تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 43 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 421

نام تاپيک: LG Optimus Black اولین گوشی اندرویدی LG با ضخامت 9 میلیمتر

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

والا اون بنده خدا که گفت 700 فکر کنم مغازه دار فکر کرده optimus 3D رو این بنده خدا میگه
    سایت ها رو هم بی خیال قیمتاشون اصلا واقعی نیست
    من دیروز علاءالدین بودم قیمت از 410 بود تا 440 البته حتما میدونی که جدیدا باب شده پول زور میگیرن برای نصب نرم افزار و .... که اگه ندی گوشی رو نمیدن یا گرون تر حساب میکنن.
    من دیروز رفتم گوشی رو بگیرم یارو گفت 410!!! گفتم رد کن بیاد بدون فعال سازی و برنامه و محافظ صفحه و ... گفت با اون یکی دوستمون صحبت کنید چون گرون تر میشه ...منم گفتم حتما و اومدم بیرون و گفتم گور باباتون و بی خیال.
    یه آشنا دارم شاید از طریق اون اقدام کنم و گوشی رو شنبه بی دنگ و فنگی بگیرم....البته این بستگی به قیمت این گوشی داره که صرف داره یا نه....
    میخوام فعلا یه گوشی بگیرم دستم باشه چون بی گوشی شدم تا بعدا یه کاری کنم برای همین نمی خوام پول زیادی بدم.
    فقط حواستون باشه جون مادرتون پول اضافه برای هیچ چیز ندین این جماعتو بعضی ساده لوحان در بازار گرگ و تشنه پول کردن.

2. این کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والا اون بنده خدا که گفت 700 فکر کنم مغازه دار فکر کرده optimus 3D رو این بنده خدا میگه
    سایت ها رو هم بی خیال قیمتاشون اصلا واقعی نیست
    من دیروز علاءالدین بودم قیمت از 410 بود تا 440 البته حتما میدونی که جدیدا باب شده پول زور میگیرن برای نصب نرم افزار و .... که اگه ندی گوشی رو نمیدن یا گرون تر حساب میکنن.
    من دیروز رفتم گوشی رو بگیرم یارو گفت 410!!! گفتم رد کن بیاد بدون فعال سازی و برنامه و محافظ صفحه و ... گفت با اون یکی دوستمون صحبت کنید چون گرون تر میشه ...منم گفتم حتما و اومدم بیرون و گفتم گور باباتون و بی خیال.
    یه آشنا دارم شاید از طریق اون اقدام کنم و گوشی رو شنبه بی دنگ و فنگی بگیرم....البته این بستگی به قیمت این گوشی داره که صرف داره یا نه....
    میخوام فعلا یه گوشی بگیرم دستم باشه چون بی گوشی شدم تا بعدا یه کاری کنم برای همین نمی خوام پول زیادی بدم.
    فقط حواستون باشه جون مادرتون پول اضافه برای هیچ چیز ندین این جماعتو بعضی ساده لوحان در بازار گرگ و تشنه پول کردن.
    نه همون بلك بود چون بعدش بهش گفتم بده دستم سايز و اندازه شو ببينم بلكو داد

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چی بگم والا
    ما که فعلا سوئیچ شدیم این گوشی رو بگیریم....و رسما به خودمون بزنیم ...دیگه نمی تونم صبر کنم گالکسی اس 2 بیاد پائین بی گوشیم شدیم دیگه دیگه ..... گرفتم میام اینجا میگم چه طوریاست .

5. این کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز mig33 چرا نرفتی طبقه ٥ یا ٦ ,حتما برو اونجا پلمب با لیبل قرمز کامتل, اصلا طبقه ٥ وقتی از پله برقی میای بالا سمت راستت تو اون راهرو نمایندگی داره,برنامه اجباری نیست,
    ا

7. این کاربر از yee_pesare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیز mig33 چرا نرفتی طبقه ٥ یا ٦ ,حتما برو اونجا پلمب با لیبل قرمز کامتل, اصلا طبقه ٥ وقتی از پله برقی میای بالا سمت راستت تو اون راهرو نمایندگی داره,برنامه اجباری نیست,
    ا
    الان همون طبقه 5 نمایندگی چند میگه؟من تهران نیستم سهرستانم.کسی آدرس دقیق اونجارو واسم پیغام خصوصی میذاره.چند روز دیگه دارم میام تهران بگیرم.فقط یه کم در مورد شارژگوشی دو دل شدم چون کارم با گوشی زیاده

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ا
    واقعیتش کارم داشتم ....چون یه دوستی هم دارم گفتم یه نونی هم به اون برسونیم و از اون بگیرم
    سلام ممنون باشه اگه با رفیقم نتونستم تماس بگیرم شنبه انشاءالله میرم اونجا .... اونجا چند میده؟
    راستی دوست عزیز تو پکش رم هست؟
    راستی بهترین مارک برای رم چیه؟ 16 گیگ خوبه بندازم روش کلاس 10؟

---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------

الان همون طبقه 5 نمایندگی چند میگه؟من تهران نیستم سهرستانم.کسی آدرس دقیق اونجارو واسم پیغام خصوصی میذاره.چند روز دیگه دارم میام تهران بگیرم.فقط یه کم در مورد شارژگوشی دو دل شدم چون کارم با گوشی زیاده
    دوست عزیز کلا شارژ خوری گوشی های اندرویدی بالاست ....

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اره یه رم دو گیگ هست,
    اونجا بگردی. ٤۰۰ ٤١۰ پیدا میکنی
    توشیبا خوبه, adata. هم خوبه
    در مورد شارژ. ,شارژخور اکثر گوشیهای اندروید بالاست مخصوصا با ٤ اینچ صفحه, من قبلش گالاکسی و قبلش x10 داشتم که با این هر سه با استفاده سنگین یک روز شارژ نگه میدارن,

Last edited by yee_pesare; 09-09-2011 at 17:50.

11. این کاربر از yee_pesare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من قبلا گالکسی داشتم بنا به دلایلی فروختم
    در مورد باتری باید بگم خیلی عالی عمل میکرد و شارژ خیلی خوبی نگه میداشتم حالا دوستانی که این گوشی رو دارن می خوام دقیقا بگن چقد شارژ نگه میداره (من با گالکسی رکورد 4 روز رو هم زدم که فوق العاده بود نسبت به استفاده ای که داشتم در استفاده شدید هم 2 روز دوم میاورد )

داره خودمونی میشه Tourang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان این گوشی واقعا جالبه ولی از نظر باتری بعید می دونم زیاد خوب باشه البته من یه چیزی دیدم توی یکی از این سایت ها که واسم جالب بود اینم لینکش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان من تا حالا استفاده سنگین داشتم, گفتم ببینم. تو استفاده معمولی مثلا زنگ و اس ام اس باطریش چطوره , فککنم ٣ روزو دوام بیاره , الان تو ٢٤ ساعت ٦٨ درصد مونده
    Last edited by yee_pesare; 10-09-2011 at 12:58.

15. 2 کاربر از yee_pesare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •