دوستان من تصمیم دارم corei5 این مدل رو بخرم ولی نمیدونم واقعا خوبه یا نه،
دوستانی که خریدن مزایا و معایب واقعیشو برام بگید.
اگر قیمت corei5 و corei7 این مدلو میدونید ممنون میشم بگید
Sent from my X10S using Tapatalk 2
دوستان من تصمیم دارم corei5 این مدل رو بخرم ولی نمیدونم واقعا خوبه یا نه،
دوستانی که خریدن مزایا و معایب واقعیشو برام بگید.
اگر قیمت corei5 و corei7 این مدلو میدونید ممنون میشم بگید
دوست عزیز به نظر من i5 و i7 تفاوت آنچنانی ندارند البته برای کسانی که از آن برای کار های معمول استفاده میکنند.و به نظر من تفاوت این دو در کار های سنگینی همچون رندر کردن مشخص می شود.البته مصرف بیشتر باتری در i7 رو هم فراموش نکنید. ولی اگر بخواهم به عنوان پیشنهاد بگویم اگر می توانید و بودجه کافی دارید i7 بخرید. قیمت ها هم حدودی بگویم i7 حدود 1800.و i5 حدود 1500.میباشد البته فکر کنم بتونید کمتر از این قیمت ها پیدا کنید .فکر میکنم دلیل بیشتر بودن قیمت نسبت به مدل های مشابه کم شدن این مدل لپتاپ در بازار میباشد.
من corei5 رو چند روز پیش پرسیدم از یه شرکت گفت الان تو بازار نیست هفته دیگه بزنگ گفتم قیمت گفت حدود 1300-1350..بنظرم corei5ش بهتره از نظر گرافیکی
ببین از لحاض گرافیکی به i5 یا i7 ربطی نداره و بر میگرده به گرافیکش.این مدل لپتاپ در دو مدل sn و sv در بازار موجوده و sn گرافیکش gt550 و sv گرافیکش gt 540 هست که طبعا 550 قویتره .
برا بازی های توپ و برنامه های نیمه مهندسی این مدل رو پیشنهاد میکنید؟
سلام
یه مشکل دارم
2 تا ویندوز دارم یکی سون 64 بیتی و یکی هم 8 ، 64بیتی
کارت لن توی کنترل پنل اصلا دیده نمیشه و توی device manager همبه شکل زیر هست
درایور رو هم از روی dvd همراه لپ تاپ نصب کردم و هم از خود سایت مجددا دانلود کردم و نصب کردم!!
قبلا ها یادمه توی کنترل پنل آیکونش میومد و دیده میشد ولی اینسری که دقت کردم نیست!
مشکل از چی می تونه باشه؟
ممنون
![]()
Last edited by mahdi_o; 06-06-2012 at 23:09.
دوست عزیز روی کدام ویندوز با کارت شبکه مشکل دارید؟؟؟؟؟اگر روی 7 هست درایور را unistall کنید و دوباره نصب کنید اگر باز هم نشد .اخرین درایور مربوطه را از سایت اسوس دریافت کنید و نصب کنید.
سلام .. من خودم مدل n53sn دارم با cpu core i5 که به مدل sx207v معروف هست ... واقها عالی هست ... من هیچ احساس کمبودی نمی کنم ... شما این رو هم در نظر بگیرید که core i5 پردازنده بسیار قوی هست و به نظر من برای لپ تاپ که موضوع شارژ باتری دارای اهمیت وبژه ای هست corre i5 انتخاب بهتری است ... البته ابن هم بگم فکر نکنم دیگه این مدل گیرتون بیاد
سلام ... تو بعضی از مدل های n53sn یک درگاه ورودی آنتن تلوزیون هست ... که تو مدل های که ما داریم این رو نداره ... کسی میدونه میشه بهش اضافه کرد یا نه ؟؟؟؟ اگر این قابلیت هم داشته باشه واقعا دیگه هیچی کم نداره این لپ تاپ![]()
شاید به نظرتون مسخره بیاد ولی من وقتی لنز درایو مو با گوش پاک کن پاک میکنم عملکردش بهتر میشه ... به نظرم خیلی به گرد و غبار که رو لنز بنشینه حساس هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)