بابا Omid جان قربون شکلت راه کم حجم تر وجود نداره؟؟ ویندوزمم نمیتونم عوض کنم چون حداقل 50 تا Update روش نصبه!!
خوداییش دانلود 8 تا 9 مگ اونم بدون رزیوم ساپورت دیوانه کنندست!!!
بابا Omid جان قربون شکلت راه کم حجم تر وجود نداره؟؟ ویندوزمم نمیتونم عوض کنم چون حداقل 50 تا Update روش نصبه!!
خوداییش دانلود 8 تا 9 مگ اونم بدون رزیوم ساپورت دیوانه کنندست!!!
سلامنوشته شده توسط vampire_viper
من دانلود كردم Resum داشت كه !!!![]()
كاره 45 دقيقست فقط
آرهههههه
شرمنده ماله منم وسط کار رزیوم رو ساپورت کرد!!! مرسی Omid جان
من بازی را نصب کردم و هم پچ را اما بعد از اتمام یک مرحله این پیغام را میده
![]()
حتما مشکل از سخت افزارت هست و واسه بازی کم البته احتمال میدم چون وقتی هرچی هنگ میکنه Eror Reporting میاد
در ضمن دستت درد نکنه OMID جان پچاش کاملا سالمه و من اصلا مشکلی نداشتم گرافیکشم تا Medium خیلی خیلی راحت اجرا میشد و فقط تو very high هم با اینکه سرعتش خوب بود ولی هر چند دقیقه یک مکثی میکرد بعد ول میکرد که فکر میکنم از سیستم خودم بود چون سخت افزارم قدیمی شده
Asus Radeon 9800 XT
Pentum 4 2.8Ghz overclock 3400
2 x 512 DDR 500 overclock
مشکل از کرک بازی بود اما هنوز با ریختن پچ مشکل گرافیک بازی فرقی نکرده
سیستم ای که شما نوشتی برای این بازی کمهنوشته شده توسط vampire_viper
![]()
![]()
![]()
![]()
من اگه نصف سیستم شما را داشتم که عشق دنیا را میکردم
ولی من با همین سخت افزار همون جوری که گفتم بازی رو بازی میکنم خیلی روون و خوب
در ضمن هرکی که پچ بازی را نصب میکنه نباید از کرک بازی استفاده کنه چون پچ کار نمی کنه
سلام
برا من اجرا ميشه اميد جان از پچ و كركي كه داده بودي هم استفاده مي كنم ولي تو Configure كردن بازي وقتي گزينه ي Normal - shademodel 1 رو طبق شكل انتخاب مي كنم بعد از لود كردن profile تو بازي ديگه نمي تونه اون تصوير متحرك پس زمينه (كليسا ) رو نمايش بده و مي پره بيرون.!؟!؟!
راستي اينجا رو بخونيد:
The ending where 47 dies at the end of the game (on Requiem) is not the game's real ending. What you need to do to achieve the real ending is to move the left joystick (it may be mouse or keypad on PC) back and forth (during the credits) until a surprise occurs.
اين ميگه كه بازي دو تا انتها داره........ حال كنيد!!!
Last edited by علیرضا; 24-06-2006 at 08:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)