دیروز یه توفیق اجباری رخ داد و من این سریال رو دیدم.
خداییش به دلم نشست.
طنز نوی هستش.
![]()
دیروز یه توفیق اجباری رخ داد و من این سریال رو دیدم.
خداییش به دلم نشست.
طنز نوی هستش.
![]()
دوستان دیشب سریال پخش شد؟؟
راستی بچهها دقت کردید شاعر سیروان، زانیاره ؟! زانیاری که رپ میخونه و آهنگاش همه غیرمجازن !! : دی
صدا و سیما از دستش در رفته : دی
آره . البته زانیار پاپ هم میخونــه . کلا این دوتا باهم کار میکنن . با یاس هم کار کرده بودن تو آهنگ " تو مریــضی "
جالبه تو شبکــه های اجتمــاعی(fb) همه بهشون اعتراض کردن که چرا واسه صدا سیما خوندین
ولی همین آهنگ تیتراژ پایانی یکی از نقاط قوت سریال هست !!
آره، اما اگه صدا و سیماییها میدیدن کاراشو، یه تجدید نظری میکردن : دی
نکتهی جالبتر قضیه اینجاست که اسمش هم تو تیتراژ میاد !!![]()
وزارت ارشادی که به همه داره مجوز میده، اگه کسی موزیک ویدیو بده و حتی پخشش هم نکنه، نمیذاره کار کنه دیگه !! بعد زانیار کلیپاش هر روز تو PMC و GEM و TVP داره پخش میشه، اسمش هم تو تیتراژ رسانهی میلی میادعمو ضرغام داره بیخیالی طی میکنه
![]()
من که دو صفحه قبل گفتم علتش چی بوده .... مهدی یراحی تویه آلبوم آخرش با این برادرا همکاری داشته و از اونجایی که تویه صدا و سیما نفوذ زیادی داشته اینارو معرفی کرده ... همون جریان رابطه و ضابطه که تویه خود سریال هم مطرح شد . : دی
شما دقت کنید تویه تیتراژ پایانی نوشته آهنگساز تیتراژ آخر : مهدی یراحی .... یعنی سیروان که خودش بهترین آهنگساز و تنظیم کننده ایران هست نمیتونست واسه خودش آهنگ بسازه ؟ : دی
آهنگ تو مریضی که توش زانیار و یاس با هم خونده بودن یه ریمیکسه که بعد از انتشار آلبوم ساعت 9 سیروان پخش شد.... ورژن اصلیش تویه آلبوم خود سیروان که مجازه هم هست . تویه اون ورژن فقط سیروان و زانیار خونده بودن.
بعدش هم شما دارین رو چی بحث میکنین ؟
شما گروه Infected Mushroom رو احیانا میشناسین... یه گروه موسیقی اسرائیلی هستن که در سبکی مستعار به نام " روانگردان " کار میکنن با عقایدی خاص ( مثلا فرماسونی ) !..... همین چند وقت پیش شبکه 3 واسه تیتراژ یه برنامه مستند ، یکی از آهنگ های همین گروه رو گذاشته بودن ! من کفم بریده بود !
در کل باید بگم که در زمینه موسیقی تقریبا داریم به سمت یه آزادی نسبی میریم که خوبه و جای شکر داره !
سلام..
من از این سریال زیادم خوشم نیومد تا اینکه قسمت قبل رو دیدم![]()
ترکووند به معنای واقعی
بهترین سکانس هم سکانس توی زندان بود![]()
( میخندی؟ خوشحالی ؟ ، خوشحال نیستی ؟ : دی )
واقعاً عالی کار کردن روی سریال ( اون قسمت که حرفای زندانی با اتفاقاتی که بین ناصر و سعیده می افتاد یکی میشد)
ما نیز طرفدار شدیم![]()
سلام
وقتی که اون زندانیه نفسشو می داد بالا حرف می زد صداش شبیه صدای مجید میشد همون مجید که قدیما می ذاشت دستاش بلند بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)