تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010-2011 خواهد شد؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا ( اسپانیا)

88 48.89%
  • منچستر یونایتد ( انگلیس)

92 51.11%
صفحه 16 از 49 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 481

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | فینال

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

مساله همینجاست که در برابر چنین تیمهایی که فضا رو میبندند چطور میشه فضا سازی کرد و تیم حرف رو باز کرد ، در چنین شرایطی به نظرتون پاسکاری در 1/3 میانی و دفاعی خودی چیزی به جز فرصت دادن به حریف برای اصلاح جایگیریهای اشتباه و پر کردن حفره های دفاعی در بر داره ؟
    این دقیقا نکته ایه که بارسای امسال با سالهای پیش تفاوت داره.

قبلا این قضیه صحیح بود و باعث میشد دفاع حریف ساختار خودش رو بازسازی کنه، چیزی که امسال نسبت به قبل عوض شده بازی بدون توپ بازیکن های بارساست (که البته هنوز هم عالی نیست) ، اتفاقی که الان می افته در چنین موقعی اینه که بارسا همزمان با اینکه در خط دفاعی/میانی خودش پاسکاری می کنه بقیه بازیکن ها در حال تغییر جا هستن (و بالطبع بازیکن های حریف) و این به جای اینکه به حریف کمک کنه اشتباه هاشون رو اصلاح کنن زمینه اشتباه های بعدی رو فراهم می کنه.

پارسال و دو سال پیش بازی بارسا جلوی چلسی/اینتر لنگ شد، امسال بازی بارسا جلوی رئال لنگ نشد (در مقایسه با قبل) ، میشه این رو فاز دوم این میراث بارسا بدونیم. به نظر من بارسا هنوز کامل نیست، ولی کم کم داره می رسه به اونجا. یادمه یکی می گفت آمار پاسهای ژاوی/انیستا امسال نسبت به قبل پایین اومده، احتمالا به خاطر همین داینامیک شدن و تحرک بازیکن هاست (این بازی داینامیک رو در همه جا می بینیم، بعضی ها میگن بارسای 2009 "منظم" تر از بارسای فعلی بود، دلیلش همینه) ، حتی توی بازیهایی که نیاز به اینکار هم نیست تیم همینکارو می کنه، بارسای امسال با قبل تفاوت زیادی داره.

ولی در کل موافقم، بارسا می تونه جلوی این تاکتیک خیلی بهتر از این باشه.

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

غالبا یعنی در مواقعی که با اون فرم خاص روبه رو میشه ، از دید من زمانی که بارسا نمیتونه در مقابله با چنین سبکی موقعیت خلق بکنه و به عمق نفوذ کنه سبک بیسیک بازیش کارامدیش رو از دست میده .
    +
    مساله همینجاست که در برابر چنین تیمهایی که فضا رو میبندند چطور میشه فضا سازی کرد و تیم حرف رو باز کرد ، در چنین شرایطی به نظرتون پاسکاری در 1/3 میانی و دفاعی خودی چیزی به جز فرصت دادن به حریف برای اصلاح جایگیریهای اشتباه و پر کردن حفره های دفاعی در بر داره ؟
    خب با اینکار تیم حریف کمی جلو میکشه که این یعنی کمی باز شدن فضا .
    و اینکه بارسلونا نمی تونه درگیر بشه { از نظر من } با بازیکنان حریف چون اینکار 100 در صد به ضررش هست بخاطر اینکه همشون از نظر جثه کوچیکتر و یک عامل مهم اینکه بازیکن جایگزین براشون نیست { مهم ترین کار بارسلونا اینه که مصدوم نده } برای همینه که تمام تلاشش اینه در گیر نشه و با باز شدن فضا حرکت کنه.
    از تیمی با کیفیت و تاریخ بارسا جز این همه نقاط + و بازی خوب انتظاری نمیره ، اما نباید نقاط ضعفی داشته باشه که در مقاطع و بازیهای حساس ، نقاط مثبتش رو تحت شعاع قرار بده .
    +
    شخصا انتظار دارم از بهترین بارسای تاریخ در مواجهه با چنین فرمی ، نمایش متفاوت و انعطاف پذیری بیشتری از لحاظ فرم بازی ببینم ، اون هم در چنین بازیهای بزرگی که میتونه بهترین کلاس و کارگاه آموزشی باشه .

به هرحال "نظرات افراد در زمینه های گوناگون باهم متفاوت است"
    موافقم
    یک مشکل وجود داره اونم اینه که هیچ تیمی نیست که بخواد برای برد در مقابل بارسلونا قرار بگیره و این خیلی کار رو مشکل می کنه که اینجا دیگه کاملا به قدرت فردی بازیکنان ربط داره که چطور تیم رو بهم بزنند و ایجاد موقعیت بکنند.
    در مقابل اکثر تیمهای دفاعی میبینید که مسی خیلی بیشتر با توپ بر میره و دریبل میزنه و یا ویا { همون حرف مجید جلالی میشه در نوعی }
    یادمه یکی می گفت آمار پاسهای ژاوی/انیستا امسال نسبت به قبل پایین اومده
    همین طور هم هست چون مجبور به ریسک کردن میشن در شرایط سخت و اشتباه هم جزئی از ریسک هست.
    Last edited by s-a-l-i-m; 08-05-2011 at 22:00.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان سلام ، عینا نظر مجید جلالی در باره ی پلن بی که به اختصار هم بیان شده رو با هم مرور می کنیم :

دستت درد نكنه سروش جان
    جداي از بحث پلن بي
    نكته نااميد كننده نظر آقاي جلالي اينه كه در هزاره سوم و در عصر فرا فوتبال راه حلشون در برابر يك تيم دفاعي مربوط به حدودا 40 ساله پيشه ، دريبل و شوت كه هيچ كدومشون تاكتيك نيست بلكه هر دوشون ابزار هميشگي هر تيمي با هر روشي در حمله هستن و هيچ ربطي هم به پلن بي نداره
    در واقع حالا به خوبي ميشه دليل عقب ماندگي فوتبال ايران كه البته داره تبديل به واماندگي ميشه رو درك كرد
    مجيد جلالي به اصطلاح جزء باسوادهاي فوتباله ماست
    و باز نكته اساسي اينه كه بارسا چندين ساله در برخورد با چنين تيمهايي از روشهاي جديدتري استفاده ميكنه
    و هر سال در برخورد با چنين تيمهايي در حال پيشرفته و در زمان كوتاه تري به راه حل ميرسه
    در هنگام حمله اضافه شدن مدافعين كنار به حمله و نقش سانتر رو بازي كردن
    عقب تر اومدن مهاجمين كنار و جابه جاييشون با دو هافبك وسط
    در همين حين حركات ضربه دري و كشوييه مهاجمين كنار با هافبك ها بارها شده كه در بارساي فعلي مهاجمين در نقش پاسور بازي كردن و هافبكها در نقش مهاجم
    نكته جديدي كه بارسا با رفتن زلاتان و اومدن ويا امسال انجام داد در بيشتر دقايق بدون مهاجم نوك بازي كردنه
    اصولا امسال به هيچ وجه نميشه مهاجم هدف بارسا رو پيدا كرد به خاطر جا به جاييهاي فراوان اين كار تقريبا غير ممكنه
    نكته اي كه كمتر بهش توجه شد اينه كه روش پرس كردن مورينيو نسبت به زماني كه در اينتر بود عوض شد و به يك خط جلوتر اومد
    خيليها گفتن مورينيو مربيه ساختارشكني هست
    اما نكته اساسي اين بود مورينيو متوجه تغييرات بارسا شده بود و چون نميشد مهاجم هدف بارسا رو تشخيص داد و در طول بازي مهاجمين بارسا خيلي جابه جا ميشدن و گاهي حتي هافبك ها و مدافعين كنار بارسا رو در 18 قدم ميديديم
    مورينيو تشخيص داد كه بايد به جاي جمع شدن در 18 قدم پرس رو يك خط جلوتر بياره تا كلا توپ به مهاجمين بارسا نرسه به همين خاطر تشخيص داد كه حتي خط دفاعي تيم به بهترين دفاعش نيازي نداره چون جنگ اصلي در مرز يك سوم دفاعي و يك سوم مياني بود
    خود اين نشون ميده بارساي امسال از روشهاي جديدتري در حمله استفاده ميكنه
    يه نكته خيلي قابل توجه در بارساي امسال اينه كه بارسا از اين جو رسانه اي كه: اين تيم حالت يكنواختي داره يا در اصطلاح پلن بي نداره و فقط پاسكاريهاي كوتاه و هميشه يك شكل انجام ميده به نوعي براي فريب دادن تيم حريف استفاده ميكنه
    بارها در بازيهاي حساس امسال مشاهده شد كه بازيكناي بارسا كارهاي هميشگي و تكراري خودشون رو انجام دادن و تيم حريف رو در يك خيال راحت كه اين حركات قابل پيش بيني هستن فرو برده اما ناگهان با بازيهاي بدون توپ فراوان كه بايد جداگونه درباره اش نوشت يك فضاي خالي به وجود آوردن و ضربه خودشون رو زدن
    گل اول بارسا به رئال در اولين الكلاسيكو ( گل ژاوي) دقيقا به همين شكل بود
    بازي بدون توپ جابه جايه كشوييه هافبكها با مهاجمين و ناگهان پاس اوريب اينيستا و تك به تك شدن كسي كه هيچ كس فكرش رو هم نميكرد با كاسياس
    آخرين گل بارسا در آخرين الكلاسيكو ( گل پدرو ) باز هم از همين روش استفاده شد
    روشي كه كمتر كسي بهش در برابر تيمهايي كه فشرده بازي ميكنن فكر ميكنه دادن پاسهاي عمقيه طولاني
    شبيه اين گلها زياد بوده
    باز ميشه به طعمه شدن مدافعين كنار در هنگام اضافه شدنشون به خط حمله اشاره كرد
    رفتن دو هافبك بازيساز ژاوي و اينيستا به كناره هاي ميدون كه باعث ميشه پايانه ها يا ترمينالهاي تيم ناگهان تغيير مكان بدن و اصولا نوع بازيسازي تغيير كنه بدون اينكه نوع دفاع كردن حريف تغيير كنه
    تازه من از حركات مسي و بهتره بگم بازيه ويژه اي كه گوارديولا از اين بازيكن ميگيره هيچ چيز نگفتم چون واقعا بحثش طولاني ميشه ولي انشاالله به زودي
    تغييرات در ساختار دفاع تيمي بارسا كه كاملا مشهوده و متاسفانه كمتر ديده ميشه
    خوردن 19 گل در لاليگا اونهم بدون داشتن مهره هاي كامل دفاعي در اكثر ديدارها شوخي نيست فيلم داستاني هم نيست يه حقيقته
    اگر تيمهاي لاليگا هيچ چيز رو بلد نباشن حمله كردن رو خوب بلدن و مهاجمين خوبي هم در لاليگا هست
    اما دفاع تيميه بارسا نسبت به سالهاي پيش تغييرات آشكاري داشته
    كه باز اوجش ديدارهاي نيمه نهاييه سي ال بود
    رئال رو ديدين دوستان در برابر والنسيا و سويا 12 گل زد واقعا شوخي نيست من بارها گفتم كه رئال قويترين خط حمله فعلي در جهانه
    اما همين خط حمله در رفت و برگشت سي ال كمترين موقعيت گل رو در 100 سال اخير خودش داشت
    هيچ كس از خودش اين سوال رو نپرسيده كه چرا امسال كه همه بيشتر به روشهاي بارسا پي بردن و شناخت بيشتري پيدا كردن بارسا داره قاطع تر از سال فصل قبل قهرمان ميشه
    چرا امسال كه مدافعين و مربيها از مسي شناخت بيشتري داشتن امسال مسي بيشتر از هميشه داره گل ميزنه
    لطفا نگيد تيمهاي لاليگا ضعيفن چون در سي ال هم مسي بيشترين گل رو زده
    اين چراهاي حقيقي رو بايد به جاي چراهاي مورينيو قرار داد تا نتيجه بهتري گرفت
    اين همه تحرك و بازيه بدون توپ و ابداع روشهاي جديد توسط بارسا انجام ميشه
    اونوقت راه حل جناب جلالي دريبل و شوته؟

