تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 96 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 953

نام تاپيک: Sensation & Sensation XE | گوشي هاي HTC با پردازنده هاي دوهسته اي 1.2 و 1.5 گيگاهرتزي

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

پيش فرض

بحث کیفیت هست! نه زیبایی!
    زیبایی بخوای آره پشت سنسیشن قشنگتره!
    ولی از نظر من دو تا چیزه که به اجسام ابهت میده!
    یکی سادگی یکی رنگ سیاه!!( این نظر شخصی منه!)
    که هر دو تاشو گلکسی ۲ داره!
    البته بجز این برآمدیگیش که یخورده خزه!
    ولی خوب چه میشه کرد! هیچ چیز کامل نیست!

این از زیبایی!

در مورد کیفیت هم فاکتور های زیادی داره!
    من نگفتم کیفیت کدوم بهره! چون هیچ کدوم رو ندیدم!( حتی هیچ مقایسه ای رو درمورد بدنه ها ندیدم!)
    پس سعی میکنم اظهار نظر نکنم!
    فقط میگم شما چطور با یه نگاه به عکس گرفته شده از دو گوشی فهمیدین کیفیت بدنه کدوم بهتره؟!

من تجربه ای که با گوشی ها سامسونگ دارم میدونم همشون مقاومن (‌اونایی که من داشتم!!)
    با HTC هم تجربه زمین زدن گوشی به اون شدت نداشتم!واسه همین هیچی نمیگم!

بازم تایید میکنم من هرگز در مورد بدنه ها مقایسه ای انجام ندادم!

در آخر هم فک میکنم بهتره قبل از اینکه به کسی بگب متعصب بیشتر فک کنی!
    شما تا حالا ۲ بار به من این حرف و زدی!
    اولین جاش بعد از این بود که داشتم توضیح میدادم چرا مصرف باطری بالا هست!( که با توجه به اینکه مشکل گلکسی ۲ تا حدود زیادی با آپدیتها حل شده! معلومه که بیراه نمیگفتم!!)
    دوم هم همینجا بود! بدون اینکه روی پست من فکر کنی یه حرفی رو زدی!

و بازم در آخر میگم من هر گونه نسبت فامیلی رو با رییس یا کارمندای سامسونگ رد میکنم!

2. این کاربر از KAKHMAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

پيش فرض

هااااا؟؟؟ داداش چرا چرت میبافی (شوخی بود به دل نگیری ) درسته GS II تهشه ولی نه اون قد تابلو 8.5 میلی قطرشه NEC یه گوشی 7میلی داده
    آقا دعوا نکنین!
    جزو باریکترینهاست! خوب شد؟!

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

عزیز برادر خوب تابلو داری جانب داری میکنی شما اینو قبول کردی که gs2 بهترین گوشی بازاره پس هرمقایسه ای بشه نمیتونی قبول کنی ممکنه ضعف هایی داشته باشه ولی اینطور نیست شما مشکلات ریز و درشت گوشی رو توجیه کردی نمیخوای قبول کنی تو برخی موارد گوشی مشکل داره من اگه 100 تا دلیلم برات بیارم بازم قبول نمیکنی این اسمش تعصب نیست ؟ اگه هرکدوم از این عیب هارو سنسیشن داشت دیگه هیچی تا جایی که میتونستین میکوبوندینش
    گوشی هر مشکلی که داشته باشه نمیشه گفت که مهم نیست با اپدیت حل میشه صفحش زرده مهم نیست - مشکل کلید پاور داره مهم نیست که - تو عکس برداری مشکل اون نقطه رو داره ای بابا این که چیزی نیست - گوشی داغ میکنه اشکال نداره ماله اندروئیده و ... اینا اسمش چیه ؟ نمیخوام جسارت کنم اما ما که از پشت کوه نیومدیم داداش
    در مورد کیفیت و طراحی بدنه دیگه تفاوت به این تابلوئیه حرفی برای گفتن نمیزاره
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 05-06-2011 at 10:00.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

12

عزیز برادر خوب تابلو داری جانب داری میکنی شما اینو قبول کردی که gs2 بهترین گوشی بازاره پس هرمقایسه ای بشه نمیتونی قبول کنی ممکنه ضعف هایی داشته باشه ولی اینطور نیست شما مشکلات ریز و درشت گوشی رو توجیه کردی نمیخوای قبول کنی تو برخی موارد گوشی مشکل داره من اگه 100 تا دلیلم برات بیارم بازم قبول نمیکنی این اسمش تعصب نیست ؟ اگه هرکدوم از این عیب هارو سنسیشن داشت دیگه هیچی تا جایی که میتونستین میکوبوندینش
    گوشی هر مشکلی که داشته باشه نمیشه گفت که مهم نیست با اپدیت حل میشه صفحش زرده مهم نیست - مشکل کلید پاور داره مهم نیست که - تو عکس برداری مشکل اون نقطه رو داره ای بابا این که چیزی نیست - گوشی داغ میکنه اشکال نداره ماله اندروئیده و ... اینا اسمش چیه ؟ نمیخوام جسارت کنم اما ما که از پشت کوه نیومدیم داداش
    تا قبلش این نظرو نداشتم ولی الان میگم :‌یا شما خودتون متعصبین یا اینکه خوب نوشته ها رو نمیخونین پس من دوباره میگم!:
    عزیز برادر خوب تابلو داری جانب داری میکنی شما اینو قبول کردی که gs2 بهترین گوشی بازاره پس هرمقایسه ای بشه نمیتونی قبول کنی ممکنه ضعف هایی داشته باشه
    من تمام اون ضعفهایی که به قول شما توجیه کردمو قبول کردم! پس این حرفتون کاملا بی منطق هست!
    100 تا دلیلم برات بیارم بازم قبول نمیکنی
    شما تا حالا ۱۰ تا دلیلم نیوردین که تا حالا ۲-۳ تاش هم حل شده!
    و درضمن اینو بهت بگم شما ممکنه عشقت دوربین باشه پس نه سنسیشن میخری نه گلکسی اس۲ میری یه ساتیو میخری!!
    من برام دوربین مهم نیست حتی اگه بگن دوربینش کار نمیکنه هم واسم فرقی نداه!!
    پس به عقاید دیگران احترام بذارین!
    اینطور نیست شما مشکلات ریز و درشت گوشی رو توجیه کردی نمیخوای قبول کنی تو برخی موارد گوشی مشکل داره من اگه 100 تا دلیلم برات بیارم بازم قبول نمیکنی این اسمش تعصب نیست ؟ اگه هرکدوم از این عیب هارو سنسیشن داشت دیگه هیچی تا جایی که میتونستین میکوبوندینش
    اتفاقا نکته جالب ابنه که سنسیشن هم توی عکس برداری همون نقطه های قرمزو داره!
    تنها یه بار یه پست در بارش زده شده اونم توی تاپیک اس۲ بوده و یکی از کسایی که سنسیشن و میخواسته گفته !
    حالا آیا ما اومدیم اینجا هی بگیم اینو؟!
    در حالی که توی تاپیک اس۲ ببین چند نفر اومدن نوشتن اینکه اس ۲ توی عکاسی نقطه قرمز داره ضایع هست!!!
    پس این شما هایین که دارین میکوبین!
    در ضمن من توجیهم واسه لکه های قرمز این بود که نرم افزاری هست و حل میشه!
    که میبینید که حل شده پس این من نیستم که چرت میگم شمایین!
    گوشی هر مشکلی که داشته باشه نمیشه گفت که مهم نیست با اپدیت حل میشه
    منم واسه هر مشکلی نگفتم با آپدیت حل میشه!! شما خودتون حرف تو دهن آدم میذارین!
    صفحش زرده مهم نیست
    شما نمیدونم کوری یا خودتو زدی به کوری!!
    درمورد صفحه زرد من کلی توضیح دادم چرا مهم نیست!یعنی گفتم اگه شما با گوشی چنین کاری داشته باشی واست مهم نیست اگه نه مهمه!

و درضمن در مورد زردی من توی یه پست دیگه گفتم که احتمالا سخت افزاری هست!
    - مشکل کلید پاور داره مهم نیست که - تو عکس برداری مشکل اون نقطه رو داره ای بابا این که چیزی نیست - گوشی داغ میکنه اشکال نداره ماله اندروئیده و ... اینا اسمش چیه ؟ نمیخوام جسارت کنم اما ما که از پشت کوه نیومدیم داداش
    چرا گویا اومدین!(جسارت نباشه ها!!)
    وقتی کسی نمیدونه که یه نفر اومده نوشته دکمه پاور من کار نمیکنه! این نمیتونه یه مشکل کلی باشه!
    من دیگه چی بگم!
    عزیز شما توی همین فروم برو توی تک تک تاپیکهای گوشی ببین چند نفر با دکمه پاور مشکل دارن!
    این مشکل واسه هر گوشی ممکنه اتفاق بیفته راه حلش اینه که ببری تعمراتی!
    در باره عکسم که توضیح دادم!
    گوشی هم که داغ میکنه شما برو تحقیق کن همینجور میپری وسط یه چیزی میگی!

اگه داری در مورد زیبایی حرف میزنی توضیح دادم که بستگی به علاقت داره!
    اگه کیفیت و داری میگی بازم برای چندمین بار میگم کیفیتو نمیشه توی عکس فهمید!

عزیز اگه این وسط یه چیزی گفم که ناراحتت کرد عذر میخوام!من تمام سعیم و کردم با توجه به اینکه چندین بار بهم توهین کرده بودی و بهت گفته بودم و بازم کردی!لحنمو حفظ کنم!
    اگه واقعا شما متعصب نیستی بیا مثل من دونه دونه حرفامو رو یه نقل قول بزن بگو اینجا رو بیراه گفتی!
    اگه نهم که من دیگه حرفی ندارم!
    پ.ن : فک کنم مجبورم دوباره امضای قبلیمو احیا کنم!

6. 3 کاربر از KAKHMAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

هااااا؟؟؟ داداش چرا چرت میبافی (شوخی بود به دل نگیری ) درسته GS II تهشه ولی نه اون قد تابلو 8.5 میلی قطرشه NEC یه گوشی 7میلی داده
    درسته 7 ميلي داده ولي به اندازه گالكسي هم سخت افزار تو شكمش هست يا نه؟
    به قول kakhmal از باريك ترين ها
    بعدش من كجاي حرفام منطقي نبود كه دوس نداشتي
    من كه گفتم سنسيشن خوشگلتره ، محكمتره ، بهتره ،‌فقط گفتم سنسيشن يه كم كلفتره!
    واسه همين ناراحت شدي؟
    بقيه جمله هام هم در مورد تجربه هام با گالكسي اس 1 بود

---------- Post added at 11:21 AM ---------- Previous post was at 11:19 AM ----------

sAeEd_kHaAn ميشه شما چند تا از معايبي كه به نظرتون ميرسه توي سنسيشن هست بيان كنيد؟

اينم اون عكسي كه با سنسيشن گرفتن كه iranvest گذاشتن تو كلوپ گالكسي اس دو

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن به نظر من اينا همش قابل حله
    چون مثلا همين گالكسي اس كه ميگين اين مشكل رو داره من تاحالا هيچ عكسي نديدم كه اينجوري باشه
    يه سري نمونه ها هم از يه كاربر گذاشتم
    به نظر من اگه كسي هم اينجا بحث تعصبي كرده باشه بچه هاي اين كلوپن با اون مقايسه هاي صفحه نمايش و شروع بحث بدنه
    Last edited by PersiAndroid; 05-06-2011 at 11:29.

8. 2 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زیاد دعوا نکنید همین که رو gs2 نوشته سامسونگ خزه اگه سامسونگ بهترین گوشیه دنیا هم بزنه که هیچ وقت نمیزنه من نمیخرم چون سامسونگ بهتره بره همون یخچال بزنه در ضمن اینجا تایپیک htc هست نه سام

10. این کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

HTC Sensation User Guide

کد:

12. 3 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه عزیزم من ناراحت نشدم شوخی کردم فقط می خواستم بگم باریک ترین نیس من با اندازه گوشی مشکلی ندارم ولی از اون جایی که دهن گوشی رو آسفالت می کنم اگه مقاوم تر باشه خیلی بهتره حیف که سنسیشن در برابر GS II هیچی نیس و گرنه عاشق بدنشم

14. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

این من نیستم که چرت میگم شمایین
    !
    شما نمیدونم کوری یا خودتو زدی به کوری!!
    چرا گویا اومدین
    همینجور میپری وسط یه چیزی میگی!

دست همه مدیران انجمن درد نکنه که به اینجور ادما اجازه میدن هر مزخرفی دلشون خواست اینجا بگن و این سایتو به لجن بکشن

در جواب این ادم .. هم بگم که شحصیت خودشو خانوادشو مشخص کرد و معلوم شد کی پشت کوهیه

جواب ابلهان خاموشیست ...
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 05-06-2011 at 16:21.

16. این کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

اينم يه خبر بد واسه اونايي كه بدنه سنسيشن رو خيلي دوس دارن.
    مثل اينكه بدنه فلزي گوشي به عنوان آنتن استفاده ميشه و مثل آيفون 4 زماني كه با دست پوشيده بشه روي آنتن دهي اون تاثير ميذاره و اين بار تو سنسيشن آنتن wifi و بلوتوث هم به همين بدنه وصله و با توي دست گرفتن سيگنال افت مي كنه تو لينكي مرجعي كه گذاشتم ميتونين ببينين

HTC Sensation suffers from death grip, iPhone 4 caught snickering

Looks like there might be trouble in paradise for HTC fans. Nordic Hardware’s tests have proven that the new HTC Sensation also suffers from the same dreaded death grip as the iPhone 4 but this time it also affects the Bluetooth and Wi-Fi connectivity of the phone.

The problematic area is the back cover. As we discovered a few days back, the Sensation does not have a true unibody design as HTC claims it does but instead uses a large removable battery cover which is mostly made out of metal and has plastic areas that work as antennas. Unfortunately, when these pieces are covered by your hand, there is a substantial drop in the performance of the radio units within the device, particularly of the Bluetooth and Wi-Fi radios.
    As you can see in the first video below, keeping the device flat on your palm makes the Bluetooth audio stream stutter. In case of Wi-Fi, it makes the weaker hotspots disappear from the list of available hotspots as their signal strength is no longer strong enough to penetrate through your hands.

Admittedly, the problem may not be as severe when holding the device normally in portrait mode, however, in landscape mode you will have a hard time avoiding the antennas on the back.
    Now a certain amount of attenuation is expected when you cover the antennas and manufacturers always put a warning in their user guides on the (im)proper way to hold the phone. But in this case the attenuation is way too high and is greatly impacting the performance, and thus the credibility, of the device.
    We would like to know if any users of this phone are having similar problems with this phone. If so, do let us know. Otherwise it could just be a case of a faulty review sample received by Nordic Hardware.
    We do hope this is not a new trend that is starting among new generation handsets. After losing most of our battery life, we don't want to lose our signal strength as well.

Source:
    کد:

18. 8 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •