تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 54 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 534

نام تاپيک: سریال ستایش

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ضرغامی : ستایش تلخ نیست !

ضرغامي در بخش ديگري از صحبت‌هايش درباره‌ي ممنوعيت به روي آنتن رفتن سريال‌هاي تلخ، گفت:‌خوشبختانه برنامه‌هاي نمايشي سيما از لحاظ شاد و مفرح بودن‌، وضعيت خوبي دارد ما الان به بلوغ نمايشي رسيديم و با يك توليد گسترده در انواع ژانرها دستمان پر است؛ در حال حاضر سه مجموعه «سه ،‌پنج،‌دو» ‌، «توطئه فاميلي» ‌، «ساختمان پزشكان» با فضاي طنز پخش مي‌شود كه جز شرايط كم نظير سازمان است.

او در ادامه در پاسخ به پرسشي درباره‌ي سريال «ستايش» كه با محتواي تلخ جمعه شب‌ها پخش مي‌شود، گفت: با اولويتي كه معاون سيما به درستي اعلام كرده‌اند ما سعي مي‌كنيم جهت‌گيري‌مان را در حوزه برنامه‌هاي شاد و مفرح افزايش دهيم. در كنار اين برنامه‌ها با شاخصه طنز‌، برنامه‌هاي ملودرام داريم. برنامه‌هاي ملودرام را از نمي‌توان «تلخ» ناميد؛ تلخ يك معناي ديگري دارد. برنامه‌اي كه ملودرام است يعني مبتني بر يك قصه جذاب و پر از پيام و تجربه انساني است كه مي‌تواند براي جامعه بسيار مفيد باشد. من از معاون سيما خواسته‌ام روي همين سريال «ستايش» كار بيشتري كنند. بسياري از اتفاقاتي كه در اين سريال رخ مي‌دهد مي‌تواند دستمايه‌ي بسياري از برنامه‌هاي گفت وگو محور باشد.

ضرغامي يادآور شد: اين ها اتفاقاتي است كه در جامعه‌ مي‌افتد؛ آسيب‌ها و مشكلاتي است كه مردم دارند. در واقع مردم بخشي از واقعيت‌هاي جامعه را در سريال‌هايي مثل «ستايش» مي‌بينند. اين سريال، سريال طنز نيست، اما يك ملودرام واقعي اجتماعي است كه حتما توليد و پخش آن براي جامعه ضرورت دارد.

تابناک ( IR. )

2. این کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نسبت به زهر مار خوب آره تلخ نیست ...

4. 2 کاربر از Manager_66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه LAMBO ML's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش پرس

پيش فرض

سلام دوستان

به نظز من اگر گلشیفته فراهانی میموند ایران و نقش ستایش رو بازی میکرد این فیلم هم بیننده ی بیشتری داشت و هم خیلی چیزای دیگه که فقط خوراک گلشیفته است.

دوست دارم گلی جون.

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان

به نظز من اگر گلشیفته فراهانی میموند ایران و نقش ستایش رو بازی میکرد این فیلم هم بیننده ی بیشتری داشت و هم خیلی چیزای دیگه که فقط خوراک گلشیفته است.

دوست دارم گلی جون.
    حتما به خود سعید سلطانی بگید
    نسبت به زهر مار خوب آره تلخ نیست ...
    نابرده رنج هم کم اتفاقات تلخ نداشتا. اسد بعد از 9 ماه حبس کشیدن هنوز آدم نشده و خرابکاری میکنه.
    عادت کنیم توی سریالها همش دنبال اتفاقات خوشایند خودمون نباشیم. یکم به پیام اتفاقا توجه کنیم.

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

فکر کنم الان در ستایش باید سال 70 باشه درسته؟

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

7

یه بار نشد تواین سریالهای ایرانی اثری از مرگ و میر نباشه
    مردم اینقدر گرفتاری و غم و غصه دارن میخوان جمعه شب بشینن با خانواده یه سریال تماشا کنن که شاد بشن
    فرداش میخوان برن سر کار روحیه بگیرن باید یشینن و
    واقعا صدا و سیما در شاد کردن مردم نقش خیلی خوبی داشته
    ا

9. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

اين چند صفحه دوستان انتقاد داشتن به غمگين بودن سريال و اينكه چرا مردم رو شاد نميكنه ...

در جواب اين حرف بايد گفت كه زندگي همش شادي و خوشي نيست ... زندگيه و غم و شادي ... يعني در كنار هم هستن.

