تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام گزارشگر های ایرانی فوتبال را می پسندید؟

راي دهنده
351. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • محمدرضا احمدی

34 9.69%
  • عباس بهروان

1 0.28%
  • جواد خیابانی

52 14.81%
  • مهدی سیانکی

4 1.14%
  • بهرام شفیع

5 1.42%
  • (سرهنگ) علیرضا علیفر

29 8.26%
  • عادل فردوسی‌پور

300 85.47%
  • اسکندر کوتی

9 2.56%
  • جهانگیر کوثری

9 2.56%
  • مزدک میرزایی

85 24.22%
  • پیمان یوسفی

43 12.25%
  • - سایر افراد

10 2.85%
Multiple Choice Poll.
صفحه 16 از 23 اولاول ... 6121314151617181920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 230

نام تاپيک: گزارشگران فوتبال

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خدا بهمون رحم کنه تو جام جهانی باید صدای خیابانی رو تحمل کنیم
    مگه قراره خياباني بره!؟

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

مگه قراره خياباني بره!؟
    تا اونجایی که قبلا خبر داشتم فوتبال های ایران و معمولا جاهایی ایران (( چه باشگاهی و چه رده ملی )) بازی مهمی داره خیابانی هست
    والا من فوتبال ایران رو نگاه نمیکنم (( حدود 2 تا 3 سال میشه )) هم لیگ و هم تیم ملی

تنها جایی که پیگیر فوتبال هستم در زمینه ملی هست اونم یا جام جهانی هست یا جام ملت ها (( در زمینه باشگهایی هم باید حتما اتفاق خاصی بیفته ببینم - مثلا فینال جلم باشگاه ها ))
    در غیر اینصورت اصلا 1 دقیقه از فوتبال این مملکت رو دنبال نمیکنم (( چون فقط وقت تلف کردن هست - البته با احترام به دوست داران تیم های داخلی ))

تا اینجا هم اصولا خیابانی بوده
    گفتم شاید باز هم خیابانی باشه

هنوز هم بعضی بازی های مهم ایران رو که قبلا دیدم و یادم میاد خندم میگیره (( خیابانی گزارشگر باشه ))

بازی ذوب آهن تو فینال لیگ قهرمانان که خیابانی بود و 1000 بار گفت سرمربی تیم حریف وقتی تو تیم ملی خودش بازی میکرد 10 بار از تیم ملی ایران شکست خورد (( دید ذوب آهن داره میبازه گفت بزار یه چیز بگم عریضه خالی نباشه ))

یا مثلا جام جهانی قبلی ایران حضور نداشت ولی 2 یا 3 داور ایرانی حضور داشتن
    تو یک بازی فکر کنم بازی مکزیک بود اگه اشتباه کنم کمک داور ایرانی بود

بعدش خیابانی کلا بازی رو ول کرده بود فقط میگفت کمک داور بازی ایرانی هست (( بیچاره ذوق مرگ داشت میشد ))

جام جهانی 2014 هم
    گفتم شاید باز هم خیابانی بخواد واسه ایران حماسه آفرینی بکنه
    Last edited by wooooow; 07-12-2013 at 15:39.

3. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تا اونجایی که قبلا خبر داشتم فوتبال های ایران و معمولا جاهایی ایران (( چه باشگاهی و چه رده ملی )) بازی مهمی داره خیابانی هست
    والا من فوتبال ایران رو نگاه نمیکنم (( حدود 2 تا 3 سال میشه )) هم لیگ و هم تیم ملی

تنها جایی که پیگیر فوتبال هستم در زمینه ملی هست اونم یا جام جهانی هست یا جام ملت ها (( در زمینه باشگهایی هم باید حتما اتفاق خاصی بیفته ببینم - مثلا فینال جلم باشگاه ها ))
    در غیر اینصورت اصلا 1 دقیقه از فوتبال این مملکت رو دنبال نمیکنم (( چون فقط وقت تلف کردن هست - البته با احترام به دوست داران تیم های داخلی ))

تا اینجا هم اصولا خیابانی بوده
    گفتم شاید باز هم خیابانی باشه

هنوز هم بعضی بازی های مهم ایران رو که قبلا دیدم و یادم میاد خندم میگیره (( خیابانی گزارشگر باشه ))

بازی ذوب آهن تو فینال لیگ قهرمانان که خیابانی بود و 1000 بار گفت سرمربی تیم حریف وقتی تو تیم ملی خودش بازی میکرد 10 بار از تیم ملی ایران شکست خورد (( دید ذوب آهن داره میبازه گفت بزار یه چیز بگم عریضه خالی نباشه ))

یا مثلا جام جهانی قبلی ایران حضور نداشت ولی 2 یا 3 داور ایرانی حضور داشتن
    تو یک بازی فکر کنم بازی مکزیک بود اگه اشتباه کنم کمک داور ایرانی بود

بعدش خیابانی کلا بازی رو ول کرده بود فقط میگفت کمک داور بازی ایرانی هست (( بیچاره ذوق مرگ داشت میشد ))

جام جهانی 2014 هم
    گفتم شاید باز هم خیابانی بخواد واسه ایران حماسه آفرینی بکنه
    منم فكر كردم خياباني رو ميخوان بفرستن! اشكالي هم نداشت حداقل از مزدك كه خيلي بهتره! 98 خياباني رفت و 06 هم فردوسي پور تا 14 يكي
    درست و حسابي تربيت نشده!! مثلا تركيه 10 20 تا اسپيكر فوق حرفه اي داره چندتا كارشناسم كنار دستش حسابي حس و حال تورنمنت رو القا
    ميكنن! كنفدراسيون ها كه فوق العاده بودن تركيه هم نرفت جام جهاني مجبورن مجاني واقعه رو انعكاس بدنمنم فقط از اين طريق حس تماشا كردنم مياد!وگرنه 90 دقيقه سانسور و توهين اونم در بازي تيم كشور خودمون! اي داد برمن تابستان هم هست كشور هم برزيل !!!
    واااااي بيا اينم سوژه براي تريبون نماز جمعه و قيام امت بيدار!ديگه فكر كنم نتيجه رو زير نويس كنن و فقط صداي فردوسي پور رو گوش كنيم

5. 2 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

خیابانی از الان داره دعا میکنه بازی ایتالیا - هلند بهش بیفته که همش بگه شاهد جدال لاله های نارنجی با لاجوردی پوشان هستید

7. 5 کاربر از Aryana_b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفانه در حین بازی پرسپولیس و نفت جواد خیابانی مادر خودش رو از دست داد و با وجود این که میدونست بازی رو گزارش کرد.
    به جواد خیابانی عزیز تسلیت میگیم

9. 12 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

متاسفانه در حین بازی پرسپولیس و نفت جواد خیابانی مادر خودش رو از دست داد و با وجود این که میدونست بازی رو گزارش کرد.
    به جواد خیابانی عزیز تسلیت میگیم
    شما منبعت معتبر هست؟
    خدایش بیامرزد
    پس این بنده خدا هم یکبار کار حرفه ای کرد.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما منبعت معتبر هست؟
    خدایش بیامرزد
    پس این بنده خدا هم یکبار کار حرفه ای کرد.
    ایسنا هم خبر رو زد
    جواد خیابانی در حالی دیدار پرسپولیس و نفت تهران را گزارش کرد که در آستانه‌ی پخش تلویزیونی این دیدار، خبر درگذشت مادرش را شنیده بود.

به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، جواد خیابانی جمعه، 13 دی ماه در حالی گزارش زنده‌ی دیدار دو تیم فوتبال پرسپولیس و نفت تهران را بر عهده گرفت که دقایقی قبل از این مسابقه، خبر درگذشت مادرش را به اطلاعش رسانده بودند و او به دلیل آنچه «انجام وظیفه» خواند، در ورزشگاه آزادی باقی ماند تا گزارشگر دیدار حساس پرسپولیس و نفت تهران باقی بماند.

مسوولان استادیوم آزادی نیز در جریان مسابقه با ارسال پیام تسلیت بر روی اسکوربورد ورزشگاه، در غم این مجری و گزارشگر ورزشی تلویزیون شریک شدند.

خیابانی که در جریان گزارش برای لحظاتی به گریه افتاد، به این وسیله تاثرش را به بینندگان تلویزیون هم انتقال داد.

او توضیح داد که قبل از آغاز مسابقه در جریان این اتفاق قرار گرفته اما برای انجام وظیفه به ورزشگاه آزادی آمده است.

بر اساس این گزارش ایسنا، جواد خیابانی تا پایان بازی، دیدار پرسپولیس و نفت را گزارش کرد و در انتها نیز با بازیکنان برتر دو تیم به گفت‌وگو پرداخت.

این گزارشگر فوتبال تلویزیون خطاب به بینندگان توضیح داد که آدم بی‌احساسی نیست اما با توجه به اینکه وظیفه داشته بازی را گزارش کند در استادیوم آزادی مانده است.

خیابانی در بخشی از صحبت‌هایش یادآور شد، «ما دو زندگی داریم» و در ادامه از مسؤولان استادیوم آزادی و دیگر افرادی که به او تسلیت گفتند، تشکر کرد.

12. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

تسلیت به جوادخیابانی؛ جواد در سوگ مادر گزارش کرد

خیابانی دیدار پرسپولیس و نفت را در حالی گزارش کرد که قبل از بازی به وی اطلاع داده بودند که مادرش فوت کرده است

سایت گل - در اواسط نیمه دوم دیدار تیم های پرسپولیس و نفت اسکوربورد ورزشگاه آزادی درگذشت مادر جواد خیابانی گزارشگر این بازی را تسلیت گفت. به گزارش گل خیابانی پس از مشاهده این صحنه با بغض و صدای لرزان گفت: قرار نبود این موضوع اعلام شود. مادر من دقایقی پیش از بازی درگذشت و بنا به وظیفه‌ام گزارش این مسابقه را برعهده گرفتم. وی که با بغص صحبت می کرد گفت: من آدم بی احساسی نیستم اما شغل ما به نوعی است که یک زندگی خصوصی داریم و یک زندگی کاری که همین باعث شد امروز در اینجا حاضر باشم.

این ضایعه را به جواد خیابانی که امروز وظیفه شناسی اش مثال زدنی بود تسلیت می گوییم.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

15. 8 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

17. 5 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •