قبل از این که سمیر نصری به آرسنال بره میلان به شدت به دنبال جذب اون بود
ولی متاسفانه توی جذیش موفق نبود
همونطور که گفتم جذب فابرگاس یک چیزی در حد غیرممکنه و کاملا مشخصه که علاقه قلبی اون بارساست
ولی اگه بتونیم نصری رو جذب کنیم از هر لحاظ سود کردیم
قبل از این که سمیر نصری به آرسنال بره میلان به شدت به دنبال جذب اون بود
ولی متاسفانه توی جذیش موفق نبود
همونطور که گفتم جذب فابرگاس یک چیزی در حد غیرممکنه و کاملا مشخصه که علاقه قلبی اون بارساست
ولی اگه بتونیم نصری رو جذب کنیم از هر لحاظ سود کردیم
این استعداد برزیلی امیدوار است تا خود را محک جدی در رقبت های پیش رو چه با سانتوس در جام باشگاه های جهان و چه با تیم ملی برزیل در کوپا آمریکا بزند و در حال حاضر تمرکز خود را بر روی بازی های تیم ملی قرار داده است.
پائولو هنریکو گانسو از میلان ایتالیا که شدیدا در پی اوست قدردانی کرد و در عین حال اعلام کرد تا پایان رقابت های کوپا ایتالیا در رابطه با آینده اش تصمیمی نخواهد گرفت و اعلام کرد که انتقال وی به اروپا که یک رویا برای او محسوب می شود اجباری نیست.
این ستاره کوچک برزیلی به شدت احتمال انتقالش به میلان در ماه ژآنویه به گوش می رسد.
گانسو در حال حاضر با برزیل برای بازی در کوپا آمریکا آماده می شود و ضمن قدردانی از قهرمان جدید سری آ اعلام کرد که در حاضر در رابطه با آینده اش نمی اندیشد.
گانسو در مصاحبه مطبوعاتی چنین گفت " میلان ایتالیا باشگاه بزرگی است و فوتبال ایتالیا جذاب"
" شاید من بعدا در رابطه با بازی کردن در اروپا فکر کنم اما در حال حاضر تمام توجه من به رقابت های کوپا آمریکا با برزیل است"
این ستاره 21 ساله بسیار مشتاق است که به اروپا نقل مکان کند اما این امر تنها در صورتی محقق می شود که سانتوس اجازه دهد و بر سر انتقال او به توافق برسند.
گانسو در پایان گفت " بازی در اروپا برای هر بازیکن برزیلی یک رویا می باشد,رویای هر کودکی است.اما همه چیز باید به طور طبیعی رخ دهد و شما نمی توانید برای رفتن بجنگید و هیچ چیزی اجبار نیست"
!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جدا شدن «آندره آ پیرلو» هافبک طراح و فانتزی میلان از این تیم را باید آغاز دورانی نو در این باشگاه صاحب فرهنگ ایتالیایی دانست. شروعِ آهنگ تغییرات نوین را باید از سال پیش در این باشگاه پی گیری کرد. «تیم شاهزاده ها» - عنوانی که بسیاری از اهالی فوتبال به ویژه آن ها که دورانی را در این تیم سپری کرده اند، به آن داده اند - با روی آوردن اش به جذب یک مربیِ بی نام و عنوان به نام «آلگری»، نشان داد که روند دگردیسی خود را آغاز کرده است. طبعاً سرانِ سیاست پیشه ی میلان که همگی از مدیرانِ خبره در امر اقتصاد و حتا بازارِ هنر هستند و به جرگه ی «راست گرایان میانه رو» تعلق دارند، نیک می دانند که دگردیسیِ این چنینی باید تدریجی و رفته رفته باشد. میلان در فصلی که برای هجدهمین بار قهرمان «سری آ» شد، کم تر نشانی از ارائه ی فوتبال به سبک دل خواهِ «پدر خوانده» داشت. شاید هیچ هوادار میلان به یاد نداشته باشد که هافبک های این تیم تا این اندازه «کم فانتزی» بوده باشند. حضور توأمانِ چهره هایی مانند «فلامینی»، «گتوزو»، «آمبروزینی»، «بوآتنگ» و بعدتر «فن بومل» در ترکیب میلان غریب می نمود. اما ظاهراً میلانی ها خوب می دانند که چه در سر دارند.
