مگه قراره خياباني بره!؟![]()
مگه قراره خياباني بره!؟![]()
تا اونجایی که قبلا خبر داشتم فوتبال های ایران و معمولا جاهایی ایران (( چه باشگاهی و چه رده ملی )) بازی مهمی داره خیابانی هست
والا من فوتبال ایران رو نگاه نمیکنم (( حدود 2 تا 3 سال میشه )) هم لیگ و هم تیم ملی
تنها جایی که پیگیر فوتبال هستم در زمینه ملی هست اونم یا جام جهانی هست یا جام ملت ها (( در زمینه باشگهایی هم باید حتما اتفاق خاصی بیفته ببینم - مثلا فینال جلم باشگاه ها ))
در غیر اینصورت اصلا 1 دقیقه از فوتبال این مملکت رو دنبال نمیکنم (( چون فقط وقت تلف کردن هست - البته با احترام به دوست داران تیم های داخلی))
تا اینجا هم اصولا خیابانی بوده
گفتم شاید باز هم خیابانی باشه
هنوز هم بعضی بازی های مهم ایران رو که قبلا دیدم و یادم میاد خندم میگیره (( خیابانی گزارشگر باشه ))
بازی ذوب آهن تو فینال لیگ قهرمانان که خیابانی بود و 1000 بار گفت سرمربی تیم حریف وقتی تو تیم ملی خودش بازی میکرد 10 بار از تیم ملی ایران شکست خورد (( دید ذوب آهن داره میبازه گفت بزار یه چیز بگم عریضه خالی نباشه))
یا مثلا جام جهانی قبلی ایران حضور نداشت ولی 2 یا 3 داور ایرانی حضور داشتن
تو یک بازی فکر کنم بازی مکزیک بود اگه اشتباه کنم کمک داور ایرانی بود
بعدش خیابانی کلا بازی رو ول کرده بود فقط میگفت کمک داور بازی ایرانی هست(( بیچاره ذوق مرگ داشت میشد
))
جام جهانی 2014 هم
گفتم شاید باز هم خیابانی بخواد واسه ایران حماسه آفرینی بکنه![]()
Last edited by wooooow; 07-12-2013 at 15:39.
منم فكر كردم خياباني رو ميخوان بفرستن! اشكالي هم نداشت حداقل از مزدك كه خيلي بهتره! 98 خياباني رفت و 06 هم فردوسي پور تا 14 يكي
درست و حسابي تربيت نشده!! مثلا تركيه 10 20 تا اسپيكر فوق حرفه اي داره چندتا كارشناسم كنار دستش حسابي حس و حال تورنمنت رو القا
ميكنن! كنفدراسيون ها كه فوق العاده بودن تركيه هم نرفت جام جهاني مجبورن مجاني واقعه رو انعكاس بدنمنم فقط از اين طريق حس تماشا كردنم مياد!
وگرنه 90 دقيقه سانسور و توهين اونم در بازي تيم كشور خودمون! اي داد برمن
تابستان هم هست كشور هم برزيل !!!
واااااي بيا اينم سوژه براي تريبون نماز جمعه و قيام امت بيدار!ديگه فكر كنم نتيجه رو زير نويس كنن و فقط صداي فردوسي پور رو گوش كنيم
![]()
خیابانی از الان داره دعا میکنه بازی ایتالیا - هلند بهش بیفته که همش بگه شاهد جدال لاله های نارنجی با لاجوردی پوشان هستید
متاسفانه در حین بازی پرسپولیس و نفت جواد خیابانی مادر خودش رو از دست داد و با وجود این که میدونست بازی رو گزارش کرد.
به جواد خیابانی عزیز تسلیت میگیم
شما منبعت معتبر هست؟
خدایش بیامرزد
پس این بنده خدا هم یکبار کار حرفه ای کرد.
ایسنا هم خبر رو زد
جواد خیابانی در حالی دیدار پرسپولیس و نفت تهران را گزارش کرد که در آستانهی پخش تلویزیونی این دیدار، خبر درگذشت مادرش را شنیده بود.
به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، جواد خیابانی جمعه، 13 دی ماه در حالی گزارش زندهی دیدار دو تیم فوتبال پرسپولیس و نفت تهران را بر عهده گرفت که دقایقی قبل از این مسابقه، خبر درگذشت مادرش را به اطلاعش رسانده بودند و او به دلیل آنچه «انجام وظیفه» خواند، در ورزشگاه آزادی باقی ماند تا گزارشگر دیدار حساس پرسپولیس و نفت تهران باقی بماند.
مسوولان استادیوم آزادی نیز در جریان مسابقه با ارسال پیام تسلیت بر روی اسکوربورد ورزشگاه، در غم این مجری و گزارشگر ورزشی تلویزیون شریک شدند.
خیابانی که در جریان گزارش برای لحظاتی به گریه افتاد، به این وسیله تاثرش را به بینندگان تلویزیون هم انتقال داد.
او توضیح داد که قبل از آغاز مسابقه در جریان این اتفاق قرار گرفته اما برای انجام وظیفه به ورزشگاه آزادی آمده است.
بر اساس این گزارش ایسنا، جواد خیابانی تا پایان بازی، دیدار پرسپولیس و نفت را گزارش کرد و در انتها نیز با بازیکنان برتر دو تیم به گفتوگو پرداخت.
این گزارشگر فوتبال تلویزیون خطاب به بینندگان توضیح داد که آدم بیاحساسی نیست اما با توجه به اینکه وظیفه داشته بازی را گزارش کند در استادیوم آزادی مانده است.
خیابانی در بخشی از صحبتهایش یادآور شد، «ما دو زندگی داریم» و در ادامه از مسؤولان استادیوم آزادی و دیگر افرادی که به او تسلیت گفتند، تشکر کرد.
تسلیت به جوادخیابانی؛ جواد در سوگ مادر گزارش کرد
خیابانی دیدار پرسپولیس و نفت را در حالی گزارش کرد که قبل از بازی به وی اطلاع داده بودند که مادرش فوت کرده است
سایت گل - در اواسط نیمه دوم دیدار تیم های پرسپولیس و نفت اسکوربورد ورزشگاه آزادی درگذشت مادر جواد خیابانی گزارشگر این بازی را تسلیت گفت. به گزارش گل خیابانی پس از مشاهده این صحنه با بغض و صدای لرزان گفت: قرار نبود این موضوع اعلام شود. مادر من دقایقی پیش از بازی درگذشت و بنا به وظیفهام گزارش این مسابقه را برعهده گرفتم. وی که با بغص صحبت می کرد گفت: من آدم بی احساسی نیستم اما شغل ما به نوعی است که یک زندگی خصوصی داریم و یک زندگی کاری که همین باعث شد امروز در اینجا حاضر باشم.
این ضایعه را به جواد خیابانی که امروز وظیفه شناسی اش مثال زدنی بود تسلیت می گوییم.
برای اونایی که بازی امروز رو ندیدن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)