سلام
دوستان راهی برای اجرای mkv پیدا نشد ؟ سونی واسش آپدیتی چیزی نداده ؟
سلام
دوستان راهی برای اجرای mkv پیدا نشد ؟ سونی واسش آپدیتی چیزی نداده ؟
نه هنوز آپدیتی نداده!
سلام دوستان. تمام اين تاپيك رو خوندم. راستش ديشب مي خواستم برم ex520 رو بخرم كه يه اتفاقي افتاد و نرفتم بعد از خوندن اين تاپيك خيلي مردد شدم. استفاده من كاملا معموليه و براي سريالها و فيلماي خونگي مي خوام. خوب فوتبال هم زياد نگاه مي كنم. مي خواستم بدونم اين motion flow برام شكل ساز ميشه يا نه؟ امشب دارم مي رم بخرم حالا يا اين يا 720 البته اگه خيلي گرونتر نباشه. به نظرتون چيكار كنم.
آیا ex520 46 ارزش داره بخریم یا نه قیمت بدون گارانتی 1.550 ؟
آره عزیز می ارزه
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
واسه دیدن فیلم اصلا مشکلی نداره و کاملا رضایت بخشه.یه خورده فوتبالش اذیت میکرد از فاصله خیلی نزدیک که اونم با یه سری تنظیمات تصویر خوب میشه
درمورد 720 هم سه بعدی هست و خوب هم انتخاب بهتریه و هم گرونتره
من که رفتم خریدمش. 720 رو می گفت 1930 و 520 رو می گفت 1440. من که سه بعدی به دردم نمی خورد وگرنه 40nx720 رو می گرفتم می داد 1790. ولی دیدم به خاطر یک مقدار پایین بودن فرکانس ارزش نداره 500 پول بدم بجاش می رم یه سینمای خانگی خوب می گیرم. راستی سینمای خانگی هم شما گرفتید یا نه؟ چه مدلی؟ راستی ببخشید من یه کم ناشیم. چطوری باید از مطلبتون تشکر کرد؟![]()
Last edited by zaier; 23-08-2011 at 13:43.
مبارک باشه
![]()
ممنون. اين موضوع تشكر رو هنوز باهاش مشكل دارم. آخه اين تب رو من ندارم. سه تا گزينه بيشتر نيست. quote, multi quote , quick reply. گزينه تشكرو چطوري ميشه آورد.
مبارکت باشه عزیز
40 اینچ با گارانتی گرفتی 1440؟از کجا؟
آخه تا چند وقت پیش 1640 بود
46 چند بود؟
هميني كه گرفتم 46 اينچه. اينو من از يه فروشنده گرفتم كه خودشون لنج دارن و مستقيم از دبي ميارن. گارانتي دبي هست. گفت تا يه سال اگه مشكلي براش پيش اومد برام بيار مي برم دبي يا درستش مي كنن يا عوضش مي كنند فقط كرايه لنج رو بايد بدي. 40 اينچ هم داشت سوال نكردم ولي 40ex720 رو اگه اشتباه نكنم مي گفت 1390.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)