eeeeeeeeدیگه کسی نظر نداره؟
چرا من کاره تو رو ندیده بودم ! به نظر من هم کارت عالیه فقط رو متریالها کار کنی بهترم میشه .
eeeeeeeeدیگه کسی نظر نداره؟
چرا من کاره تو رو ندیده بودم ! به نظر من هم کارت عالیه فقط رو متریالها کار کنی بهترم میشه .
سلام
خوب من فعلا تو تری دی مکسمدر حال مدل زدن یه چهارتا شات همینجوری گرفتم(حال نداشتم رندر بگیرم)گفتم بزارم اینجا
اونایی که بازی مافیا2 رو بازی کردند با این صحنه آشنا هستنچون من یکی از لوکیشن های این بازی که خیلی ازش خوشم اومد شروع کردم از روش مدل زدن.
البته الان در حال اضافه کردن جزئیات هستم.
اینم تا اینجای کار البته بصورت فشرده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من دیگه نمیتونم پا به پای شما بیام
دیگه از من گذشت.
فکر کنم انصراف بدم بهتر از اینه که با اختلاف 80 امتیاز ازتون ببازم
ولی نه اگه من Hotsun هستم پس بیشتر تلاش میکنم.
The Hottest sun in the World
خب محیط من تقریباً کامله ولی از یک جهت ولی چون ممکنه فایل اصلیشو بخوان ازم مجبورم روی قسمت های دیگه اش کار کنم .
امیدوارم رقابت خوبی باشه
راستی آقایون داور نکنه از FPSC خوشتون نمیاد ازم 1000 تا امتیاز الکی کم کنید
سلام به تمامی دوستان بازی ساز .
اقا من هرکاری کردم نمی تونم خودم رو برسونم . این پروژه ای دانشگاهی اجازه نمی ده .تازه امروز تونستم خان دوم از چهار تا رو بگذرونم ((یه صحنه با یو دی کی ساختم بردم دانشگاه استاده کف کرد)) پس من هم از اقا رضا معذرت می خوام هم از دوستان .
سلام به تمامی دوستان بازی ساز .
اقا من هرکاری کردم نمی تونم خودم رو برسونم . این پروژه ای دانشگاهی اجازه نمی ده .تازه امروز تونستم خان دوم از چهار تا رو بگذرونم ((یه صحنه با یو دی کی ساختم بردم دانشگاه استاده کف کرد)) پس من هم از اقا رضا معذرت می خوام هم از دوستان .
استاد علی عجب جابیه توپی رو انتخواب کردی و قشنگ مدلینگ کردی . من که فک میکنم خیلی قشنگ در بیاد تو یو دی کیسلام
خوب من فعلا تو تری دی مکسمدر حال مدل زدن یه چهارتا شات همینجوری گرفتم(حال نداشتم رندر بگیرم)گفتم بزارم اینجا
اونایی که بازی مافیا2 رو بازی کردند با این صحنه آشنا هستنچون من یکی از لوکیشن های این بازی که خیلی ازش خوشم اومد شروع کردم از روش مدل زدن.
البته الان در حال اضافه کردن جزئیات هستم.
اینم تا اینجای کار البته بصورت فشرده:
موفق باشی
واسه چی؟ خب نمی تونم سه چهار تا کار رو باهم انجام بدم . افتادن واحد دانشگاهی من مهمتره یا این![]()
اسکله دریک(مافیا 2) خیلی شبیهش شده!
خیلی عالی شده!
ببریدش تو udk و متریال و این حرفا! ببینیم چطور میشه!
ویرایش :
من هم خودم مدل میزنم.چیز خاصی هم بلد نیستم و همه رو تو همین فروم از بچه ها یاد گرفتم.
حداقل تونستم یه چند تا مدل ساده مکعبی درست کنم، مثل پله ، در، لامپ!
شما هم یه سعی بکن.چون محیطت نیاز داره که مدل داشته باشه بازم!
خیلی خالیه الان.
Last edited by honestbud; 27-04-2011 at 19:44.
اینم یه شات از کار من تا حالا(به دلایلی از دیشب دوباره از اول شروع کردم):
![]()
کجاست ؟ چرا من نمی بینمش؟
چه جالب منم نمیبینمش!!!!
با گوشی آپ کردم پدرم در اومد . الان دوباره جهاد میکنم بتونم آپ کنم.چند لحظه ویت باشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)