سلام دوستان
به سبب یک موضوع حقوقی و شاکی بودن اینجانب از فردی که فقط کد پستی ایشان را دارم، باید از طریق این کد آدرس دقیق وی رو پیدا کنم.
لطفا اگر کسی قادر به راهنمایی و کمک هست که البته بی اجر نخواهد بود پیام کنه.
به سبب یک موضوع حقوقی و شاکی بودن اینجانب از فردی که فقط کد پستی ایشان را دارم، باید از طریق این کد آدرس دقیق وی رو پیدا کنم.
لطفا اگر کسی قادر به راهنمایی و کمک هست که البته بی اجر نخواهد بود پیام کنه.
از روی نقشه کد پستی میتونین پیداش کنین
5 رفم اول مربوط به استان و شهر هست
مثال:
در گوگل بنویسید :
نقشه کد پستی .....
جای نقطه چین اسم شهر رو بنویسید
وقتی شهرش رو پیدا کردین (مثلا تهران ) , در گوگل بنویسید نقشه کد پستی منطقه .... تهران
همینطوری میشه خیابون و کوچه و ساختمان و واحد رو هم پیدا کرد
راه دیگه استفاده از سایت پست همون استان هست . میتونین در شهرها و مناطق و خیابونهای مختلف همون استان کدها رو ببینین تا برسید به کد مورد نظر
در هر سایت پست قسمتی هست که اطلاعات خوبی در مورد کد پستی داره مثل این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سلام
از روی نقشه کد پستی میتونین پیداش کنین
5 رفم اول مربوط به استان و شهر هست
مثال:
در گوگل بنویسید :
نقشه کد پستی .....
جای نقطه چین اسم شهر رو بنویسید
وقتی شهرش رو پیدا کردین (مثلا تهران ) , در گوگل بنویسید نقشه کد پستی منطقه .... تهران
همینطوری میشه خیابون و کوچه و ساختمان و واحد رو هم پیدا کرد
راه دیگه استفاده از سایت پست همون استان هست . میتونین در شهرها و مناطق و خیابونهای مختلف همون استان کدها رو ببینین تا برسید به کد مورد نظر
در هر سایت پست قسمتی هست که اطلاعات خوبی در مورد کد پستی داره مثل این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر بابت پاسخ اما سامانه ای که معرفی کردید با ارائه آدرس، کد پستی رو میده، من برعکسش رو میخوام. با استفاده از ۵ رقم اول هم تونستم محدوده رو پیدا کنم اما ارقام بعد خط تیره که آدرس دقیق هست رو نمیشه پیدا کرد.
اگه همون شهریه که هستی برو پست محله بگو ادرس این کد پستی چی هست ازش برام یه چیزی اومده احتمال میدم دوست قدیمیم باشه ولی ادرس ننوشته بگو. اینطوری بگو احتمالا ادرس رو بدن.
ادرس میدی کد پستی رو میدن. اون روش دوستمون باید حوصله به خرج بدی تقریبی میتونی پیدا کنی. مثلا حالا که فهمیدی تهران بنویس کد پستی مناطق مختلف تهران و اینطوری برو جلو
Last edited by shangil; 17-10-2017 at 13:54.
شهر خودم نیست ولی پست شهر خودم رفتم به هیچ وجه نداد، مسائل حریم خصوصی، من با استفاده از نقشه کدهای پستی محله رو تقریبا پیدا کردم اما آدرس دقیق فقط اون ۵ رقم آخر هست ینی سمت راست خط تیره. محله کوچیکی نیست واقعا وقتم تلف میشه و اصلا شاید حتی پیدا هم نشه.
پیگیری من مسئله کاملا حقوقی هست، میخوام با طرفم دوستانه حرف بزنم که مشکل حل بشه نه اینکه یکراست بکشونمش دادگاه که حق کاملا با منه. فقط میخوام حضورا ملاقتش کنم و این مشکل مالی رو حل کنم اگر نپذیرفت درخواست شکایت کنم.
اگر مشکل قرار بود با حرف حل بشه شما حتما بهش زنگ میزدی جواب میداد حداقل بهت یا باهات حرف میزد یا خودش پیدات میکرد.
نمیتونی همینطوری پیدا کنی. حدودی پیدا کردی خودش خوبه.
در ضمن شما فرض کن ادرس رو پیدا کردین پامیشین میرین اون شهر دم خونش؟! از دید من تلفنش رو پیدا کنی از اون بهتره تلفن خونش
در ضمن در مورد مسایل حقوقی مواظب باش ممکنه برعکس بشه. ادرسش رو پیدا کنی بری دم خونش بعد اتفاقات دیگری بیفته.
اگر واقعا مصر هستی و نتونستی از اینترنت و پست پیدا کنین که وقت تلف میشه( مثلا همون سایت برین اون منطقه رو که پیدا کردی یکی یکی اسم خیابونا رو بدی پلاک بزنی تا کد پستی هاش بیاد و از روی اون به کد پستی مقصود برسی که شاید حتی یه ماه هم وقت ببره)
نمیدونم بری شورای حل اختلاف نامه بدن بهت که بتونی ادرسش رو در بیاری یا نه. بعیده البته
با دو خط محترمانه دعوت به حل مشکل کردم اما هر دو خط منو رو کامل بلاک کردن ایشون
Sent from my iPhone using Tapatalk
این طور آدمی رد بهتره بری شورای حل اختلاف حل کنی مساله رو
بلاک کرده ، بری دم خونش چیکار میکنه!!
والا شرایط طوریه اینکارو بکنم تا ۹۰٪ مطمئنم مشکل حل میشه یکم پیچیدس قضیه. حالا این شورای حل اختلاف که فرمودید همون دادسرا باید رفت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)