پوست اندازی به سبک روسونری را باید به نحو کامل تر در فصل پیش رو دید. اما نخست باید به آلگری و طرز فکر اش پرداخت. این مربی جوان و کم آوازه با آمدن اش به میلان دست به سنت شکنیِ بی سر و صدایی زده است. ظاهراً این برای نخستین بار بوده که یک مربی در میلان توانسته با استقلال رأی بالایی در برابر «پدر خوانده» (سیلویو برلوسکونی) عمل کند. آلگری رمز و راز اندوختنِ امتیاز در بازی های پیچیده و سنگین سری آ را بلد است. رازی که بهتر از او کسانی چون «کاپلو»ی بزرگ از آن با خبر اند. اما دانستن این راز، شرط موفقیت در اروپا و لیگ قهرمانان نیست. تجربه ی مربی بزرگِ دیگری در میلان، یعنی «کارلو آنچلوتی»، این را اثبات می کند. آلگری باید بسیار بیاموزد تا بتواند میلان را به همان تیمِ موفق در سطح اروپا بازگرداند. برای همین درس اول را خوب یاد گرفته است. برای جنگیدن در دو جبهه، لازم است تا بازیکنانی از سنخ و جنس دیگر به تیم بیایند.
هواداران میلان از جمله «پر نوستالژی ترین» هواداران در جهان اند و به تعداد همه ی باشگاه ها اسطوره دارند. شاید هیچ باشگاهی به اندازه ی میلان به بازیکنانِ کهن سال خود قدر و اعتبار نمی دهد. بازیکنان میلان همیشه نمونه های آقامنشی و وقار بوده اند. وقاری که در مراحلی از بازی ها به سطح خونسردیِ کُشنده می رسید؛ و پیرلو نمونه ی اعلای آن بود. از سوی دیگر، میلان بیش از هر باشگاه دیگری به نحو خانوادگی اداره شده است. به این معنا که روابط درونی این تیم میان همه کادرها، روابطی شبه خانوادگی بوده است. و حالا آلگری می داند که خونسردی و وقار می تواند بلای تیمی شود که باید در لحظه های حساس میل به پیروزی را از دست ندهد.
ظاهراً شکست از تاتنهام در لیگ قهرمانان فصل قبل، درس بزرگی برای آلگری بود. بازی تکنیکی و فنیِ میلان اسیر بازیِ قدرتی و جابجایی های سریعِ تاتنهامی ها و دفاعِ متراکمشان شد. آلگری دانست که باید به سراغ بازیکنانی از جنس دیگر باشد. بازیکنانی که در کمترین زمان ممکن در همه جا حاضر باشند و بتوانند در تمام طول بازی بجنگند. شاید «سندرومِ آقای خاص» به او هم سرایت کرده است!
آلگری در کنار گذاشتن پیرلو حق دارد. او می داند که وجود هافبکی مانند پیرلو به معنای آن است که باید تمام ترکیب تیم اش را حولِ او شکل بدهد. یعنی سازماندهی تیم باید تماماً با توجه به خصلت بازی پیرلو تنظیم و ترتیب یابد. از یک سو، اگر پیرلو به هر دلیلی غایب باشد، کل انسجام بازی تیم به هم خواهد ریخت (همان اتفاقی که در زمان کارلتو زیاد می افتاد و در فصل گذشته با مصدومیت او، تیم آلگری در مقطعی دچار مشکلات جدی شد) و از سوی دیگر، تجربه ی فصل قبل نشان داد که میلان بدون پیرلو راه پیروز شدن را خوب آموخته است. برای همین آلگری هیچ وقت برای بازگشت پیرلو از مصدومیت دست به دعا نشد.
