تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 41 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 405

نام تاپيک: آرشیو - پرسش و پاسخ كامپيوتري

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

از gpedit میتونی این گزینه رو فعال کنی
    برو
    c:\windows\system32\gpedit.msc
    رو باز کن و برو ادرس

user configration\administractive templet\start menu and taskbar

حالا سمت راست بگرد دنبال
    removee run menu from start menu

بازش کن و رو حالت enable بزار و apply کن و پنجره رو ببند و دوباره همون گزینه رو باز کن و این دفعه رو not configured کلیک کن و apply کن ببین اومده یا نه

داره خودمونی میشه maria42's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من خیلی با کامپیوتر اشنا نیستم میشه راهنماییم کنین 1-چطوری موسیقی هامو بریزم توی جت ایدیو که انها رو پشت سرهم پخش کنه 2-چطوری چت کنم3-رجیستری یعنی چی و از کجا میرن تو رجستری
    در ضمن سایتی یا کتابهایی هست که من کامپیوتر را جز به جز یاد بگیرم مثلا ببینم جت ایدیو هر قسمتش چه کارهایی انجام میده یا موی میکر چکار میکنه وغیره خلاصه من در مورد کامپیوتر تقریبا صفر کیلومترم
    Last edited by maria42; 18-10-2007 at 15:55.

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

دوستان من خیلی با کامپیوتر اشنا نیستم میشه راهنماییم کنین چطوری موسیقی هامو بریزم توی جت ایدیو که انها رو پشت سرهم پخش کنه یه سوال دیگه چطوری چت کنم
    در ضمن سایتی یا کتابهایی هست که من کامپیوتر را جز به جز یاد بگیرم مثلا ببینم جت ایدیو هر قسمتش چه کارهایی انجام میده یا موی میکر چکار میکنه وغیره خلاصه من در مورد کامپیوتر تقریبا صفر کیلومترم
    سلام

به نظر من چندان سخت نسیت یک کمی تلاش کنید خودتون با همه چیز آشنا میشد ولی در مورد سوالی که پرسیده بودین به نظر من بهترین راه استفاده از سایت های Google و Altavista و ... هستش

برای مثال شما به سایت گوگل بروید و بنویسید آموزش چت کردن یا ... ، به همین ترتیب در هر زمینه ای که بخواهید می توانید اطلاعات کاملی پیدا کنید و خیلی بهتر از کتاب هستش

موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برای کار با software بهترین راهنما خود help نرم افزار است....همه چیز کامل و واضح.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

اگه صفر کیلو مترید ( خودتون گفتید . راستی صفر کیلومتر یعنی چی ؟؟؟؟؟ ) فعلا رجیستری را دستکاری نکنید . چون مطمئنا فعلا ویندوز هم نمی تونید عوض کنید و توی خرج می افتید .

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

من یه مشکل حاد دارم که هر کار میکنم حل نمیشه!!!از هر کسی که که بتونه مارو در رفعش کمک کنه متشکریم
    اول این که وقتی و paintویندوز کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته!!هر چی هم صبر میکنم نمیآد!!چرا؟؟
    دوم اینکه وقتی photoshop رو باز میکنم یه صفحه میاد که عکس 2 تا پر رنگی توشه و سمت راستش اسامی سازندگان برنامه رو نشون میده اما تا ربع ساعت هم که صبر کردم این صفحه باقی موند و در آخر قفل کرد!!چرا آخه؟

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

من یه مشکل حاد دارم که هر کار میکنم حل نمیشه!!!از هر کسی که که بتونه مارو در رفعش کمک کنه متشکریم
    اول این که وقتی و paintویندوز کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته!!هر چی هم صبر میکنم نمیآد!!چرا؟؟
    دوم اینکه وقتی photoshop رو باز میکنم یه صفحه میاد که عکس 2 تا پر رنگی توشه و سمت راستش اسامی سازندگان برنامه رو نشون میده اما تا ربع ساعت هم که صبر کردم این صفحه باقی موند و در آخر قفل کرد!!چرا آخه؟
    سلام دوست عزیز

من فکر می کنم سیستم شما الوده به ویروس هستش و اگه paint اجرا نمی شه به نظرم فایل exe اون خراب شده یا پاک شده . به این مسیر برو و ببین فایل exe اون هستش یا نه .
    اگه هستش روش دابل کلیک کن ببین باز می شه یه نه C:\WINDOWS\system32\mspaint اگه باز نمی شه باید سیستم خودت را ریپیر کنی .

اون چیزی هم که گفتی توی فتوشاپ میاد درسته اسم نویسندگان این برنامه هستش .

قابل توجه کسانی که می خواهند این کار را انجام بدن کافی است کلید alt را پایین نگه دارید و سپس به منوی help بروید و همان طور که کلید alt را پایین نگه داشته اید روی about photoshop کلیک کنید .

اگه روی صفحه ای که اسم نویسندگان توش هستش یکبار کلیک کنید پاک می شود .

فکر کنم این برنامه فتوشاپ شما دستکاری شده . سعی کنید برنامه اش را عوض کنید و از یه سی دی دیگه نصب کنید . یا اینکه تنظیماتش بهم ریخته .

