رندر به نظرم خیلی خوب شده . مخصوصا زاویه نور که یه قسمت رو سایه کرده و کف زمین رو روشن تر ...
رندر به نظرم خیلی خوب شده . مخصوصا زاویه نور که یه قسمت رو سایه کرده و کف زمین رو روشن تر ...
هادی کارت حرف نداره منتظر بقیش هستیم.دست بجنبون ببینیم چی می شه.
به دلیل ملاحظات Performance بهتر است از نورهای Static و رندر خود UDK استفاده کنید. UDK موقع اجرای بازی به صورت خودکار مباحث مربوط به LOD را روی صحنه ها با توجه به نورهای Static خودش اعمال میکند ولی شما برای اجرای چنین ملاحظاتی باید چند نسخه Texture با کیفیتهای مختلف بسازید و .... ویدئوهای آموزشی نورپردازی تو این زیمنه خیلی به شما کمک خواهد کرد. حتما آنها را دریافت کنید. تقریبا تمام افکتهای نوری مورد نیاز شما از طریق موتور رندر خود UDK قابل پیاده سازس شدن هست.
نه اینطور نیست ! رندر تو تکسچر بحثش جداست . خیلی از مدلهای داخلی یا آبجکت هایی مثل بشکه و اسلحه و ... تو بازیهای خارجی حتما رندر تو تکسچر میشن !
منظورم از سوالم این دوتا بود :
اینو آقا پرویز اشاره کرد :
2. وقتی تو 3dgs یک مدل رو یکجا امپورت میکنی و plane هست 2تا مشکل پیش میاد :نه نینجا جان منظور محمد جان rataole همون مشکل culling (یک طرف دیده نمی شود )تو گیم استدیو و یونتی هست .جدا این مشکل تو udk وجود نداره؟
1- کاراکتر از دیوار رد میشه .
2- به این دلیل که مدل مپ کلا یک باکس در نظر گرفته میَشه کاراکتر نمیتونه به خوبی حرکت کنه و هر 2 قدم 3 بار گیر میکنه.
هادی جان ببخشید که من جواب میدم
خوب این یکی هم مشکل به وجود نمیاد تو سوال پرویز جان یه تیک رو میزاری.تو سوال شما یه تیک رو بر میداری
در کل مشکلی پیش نمیاد♣
خوب در مورد راتاتوییل
من از محدوده ها یا همون کالیژن های مدلم استفاده نمیکنم آخه اینطوری سنگین میشه
سعی میکنم از یه bsp که به عنوان بلوک معرفیش میکنم استفاده کنم
اینطوری هم مشکل حل میشه و هم پردازش ها سنگین نمیشه
کافیه با براش یه دیوار بکشی البته تبدیل به دیوارش نکنی ، بعد از توی والوم ، block رو انتخاب کنی
اون وقت کاراکتر از دیوار نامرئی نمیتونه رد شه
ممنون علی جان![]()
بحثتون جالب شده.
من یه جاهاییش رو نفهمیدم!
یعنی سفات مفاتم قد نمیده!
قضیه بلاک کردن تو UDK رو گرفتم!اما اینکه چرا اینکارو میکنید و چه مشکلی با مدل دارید رو نفهمیدم!تیک زدن و ورداشتنرو هم نفهمیدم!
ویرایش :
خود مفهوم رندر تو اکسچر رو فهمیدم ولی نفهمیدم چرا از نور پردازی UDK استفاده نمیکنید!UDK که نور پردازیه خوبی داره؟
Last edited by honestbud; 16-04-2011 at 09:44.
اما این ایده متریال نامرئی هم فکر خوبیه ها . من چند وقت پیش یه صحنه ای میخواستم خلق کنم که طرف مثلا قلاب طناب رو میگیره و از این سمت میره اون سمت ! اینجا اومدم یه باکس گذاشتم زیر پای طرف که وقتی میرفت رو قلاب کلیک میکرد باکس حرکت میکرد اما چون متریالش نامرئی بود کسی متوجه نمیشد که به خاطر این باکس پلیر حرکت میکنه !
Last edited by anti-military; 16-04-2011 at 10:07.
عزیز جان بحث هادی Lighmapping صحنه بود. من هم راجع به پردازش نور صحنه صحبت کردم.معلومه که Render To Texture بحثش جداست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)