تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 31 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 303

نام تاپيک: HP Envy 15-1104tx

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقا من اینو با EASEUS Partition Master پارتیشن بندی کردم و یه پارتیشن بهش اضافه کردم . انقدر سرعت سیستم اومده پایین که حد نداره . انگار رو یه پنتیوم 2 ویندوز 7 نصب کرده باشی . 15 دقیقه طول میشکه تا ویندوز کاملا لود بشه . چیکارش کنم؟

من همیشه تو سون 64 بیتی با همین نرم افزار پارتیشن بندی میکنم و هیچ مشکلی نداشته تا به حال!!! معلوم نیست چیکارش کردی؟! راستی از این مدل راضی هستی؟ مشکلی که نداره؟ منم قراره بعد امتحانام برم این خوشگله رو بگیرم

---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------

راستی کسی از دوستان از قیمت های SSD خبر داره؟ اگه بخوام یک 128 گیگی رو این مدل بگذارم چقدر در میاد؟! دیروز که سوال کردم برای 128 گیگی قیمت 450 بهم داد

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آقا من اینو با EASEUS Partition Master پارتیشن بندی کردم و یه پارتیشن بهش اضافه کردم . انقدر سرعت سیستم اومده پایین که حد نداره . انگار رو یه پنتیوم 2 ویندوز 7 نصب کرده باشی . 15 دقیقه طول میشکه تا ویندوز کاملا لود بشه . چیکارش کنم؟
    اگه با آکرونیس 2011 اینکارو انجام میدادی مشکلی برات پیش نمیومد چون حداقل خودم بالای 7-8 تا لپ تاپ و دسکتاپ رو باهاش پارتیشن بندی کردم و همشون رو هم اندازه درایو ویندوز رو تغییر دادم و هیچ مشکلی تا حالا پیش نیومده بود

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

میشه عکسی از درایو نوری اکسترنال اش بزارید ؟

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا من کاملا با هاش به مشکل خوردم یه توضیح میدم برای کسایی که میخوان بخرن . لطفا کامل بخونیم

آقا من با برنامه EASEUS Partition Master یکی از پارتیشنهارو که برنامه های مربوط به hp توش بودو پاک کردم که حجمش 100 مگ بود(HP_TOOLS) .(چون با 4 تا درایو primary نمیتونست یه درایو جدید بسازه) . باید سه تا پریماری پاشه یا کمتر .
    اینم تصویر قبل از اینکه چیزی رو پاک کنم به این صورت بود:

خلاصه از c که 640 گیگ بود 430 گیگ برای یه درایو e کم کردم و ساختم .
    البته قبلا باهاش چنتا Desktop رو پارتیشن کرده بودم و بعد از اینکه apply رو میزدم ریستارت میشد و میرفت تو داس و اونجا
    سکتور به سکتور انتقال میداد . ولی اینبار تو ویندوز انتقال داد . درد سر از همینجا شروع شد .
    حالا یک بار که ریستارت کردم دیدم خیلی سرعت اومده پایین و 15 دقیقه طول میکشه تا بیاد بالا . بعد از اینکه رفتم تو My computer و درایوها رو دیدم دیدم اون درایو E که ساختم اون خط سبز رنگ که حجمشو نشون میده نداره .
    بعد از چند ساعت کلنجار رفتن با این سرعت کم خواستم ریکاوری کنم با اون dvd هایی که ساختم . رفتم تو recovery manager
    و زدم که system recovery بشه . خواست از رو هارد ریکاوری کنه که گفت درایو غیر قابل دسترسه .
    بعد رفتم از روی dvd ها با f11 ریکاوری کنم که میرفت تا مرحله اول ریکاوری و دیگه همونجا میموند .
    خلاصه ویندوز xp هم بالا نمیومد که بخوام fdisk کنم 98 هم بالا نیومد . ویندوز 7 که میزارم برا نصب دوباره ویندوز اصلا انگار نه انگار میاد تو ویندوز خود لپتاپ .
    خلاصه دست به گریبان Hiren شدم و اونو از تو بوت بالا آوردم و با یه نرم افزار پارتیشن اون درایو e رو پاک کردم و درایو D رو هم که برا
    recovery بود پاک کردم شاید بدون اون بتونم از dvd ها ریکاوری کنم و لی بازم نشد . و یه درایو بزرگتر ساختم برای d به حجم 450
    گیگ و به سلامتی اومد تو ویندوز و همه چی خوب بود ولی بازم یه مقدار سرعت پایین بود ولی خیلی بهتر شده بود .
    ولی بعد از یک ساعت دوباره اون درایو D هم پرید و اون خط سبز رنگ از زیرش رفت و دوباره سرعت اومد پایین . من دیگه بیخیال شدم و میخوام ببرم گارانتی .

نکته :
    یه جا تو سایت HP خوندم چندین نفر دیگه همین مشکل recovery نکردن رو داشتن با envy 14 و مشکل از bios جدید هستش که آپدیت میکنن . این ورژن نمیتونه ریکاوری کنه .
    ولی اگه bios رو آپدیت نکنی هم نمیتونی backup بگیری و هنگ میکنه . باید صبر کنیم تا bios جدید بیاد .

سوال من : وقتی با نرمافزار EASEUS Partition Master یا هر نرمافزار دیگهای پارتیشن بندی میکنی باید از ویندوز اون درایوی که ساختیو format کنی؟؟؟ مثل زمانی که تو نصب ویندوز پارتیشن بندی میکنی؟

5. این کاربر از night lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Anathema&sin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ...Right Here

پيش فرض

مانیتورش فول اچ دی هست؟

داره خودمونی میشه patriot1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مانیتورش فول اچ دی هست؟

15.6 ultra full hd led 1920*1080

8. 2 کاربر از patriot1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان این لپ تاپ USB 3 داره؟
    تو مشهد کجا میفروشن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان این لپتاپ Usb 3 داره؟
    خواهش میکنم راهنمایی کنید من میخوام فردا این لپتاپو بخرم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

امشب رفتم دنبالش یکی داشت میگفت یک و هفتصد و هفتاد
    در مورد usb 3 ازش پرسیدم مطمئن نبود رفت روی جعبشو نگاه کرد چیزی ننوشته بود میخوام بدونم مال دوستانی که این لپتاپو دارون همینجوریه؟
    Last edited by ertiholiday; 19-01-2011 at 22:13.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

الان زنگ زدم فروشگاه سرزمین طرف میگفت تست کردیم USB 3 نداره
    جان من یکی بیاد جواب بده خیال منو راحت کنه مخصوصا کسایی که دستگاهو دارن بگن تاحالا وسیله ی USB 3 امتحان کردن یا نه؟
    بالاخره اینم فاکتور مهمیه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •