تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 67 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 667

نام تاپيک: مشاوره برای خرید تلویزیون

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمئنی 6920 رو 1.460 گرفتی.چند اینچ؟آخه تو این لینک قیمتش رو زده 2,047,500 تومان .از کجا خریدی؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قیمتش تقریبا همینه من یه 10و20تومنی ارزون تر گرفتم البته بدون سینما خانگی.

2. این کاربر از najee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

3 تا سوال دیگه هم دارم.
    1-این 6920 گیرنده دیجیتال داخلش داره؟
    2-شما از کجا تلویزیون رو خریدی؟
    3-قیمت 6940 رو داری؟اگه خیلی گرونتر نباشه احتمالا 6940 رو بخرم.
    ممنون.

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبارک باشه. با این تفاوت اندک کار خوبی کردی چون فرکانس انطباق تصویر 6920 200 هرتزه ولی 5550 100 هرتزه. ضمن اینکه مدل پردازنده سری 6 به بالا کلا با سری 5 و پایینتر متفاوته و قوی تره.
    برای تنظیم کانال های دیجیتال برو توی اسمارت هاب -> کانال -> اون بالا دکمه ویرایش کانال رو بزن و اینجا می تونی شماره ها رو مرتب کنی.
    مرسی چقدر دنبالش گشتم .عالی تمام فرمتهای تصویری رو به راحتی پخش میکنه با کیفیت فوق العاده
    بچه ها میدونم اینجا جاش نیست ولی میخواستم یه انتقادی از آقای مهندس زرغامی بکنم که اینهمه که میگه ماباید به خودمون ببالیم که داریم از کیفیت mpeg4استفاده میکنیم درصورتی که اکثر دنیا دارن از سیستم mpeg2استفاده میکنن یه سری به ماهواره وکانالهای معمولی اروپایی بزن که دارن هنوزتصاویر رو با کیفیت DVDپخش میکنن (PMC)تفاوت کیفیت تصاویر رو میفهمی کیفیت فیلمهایی که شبکه نمایش یا هرکانال دیگه داره پخش میکنه در حد VCDهای قدیم خودمونه آقای زرغامی اگه شمایه سری به همین سایتهای خودمون بزن یه فیلم با فرمت MKVدانلود کن اونو واسه ملت پخش کن یا حداقل خودت تماشا کن تا کیفیت بفهمی تا مردم انقدر سراغ ماهواره نرن انقدر هم نگو ما MPEG4 پخش میکنیم شما فقط حرفشو میزنید حالا MPEG4نشدMPEG8وقتی کیفیت ندارید ندارید دیگه .
    بازم عذر میخوام امیدوارم این پست منو آقای زرغامی هم ببینه!
    Last edited by najee; 05-04-2012 at 17:43.

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا نظرتون در مورد

LED SONY KDL 40EX520

چی هست قیمتش 1400000

راستش من میخوام برا خودم بگیرم - بهم اینو پیشنهاد دادن - حالا شما که سررشته دارید این مدل با این قیمت و امکانات می ارزه

منظورم اینه که مثلا مارکهای دیگه با این قیمت LED هست که امکاناتش هم از این بیشتر باشه و بهتر باشه و قیمتشون هم همین 1400000 باشه

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

مرسی چقدر دنبالش گشتم .عالی تمام فرمتهای تصویری رو به راحتی پخش میکنه با کیفیت فوق العاده
    بچه ها میدونم اینجا جاش نیست ولی میخواستم یه انتقادی از آقای مهندس زرغامی بکنم که اینهمه که میگه ماباید به خودمون ببالیم که داریم از کیفیت mpeg4استفاده میکنیم درصورتی که اکثر دنیا دارن از سیستم mpeg2استفاده میکنن یه سری به ماهواره وکانالهای معمولی اروپایی بزن که دارن هنوزتصاویر رو با کیفیت DVDپخش میکنن (PMC)تفاوت کیفیت تصاویر رو میفهمی کیفیت فیلمهایی که شبکه نمایش یا هرکانال دیگه داره پخش میکنه در حد VCDهای قدیم خودمونه آقای زرغامی اگه شمایه سری به همین سایتهای خودمون بزن یه فیلم با فرمت MKVدانلود کن اونو واسه ملت پخش کن یا حداقل خودت تماشا کن تا کیفیت بفهمی تا مردم انقدر سراغ ماهواره نرن انقدر هم نگو ما MPEG4 پخش میکنیم شما فقط حرفشو میزنید حالا MPEG4نشدMPEG8وقتی کیفیت ندارید ندارید دیگه .

انشالله مبارک باشه
    اصلا صد درصد میبینه، شک نکن، ایشون 20 ساعت در شبانه روز تو همین تاپیکه فقط.
    Last edited by parham511; 05-04-2012 at 18:40.

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

اقا نظرتون در مورد

LED SONY KDL 40EX520

چی هست قیمتش 1400000

راستش من میخوام برا خودم بگیرم - بهم اینو پیشنهاد دادن - حالا شما که سررشته دارید این مدل با این قیمت و امکانات می ارزه

منظورم اینه که مثلا مارکهای دیگه با این قیمت LED هست که امکاناتش هم از این بیشتر باشه و بهتر باشه و قیمتشون هم همین 1400000 باشه

من که از سری Ex خیلی بد شنیدیم متاسفانه.
    تو اون قیمتا بهتره سراغ سونی نرین چون چیز خوبی گیرتون نمیاد.
    سری Hx و Nx سونی خوبه که قیمتش خیلی بالاست درعوض.
    توی ال جی و سامسونگ با اون پول گزینه های بهتری میشه پیدا کرد.

8. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا نظرتون در مورد

LED SONY KDL 40EX520

چی هست قیمتش 1400000

به نظر من d5550سامسونگ گزینه خوبی اگه پلاسما مدنظرت نباشه.کواترون شارپ هم خیلی عالی فقط یه خورده گرونتره هول هوش 1800

10. این کاربر از najee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SMSK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    گرگان سيتي

پيش فرض

دادا این حرفات از روی منطق نیست ، من خودم حالم از همه برنامه های تی وی ایران بجز 90 بهم میخوره اما حرف تورو اصلآ قبول ندارم!!
    من فکر کنم مشکل از شماست نه از اونا...
    میشه بپرسم شما برای دریافت کانال ها از کدام گیرنده دیجیتال و کدام تی وی استفاده میکنن ؟ تا بتونم جواب کاملتری بهتون بدم

داره خودمونی میشه behnam129's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اقا نظرتون در مورد

LED SONY KDL 40EX520

چی هست قیمتش 1400000

به نظر من اگه LED مد نظرت هست ، یه 6920 سامسونگ بگیر که سه بعدی هست و نسبت به این مدل سونی خیلی برتری داره، مثلا قابلیت پخش اکثر فرمت های تصویری تا بالاترین رزولوشن
    البته D5540 و D5550 اصلا پیشنهاد نــمیکنم چون کیفیت قابل قبولی ندارن(D5540 که تصویرش خیلی بی کیفیته)

ضمنا اگه بتونی پلاسما بگیری ، به نظرم خیلی بهتره.
    چون با این هزینه میتونی تلویزیونی با کیفیت تصویر به مراتب بهتر ، بخری

13. این کاربر از behnam129 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

3 تا سوال دیگه هم دارم.
    1-این 6920 گیرنده دیجیتال داخلش داره؟
    2-شما از کجا تلویزیون رو خریدی؟
    3-قیمت 6940 رو داری؟اگه خیلی گرونتر نباشه احتمالا 6940 رو بخرم.
    ممنون.
    ظاهرا کسی سوال ما رو ندید.دوباره تکرار میکنم.متشکرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •