مافیا 2 نیومده برادر.همون قبلیو کردن یک مدت تو پاچه مردم.یک چندتا پک ریختن روش گفتم مافیا 2![]()
مافیا 2 نیومده برادر.همون قبلیو کردن یک مدت تو پاچه مردم.یک چندتا پک ریختن روش گفتم مافیا 2![]()
یادش بخیر
چه بازی بود مافیا چون تامی شخصیت اصلی بازی توش می میره دیگه به هیچ وجه ادامه پیدا نمی کنه شاید مافیا 2 فلش بک بشه یا یه چیزی تو مایه های صورت زخمی
اگه سری دوش بخواد بیاد 100% شخصیتا عوض میشه.مثل gta که هی عوض میشه.
البته 100% هیچکدوم از این اتفاقا نمیفته![]()
سلام عزیزم
از اینکه می توانم در این مکان و در کنار شما باشم , بسیار خوشحالم
** ** ** ** ** **
اگر احتیاج داشتی من این بازی رو دارم و در اختیارتون قرار می دهم ( البته نسخه PC )DaRiOuShJh
متاسفانه الان که یه سیدیش خراب شده و ورژنه ps2 ش هم متاسفانه خیلی تصنعی شد
** ** ** ** ** **
والله من خودم ندیدم , وگرنه حتما کمک . . . .*PINK PANTHER*
ورژن پی اس توش چطوره که همه میگن بده؟
** ** ** ** ** ** **
100 درصد با شما هم عقیده هستم .Amin_Asterix
تنها بازی بود که وقتی تمومش کردم احساس کردم ناراحت شدم.به 2 دلیل.یکی اینکه دیگه نمی تونم مافیا رو ادامه بدم و دومی هم مرگ پائولی و تام
خصوصا اون لحظه ای که تامی کشته شد !
من به یک چیز اعتقاد دارم ! نمی دونم شما هم همینطور یا نه ؟کاشکی میشد دوباره یک بازی با این داستان بسازن
همیشه بازیهای ناب و زیبا , در یک شماره و آن هم اولین شماره , زیبا هستند و تکرار پذیر نیستند ! حالا هرچه شماره های بعدی از قدرتهای بیشتری برخوردار باشند
مافیا هم جزء اون یکه ها و تکرار ناپذیر هاست .
البته این یک نظر است
** ** ** ** ** ** ** **
تازگی ها یک سی دی در بازار پیدا شده که تغییرات بسیاری در ظاهر این بازی ایجاد کرده و فروشنده ها به عنوان " مافیا 2 " !!!!! می فروشندMetal gear Solid
کسی فایل ماشین پزو 406 رو داره؟
البته من سایتی رو سراغ دارم که تمام این کارها را انجام داده و به احتمال زیاد این نامردها همان فایلهای آن سایت را دانلود کرده اند و به جای " مافیا 2 " به مردم می فروشند .
** ** ** **
خیر دوست عزیز.toodi
یکی به من بگه Mafia2 اومد یا نه
قرار بود در سال 2008 بیاید ! ولی به دلایل مشکلاتی که شرکتهای سازنده داشتند , اوایل سال 2009 به بازارها می آید .
** ** ** **
Amin_Asterix
مافیا 2 نیومده برادر.همون قبلیو کردن یک مدت تو پاچه مردم
** ** ** **
Ali Pacino
یادش بخیر
چه بازی بود مافیا چون تامی شخصیت اصلی بازی توش می میره دیگه به هیچ وجه ادامه پیدا نمی کنه
** ** ** **
خب اولین تغییری که دیده شد , اسم شخصیتها بود !Amin_Asterix
اگه سری دوش بخواد بیاد 100% شخصیتا عوض میشه.مثل gta که هی عوض میشه.
اگر تریلر زیر نویس دارش را دیده باشید , متوجه تغییرات بسیاری می شوید .
** ** ** **
مگه شما دیدی تریلرشو؟
میشه لینکشو بزاری؟یا بگو کدوم سایت بوده.
