سلام من یک لپ تاپ دست دوم خریدم مدل hp pavilion dv4000 ولی متاسفانه cd درایور و ویندوزش را ندارد میخواستم لطف کنید و راهنمایی کنید چطوری پیدا کنم؟
سلام من یک لپ تاپ دست دوم خریدم مدل hp pavilion dv4000 ولی متاسفانه cd درایور و ویندوزش را ندارد میخواستم لطف کنید و راهنمایی کنید چطوری پیدا کنم؟
برو اینجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست گرامی . ریکاوری هم کردم . درست نشد . یعنی یه ویندوز دیگه نصب کنم
سلام به دوستان.
من یه لپ تاپ Toshiba satellite L40 دارم ویستا بوده خواستیم XP نصب کنیم خراب شده و از این ویستا های تو بازار حالا نصب کردیم ولی مشکل اصلی اینه که ریکاوری ازش نگرفته بودیم چون فرمت شده برنامه های ساخت ریکاوری روش نیست ولی پارتیشن مخفی که اطلاعات توشه پاک نشده(وقتی با bootable XP بالا میام نشون میده!) حالا میخوام بدونم چطوری میشه اطلاعات این پارتیشن مخفی رو برگردوند یا ازش رایت زد؟ (تو Setup سیستم هم چیزی ندیدم که بشه این کار رو کرد!)دکمه مخفی !... میانبری!... راهی!...چیزی !... که بشه ویندوز اوریجینال خودش رو برگردوند. ممنون میشم کمک کنید.
بهترین خدمات پس از فروش محصولات دل تو ایران مطمئن باشین که شرکت زیگورات هست. که لپ تاپ های دل رو با مجوز رسمی وزارت بازرگانی وارد می کنه و استاندارد صنایع انفورماتیک ایران رو داره.
Dell رو فقط با گارانتی زیگورات بگیرید.
زیگورات حتی باطری رو هم یکسال گارانتی کرده!
شماره شرکت : 88533588_021
آدرس : تهران ، خیابان شهید بهشتی ، خیابان شهید سرافراز ، خیابان هفتم ، پلاک 30 طبقه همکف
مرکز فروش و خدمات پس از فروش زیگورات تکنولوژی
حتماً برای چک کردن کامل دستگاه به شرکت زیگورات نماینده محصولات دل در ایران مراجعه کنید.
مشکل از هارد دستگاه است و باید تعویض شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلفن : 88533588_021
آدرس : تهران ، خیابان شهید بهشتی ، خیابان شهید سرافراز ، خیابان هفتم ، پلاک 30 طبقه همکف
یه برنامه ای هست بنام Dell Bios Password Removal که کارش پاک کردن پسورد بایوس لپ تاپ های دل هست. از طریق اینترنت می تونیند دانلود کنید.
زیگورات ، عرضه کننده محصولات دل در ایران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلفن : 88533588_021
در مورد اتصال مستقيم لپ تاپ به اينترنت از طريق كارت data ايرانسل (كارت پيام رسان) مطلبي پيدا نكردم ، لپ تاپم PCMCIA داره و سيم كارت را هم در پورت مخصوصش قرار مي دهم اما تنظيمات بعدي آنرا اگر كسي مي دونه لطفاٌ راهنمايي نمايد . متشكرم
salam.man laptopam ro dade budam daste yeki.unam rafte ta drive c ro format kone.vali kamel format nashode
.vali dige ozash kheili kheili kharabe va hatta fdiskam nemishe . windows ham bala miad vali sorate eftezahi dare.masalan age bekhaim my computer ro baz konim bayad 10 daghighe sabr konim.ino chikaresh konam? merC
سلام
دوست عزیز به احتمال فراوان FAT هارد لپ تاپ شما دچار مشکل شده است و باید به هر طریق ممکن FDISK شده و از نو پارتیشن بندی نمایید و سپس ویندوز را نصب کنید.
در صورتی که خودتان قادر به انجام این کار نیستید می توانید با شماره تلفنهای درج شده در سایت زیر تماس بگیرید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)