اما حرف اصلي
    مگه ميشه هميشه برنده بود؟
    اون هم وقتي تمام تيمها بزرگ و كوچيك با هر توجيهي در مقابل بارسا فقط به دفاع كردن فكر ميكنن
    در كدوم صفحه تاريخ ميشه تيمي رو پيدا كرد كه سه چهار سال همه در برابرش دفاع كنن و 90 درصد اوقات برنده باشه
    به جاي اينكه اينهمه دنبال ايراد گرفتن باشيم و منتظر يك باخت بشينيم تا اينهمه زيبايي رو ناديده بگيريم يا منتظر يك بازي باشيم كه يك تيم در مقابل بارسا گل نخوره تا تمام ساختار بارسا رو زير سوال ببريم ميشه به اون قسمت از وجودمون كه درون همه انسانها هست و هميشه فراتر از فوتبال به فوتبال نگاه ميكنه اجازه نفس كشيدن بديم تا بتونيم از اينهمه زيبايي لذت ببريم و با يك باخت درباره اين معماري باشكوه قضاوت نكنيم
    در اوج بحران اقتصادي كه داره مستقيم و غير مستقيم تمام اركان تمدن بشري رو تهديد ميكنه بارسا داره با زبان فوتبال به دنيا نشون ميده كه ميشه به جاي اينهمه خرج كردن و بازيكن خريدن و ميليون ميليون پول جا به جا كردن كه واقعا در دنيايي كه هنوز درونش هرسال يك ميليون كودك بر اثر گرسنگي ميميرن به هيچ وجه توجيه نميشه به سرزمين و داشته هاي خودمون ايمان داشته باشيم به كودكاني كه در كنارمون هستن اعتماد كنيم و آموزششون بديم و اونها رو در جشنواره فوتبال شركت بديم تا فوتبال رو به فلسفه خودش نزديكتر كنيم
    و چقدر تاسف برانگيزه به جاي ديدن اينهمه نكته مثبت يكي از شرافتمندانه ترين قرارداهاي تاريخ فوتبال براي حمايت از كودكان بي سرپرست ( قرارداد بارسا با يونيسف) رو زير سوال ببريم

بايد از ساختار فعلي باشگاه بارسا وراي برد و باختها حمايت كرد و لذت برد
    چون ممكنه در آينده اي نزديك تيم ديگري اين پرچم رو به دست بگيره كه ميگيره
    اين يكي از چندين و چند راه ناگزيريست كه بشر در سطوح مختلف جامعه و در هزاره سوم براي رسيدن به جامعه امن بهش رسيده و ميرسه

پي نوشت: سروش جان توي اين پست منظور من اصلا جواب دادن به تو نبود
    اين رو صادقانه ميگم بيشتر از پاسخ مجيد جلالي شوكه شدم و تا اونجايي كه من احساس كردم خودت هم با همين منظور اين پاسخ رو اينجا قرار دادي
    همينطور بخشي از حرفهاي دلم رو زدم
    من از بحث با تو و دوستان خيلي بيشتر از اين پاسخ هرچند كوتاه اما روشن كننده سطح فكريه آقاي جلالي ياد گرفتم و ميگيرم
    اين رو هم بدون تعارف ميگم
    Last edited by گرافيكار; 09-05-2011 at 12:09.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اين رو صادقانه ميگم بيشتر از پاسخ مجيد جلالي شوكه شدم و تا اونجايي كه من احساس كردم خودت هم با همين منظور اين پاسخ رو اينجا قرار دادي
    دقیقا . شوکه شدن بهترین واژه ای هست که میشه به کار برد ( البته در بحثها و پرسش و پاسخهای قبلی اینطور نبود ) ، اما شخصا انتظار نداشتم از آقای جلالی که این دو مثال رو حربه ای اساسی بدونه ، البته لازم به ذکره بخش پایینی نوشته ی من در تصویر نیست که خواستار به اختصار پاسخ دادن بودم ، هرچند توجیه خوبی نیست

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هشدار فرگوسن به بارسا: بازیکنان ما شما را به دردسر می اندازند

سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، تاکید کرد که تیمش می تواند در فینال لیگ قهرمانان اروپا برای بارسلونا دردسر یاز شود.

یونایتدها با پیروزی 6-1 مقابل شالکه در مجموع دو دیدار مرحله نیمه نهایی پای به فینال ومبلی گذاشتند در حالی که آبی و اناری ها در این مرحله 3-1 از سد رقیب دیرینه شان، رئال مادرید گذشتند.

فرگوسن در گفتگو با یک شبکه رادیویی آمریکایی گفت:" بی تردید بارسلونا در حال حاضر تیم بسیار بزرگی است. همه می دانند بارسلونا چه تیم بزرگی است اما منچستریونایتد با بازیکنانی در این فینال شرکت می کند که می توانند برای هر تیمی دردسرساز شوند.

ما بازیکنان تهاجمی ای داریم که می توانند برای بارسلونا مشکل ایجاد کنند. امیدوارم فینال هیجان انگیزی باشد. "

سرمربی اسکاتلندی همچنین از نمایش های تیمش در رقابت های این فصل اظهار خوشحالی کرد و گفت که گواردیولا باید پیش از فینال خیلی در مورد ترکیبی که روانه میدان می کند، فکر کند.

" همه می گویند این تیم منچستریونایتد، تیم خوبی نیست و اینکه ما مثل این تیم یا آن تیم نیستیم. اما ما بیش از هر تیم دیگری گلزنی کرده ایم.

ما در دیدارهای خانگی فوق العاده بودیم. ما در اروپا شکست نخوردیم. ما به فینال چمپیونزلیگ رسیدیم و با تنها یک امتیاز دیگر قهرمان لیگ برتر می شویم.

