اش را با پیراهن جالو روسی سپری کرده و علی رغم اینکه در دیدارهای این فصل چندان درخشان ظاهر نشد اما قصد دارد همچنان برای این تیم به میدان برود. او در گفتگو با سایت فیفا گفت: "هنوز دو سال از قرارداد من باقی مانده است و من از نظر فیزیکی کاملا آماده هستم. امیدوارم تا 40 سالگی هم این آمادگی را حفظ کنم. تا زمانی که آماده و برای تیم مفید باشم، با افتخار پیراهن رم را به تن خواهم کرد. من به توانایی هایم ایمان دارم. مهمترین مسئله حفظ سلامتی و داشتن زندگی حرفه ای است." رم از زمان حضور لوئیس انریکه، روزهای پرفراز و نشیبی داشته اما توتی مطمئن است که سرمربی ایتالیایی می تواند جالوروسی را به موفقیت برساند. "من همیشه گفته ام که وقتی تغییرات بزرگی رخ می دهد، مدتی طول می کشد تا به ترکیب درست برسید. سرمربی می خواهد ما را به یک ذهنیت صحیح برساند. من سبک بازی او را دوست دارم و مطمئنم که به زودی قهرمانی های ما را خواهید دید." رم در حال حاضر با 4 امتیاز اختلاف نسبت به لاتزیو، در رده پنجم جدول سری آ قرار دارد.