الان تازه آواتارت یکم به چشم میاد : دی
الان تازه آواتارت یکم به چشم میاد : دی
الان اومدم دیدم یه سری اتفاق افتاده...کی به cod توهین کرده؟من کاری ندارم BF3 میخواد چی باشه و ...... من یه چیزی میگم،من همیشه یه cod فن هستم،هیچوقت هم کوتاه نمیام
من از BF کلا بدم میاد!به خاطر مپ های بزرگ مولتیش
+ یه حس خیانت به COD بهم دست میده موقع بازی کردنش
![]()
همین الان این بحث تمو م میشه و شما هم آواتارتو عوض کن
ادامه ندید
اینجا تاپیک عشق منه
پس BF باز ها برن تاپیک خودشوت:-اند
امیر راستشو بگو چه قدر از Activision گرفتی؟ اگه خوبه بقیه رو هم خبر کن یه استفاده ای کنن!الان اومدم دیدم یه سری اتفاق افتاده...کی به cod توهین کرده؟من کاری ندارم BF3 میخواد چی باشه و ...... من یه چیزی میگم،من همیشه یه cod فن هستم،هیچوقت هم کوتاه نمیام
من از BF کلا بدم میاد!به خاطر مپ های بزرگ مولتیش
+ یه حس خیانت به COD بهم دست میده موقع بازی کردنش
![]()
همین الان این بحث تمو م میشه و شما هم آواتارتو عوض کن
ادامه ندید
اینجا تاپیک عشق منه
پس BF باز ها برن تاپیک خودشوت:-اند
راستش با این فن بازی و اینا که تو در مورد این بازی داری در میاری واجب شد که برای تو هم یه کاری کنیم که آخرش مجبور به عوض کردن امضا بشی
می تونم بگم که اگه مثلا بخوان در مورد فن بودن و تعصب الکی نسبت به یه بازی خاص یه مثال بارز بزنن حتما اسم تو رو نام می برن!
خب اینجوری لذت کامل از بازی ها نمیشه برد چون مثلا طرف میگه بازی خودم هر چه قدر هم نسبت به بازی رقیبش کیفیتش پایینتر باشه مهم نیست و فقط بازی خودم مهمه و مهم نیست که مثلا بازی های دیگه کیفیتشون چه طوره! خب اینجوری مشخصه آدم ضرر می کنه...
کلا به نظر من وابستگی الکی نسبت به یه بازی و یه شرکت خاص اشتباهه تازه اونم همچین شرکت پول پرستی...
والا ماهیانه مبلغی برابر با 1-2 بیلیون دلار
ما تو پی30 آزادی بیان داریمچی فکر کردی؟
تازه سینا خودش اومد یه 6-7 باری ازم خواهش کرد بیا سوپر مدیر شو
من گفتم نه....گفت حداقل یه کاربر حرفه ای قبول کن...من همش میزنم تو خط تواضع
الان هم دیرم میشه امتحان ادبیات فارسیم
گفتم که نوش لعلت....مارا به آرزو کشت....گفتا تو بندگی کن...کاو بنده پرور آید
(حافظ)
.....تورا من چشم در راهم.....شباهنگام....که میگیرند در شاخ تلاجن سایه ها رنگ سیاهی.....(نیما
) حیدر رجب شاعر تاجیک،در شعری به نام...
ولی این محمدتقی بهارم خوب چیزی بوده ها
بگذریم.....ببین،من تو زندگی گیمینگ 1 اشتباه کردم،اونم طرفداری از اسپایدر من جدیدی بود که تاپیکشو زده بودمولی اینو اگر هم اشتباه باشه،پاش وای میستم
مطمئن باش activision به خاطر همون قضیه پول هم که شده،یه سری تغیر،حالا تو این نسخه نه،در نسخه های بعدی میده.....البته،من خودم شخصا مخالف هر سال 1 بازی هستم(البته حالا میشه سالی 1.5 بازی،با اینکه ELITE بازی جدا نیست)
...هر 2-3 سال حداقل یک بازی بده بیرون بهتره....چون حداقل وقت میکنی بازی رو حفظ شی
ولی بالاخره،مطمئن باش اگر اکیتو جون
سود زیادی نبره این دفعه،از دفعات بعدی اینقدر سریع بازی نمیده بیرون....:ایکس :ایکس قربون اکتی جون برم من:ایکس :ایکس
گفتم غم تو دارم....گفتا غمت سرآید...![]()
عبدالحسین زرین کوب،آثاری همچون با کاروان حله،چیزهای دیگر (چه چیزایی؟
) و .... دارد....
یه چیزی بگم دهن همه bf ها وا بمونه.چرا موقعی که COD MW2 اومد با BF2 رقابت نداشت پس این BF یا کجا بودن. چی شد یه دفعه همه طرفدار B3 شدن. عمرا من تن به B3 نمی دم.الانم عکس آواترمو عوض می کنم.
به نظرتون این دو تا بازی همزمان و توی یه سال اومدن؟یه چیزی بگم دهن همه bf ها وا بمونه.چرا موقعی که COD MW2 اومد با BF2 رقابت نداشت پس این BF یا کجا بودن. چی شد یه دفعه همه طرفدار B3 شدن. عمرا من تن به B3 نمی دم.الانم عکس آواترمو عوض می کنم.
راستش اینجوری نمیشه بحث کرد چون هر دفعه بهونه های مختلف اورده میشه. یکی میگه بازی سابقه بهتر و بیشتری داره یکی میگه فروش بیشتر!
فروش بیشتر هم دلیل برتری یه بازی نیست. الان مثلا توی فروش هفتگی انگلستان توی این چند هفته اخیر بازیی مثل Brink هر هفته جزو بازی های پر فروش بوده ولی این در حالیه که یه بازی خیلی سطح بالاتر مثل Witcher 2 در این لیست زیاد قرار نگرفته. خب الان یعنی اون بازیی که پر فروش تره بازی بهتریه؟!
فروش توی دنیای بازی و فیلم و ... دلیل برتری نمی تونه باشه و این یه چیزی مشخصه...
+
توی دو تاپیک این دو تا بازی این بحث ها رو دیگه ول کنید چون نتیجه ای نداره...
ولی هر موقع اگه یه حرف غیر منطقی زده بشه که فلان بازی نمی تونه به فلان برسه و اینا کلا این حرفا بی جواب نمی مونه...
کلا بی خیال بشید و مثل امیر شعر بگید ما هم استفاده می کنیم![]()
من مطمئنم که cod از نظر هیجان یه سر و گردن بالا تره![]()
اهه اهه
دموی گیم پلی از بازی کال اوف دیوتی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما دوستانی که این حرفو میزنید حاضرین شرط بندی کنیم؟
الان شما طرف COD هستید یا b3 ?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)