البته 4 گیگ رم توصیه می شه .. 2 گیگ برای باز یای مثل کرایسس 2 محدودیت ایجاد می کنه .
5770 در رزولوشن 1680-1050 مناسبه ولی برای بازی fullhd و extreme حداقل 460gtx توصیه می شه .
پردزانده ی دو هسته ، به شرط این که فرکانس بیش از 3 گیگاهرتز باشه..
البته 4 گیگ رم توصیه می شه .. 2 گیگ برای باز یای مثل کرایسس 2 محدودیت ایجاد می کنه .
5770 در رزولوشن 1680-1050 مناسبه ولی برای بازی fullhd و extreme حداقل 460gtx توصیه می شه .
پردزانده ی دو هسته ، به شرط این که فرکانس بیش از 3 گیگاهرتز باشه..
دوستان تمام کرک ها برای 32 بیت هست و کسی کرک 64 بیت رو نداره ؟
محمد جان شما با یک سیستم متوسط رو به بالا میتونی بازی رو رو حالت hd و یه نمه بالاتر انجام بدی بدون کوچکترین لگی...دوستان مشخصات سیستمی که بخوام این بازیو فول آپشن با آخرین تنضیمات بازی کنم چیه؟
رم 2 و سی پی یو 2.8 و گرافیک 4670 راحت بازی رو جواب میده
دوستان چند تا سوال داشتم.
1) من آپدیت 1.1 بازی رو از جایی دانلود کردم که حجمش 35 مگ بود. حالا کرک این ورژن که مالتی هم جواب میده رو میشه بذارید ؟
2) آیا کرک ویندوز 64 بیتی جداست ؟
Amd 4670 ؟؟؟؟؟؟رم 2 و سی پی یو 2.8 و گرافیک 4670 راحت بازی رو جواب میده
یعنی یه Amd 3850 هم می تونه دیگه؟: دی
نخیر برادر...شما به یه Nvidia 460Gtx نیاز داری برای همچین کاری
نبود؟کسی میتونه لطف کنه سیو بازی تموم شدشو برام جایی آپ کنه
C:\Users\-----\Saved Games![]()
بنابر تست های Techspot شما برای بازی در Fullhd و تنظیمات Extreme به یک GTX 560 TI برای VGA نیازمندید!یا 6950 که آنلاک شده باشه... اگه باز هم بهتر میخواید GTX 570 عالیه!دوستان مشخصات سیستمی که بخوام این بازیو فول آپشن با آخرین تنضیمات بازی کنم چیه؟
CPU هم یک I5 750 یا Phenom II X4 965 کفایت میکنه.
به چهار GB رم نیز نیاز خواهید داشت.
اگه جزییات بیشتر میخواید فکر نمیکنم این جا زیاد جالب باشه در انجمن سخت افزار پاسخگو هستم!
موفق باشید.
حتما
چه خبره
عرفان جان گفتند بنا بر تست های Techspot ! که البته فکر نمی کنم کرایسیز 2 واقعا همچین سیستمی بخواد !!! فکر کنم یه کارت 460 و سی پی یو ایکس فور 635 هم بتونه براحتی این بازی رو رو فول اچ دی و آخرین تنظیمات اجرا کنه ... فکر کنم خود آقا عرفان هم موافق باشه ؟![]()
کسی ندارد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)