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوست خوبم

اول یه سوال , شما از اون گربه که گرفتی بغلت نمیترسی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اما در مورد مشکلتون که معلوم نیست از چیه

فقط میتونم راهنماییتون کنم

بگین از چه ویندوزی استفاده میکنین ؟
    کی نصبش کردین ؟
    قبلا از همین ویندوز استفاده میکردین یه نه ؟
    اگه قبلا استفاده میکردین بفرمایین قبلا هم همین طور بوده یا نه ؟
    روی سیستم از چه انتی ویروسی استفاده میکنین ؟

حالا نظر من چیه ؟
    من میگم یه ویندوز sp2 خوب گیر بیارین که دستکاری نشده باشه
    بعد بشینین یه ویندوز تمیز نصب کنین و یه بار دیفرگ کنین و کارت صدا و گرافیک رو هم نصب کنید
    نرم افزارهای جانبی که زیاد باهاشون سر کار دارین مثل
    1-win rar
    2-clone cd
    3-photoshop
    4-anti viruse
    5-tun up utility
    6-yahoo masanger
    7-mozila fire fox
    8-dictunary

حالا بیاین از درایو ویندوز یه image با نرم افزار win ghost بگیرین و داخل یکی از درایوها ذخیره کنین
    سپس یه فلاپی یا یه سی دی بوت بسازین و برنامه ghost و image هارو توش رایت کنین

یعنی شما یه سی دی دارین که هم خاصیت بوت شدن رو داره هم برنامه ghost رو داره و هم image ویندوز رو

با این کار شما در طول 3 دقیقه میتونین ویندوز نصب کنین و هر هفته یه بار سیستم رو توسط tun up utility

با یکی از برنامه هاش که اسمش هست
    -Click Maintenance
    سیستم رو چک کنین و error هارو پاک کنین

این طوری شما نه ویروس میگیرین نه ریجستریتون خراب میشه
    ضمنا شما میتونین به تمام پروسه ها مدریت کنین و از بار شدن برنامه های اضافی روی سیستم جلو گیری کنین

امیدوارم برین دنبال این کار و قدر این گفته ها رو بدونین
    اینایی که میگم تجربه شده برا خودم و نیومدم copy past کنم

به خاطر من یه بار امتحان کن بعد بیا نتیجه رو بگو

موفق باشین

داره خودمونی میشه simran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.خسته نباشید.چطور میشه لینک هایی رو که از سایتهای دیگه می گیریم به طور مستقیم توی تاپیک بگذاریم؟ همینطور در مورد فایل هایی که آپلود می کنیم.

پیشاپیش از راهنما یی تون ممنونم

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

12

سلام دوست خوبم

اول یه سوال , شما از اون گربه که گرفتی بغلت نمیترسی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اما در مورد مشکلتون که معلوم نیست از چیه

فقط میتونم راهنماییتون کنم

بگین از چه ویندوزی استفاده میکنین ؟
    کی نصبش کردین ؟
    قبلا از همین ویندوز استفاده میکردین یه نه ؟
    اگه قبلا استفاده میکردین بفرمایین قبلا هم همین طور بوده یا نه ؟
    روی سیستم از چه انتی ویروسی استفاده میکنین ؟

حالا نظر من چیه ؟
    من میگم یه ویندوز sp2 خوب گیر بیارین که دستکاری نشده باشه
    بعد بشینین یه ویندوز تمیز نصب کنین و یه بار دیفرگ کنین و کارت صدا و گرافیک رو هم نصب کنید
    نرم افزارهای جانبی که زیاد باهاشون سر کار دارین مثل
    1-win rar
    2-clone cd
    3-photoshop
    4-anti viruse
    5-tun up utility
    6-yahoo masanger
    7-mozila fire fox
    8-dictunary

حالا بیاین از درایو ویندوز یه image با نرم افزار win ghost بگیرین و داخل یکی از درایوها ذخیره کنین
    سپس یه فلاپی یا یه سی دی بوت بسازین و برنامه ghost و image هارو توش رایت کنین

یعنی شما یه سی دی دارین که هم خاصیت بوت شدن رو داره هم برنامه ghost رو داره و هم image ویندوز رو

با این کار شما در طول 3 دقیقه میتونین ویندوز نصب کنین و هر هفته یه بار سیستم رو توسط tun up utility

با یکی از برنامه هاش که اسمش هست
    -Click Maintenance
    سیستم رو چک کنین و error هارو پاک کنین

این طوری شما نه ویروس میگیرین نه ریجستریتون خراب میشه
    ضمنا شما میتونین به تمام پروسه ها مدریت کنین و از بار شدن برنامه های اضافی روی سیستم جلو گیری کنین

امیدوارم برین دنبال این کار و قدر این گفته ها رو بدونین
    اینایی که میگم تجربه شده برا خودم و نیومدم copy past کنم

به خاطر من یه بار امتحان کن بعد بیا نتیجه رو بگو

موفق باشین
    با تشکر از شما در جواب سوال اولتون باید بگم این گربه که اسمش غضنفره بهترین دوستمه و خودم از 4 سال پیش که به دنیا اومد تاحالا بزرگش کردم و الان بچه هم داره(اسم زنش هم ملوسه)
    در مورد دومی هم جونم براتون بگه...........یه برنامه به اسم system mechanicپیدا کردم با یه برنامه به اسمregistry mechanicوwindows doctorوwindows washerوspyware doctorوsymantec antivirus.با همه این برنامه ها یه بار تمام سیستمم رو اسکن کردم.بعد یه جمع بندی کردم دیدم 110تا تروجان و جاسوس،12تا ویروس،187تا مشکل ریجستری و 12501تا مشکل ویندوز پیدا شد که همه رو رفع کردم.بعد از اینکه کامپیوتر رو ریست کرد همه چیز درست شده بود!!!در ضمن یه xp خسته دارم که حدود دو سال و نیمشه.ولی واقعا از راهنماییت متشکرم.همچنین برنامه ی system mechanic7رو حتما حتما گیر بیار که کار همه ی برنامه های گفته شده رو برام کرد و حسابی یه دستی رو سر و روی سیستم بدبختم کشید
    با تشکر

پی نوشت:گربه کجاش ترس داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •