شما که از تصویر V20 خوشتون میاد ولی خب 3D؟ بهتره VT20 بگیرید.
با همون کیفیت تصویر 2D که V20 داره به علاوه 3D
شما که از تصویر V20 خوشتون میاد ولی خب 3D؟ بهتره VT20 بگیرید.
با همون کیفیت تصویر 2D که V20 داره به علاوه 3D
.......
Last edited by cyber861; 23-06-2011 at 20:36.
آیا کسی اطلاعی از ورود مدل vt30 به ایران دارد؟
[
حالا دوستان و اساتید گرام بفرمایند آیا خبری از تولیدات سال 2011 تو ایران هست؟یا برم سراغ برند دیگه؟
راستش من میخوام تلویزیون بگیرم 42 یا 46 اینچ بودنش محرضه
3D داشتنشم نیازه
اما تو تبلیغات و تنوع برند ها گیر کردم.راستش چون تصویر V20 رو دیدم خیلی خوشم اومده ولی خب 3D؟؟؟؟!!!!!!
آخرین قیمت های تلویزیون های جدید ، مشخص نشده؟صبر کنم؟یا برند دیگه ای رو انتخاب کنم؟نظر شما چیه؟[/
سلام
با توجه به اينكه تصوير V20 نظرتو جلب كرده مدل VT20 دقيقا همون V20 ه البته + 3D و اگه رو 3D بودنشم اصرار داري تنها گزينه موجود VT20 ( اگه عجله داري) و اگرم عجله نداري صبر كن تا VT30 بياد . كلا PANA غوغا كرده . هر روز مدلاش خيلي قوي تر از قبل ميشن واسه همين اگه وقت داري مي ارزه كه براي VT30 صبر كني .
البته بنظر من ( نظر كاملا شخصي) ، فعلا تكنولوژيه 3D داراي نواقص زياديه كه تا تكميل كردنش زمان ميبره و فعلا پول براي 3D دادن اشتباه .
من امروز یک vt20 خریدم از فروشنده سوال کردم که vt30 چه وقت وارد ایران میشود گفت که نمیداند ولی از نمایندگی سوال کرد و گفتن که در ماه بهمن یا اسفند سال 90 وارد بازار میشود ولی مدل st30 در اواسط تابستان به ایران وارد میشود.
مدل
TH-L42D25
آیا مدل خوبی از نظر کیفیت تصویر هست ؟
از سایر نظرها چطور ؟
قیمیت هم با گارانتی اگر دارید بگید
d25 ال ای دیه مدل 2010 هستش کیفیت خیلی خوبیم داره فقط یو اس بیش تعطیله هیچ فرمتی پخش نمیکنه.
سلام
اگه نظرت رو LED ه تو خريدش شك نكن چون واقعا كيفيتش فوق العادس ، خودتم برو يه نگاهي به تصويرش بنداز حتما خوشت مياد . در مورد USB ش هم نهايتا با 120-30 تومن يه HD player بگير و حالشو ببر .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)