منم به نوبه خدم از تمامی دست اندرکارانش تشکر میکنم
هم آموزنده بود هم سرگرم کننده
======================================
امیدوارم نسل سوری خانم ها و پورمخبرها و هرچی لوس و بی مزه مثل آقاخانی که مخاطب رو اسب فرض کرده منقرض بشه
منم به نوبه خدم از تمامی دست اندرکارانش تشکر میکنم
هم آموزنده بود هم سرگرم کننده
======================================
امیدوارم نسل سوری خانم ها و پورمخبرها و هرچی لوس و بی مزه مثل آقاخانی که مخاطب رو اسب فرض کرده منقرض بشه
عالی بود از هر نظر!
با این قسمت آخرش که رو پیشونی هر کی یه چی میذاشتند و باید طرف حدس میزد خیلی حال کردم!
گل گفتی
من موندم این سریال چی رو می خواست بگه؟..................
والا تا جایی که من یادمه نقی رو کفشش خیلی حساسبود!
خاطرتون باشه یه سری ارسطو پوشیده بودتشون، یهو بدجور شاکی شد!!
ولی فکر کنم بابت این کفش مانور میداد که میخواست خراب شدن تدریجی کفش نقی که واسه زن و بچش که تو شهر غریب واسه راحتی اونا دوندگی می کرد رو نشون بده که نهایتا کفشی که خیلی واسش اهمیت داشت رو، واسه یه چیز مهمتر که خانوادش باشه، فراموش می کنه بپوشه!!
البته این صرفا استنباط منه! شاید اشتباه باشه...![]()
از معدود تاپیکهایی که وقتی نظر همه رو راجع به سریال و پایانش میخونی میبینی همه راضی بودن : ) درس عبرتی باشه برای بقیه سریالها ... سریالهایی که ده ها برابر این سریال هزینه میشه براشون و آخرشم ...
من نتونستم چند قسمت اول رو ببینم ولی قسمتهای اخرو دنبال کردم واقعا سریال خشگلی بود
محسن تنابنده و خمسه و ... خیلی خوب نقشاشونو بازی کرده بودن و نسبت به بقیه سریالها هم پایان بهتری داشت در کل خوشم اومد ازش
به بعضی از دوستانم که ایرادای بنی اسراییلی میگرنم باید بگم
حساس نشو حساس نشو![]()
تموم شدنشم عالی و به بهترین نحو بود
حیف تموم شد سریال به این قشنگی
من با آهنگش بیشتر حال کرد .خیلی ....آور بود.
کار محسن تنابنده هم خیلی خوب بود.
ولی به نظرم برای ساختن سریال خوب در حد شعور این ملت باید خیلی کار بشه!!!!!
سيروس مقدم در يادداشتي اهداف سريال پايتخت را برشمرد
سيروس مقدم كارگردان سريال پايتخت در يادداشتي با عنوان «اهداف سريال پايتخت» نوشت:
جلوگیری از مهاجرت بی رویه و غیر ضروری به شهر تهران از اهداف اصلی سریال پایتخت به شمار می رود.
برای این منظور خانواده ای صمیمی، صادق، پاک، سالم و مذهبی و علاقه مند به یکدیگر را انتخاب کردیم و نشان دادیم چگونه ممکن است این خانواده با برخی مشکلات در کلان شهری مثل تهران مواجه شود.
اگر این خانواده از بنیان های محکم اخلاقی، عاطفی و دینی برخوردار نبود احتمالا در مواجهه با انواع دشواری ها آسیب جدی می دید.
بعضی انتقاد می کنند چرا مردم مازندران در این سریال تا این حد خوب و اخلاق گرا و دوست داشتنی هستند در حالیکه دیگر افراد این مجموعه تا این حد مثبت نشان داده نشدند؟
پاسخ این است ما در این داستان به هیچ وجه سیاه نمایی نکردیم و بجز خلافکاران مواد مخدر و سایر شخصیت های سریال چهره هایی منفور نبودند، اما چون قهرمانان این قصه یک خانواده از مازندران بودند آنها را از نظر ویژگی های پسندیده اخلاقی مانند محبت، عاطفه، صداقت، صمیمیت، دینداری و احترام گذاشتن به والدین و بزرگترها، برجسته تر از دیگر افراد این مجموعه نشان دادیم.
یقینا علاقه افرادی که این سریال را از تلویزیون دیدند به هموطنان مازندرانی افزایش یافت.
خوشحالم از اینکه میبینم این سریال تا این حد مورد توجه و استقبال هموطنانم قرار گرفته است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)