آنچه ما باید انجام دهیم، یافتن راه حلی برای مشکل ژاوی، مسی و اینیستا است. همه به دنبال چنین راه حلی هستند زیرا آنها فوتبالیستهای فوق العاده ای اند اما ما هم بازیکنان بزرگی داریم."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پی نوشت : پیرمرد هم به فکر چاره ای برای مثلث مرگبار بارساست .

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

هاهاها میخندیم

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست من سرآلكس عزيز نيازي به هشدار نبود مگه ميشه شما رو دست كم گرفت بابا
    اونم با اين بردها

پی نوشت : پیرمرد هم به فکر چاره ای برای مثلث مرگبار بارساست .
    سوال
    چرا هميشه بايد به فكر راه حل براي متوقف كردن نقاط قوت حريف بود؟
    چرا هيچ وقت نبايد به داشته هاي خودمون و تمركز روي اونها و تقويتشون فكر كنيم؟

من ياد رمان ايلياد و اوديسه افتادم
    آشيل به نوعي خداي جنگ بود و هيچ مبارزه اي رو شكست نخورده بود
    بعد از اينكه هكتور پيلتن تروا رو از پاي در مياره قبل از كشتنش جمله زيبايي ميگه :
    تو كشته ميشوي چون بيش از آنكه به بازوهاي خود فكر كني به بازوهاي من انديشيدي
    اين منظومه مربوط به سه هزار سال قبله و من هم قصد هيچ نوع قضاوت و پيش داوريي نداشتم
    Last edited by گرافيكار; 10-05-2011 at 13:01.

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

میخندی؟؟؟؟!!!!
    دوست من سرآلكس عزيز نيازي به هشدار نبود مگه ميشه شما رو دست كم گرفت بابا
    اونم با اين بردها
    همه این رو قبول دارند اما تو این فروم واقعا افرادی پیدا میشند که خودتون هم قبولشون ندارید...شما پست بالایی رو میپسندید؟!

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

سوال
    چرا هميشه بايد به فكر راه حل براي متوقف كردن نقاط قوت حريف بود؟
    چرا هيچ وقت نبايد به داشته هاي خودمون و تمركز روي اونها و تقويتشون فكر كنيم؟
    علی رضا جان در مورد سوالات:
    سوال اول:معمولا در جنگ های رو در رو باید برای پیروزی ابتدا نقاط قوت حریف رو از کار انداخت یا به قولی بی تاثیرشون کرد.بعد به سراغ نقاط ضعفش بری وکار رو تموم کنی.
    در مورد مثلث مرگبار هم به نظرم اگه فرگی فکری برای ناکارکردنش نکنه من یونایتد قهرمانی رو دودستی تقدیم پسران کاتلانیی خواهد داد.منچستر خیلی راحت گل میزنه.اما به همون راحتی هم گل میخوره! (منظورم تعداد بالای گل خوردن نیست.منظورم سادگی گل هایی که میخورن)این رو باره ها شاهد بودیم.اگه اندیشه های تدافعی وتخریبی رو دوتیم بزارن کنار بازی پر گلی رو شاهد خواهیم بود.
    سوال دوم:داشته ها ونداشته ها مسئله این است.مطمئنن کسی وقتش رو برای اینکه اگه این بازیکن رو داشتم چی میشد تلف نمیکنه! پس همه ی حرفه ای ها به داشته هاشون فکر میکنن وبرای اونها برنامه خواهند داشت.
    هیچ کسی مثل شیطان بزرگ سرخپوشان(فرگی)ابلیس های کوچک خود،وتوانایی اونها رو نمیشناسه.اون میدونه که هرکدوم از اونها چقدر توان ونیرو وقابلیت تدافعی وتهاجمی دارن.من شنیدم اون حتی میدونه که بازیکن هاش درون زمین به چی دارن فکر میکنن.
    نتیجه:فرگی هیچگاه به جای چکش از انبردست استفاده نخواهد کرد.
    پ ن:فکر میکنم ما شاهد بازیه دومرحله ای از شیاطین سرخ باشیم.اگه بخواییم نفرات رو پست به پست مقایسه کنیم.کفه ترازو کمی به نفع بارسا سنگینی خواهد کرد.اما مسئله مهم این نیست.مسئله در چیدمان نفرات ونحوه برنامه ریزی تاکتیک تیمیه که سرنوشت سازه!
    کیفیت نفرات+تاکتیک تیمی+ارنج+عوامل غیر قابل پیشبینی+بازی خونی مربی=نتیجه نهایی

پ ن2:اینها نظرات شخصی بودن.

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

دوبار ارسال شد.
    ببخشید دوستان.اینترچت ایرانه دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •