سلام
من قصد خرید لپ تاپ DELL - Inspiron N5110 / i7 / NEW رو از لینک پایین دارم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- به نظر شما لپ تاپ خوبیه؟
- فروشنده مطمئن هست؟ (احتمالاً فروشنده ی دیگه ای سراغ دارید؟)
- نظر خاصی دارید؟
ممنون
سلام
من قصد خرید لپ تاپ DELL - Inspiron N5110 / i7 / NEW رو از لینک پایین دارم:
- به نظر شما لپ تاپ خوبیه؟
- فروشنده مطمئن هست؟ (احتمالاً فروشنده ی دیگه ای سراغ دارید؟)
- نظر خاصی دارید؟
ممنون
از سایت دیجی کالا هم میتونی بخری من چند بار ازش خرید کردم سایت به نظر من مطمئن و خوبیه قیمتهاشم خوبه
Last edited by riddickmybio; 08-06-2011 at 21:37.
سلام. بله لپتاپ خوبیه اگر نیاز به پردازش زیاد و خرج کردن کم دارید
بهتره حضوری خرید کنید تا این که معامله که انجام شد بعد بیاد ببنید که چه چیزی بهتون فروخته شده. به نظر شما تو ایران منطقیه اول معامله کردن و بعد چک کردن؟؟! تو قسمت ارتباطات یا community سایت دل فکر میکنم بود فردی از استرالیا این مدلو سفارش داده بود و بعد از این که فهمید لپتاپ b2 هست به ساپورتر دل در استرالیا تماس گرفته میگه چنین چیزی هستش و اون شخص در جواب گفته که نمیدونم درباره چی حرف میزنی و تا حالا همچین چیزی نشنیدم! و حالا هم لپتاپشونو تعویض نمیکنن با این که دل نمایندگی رسمی در اونجا داره....
و همچنین موارد دیگر مادربورد های مشکل دار در سری های دیگر دل. واقعا خوندن دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mansia; 08-06-2011 at 23:11.
سلام.
شما باید به تاپیکی که جناب تکنوسیس معرفی کرده برید و فقط 2 صفحه مطالعه کنید. همین. اون وقت قادر خواهید بود که خودتون ببینید لپتاپتون ریفر هست یا نیست. ایشون با مثال های بسیار سعی در کمک و راهنمائی شما داره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از وارد کردن سرویس تگ و نمایش اون در صفحه بر روی عبارت original system configuration کلیک کنید و مشخصات کلی لپتاپ نمایش داده میشه. در این جا پیشنهاد میکنم که به 2 لینک بالا مراجعه کنید چون اگر من توضیح بدم باعث سر در گمی شما خواهم شد. تکنوسیس عزیز به خوبی و کامل توضیح دادند که چه جوری با همین مشخصات کلی لپتاپ با یک سری فاکتورهای دیگر بتوان به موضوع ریفر بودن و نبودن لپتاپ پی برد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما اگر در حوصله شما نیست این کارها به پیام خصوصی که ارسال کردم جواب بدید.
از دوستان کسی نیست که مشکل مشابهی داشته باشه یا کلا از گرافیک راضی نباشه؟....
بچه های متخصص تر از من اگه میتونن کمک کنن...
یا حداقل اگه یه نفر در مورد رزولوشن و جزئیات یه بازی معروف که تونسته روون رو این سیستم اجرا کنه اطلاعات بده خیلی ممنون میشم
سلام
mansia قبلا همه رو موقع خرید چک کرده بودم این هایی رو هم که تکنوسیس گفتن رو خونده بودم قبلا ولی این سری جدید اطلاعات سایت دل کمی فرق کرده گفتم شاید شما از جای دیگه دیدید که این طور نبود.
خوشبختانه لپ تاپ من ریفر نیست عکس ها رو هم میگذارم شاید به درد کسی بخوره.
Last edited by FremderJunge; 09-06-2011 at 12:54.
دوست عزیز من دقیقا همین مدل شما رو دارم و مشکل فقط توی بازی Pes 2011 بود که اونم با این درایور جدید 275 حل میشه بازی هایی که من چک کردم ایناست.
Crysis 2,Arma2,Flash Point , NFS Shift که توی هیچ کدوم مشکل نداشتم.
البته این گرافیک 525m انچنان قوی نیست مثلا Crysis 2 رو روی HardCore یا Advance اجرا کردم فریم کم میداد و کاملا واضح گرافیک کم میاره ولی روی Gamer به راحتی اجرا شد.
شما اول درایور جدید رو نصب کن بعد ببین شاید گرافیک مورد نیاز بازی باید قوی تر از 525M باشه.
سلام
مشکلی برای انگلیسی بودن لب تاپتون نیست ، بیشتر برای این پرسیدم که اگه همینطور باشه و برای خاورمیانه نباشه من هم با همین نوع کیبورد تهیه کنم و بعد با برچسب حروف فارسی و بهش اضافه کنم .
چون چین به سفارش کشور های مختلف لب تاپ میزنه خب منطقی تره ، که بجای خرید به لبتاپ اماراتی یه انگلیسی بخریم !
..........................................
بله چیپست مین بورد شما ، مشکل دار هست و همون طور که تحقیق کردین به نوع مشکلش هم پی بردین .
ساتا 2 ، ابتدا مشکلی نداره ولی به مرور زمان ، افت کارایی پیدا میکنه .
موفق باشین
دوست عزیز بسیار ممنون از اطلاع رسانی مفیدتون
این برای لب تاپ های دارای ویندوز بود ؟؟
اما اکثر 5110 ها تا اونجا که من جستجو کردم فاقد ویندوز بوده اند. این گونه لبتاپ ها رو چطور باید تست کرد ؟
ممنون از شما
دوستان بعد از اینکه بایوس مادر بورد رو از a03 به a06 آپدیت کردم، ریویژن چیپست از B2 به B3 تغییر پیدا کرد.
میدونم که این مشکل سخت افزاری هست و با یک آپدیت نرمافزاری حل نمیشه ولی شاید اسما برنامهها ریویژن چیپست رو درست نشون نمیدادند که مشکل با آپدیت بایوس حل شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)