با توجه به این نکات است که می توان جدایی پیرلو را سکانسِ نهایی از اعلام تغییر دانست. رقص ویژه ی «کوین پرینس بوآتنگ» در شب قهرمانی، شاید برای اهل ذوق بی معنا نباشد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هافبک جنگنده میلان بار دیگر اعلام کرد تابستان امسال سن سیرو را ترک نخواهد کرد
سایت گل – گنارو گتوزو هافبک باشگاه میلان بار دیگر اعلام کرد برنامه ای برای ترک این تیم ندارد.
در حالی که تنها یک سال از قرارداد گتوزو با میلان باقی مانده گفته می شد ممکن است این بازیکن پیشنهاد جالب باشگاه روسی ماخاچکالا را بپذیرد و به این تیم بپیوندد.
ماه گذشته گتوزو یکبار اعلام کرد پیشنهاد این باشگاه روسی را رد کرده است و می خواهد در میلان بماند.
او در گفتگو با شبکه تلویزیونی اسکای اسپورتس می گوید :"من یک سال دیگر با میلان قرارداد دارم. میلان خانه من است و در آن احساس آرامش می کنم."
" مدیر برنامه هیام به تنهایی نمی تواند تصمیم بگیرد. بار دیگر تکرار می کنم در میلان خشوحالم و نمی خواهم این تیم را ترک کنم."
گتوزو همچنین در مورد احتمال پیوستن مارک همسیک به میلان گفت:" همسیک بازیکن خوبی است و میلان علاقه دارد او را به خدمت بگیرد. اما فکر نکنم میلان برای جذب او 30 یا 40 میلیون یورو بپردازد."
يك پيشنهاد نجومي در انتظار مهره طلايي بارسلونا پسر برلوسكوني به دنبال اينيستا است
خبرگزاري فارس: فرزند مالك باشگاه آ.ث ميلان ايتاليا قصد دارد پيشنهادي نجومي براي خريد مهره طلايي بارسلونا به اين باشگاه ارائه كند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، پيرسيلويو برلوسكوني مالك سه شبكه تلويزيوني مد لباس، ورزش و گردشگري در بخش خصوصي، همچنين مديرمسئول 2 شركت بين المللي رسانهاي در ايتاليا به صورت رسمي از تلاش خود براي خريد آندرس اينيستا بازيكن كليدي بارسلونا خبر داد.
پسر برلوسكوني داشتن اينيستا در ميلان را يك روياي بزرگ توصيف ميكند كه بالاخره روزي تحقق خواهد يافت.
او اميدوار است با پيشنهاد نجومي كه در چند روز آينده به صورت رسمي به باشگاه بارسلونا ارائه خواهد شد در خريد اينيستا موفق عمل كند.
دمت گرم عجب خبری !!!
ولی این از خرید فابرگاس هم سخت تره
واقعا نمیدونم میخوان چکار کنن
شاید هم یه بازی رسانه ای باشه
اما اگر واقعا پسر برلو همیچن حرفی زده اشتباه کرده چون واقعا خریدنش چیزی در حد غیر ممکنه و اگر نشه جذبش کرد الکی توقع طرفدارها زیاد میشه!
اینا بیشتر به شایعه شبیه تا واقعیت
راستش من یکی دیگه نمیدونم گزینه مورد نظر میلان کدوم بازیکنه؟!
هیچ یک از مدیران میلان اسمی از اون نبردن و تا ماه آگوست فکر نکنم بشه تشخیص داد کی هست!
ولی به احتمال زیاد فابرگاس نیست
پسر برلوسکونی " رویای من حضور اینیستا در میلان است "
در اینجا می توانید مصاحبه اختصاصی با پسر برلوسکونی با نشریه کوریره دلا اسپورت را مشاهده کنید.
پیرسیلویو برلوسکونی می گوید رویای او دیدن اینیستا در پیراهن روسونری است.
میلان همچنان به دنبال یک هافبک چپ با کیفیت است کسی که هر دو ویژگی حمله و دفاع را در اختیار داشته باشد و در این مدت بسیاری از نام ها برده شده اند.نظیر فابرگاس , مارک همسیک ,ریکاردو مونتولیوو و این اواخر سمیر نصری.
با این حال پسر سیلویو برلوسکونی ,پیرسیلویو برلوسکونی گفته است که رویایش به خدمت گرفت بازیکن بارسلونا اینیستا می باشد.
چه کسی رویای شما است ؟
اگر من در رابطه با رویاهایم در اینجا بخواهم بگویم من هیچ مشکلی نخواهم داشت که بگویم رویای من آندرس اینیستا هافبک 27 ساله اسپانیایی بارسلونا می باشد.هافبک بارسلونا یک افسانه است و اعتبار بیشتری باید به او داده شود"
همسیک , ایا می تواند چیزی بیشتر از یک رویا باشد؟
صادقانه بخواهم بگویم چیزی در این رابطه نمی دانم زیرا میلان در حال حاضر تیمی قوی و متعادل دارد.البته شما نمی توانید هافبک 23 ساله اسلواک را انکار کنید.همسیک بازیکنی است که می تواند در هر شکل و سیستمی به عمق اضافه شود زیرا او هافبکی است که می تواند در یک بازی تصمیم ساز باشد.چه کسی می تواند او را دوست نداشته باشد؟"
آیا همسیک می تواند جای خالی آندرا پیرلویی که به یوونتوس رفته است را پر کند ؟
شاید
آیا شما اجازه ترک آندرا پیرلو در یک انتقال آزاد را می دادید؟
اگر از ته قلبم بخواهم بگویم,جواب آن نه است اما با توجه به منطق و فکر می توانم بگویم بله!
آیا شما از بازگشت کاکا حمایت یا عدم استقبال می کنید؟
من فکر نمی کنم که یک بازیکن بزرگ به عقب بازگردد .بنابراین....
بهتر است در رابطه با بازیکنی که در میلان حضور دارد تمرکز کنیم برای مثال الکساندر پاتو.....که می تواند یک خانواده برای شما محسوب شود
" پاتو در واقع یک بازیکن بسیار قوی است"
اما او به دلیل زندگی در اینجا می ماند؟
بهتر است در رابطه با زندگی او صحبت نکنیم اما...."
اما چطور شما می توانید یک بازیکنی را که تقریبا نسبتی با شما دارد , به دلیل رابطه نزدیکی که با خواهر شما دارد به فروش برسانید؟
برای من او در حال حاضر هیچ نسبتی ندارد اما اگر این اتفاق رخ دهد فروش او بسیار سخت و غیر ممکن می شود.
خیلی جالبه توی یه تاپیک من و تو درباره آفرنیش و خلقت بحث میکنیم اینجا درباره نقل و انتقلات تیم میلان!
بگذریم!!
والا گفتن بودجه اشون محدوده چیزی در حدود 50 تا
اگر بخوان همسیک و نصری رو با این پول بخرن که نمیشه
مگر کاسانو رو بدن به ناپل همسیک رو بگیرن یه 5 یا 6 تایی هم سگ خور رئیس دندون گرد ناپلی کنن
با 40 یا 45 تا برن سراغ نصری!!
خرید بیل هم دردی رو دوا نمیکنه!! چون ما هافبک بازیساز میخوایم نه بال چپ
================================================== =
ژانویه هم گاسنو رو بیارن
میلان در یک قدمی جذب اوگبوناسایت گل- توتوسپورت در گزارشی به این نکته اشاره کرد که آنجلو اوگبونا، بازیکن باشگاه تورینو در لیست خریدهای تابستانی میلان قرار گرفته است با پایان یافتن عمر فوتبالی الساندرو نستا و ماریو یپش، سران روسونری به دنبال مدافعان قدرتمندی هستند و اوگبونا را گزینه مناسبی برای قرار گرفتن در کنار تیاگو سیلوا و فیلیپ مکس می دانند.
اوگبونای 23 ساله که اصلیتی نیجریه ای دارند، تا به حال ده بازی ملی در تیم ملی زیر 21 ساله های ایتالیا انجام داده و برای بازی مقابل استونی و جمهوری ایرلند در ترکیب اصلی تیمش قرارداشت ولی هنوز نتوانسته به تیم اصلی ایتالیا راه بیابد.
او در سال 2006 در تیم تورینو توپ می زند و در 88 بازی برای این تیم به میدان رفته و البته 66 تای این بازیها در دسته دوم برگزار شده؛
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)