بابا جان خودتون پست اولو اپدیت کنید از هر سه تا لینک 8 تاش شیلتره!!! مخصوصا کرکی که گفتید مشکل نداره رو جان من دوباره بزارید
بابا جان خودتون پست اولو اپدیت کنید از هر سه تا لینک 8 تاش شیلتره!!! مخصوصا کرکی که گفتید مشکل نداره رو جان من دوباره بزارید
من دیروز بازی رونصب کردم.
بعد از دمو، یه لحظه منو رو نشون میده، بعد صفحه سیاه میشه. بعد از حدود 10 ثانیه دوباره یه لحظه منو میاد و دوباره سیاه میشه. الی آخر...
مشکل از چیه؟ فکر میکنم سیستمم نمیکشه.
سلام
من اين بازيو از كمپاني مدرن گرفتم وقتي تصبش ميكنم،اجرا نميشه . هيچ پيغامي هم نميده. كسي ميدونه مشكلش چيه؟
مردم یکی پیدا نیمشه کمک کنه همه لینک هآ خراااااا به من بد 1 سال باز هر کاری می کنم تو سینگل پلیرش همه جا رو آب ور داشته یکی کمک کنه من 2 بار خریدم ولی باز مشکل یکیه یکی میگقت ان فیل 10 مگا بیتی رو بریزی درست میشه ولی یا هیلتره یا دیلیت شده لینکشو برام بفرستید لطفا ایمیل کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم امروز بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خریدم به پیش نصب شده بود وقتی نصب کردم و فایل اجرایی رو زدم داخل بازی نمیرود اصلا هیچ اخطاری نمیده ویندوز ۷ دارم و حجم بازی هم ۲۰ گیگابایت هست آیا احتیاج به نصب نسخه قبلی داره یا باید برنامه جانبی بریزم و یا باید کرکشو عوض کنم؟
اخطار زیر رو میده
Problem signature:
Problem Event Name: BEX
Application Name: Shogun2.exe
Application Version: 1.1.0.0
Application Timestamp: 4e78c51b
Fault Module Name: SteamClient.dll
Fault Module Version: 1.0.0.1
Fault Module Timestamp: 4e6127fb
Exception Offset: 0002b6fb
Exception Code: c0000417
Exception Data: 00000000
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1065
Additional Information 1: 33ca
Additional Information 2: 33ca60d61fd464e5bae7e4725590271d
Additional Information 3: b81d
Additional Information 4: b81d16d41b1311d01539742a0480522d
Read our privacy statement online:
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
راهنمایی کامل بازی Total War: Shogun 2
- نرم افزار Phoenix 1.5 beta 3 یا Phoenix 1.4 beta 7را اجرا و بازی با آن Unpack کنید2- حالا از نرم افزار فوق الذکربه این طریق استفاده کنید :پس از باز کردن برنامه Phoenix گزینه Instruments را انتخاب کنید و سپس UPDATE CONTENT DESCRIPTION RECORD و سپس INTERNET .)
حال اجازه دهید برنامه آپدیت شود.
3- فایل فشرده بازی را توسط نرم افزار Daemon Tools اجرا کنید و در ادامه دوباره گزینه INSTRUMENTS و سپس SID UNPACKER نرم افزار Phoenix را انتخاب کنید4- فایل Total War- Shogun 2 _disk1.sim را درون پوشه بازی انتخاب کنید و اجازه دهید بازی استخراج شود...بعد از اتمام کار دوباز نر مافزار Daemon Tools را unmount کنید و دوبار disk2را انتخاب و در ادامه دوباره گزینه INSTRUMENTS و سپس SID UNPACKER نرم افزار Phoenix را انتخاب کنید و فایل Total War- Shogun 2 _disk2.sim را درون پوشه بازی انتخاب کنید و استخراج کنید5- انتخاب کنید فایل *. Ncf و استخراج کنید.6- کرک بازی را که با نام ali213.net-11gpatch15.8.exe را اجرا و در محل نصب بازی آدرس خواسته شده آن را بدهید و از بازی لذت ببرید
سلام دوستان
کسایی که مشکل کرک و لود بازی یا آب گرفتگی برن به لینک زیر:
خودم تست کردم
به خوبی کار می کنن.
امتحان کردم مشکل آب گرفتگی رو جواب میده، ولی مشکل لودینگ رو این لینک جواب نمیده
لطفاً لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو درست کنید، فایل موجود نیست
.................
Last edited by korokodil_avareh; 16-08-2012 at 23:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)