اين سريال اشتباه توش زياد هستش ... همه هم ميدونيم... مثل يكي از سكانس هاي اوليه كه طاهر داشت تو بازار راه ميرفت و اونجا يه نفر داشت با موبايل حرف ميزد.

حرفم اينه كه درسته كه سريال شاد نيست اما بعضي نكات مثبتش رو هم ميشه ديد. اينكه نبايد كسي رو مجبور به ازدواج كني. پدر و مادر ها بايد بچشون رو مشاوره بدن ... اما مجبورشون نكنن براي ازدواج و تركشون نكنن.

و اينكه دوستان ميگن مي خوايم شاد بشيم... الان سريال هاي ساختمان پزشكان ( با اون تيكه هاي خوبش به بعضي ها ) + توطئه ي فاميلي سريال هاي شادي بايد باشه ... ( من دومي رو نديدم اما انگار درون مايه ي طنز دار )

+

من طرفدار صدا و سيما نيستم ... اما خوبه كه فقط تو زندگي دنبال شاد بودن هم نباشيم ... كمي غم هم بد نيست + نكات آموزنده ( كه اين سريال كمي داره).
    من خيلي كم پيش مياد از صدا و سيما سريال ببينم ... اما الان دارم ستايش و ساختمان پزشكان رو ميبينم.( غم در كنار شادي : دي )

و اين رو هم فراموش نكنيم ... ما انسان ها قدرت اختيار داريم ... يعني اگه ما احساس ميكنيم اين سريال همش بدبختي رو نشون ميده ... ميتونيم تلويزيون رو خاموش كنيم و بجاش سريال Friends ببينيم. من خودم خيلي وقت ها اصلا نگاه نميكنم تلويزيون.
    :

هر كه او بيدار تر رخ زرد تر ... هر كه او هشيارتر پر درد تر

موفق باشيد

پ.ن: از اين پست هم نقل قول نگيريد ... نظر خودتون رو بگيد.ممنون
    Last edited by Hamid Hamid; 29-06-2011 at 07:44.

11. 3 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اين چند صفحه دوستان انتقاد داشتن به غمگين بودن سريال و اينكه چرا مردم رو شاد نميكنه ...

در جواب اين حرف بايد گفت كه زندگي همش شادي و خوشي نيست ... زندگيه و غم و شادي ... يعني در كنار هم هستن.

اين سريال اشتباه توش زياد هستش ... همه هم ميدونيم... مثل يكي از سكانس هاي اوليه كه طاهر داشت تو بازار راه ميرفت و اونجا يه نفر داشت با موبايل حرف ميزد.

حرفم اينه كه درسته كه سريال شاد نيست اما بعضي نكات مثبتش رو هم ميشه ديد. اينكه نبايد كسي رو مجبور به ازدواج كني. پدر و مادر ها بايد بچشون رو مشاوره بدن ... اما مجبورشون نكنن براي ازدواج و تركشون نكنن.

و اينكه دوستان ميگن مي خوايم شاد بشيم... الان سريال هاي ساختمان پزشكان ( با اون تيكه هاي خوبش به بعضي ها ) + توطئه ي فاميلي سريال هاي شادي بايد باشه ... ( من دومي رو نديدم اما انگار درون مايه ي طنز دار )

+

من طرفدار صدا و سيما نيستم ... اما خوبه كه فقط تو زندگي دنبال شاد بودن هم نباشيم ... كمي غم هم بد نيست + نكات آموزنده ( كه اين سريال كمي داره).
    من خيلي كم پيش مياد از صدا و سيما سريال ببينم ... اما الان دارم ستايش و ساختمان پزشكان رو ميبينم.( غم در كنار شادي : دي )

و اين رو هم فراموش نكنيم ... ما انسان ها قدرت اختيار داريم ... يعني اگه ما احساس ميكنيم اين سريال همش بدبختي رو نشون ميده ... ميتونيم تلويزيون رو خاموش كنيم و بجاش سريال Friends ببينيم. من خودم خيلي وقت ها اصلا نگاه نميكنم تلويزيون.
    :

هر كه او بيدار تر رخ زرد تر ... هر كه او هشيارتر پر درد تر

موفق باشيد

پ.ن: از اين پست هم نقل قول نگيريد ... نظر خودتون رو بگيد.ممنون

من اصلا موافق گفته های ایشون نیستم
    به خاطر اینکه اگه صدا وسیما داره خودشو می کشه که آآآی ماهواره نبینین، خوب نیست اخه ،بده، جیزه
    وظیفشه که فیلم و سریال قشنگ بذاره
    بابا8تاکانال داریم کلی هم کانال شهرستان
    یه شبکه هنوز برای کودکان نداریم که 24 ساعته کارتون بده! تمام فیلم های فردا و پس فردا رو دوره کنین! چند تاش نمایش دست چندومی آخه!!!
    سال 2011 و 90شمسیه هنوز سوتی و گاف داریم توی سریال و سینما

اگر قراره که آخر هفته توی ایران جمعه باشه باید خیلی متفاوت باشه! بابا یه هفته با بدبختی کله صبح آدم بیدار میشه توی ترافیک و دود و سرو صدا و هزار تا داستان میرسه سرکار، تا عصر با هزار نفر سروکله می زنه! تا شب ساعت 8-9برگرده خونه با این اوضاع .........! انصافا رسمش نیست که آخر هفته کلی واسه ستایش غصه بخوری! کلی واسه مختار بعد داستان هفت که عقاید شخصی خودشون رو بریزن توی مغز آدم و کسی مثل کلاه برداری رو با اون فیلم مسخره بیارن و ...... حالت از اوضاع فرهنگی بهم بخوره نیگا به ساعت بندازی ببینی ساعت 2 صبح شنبه است وتو موندی با کلی سردرد از برنامه هایی که دیدی و بخوابی تازه شانس بیاری اگه فوتبالی هم بوده باشه استقلال خوب بازی کرده باشه
    تا فردا که روز از نو روزی از نو
    دقیقاً مصداق این حرفم میشه مثل یه بچه توی یه خانواده:
    وقتی بچه ای توی خانواده ای باشه که همش جنگ و دعوا باشه و غم و غصه بچه می گرده و سرگرمی خودش رو پیدا می کنه

13. این کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

واقعا صدا و سیما در شاد کردن مردم نقش خیلی خوبی داشته
    رسانه مردم محور اینه دیگه

البته مهم اینه که شما تلخ رو چی ببینی !

من شنیدم که تلخی ستایش رو تو قسمت دوم بیشتر کنن ، به این صورت که :

خلاصه داستان ستایش 2

محمد فرزند ستایش ، محتاط به مواد مخدر میشه و بعدا می فهمن تو بدنش کرم افتاده / ستایش غصه می خوره .
    دختر ستایش ، در راه برگشت از خونه ، سوار مسافر بر شخصی میشه و ماشین از جاده اصلی منحرف میشه و ... / ستایش خیلی غصه می خوره .
    پدر ستایش 3 سال پیش به بهزیستی سپرده میشه و همونجا هم به فنا میره . البته این تقصیر ستایش نبوده چون بیچاره گم شده بود و بهزیستی پیداش کرد و از همه مهمتر این که ستایش هیچ وقت پدرش رو پیدا نکرد / ستایش خیلی خیلی غصه میخوره
    اون مهد کودک رو یادتونه ؟ 90 درصد بچه هاش یا محتاط شدن یا شکست عشقی خوردن . / ستایش خیلی خیلی خیلی غصه خورد .

در اخر ستایش با یک میلیونر ایرانی ازدواج میکنه و میره کانادا . اونجا به خوبی خوشی دارن زندگی میکنن و صاحب یک بچه شدن که اسمش رو گذاشتن ستایش 2

15. 8 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ببینید دوستان زندگی غم داره شادی داره درست ولی بدبختی تا این حد دیگه وحشتناکه همیشه هم از این موضوع بدم میاد که آدمهای که وضعیت مالی خوبی دارن بد هستن ماشین خارجی سوار میشن و آدمای خوب همیشه فقیر
    تو چند تا سریال این تابو شکسته شد و ادمهای خوب و خیر خواه هم بودن که وصعیت مالی خوبی داشتن .
    میتونم بگم ستایش یعنی اوشین ایرانی. واقعا یک کپی از اوشین میتونه باشه .
    ستایش همیشه یک بدبختی داره هر موقع میخواد خوشی ببینه بدبختی میاد سراغش
    به خدا توی زندگی بدبخت ترین آدمها هم یه ذره خوشی یه لحظه خنده دار پیدا میشه
    خلاصه کلام با ادامه دار شدن داستان توی سناریو باید آب میبندن میره.

17. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •