باعث میشه لبه های تیز texture ها صاف بشه
باعث میشه لبه های تیز texture ها صاف بشه
که تو اکثر بازی ها هم خیلی رو سرعت فریم بر ثانیه ی بازی تأثیر می زاره... یعنی اگه سیستمتون مثل برا من نفتی باشه کلی گیر می کنید.
لا اقل رو سیستم نفتی خودم که خیلی فرق بین Anti Aliasing روشن و خامش هست ... هم از نظر کیفیت هم اونی که گفتم.
بله 5 ماه پیش هم می شد این سیستمو بست حتی بهتر از این به قول amin asterix جان هر چقدر پول بدی همون قدر آش می خوری در مورد AA هم شما می دونی چرا هیچ تفاوتی احساس نکردی چون سیستمت قوی البته دوستان اشاره کردن که AA کجا تاثیر میزاره شما برو با یه سیستم زغالی بازی کن بعد میدونی AA رو کجای بازی تاثیر میزاره
بازی با شروع یخبندان سنگین تر می شه و کارت گرافیکی این مراحل را به سختی می کشهcpu هم همچنین.
بازی فوق العاده تهوع آ ور میشه وقتی داخل غار هستی و موجودات فضایی دارن تولید میشن و اینجاست که با یه انفجار همشون از کوه بیرون میریزن و یخبندان شروع میشه.
خوب واضحه كه 6800XT بسيار قويتر از 8400 هست و 8400 به مراتب از 8500 و البته 8600 ضعيفتره و كارت شما گرچه مدل پايين تري داره ولي كارايي بسيار بالاتري از 8400 داره.
يك مقايسه ساده توسط سازنده. به Gaming Prformance توجه كنيد.
وقتي روي 8500 با تنظيمات متوسط رو به پايين بازي درست اجرا نميشه چطور رو 8400 با تنظيمات بالا اجرا ميشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من امروز 12 گیگ این بازی به وسیله پست به دستم رسید.
عجب بازی جالبیه.خصوصا اون لباس مخصوص بازی.
حالا امتاز من به این بازی
گرافیک = 10 داستان = 9 شخصیت جذاب بازی با اون همه امکانات خصوصا لباسش = 10
ولی اصلا اول بازی هیچی در مورد اون شهاب سنگه نشون نمیده
من این بازی رو تموم کردم عجب احساس خوبی داره بازی به این بزرگی رو به اتمام برسونی.
ممنون از سازندگان Crysis
راستی شما که تموم کردید بگید که چند مرحله داره .
داستانش درازه یا نه ؟
این بازی رو من هنوز نتونستم تهیه کنم تنها سوالی که از شما دوستان که بازی رو نصب کردید دارم اینه که ایا این بازی به راحتی نصب میشه یا نه مثل gow نصبش سرطانه
خیلی راحت و بدون دردسر نصب میشه .این بازی رو من هنوز نتونستم تهیه کنم تنها سوالی که از شما دوستان که بازی رو نصب کردید دارم اینه که ایا این بازی به راحتی نصب میشه یا نه مثل gow نصبش سرطانه
اینی که من خریدم یک بار نصب هست ولی یکی از دوستام گفت توی بازار 2 بار نصب هم هست .
خسته نباشی ! بابا بزار ما هم بهت برسیم !من این بازی رو تموم کردم عجب احساس خوبی داره بازی به این بزرگی رو به اتمام برسونی.
ممنون از سازندگان Crysis
چند ساعت طول کشید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)