فقط اینو بگم اگه مافیا رو بسازن تو ورژن بعدی و بخوان از همون داستان استفاده کنن(یا همون شخصیتا)شدیدا شکست می خورن.من که عمرا حاضر بشم برم دوباره سرش!مثل همون صورت زخمی که دیدم چه جوری شروع شد و یک اثر هنریو به مسخره گرفت دیگه ادامه ندادم اینم نمیرم![]()
امیدوارم این مثل gta باشه که هی داستان عوض میکنه![]()
هه هه هه فقط بگم افتضاحه!!!
مثلا دیگه دوربینه از تویه ماشین نداره و کنترله ماشین خیلی راحت تر شدهولی در کل به درد نمیخوره
درسته چون کنسوله فریم ریتش و گرافیکش بالاس ولی همون پی سیش جاذبش خیلی بیشتره
نه بابا این ps2 رو هم دارم میفروشمش! همچین چیزی نیست
قراره بیاد برادر! منم اتفاقا تویه دانلوده آفلاین دیدم تویه قسمته اخبار هم فک کنم بچه ها زدن یه تاپیک
موفق باشید...
ممنون میشه آدرس سایت رو بگید؟]تازگی ها یک سی دی در بازار پیدا شده که تغییرات بسیاری در ظاهر این بازی ایجاد کرده و فروشنده ها به عنوان " مافیا 2 " !!!!! می فروشند
البته من سایتی رو سراغ دارم که تمام این کارها را انجام داده و به احتمال زیاد این نامردها همان فایلهای آن سایت را دانلود کرده اند و به جای " مافیا 2 " به مردم می فروشند .
سلام
پس از ورود به سایت :
کافیست در قسمت سرچ , نام MAFIA 2 را تایپ کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چندین مدل از تریلرهای مربوط به این بازی رو مشاهده می کنید که از کیفیت wmv تا HD برای دانلود در اختیار شما هستند .
به نظر من این اتفاق می افتد که :
باز هم سوالاتی که شاید همگی , در ذهن داشته باشند این است که ,
آیا این بازی ادامه ای برای بازی قبلی است یا نه ؟ اصلا هیچ ارتباطی با آن دارد یا نه ؟ و . . . .
این سوالات همگی در نام این بازی که در آینده اعلام خواهد شد , مشخص می شود .
فعلا عنوان MAFIA 2 برای آن انتخاب شده همانند زمانی که MAFIA در مراحل ساخت بود .
ولی به مرور زمان تبدیل شد به MAFIA : The City Of Lost Heaven !!!
داستانهای جالبی در دیگر سایتهای فارسی زبان مطرح بود , از جمله :
اینکه شخصیت اصلی یکی از فامیلهای " توماس آنجلو " است و قصد انتقام گیری دارد و . . .
یا اینکه
توماس آنجلو , زنده می شود و . . . .
یا اینکه
" توماس آنجلو " دارای دو همسر بوده و این یکی از فرزندان پسر او می باشد و . . . .
ولی چیزی که مهم است , اینه که , این دو شرکت و در واقع دو غول بازی سازی که معمولا خیلی کم بازی می سازند, این دفعه نیز با کمک یکدیگر , دست به انجام کاری زده اند که بتوانند این بازی را در تمام کنسولهای جدید یک بازی به یاد ماندنی ایجاد کنند .
و تنها عامل موفقیت آنها , داستانی موافق ( + ) یا مخالف ( - ) در مورد سری قبلی است .
به بیانی دیگر , نقش اصلی داستان , یا در گروه مثبت می باشد ( بازماندگانی از گروه سالیاری ) یا در گروه منفی ( بازماندگانی از گروه موریلو ) .
البته حدسی که من در مورد این بازی دارم , این است که , این مجموعه همانند سری قبلی , با یک پایان تلخ , همراه نخواهد بود و همین عاملی می شود تا پس از کسب موفقیت غیر قابل باور آن , ما در سالهای بعدی شاهد حضور بازیهای MAFIA 3 , 4 , 5 , ….
باشیم .
نظر شما چیست ؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)