تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 16 از 287 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

آخر فروم باز Greatone's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

سلام Greatone عزیزم. کارت بسایر عالی است...حتما ادامه بده

اگر یک توضحی کوتاهی در مورد لیگ ها نیز می نوشتی خوب می شد.اگر ننوشتی بگو من بنویسم.

شدیدا حال می کنم در این زمینه با شما همکاری کنم.

قربانت...
    سلام
    ممنون

يه سري خلاصه توضيح:
    RAW
    رنگ منشا ليگ:
    قرمز
    اين ليگ بالاترين سطح مسابقات كشتي كج امريكا هست
    و كمربند قهرماني جهان در اين ليگ است با نام:
    WWE CHAMPIONSHIP
    كه الان دست جان سيناست.......
    SMACK DOWN:
    رنگ منشا:
    ابي
    اين ليگ هم يكي از ليگ هاي قوي هست .....
    كمربند قهرماني سنگين وزن با نام:
    WORLR HEAVYWEGHT CHAMPIONSHIP
    HEAT:
    ليگ زير شاخه ي راو .كه بيشتر مسابقات كج كاران سبك وزن و زنان را اجرا ميكند
    رنگ:
    نارنجي
    VICTORY:
    زير شاخه ي اسمك داون است كه استار هاي سطح پايين كارشون رو دنبال ميكنند

------------------------------------------------

فعلا اينا رو داشته باش تا برات كاملش رو گير بيارم........

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

از آندر تیکر و کوین ناش خبری نداری؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

از آندر تیکر و کوین ناش خبری نداری؟
    اندرتاكر كه مسنومه حدود 2 ماه ديگه برميگرده
    كوين نش هم از ميادين دوره و فكر نكنم ديگه برگرده

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

کنسول:WWE Monday Night RAW
    تاریخ:Monday, July 30th, 2007
    محل برگزاری:The Tucson Convention Center in Tucson, Az

راو این هفته با پخش صحبتهای هفته پیش جاناتان کوچمن آغار شد درباره نامبروان کانتاندر آغاز شد

.................................................. ..............................................
    جان سینا به رینگ اومد و درباره هفته پیش و حمله رندی اورتون صحبت کرد.او گفت رندی آماده مسابقه نامبر وان کانتاندر هست .درگیری من و او معلوم نیست تا کی طول بکشه اما من قول میدم تا ماه سپتامبر به طول نمیکشه و تا اون موقع قهرمان خودم خواهم بود.و رکوردم حفظ میشه.سپس کارلیتو اومد و گفت من باید به مسابقه نامبر وان کانتاندر اضافه بشم من کارلیتو هستم کارلیتو ادامه داد .چه احساسی داری دروغگوی بزرگ تو در هیچ مسابقه ای سر کمربند نمیتونی من رو شکست بدی.من تورو در زادگاهت شکست دادم. سینا یادته سر بازی کمربند امریکا بردمت سپس سینا بهش تبریک گفت و گفت اون قضیه برای سه سال پیش بود.من امروز بعد سه سال میخوام بهت قدرتم رو دیکته کنم..بعد کندی به رینگ اومد و گفت کارلیتو بازیکن خوبیه اما هفته پیش دیدید که لشلی چیکارش کرد بنظر من او برای این کمربند خیلی کوچیکه سپس کارلیتو گفت این نمایش من هست بعد کندی گفت : این هم رینگ من هست.بعد کندی گفت من براتون لشلی رو خورد میکنم بعد کندی ادامه داد اگر تو به کارلیتو سه سال پیش باختی مسئله ای نیست جبران کن بعد سینا گفت امشب در مین ایونت من و کارلیتو مسابقه میدیم میخوام سیب کارلیتو رو تو صورتش بپاشم.

.................................................. ..............................................
    جیم روس اعلام کرد بابی لشلی با کندی/ و جان سینا با کارلیتو امشب مسابقه میدهند

.................................................. .................................
    (1) 6-Diva Tag Team Match
    Melina, Beth Phoenix and Jillian vs. Women’s Champion Candice Michelle, Mickie James and Maria w/ Santino Marella

این بازی آغاز شد .آغاز کننده بازی بث و ماریا بودند.ماریا برروی دستان بث کارکرد بعد بث رفت به ملینا دست داد بعد ماریا هم جاش رو با میکی عوض کرد.بعد میکی یه headscissors به ملینا زد و او افتاد سپس کندیس یه ضربه دوپا به او زد و او رو انداخت .ضربه ملینا برروی گردن کندیس باعث مصدومیت جزئی او شد.سپس ملینا دست داد تا جیلیان به داخل بیاد بعد جیلیان یه cartwheel elbow به کندیس زد.سپس ماریا و ملینا به داخل اومدند و ماریا یه bulldog به ملینا زد.اکثر بازی پایاپای بود اما تیم ملینا برتری نسبی داشت در اواسط کار شاهد نامردیهای کوچیک و دخالت از سوی یاران هردو تیم بودیم.ماریا و ملینا حسابی همدیگر رو زدند به خصوص ملینا که از بابت باخت هفته پیش ناراحت بود حسابی این بازی جبران کرد و در آخرین حرکت ملینا و جیلیان با یک دابل تیم که به ماریا زدند بازی رو به سود خودشون تمام کردند.

.................................................. .................................
    پروموی بازگشت تریپل اچ در سامراسلم پخش شد که توش کینگ اف کینگز میگفت و ......

سانتینو مارلا در رینگ مونده بود و داشت به داور میگفت که حواست به بازی ماریا نبود و اونها نامردی کردند که یهو اوماگا اومد.سانتینو رفت جلو گفت به داور برو جلوش رو بگیر نزار بیاد سراغ من سپس داور رفت دستور داد زنگ مسابقه رو بزنند!!!!!سانتینو کلی شوکه شد و اوماگا شروع کرد به زدن و درحالی که مارلا یک ضربه هم نتونست بزنه این اوماگا بود که با یک Samoan Spike بازی رو برد

تاد گریشام با کینگ بوکر مصاحبه کرد او گفت من بهتون قول میدم لاولر کینگ نیست و نمیشه.سپس او گفت امیدوارم تریپل اچ هم این مسابقه رو ببینه تا بفهمه کینگ واقعی منم

کودی به دفتر کوچمن اومد و گفت شما من رو کار داشتید ؟کوچمن گفت در طول تاریخ این کمپانی خانواده رودز با خانواده اورتون درگیری های مختلفی داشته.هفته پیش رندی به پدرت حمله کرد حالا تو نمیخوای انتقام بگیری؟کودی گفت این هفته اصلا روحیه بازی ندارم و میدونم میبازم.سپس کوچمن گفت مشکلی نیست هفته بعد تو و رندی با هم بازی میکنید.اگر ببری میمونی اما اگر ببازی این کمپانی رو ترک میکنی.تو الان 2-0 از رندی عقبی.پس لااقل خودت رو برای مسابقه امشبت آماده کن.

تاد گریشام به سراغ رندی رفت و به او گفت تبریک میگم تو به عنوان #1 Contender انتخاب شدی.بعد رندی گفت تاریخ به ما نشون میده که من در سامراسلم موفق بودم و تونسته ام کمربند ورلد رو بگیرم.اورتون گفت در سامراسلم هیچکس حریفم نیست و من از همین امشب این رو اثبات میکنم

.................................................. ................................
    جیم روس اعلام کرد رندی در مقابل Sgt. Slaughter امشب بازی میکنه.

.................................................. ................................
    دیوری اومد به رینگ و ایرانی حرف زد

(3) Daivari vs. Cody Rhodes
    کودی بازی رو در دست گرفت .ابتدای کار یه neckbreaker به دیوری زد.بعد یه neck vice به دیوری زد داور شمرد 1.2 که دیوری تکون خورد.بعد یه کلوزلاین به دیوری زد.سپس یه کراس بادی به دیوری زد .بعد کودی فن پاور اسلم رو روش اجرا کرد سپس یه فن از فنهای داستی رودز رو روش اجرا کرد بعد یه bulldog به دیوری زد داور شمرد 1.2 ولی دیوری تکون خوردو در آخر بایه DDT خفن کار دیوری رو ساخت.در این بازی کودی هرکاری خواست کرد و دیوری بیشتر تماشاگر بود

بابی لشلی در بکستیج دیده میشه که ایستاده

(4) Mr. Kennedy vs. Bobby Lashley
    ابتدا لشلی وارد شد سپس کندی هم اومد.خیلی زود لشلی حاکم میدان شد.اول یه کلوزلاین به کندی زد و بعد بردش گوشه رینگ و یه Torture Rack روش اجرا کرد.یه سوپلکس عمودی به کندی زد بعد داشت آماده اسپیر میشد که کندی از رینگ پرید بیرون بعد لشلی هم بدنبال او رفت.بعد کندی یه ضربه به لشلی زدو او رو به کنار پله های رینگ کوبید و هردو تا قبل از شماره 10 برگشتند.کندی بدجوری روی لشلی و گیوآپ او کار میکرد و لشلی سعی کرد به مسابقه برگرده اما در این لحظه نمیتونست.لشلی با ضربه بازوی خودش به صورت کندی تونست از دستش رها بشه.لشلی رفت برای اجرای اسپیر اما کندی با یک بدل به موقع تونست لشلی رو پین کنه

بعد از این مسابقه داور اومد و لشلی رو به بیرون برد و مشخص شد مصدومیت لشلی جدی هستش

پرومو بازی کارلیتو و سینا پخش شد

ویدئو یا همان تیتانترون اسنیتسکی پخش شد

(5) King Booker w/ Queen Sharmell vs. Jerry “The King” Lawler

پس از پخش آهنگ بوکر و اومدن او پروموی تریپل پخش شد و او بسیار عصبی شد سپس لاولر در حالی که داشت میومد گفت که او تا کنون بیش از 100 کمربند رو برده.بعد هردو بازی رو شروع کردند سپس بوکر به لاولر گفت:میدونی من کی هستم؟سپس لاولر گرفت بوکر رو زد.ابتدا لاولر برتری داشت ولی بوکر با دست به چشم لاولر زد و او رو کوبید کف رینگ.بعد یه spinning heel kick به او زد و داور شمرد 1.2 که لاولر تکون خورد.بوکر فن ax kick رو خواست اجرا کنه که لاولر بدل اومد.و بوکر رو با یه elbow drop انداخت زمین سپس یه short-arm clothesline به بوکر زد اما بوکر با یه super kick حریف رو نقش برزمین کرد.داور داشت میشمرد اما در شماره 2 بوکرتی پای خودش رو تکون داد.لاولر برتر بازی بود که بوکر با ضربه به ...باعث دی کیو شدن بازی شد سپس لاولر بلند شد اعلام کرد من برنده شدم بعد به بوکر حمله کرد و اورو زد اما داور جلوی او رو گرفت.

پروموهای دیگری از بازی سینا و کارلیتو/ و Sgt. Slaughter و رندی پخش شد
    (6) Cryme Tyme vs. John Mason & Brandan Gatston
    کرایم تیم خیلی راحت این بازی رو در دست گرفت و برتر بازی بود تا اینکه اونها با یه G9 کار حریف رو یکسره کردند بعد بازی هم دست هم رو به نشونه قهرمانی بالا گرفتند شاید این بدان معناست که اونها خواهان تگ تیم هستند.
    رندی اورتون در بکستیج آماده مسابقه دیده شد

(7) Randy Orton vs. Sgt. Slaughter
    اورتون برتر میدان بود و تند تند با فنهای مختلف حریفش رو برروی زمین مینداخت.او سپس برروی پای حریفش فنهای گیوآپی اجرا کرد اما حریف تسلیم رندی نشد.سپس Slaughter از خودش چندتا فن رو کرد بعد یه Cobra Clutch به رندی زد اما این رندی بود که با یه آر کی او کار اورو تموم کرد.بعد رندی داشت میرفت اما برگشت و حسابی Slaughter رو زد سپس به چهره او خیره شد و رفت

پروموی سامراسلم پخش شد

(8) Carlito vs. WWE Champion John Cena

سینا خیلی راحت بازی رو در دست گرفت و رندی هم داشت اونها رو تماشا میکرد.سینا با یه headlock کارلیتو رو نقش برزمین کرد سپس رفت برای اجرای ای تی اف یو اما موفق نشد.بعد از موهای کارلیتو گرفت او رو کوبید به زمین.بعد کارلیتو یه back elbow به سینا زد و او رو به کنار سکوهای رینگ زد.بعد کارلیتو افتاد رو سر سینا و چندین ضربه پا به او زد.اما سینا با یه backdrop به بازی برگشت.بعد رفت که fisherman's suplex اجرا کنه .بعد سینا یه کلوزلاین به کارلیتو زد. سپس کارلیتو چندتا حمله کرد و ضربه زد اما سینا بازی رو دردست گرفت.سینا رفت بالای سکو درحالی که داشت 5 مشت رو به سر کارلیتو میزد رندی دخالت کرد سپس سینا رفت رندی رو بزنه .کارلیتو خواست یه chinlock بزنه اما سینا با یه بدل فن clothesline رو اجرا کرد.بعد سینا همین اومد فن معروف دستش رو اجرا کنه رندی خواست حواس سینا رو پرت کنه اما کارلیتو بلندشد و با یه Back Stabber سینا رو پین کرد.کارلیتو با حیرت فراوان از بردش رفت و رندی خیره شد به سینا و اونجا رو ترک کرد .سپس سینا باحسرت آسمان رو نگاه کرد

copy iranwwe.net & writer is mrdmn

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

13 تاریخچه ی کشتی کج

سلام

اینم از تاریخچه ی کشتی کج البته به طور خلاصه برای کسانی که تازه کار هستند :

من ميخام چند دوره ي زماني و مقطعي کشتي کج رو برسي کنيم
    ابتدا اولين دوره ي زماني از 1983 تا 1991
    اتفاقات مهم:
    1.شروع نوع جديدي از مسابقات به نام ppv
    2.محبوبيت اين رشته در سطح جهان
    3.اغاز مسابقات با شکوه wm

سوپراستار هاي معروف اون زمان:
    hulk hogan
    andre the gaint
    ted dibeasi
    magic man
    bam bam biglow
    roddy paper
    king kong body
    hecoles
    uobtemir worrior
    mr.perfect
    big boos man
    coco
    ...............

مسابقات:
    از زيبا ترين مسابقات اون زمان ميشه به مسابقه ي هوگان و جايت
    واريور و هوگان و هرکولس يه مرو زنجيري با مرد ميليونر اشاره کرد

توضيحات:
    شايد اگه کسي که تازه يا کشتي کج اشنا شده اصلن مسابقات تقريبن
    يک نواخت اون زمان براش جالب نباشه خب اون زمان يه کشتي کج بود
    و يه هوگان ........
    مسابقات اون دوره فاقد سرعت و خلاقيت بود و مختص مردم همون دوره بود

دوره ي دوم از 1991 تا 1997
    اتفاقات مهم:
    1.اغاز سلطنت اندرتاکر
    2.RR , KING OF THE RING حساسيت مسابقاتي چون
    3.WWF در گيري هاي اندرتاکر و شاون بر سر حکومت
    4.HELL IN CEEL بوجود اومدن مسابقاتي چون اولين خون و
    5.در گيري هاي شاون و برت هارت
    6.رفتن هوگان از کشتي کج
    7.مرگ چند کج کار معروف مانند ياکوزانا و اندره جاينت
    8:IN YOUR HOUSE........
    9.تابوت اندر همه رو ديونه ميکرد.......

سوپراستار هاي معروف:
    UNDERTAKER
    HBK
    BERT HART
    OWEN HART
    VICERA
    KEVIN NASH
    THE KING
    BRITISH BOLDOG
    KEN SHAMROCK
    YAKOZANA
    MAKIND
    .............

توضيحات:
    مسابقات کاملن تغيير کرد مسابقات و استار هاي جديدي وارد کار شدنند
    شاون و اندر مردم رو به سالون ميکشوندنند
    مسابقات در قفس از محبوبيت زيادي برخوردار شد
    چلنج ها يا بهتر بگم لج بازي ها از حساسيت بالايي برخوردار شد
    و فرمول کاملن عوض شد

دوره ي سوم 1997 تا 2001
    اتفتفاقهاي مهم:
    1. ورود دو هوگان متفاوت به نام راک واستين
    2.پر شدن صندلي ها در اکثر مسابقات اين سالها
    3.RAW
    4.SMACK DOWN
    5.مسابقات جديدي با نام: IRONMAN , LAST MAN STADING , BACK STAGE MACH ,.....
    6.دو قطبي شدن کامل کشتي کج
    7.نقش اساسي ميروفن....
    8.ورود مردي به نام وينس مگمن
    9.DX
    10.اگه از کسي ميپرسيدي خوني ترين دشمنان کين به جاي اينکه بگه هيتلر و موسيليني يا امريکا و روسيه ميگفت استين و وينس
    11.AMERICAN BAD ASS

سوپراستارها:
    THEROCK
    STONE COLD STEVE AUSTIN
    HHH
    BIG SHOW
    UNDERTAKER
    Y2J
    CIRIS BENOIT
    RIKISHI
    HARDY BOYS
    DUDLY BOYS
    EDGE
    CRISTIAN
    MICK FOLEY
    ANGLE
    TAZZ
    TEST
    KANE
    BOOKER T
    .........

توضيحات:
    از نظر من پرترين و کامل ترين دوره ي کشتي کج اين دوره است به اين دليل که قدرتمند ترين سوپراستارها
    خلاقانه ترين چلنج ها و.......
    اوجوبه ي سالهاي 1997 8 و9 کسي نبود جر استون کلد
    در سال 2000 با مدير شدن فولي زيبا ترين مسابقات تاريخ کشتي کج رو داشتيم
    ارماگدون 2000 غوغا کرد اندر هم همرو با تريپ جديديش شکه کرد
    تريپليچ به عنوان قطب منفي اين سالها عالي کار کرد
    استين 3 سال سلطنت کرد ولي راک 1 سال عالي سلطنت کرد
    و اينگونه بود که راستومنا 17 رکورد دار فروش بليط در تاريخ کشتي کج شد
    ادغام WCW , WWF هم ديگه کار رو يکسره کرد
    در اين سال بود که وينس به طور کلي منفورترين فرد کشتي کج شد
    ورويالرامبو 2001 از نظر خيلي ها بهتريت رامبو تاريخه که ميشه گفت استين به ناحق برد....
    در اين سالها انقدر سوپراستار هاي عالي زياد بودنند که فرصت قهرماني رو از کساني
    مانند ادج و ادي و کين (که اون زمان 2001 واقن تو اج بود( گرفته شده بود
    گروه هاردي بويز که واقن در اون زمان کسي اونا رو زمين نميديد با ادج و کريستين و دادلي ها مثلث تاگ تيم اون دوره بودنند

دوره ي چهارم 2001 تا 2003

اتفاقات مهم:
    1.ورود چند تن از افراد قديمي کشتي کج مانند هوگان و کوين نش
    2.ورود فردي که براي 2 سال نقش منفي را در اسمک دان به خوبي اجرا کرد (براک لزنر)
    3.جدايي کامل راو و اسمک دان
    4.اشکاري صورت کين
    5.بازگشت ايچ به جاي اول خود قطب منفي اول راو
    6.ورود گولدبرگ
    7.ضعف کشتي کج نداشتن چلنج هاي قوي

سوپر استار هاي معروف:
    BRACK LEASNER
    UNDRTAKER
    THEROCK
    AUSTIN
    HHH
    HBK
    Y2J
    EDDIE
    HULK HOGAN
    JEEF HARDY
    MATT HARDY
    GOLDBERG
    KEVIN NASH
    BOOKER T
    ANGLE
    .........

توضيحات:
    سال 2002 عالي شروع شد و با پيروزي ايچ در رامبو همراه بود
    در راستومنيا از نظر من مين اونت زياد جالب نبود چون ايچ 6 بار قبلن با
    جريکو بازي کرده بود و عد از شکست راک مقابل براک وينس
    قطب منفي خود را پيدا کرد و حريفش کسي نبود جز اندر در اوايل 2003 واقن با يک کم برسي ميتوان گفت
    وينس از همه نظر کمبود را احساس ميکرد اين رو ميشه از بازي بوکرتي و ايچ براک و انگل
    و راک و استن در راستومنا فهميد دو تلاي اولي که قبلش چندين بار با هم بازي داشتنند
    و راک و استين هم بدون همچ دليل درستي در راستومنيا با هم مسابقه دادنند تمام اين عوامل
    دست به دست هم داد که وينس دست به دامل گولدبرگ شود...........

دوره پنجم از 2003 تا2005
    وقايع مهم:
    1.روکرد کشتي کج به سوپر استار هاي قديمي از قافله دور مانده ي خود مانند ادي بنوا و جي بي ال
    2.بازگشت شکوهمند اندر از معدود اتفاق هاي خوب اين سالها بود
    3.خسته شدن مردم از منفي بودن طولاني ايچ که واقن تکراري شده بود
    4.خسته شدن مردم از يکنواختي راو و پيروزي هاي گولدبرگ(همين اقفاقي که در حال حاضر براي سينا افتاد)
    5.پيروزي هاي مزحک رندي مقابل مربي خود
    6.رويکرد شديد کشتي کج به صتعت زنان....

سوپراستارها:
    GOLDBRG
    BRACKLEASNER
    UNDERTAKER
    JBL
    BATISTA
    CENA
    RANDY ORTON
    RICK FLAIR
    MR.MACKMON
    REYMISTERIO
    HHH
    HBK
    Y2J
    KANE
    TRISH
    EDDIE
    .......

توضيحات:
    کشتي کج که کم بود استار را شديد احساس ميکرد به فکر
    بر روي کار اوردن نسل قبلي کشتي کج که در زمان خود فرصت
    جولان نداشته اند افتاد پيروزي بنوا در رامبو پيروزي ادي مقابل براک
    در ان دوره کشتي کج به فکر چيزي افتادکه تا به حال داشت ولي استفاده اي نميکرد
    زنان جذابيت انها هنگام دعوا..........
    باختن هاي ايچ مقابل رندي هم واقن مسغره شده بود......

دوره ي ششم از 2005 تا .........

تتفتقات مهم:
    1.BATISTA
    2.CANA
    3.NEW D........X
    4.ورود يک مرد با قدي بيش از 2 متر با بدني ورزيده.......
    5.اوج مزهکي کشتي کج با پيروزي ري در راستومنا و رامبو
    6.پيروزي هاي باتيستا مقابل اديچ جالب بود
    7.پيروزي اندر در رامبو بعد از 16 سال يک معجزه بود
    8.بازگشت دي اکس و جف بهترين اتفاق اين سالها بود
    9.ادقام ECW کمک زيادي نکرد
    10:مرگ ادي

سوپراستار ها:
    BATISTA
    CENA
    UNDERTAKER
    HHH
    HBK
    REYMISTERI
    ANGLE
    KHALI
    RANDY ORTON
    RICK FALIR
    JBL
    .............

امیدوارم استفاده کرده باشید...

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

چه جالب عين مطلب منه..........لاغر يه منبع مينوشتي

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

14 کریس بنوا بازیکن محبوب کشتی کج به قتل رسید ...

سلام

می خواستم ببینم این خبر حقیقت داره؟ ما چند وقتی ماهواره نداریم به طرز وحشتناکی از اخبار کشتی کج عقب افتادم.

یکسری می گن:

WWE در مورد کشته شدن کریس بنوا توضیحاتی را داد.
    در روز 25 ژوئن 2007 و در ساعت 14:30 بعد از ظهر از طریق ارتباط پشتیبانی سایت و موبایل WWE خبر کشتن بنوا داده میشود و این افراد ناشناس اعلام می کنند که او و تمامی خانواده اش را در خانه اش کشته اند.
    مسئولین WWE برای اینکه از مسئله آگاه شوند با بنوا تماس می گیرند ولی از بنوا و نانسی هیچ خبری نیست به خانه شخصیش می روند اما کسی نیست که در را برای آنها باز کند و در کمال تعجب و ناراحتی پس از باز کردن در توسط پلیس متوجه جسد خونین و بی جان بنوا و خانواده او می شوند .

یکسری هم می گن:

چند هفته پیش هم اعلام شده بود که وینس مکمن هم کشته شده که بعد از مرگ بنوا خودش اومد و گفت سیاه بازی بوده ولی مرگ کریس بنوا و فرزند 7 ساله اش و زنش کاملا حقیقیه!

طبق اخباری که تو اینترنت هستش و از نماینده لیگ کشتی کچ نقل قول شده کریس بنوا با همسرش روز قبلش بر سره پسره 7 سالشون جرو بحث داشتن . که فردای اون روز کریس بنوا همسر و فرزندش رو میکشه و خودش رو دار میزنه.

منابع:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این زیر هم به نقل از usatoday هستش.

روز دوشنبه جسد کریس بنوا و همسر و پسرش را پلیس در منزلشان پیدا کرده و تحقیقات درباره خودکشی و قتل ادامه دارد.
    البته بنا بر اظهارات کاراگاه پرونده هنوز نمیتوانند بطور کامل بر خودکشی یا قتل بودن جرم تا زمانی که آزمایشگاه جواب بده نظر بدن.

طبق تحقیات به عمل آمده تا این لحظه حاکی از آن است که کریس بنوا 40 ساله همسرش نانسی و پسر 7 ساله اش دنیل رو در تعطیلات آخر هفته به قتل رسانده و سپس خودش را در روز دوشنبه کشته است. اجساد هم در سه اتاق متفاوت پیدا شده اند.

منبع:

کد:

خبر زیر هم درباره جزئیات مرگ بنوا هستش

کد:

یک سوال دیگه

ادی گررو هم مرده.کی مرده؟

خبری که شنیدم:

او در رینگ سکته کرد و بعد در هتل جان به جان آفرین تسلیم کرد!

کل داستان چیه؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

بنوا كه ميگن رواني بوده..........ادي هم كه دليلش واضح هست..........نسلشون داره منقرض ميشه........

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نميدونم اينجا جاشه يا نه ولي يك گلايه:

مسابقات كلا سطحش پايين اومده . يك زماني مبارزه ي استون كلد با راك رو نگاهميكردمحال ميكردم ولي الان .........

بيشتر شبيه به دعواهاي مهدكودك شده . اون يكي فحش ميده و اون يكي هم پشت ميكروفون كوري ميخونه.
    پس سردست وكمر شكن وكول انداز و........ چي شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نميدونم اينجا جاشه يا نه ولي يك گلايه:

مسابقات كلا سطحش پايين اومده . يك زماني مبارزه ي استون كلد با راك رو نگاهميكردمحال ميكردم ولي الان .........

بيشتر شبيه به دعواهاي مهدكودك شده . اون يكي فحش ميده و اون يكي هم پشت ميكروفون كوري ميخونه.
    پس سردست وكمر شكن وكول انداز و........ چي شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    يک پيشنهاد با جازه از صاحب تاپيک Greatone محترم:
    اينجور چيزها فقط کشتي چوخه!
    مکان:نوده گودال کشتي
    پهوانان هم فقط:نيکبين و صداقت(يکي از با مرام ترين کشتي گير که واقعا پهلوانه)
    زمان:روزهاي جمعه
    ساعت:16
    بيا يه دفعه فقط نگاه کن!
    کشتي کج آمريکايي رو بيخيال ميشي!
    کردها يه پهلوان ميارن
    مشهدي ها يکي و...
    جمعه پيش نيکبين قهرمان بلامنازع مشهدي وقتي با ايوبي(پهلوان کردها) گرفت.وقتي پشت نيکبين خورد همه جمعيت يک دفعه بلند شدند!نبودي چي شده بود!
    جدا خيلي قشنگه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •